Interviu: crearea unei modalități ușoare de a ajuta animalele care au nevoie

Top sfaturi de câine - creând o modalitate ușoară de a ajuta animalele în nevoieAjutarea animalelor în nevoie este ușoară. Puteți dona voluntariat de timp, donați bani organizațiilor de salvare și adăposturilor sau petreceți timp susținând organizarea alegerii dvs. Dar dacă nu aveți timp să vă oferiți voluntari? Sau nu aveți banii suplimentari în bugetul dvs. pentru a dona? Nu ar fi minunat să aveți o modalitate de a ajuta cu ușurință animalele care au nevoie fără a fi nevoie să se abată de la rutina dvs. normală? Ar fi, de asemenea, uimitor dacă ați putea ajuta să donați bani organizației de alegere fără a fi nevoie să o cheltuiți din propriul buzunar. Acum poti!

În această săptămână mi sa dat ocazia să am o conversație cu Bailey Schroeder, CEO și fondator al Resqwalk. Ea a găsit o modalitate de a oferi iubitorii de animale posibilitatea de a da înapoi fără a-și petrece propriile bani sau de a devia de la rutina lor existentă.

Resqwalk este o aplicație mobilă gratuită care poate fi descărcată în sistemele de operare Android sau IOS. Permite utilizatorilor să sporească resurse pentru organizațiile de bunăstare a animalelor doar prin urmărirea plimbări zilnice. Acest lucru este deosebit de mare pentru proprietarii de animale de companie care își iau câinii plimbări în fiecare zi sau pentru iubitorii de animale care merg, jogging sau alerga pentru exerciții fizice.

Noua versiune a aplicației lansează astăzi!

Creând o modalitate ușoară de a ajuta animalele care au nevoie

Curiozitatea mea nu sa oprit acolo. Când am descoperit cât de uimitor și simplu a fost această aplicație, trebuia să știu cum a funcționat și cum Bailey a creat o astfel de avansare tehnologică inovatoare. Totul a început în 2009, când a adoptat primul ei câine. Nu a salvat niciodată un animal înainte, această mică feat a deschis ochii spre comunitatea de bunăstare a animalelor și toate resursele care au nevoie de adăposturi și organizații de salvare.

LEGATE DE: Câine abuz - să rezolvăm acest lucru, un câine la un oraș

Banii sunt cu siguranță cea mai mare nevoie de oricare dintre aceste tipuri de grupuri, iar Bailey a vrut să găsească o modalitate de a facilita iubitorii de animale să sprijine organizarea alegerii lor fără a fi nevoie să găsească banii în ei Bugetul propriu. Miliarde de dolari în fiecare an sunt cheltuite pentru publicitate, deci de ce să nu profitați de unii dintre acești bani?

Resqwalk este o aplicație simplă. Utilizatorii descărcați-l pe dispozitivul mobil și în fiecare lună Resqpool - banii care sunt disponibili pentru a fi donați mai mult de 2.000 de organizații de caritate pe care partenerul cu compania - sunt anunțate. Pentru a ajuta la donarea organizării alegerii lor, utilizatorii trebuie doar să meargă.

Aplicația înregistrează distanța pe care utilizatorul merge și numărul de plimbări pe care le iau în fiecare lună. Toate aceste plimbări și mile adaugă la piscina de bani care vor fi alocate carității sau organizării alegerii utilizatorilor la sfârșitul lunii. De exemplu, dacă ați vrut banii dvs. să ajungeți la Societatea Umană a Statelor Unite, ați face această selecție și de fiecare dată când veți merge pe tot parcursul lunii, ați ajuta să creșteți procentajul RESQPOOL care ar fi donat-le.

Bineînțeles că nu am putut să o las la asta. Când curiozitatea mea preia, nu există nici o oprire. Evident, a trebuit să-l întreb pe Bailey unde provin banii pentru REQPOOL. Acesta provine de la Resqsponsors - sponsori corporativi care sunt de acord să doneze Reqpool în schimbul publicității aplicația.

Creând o modalitate ușoară de a ajuta animalele care au nevoie

În cartea mea, asta este o victorie. Resqwalk primește banii pentru a ajuta mii de organizații de bunăstare a animalelor din întreaga lume, iar sponsorii corporativi ajung să facă publicitate pe piața lor de nișă - proprietarii de animale de companie și iubitorii de animale. Este un concept atât de simplu, și din fericire, Bailey la transformat într-o realitate.

Deși sună simplu să obțineți o idee ca aceasta de pe teren, nu este. Bailey a început să creeze Resqwalk în 2014. Avea nevoie să lucreze cu un designer care ar putea să o ajute să creeze o aplicație și a găsit o mare companie din Montreal, care era dispusă să facă asta. La fel de dificil ca crearea unei aplicații sună, aceasta a fost de fapt partea ușoară.

LEGATE DE: Cum comercializați un produs unic de câine

Odată ce aplicația a fost creată, Bailey a trebuit să găsească sponsori pentru a începe să genereze venituri pentru RESQPOOL. Ea spune că după mai mult de 1.5 ani în afaceri, aceasta este încă cea mai dificilă parte a locului de muncă. Ea trebuie să contacteze sponsorii corporativi care ar beneficia de publicitatea pe Resqwalk și sponsori a căror misiune se aliniază îndeaproape cu misiunea companiei sale.

Bailey trebuie să pună ideea aplicației într-un mod care arată sponsorii ceea ce este vorba despre companie și de ce angajamentul lor față de bunăstarea animalelor Comunitatea este atât de importantă. Ea spune că, deoarece compania ei vinde o idee în locul unei baze de utilizator sau a unui concept dovedit, poate fi dificil să convingi sponsori să sprijine Resqwalk.

Dar sponsorii nu primesc doar un loc de publicitate. Resqwalk oferă, de asemenea, utilizatorilor lor oferte speciale și cupoane de la sponsorii lor. Acest lucru oferă părinților de companie și iubitorii de animale folosind aplicația mai mult de un stimulent pentru a-și petrece banii produsele care sunt fabricate din sponsori.

După cum am menționat, Resqwalk funcționează cu peste 2.000 de organizații de caritate în Statele Unite și Canada. Aproximativ 20% dintre sponsorii lor și 20% dintre utilizatorii lor provin din Canada. Utilizatorii pot descărca gratuit aplicația, iar organizațiile de caritate și de salvare primesc contribuția lor de la Resqpool gratuit, de asemenea. Ei primesc donațiile o dată pe lună.

Creând o modalitate ușoară de a ajuta animalele care au nevoie

Noua aplicație lansată astăzi, care este foarte interesant pentru companie. Ei și-au bazat actualizarea la feedback-ul utilizatorului și oferă câteva opțiuni noi pentru persoanele care o folosesc. Una dintre aceste noi upgrade-uri implică Resqwalk acum arătând A & # 8216; salvarea animalului din zi.& # 8221;

LEGATE DE: Cea mai bună leșie de câine

Având în vedere că șansele de salvare a animalelor care se adoptă se bazează exclusiv pe persoana potrivită care le văd, acest lucru este imens! Utilizatorii vor avea opțiunea de a împărtăși animalul de salvare al zilei în conturile lor sociale - creșterea șanselor animalelor de adopție.

Resqwalk nu este doar pentru pisici și câini. Ei vor prezenta orice animal într-un adăpost ca și animalele de salvare al zilei."Ei lucrează cu organizațiile care salvează toate tipurile de animale, chiar și animalele non-domestice, cum ar fi tigrii și leii.

Indiferent dacă sunteți un proprietar de animale de companie, un iubitor de animale sau doar doriți ca plimbări de zi cu zi să ajute o caritate în nevoie, veți iubi această aplicație gratuită. Noua aplicație are chiar și un bord de lider care vă permite să concurezi cu alți utilizatori pentru a vedea cine poate ceas cu cele mai multe mile într-o lună.

Am găsit povestea lui Bailey să fie o inspirație. Ea sa gândit la o idee atât de simplă, dar inovatoare și ea a transformat-o într-o realitate. Care ar trebui să meargă să ne arate pe toți că putem face oricare dintre ideile noastre o realitate dacă ne-am stabilit mintea. Fie că este A câine de afaceri sau o modalitate de a da înapoi, este doar o mică motivație și o mulțime de muncă.

Resqwalk are doar aproximativ 20.000 de utilizatori în acest moment, dar speră să obțină un impuls mare în numerele cu lansarea noii lor aplicații. Am reușit să încerc o versiune beta a aplicației la începutul acestei săptămâni și am fost uimit de cât de ușor de utilizat și ușor de utilizat este. Pereche cu faptul că, cu faptul că compania a dat mai mult de 90.000 de dolari de la înființarea sa pe 26 iunie 2014 și este ușor să vedem de ce Bailey este atât de pasionat de Resqwalk.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: crearea unei modalități ușoare de a ajuta animalele care au nevoie