Cum să creați teritorii airedale

Cum să creați teritorii Airedale

Doriți să învățați Cum să creați teritorii Airedale? Original din Valea Airei River - West Riding of Yorkshire (Anglia) - acest câine greu, independent și energic este Regele teritorilor Datorită că a fost cea mai mare dintre rasele terrier.

În ciuda faptului că a fost un vânător intrepid și avid, rasa Airedale este afectuoasă, iubitoare, ascultătoare și excepțională cu copiii, nu în zadar, este considerat un babysitter excelent.

Pentru a vă arăta totul Creșterea teritorilor Airedale, Vom aduce un fundal adecvat, standardul său de aspect, o revizuire completă a temperamentului său, o revizuire a celor mai frecvente probleme de sănătate și, bineînțeles, cele mai multe subiecte specifice de reproducere!

Contextul reproducerii terrier Airedale

Original de la râul Aire, acest câine primește, de asemenea, numele de Terrier de apă și Bingley Terrier. Este un vânător intrepid și un câine atletic cu o personalitate iubitoare și ascultătoare, dar un instinct puternic. În această revizuire, veți obține cea mai solidă fundal despre terrierii Airedale de pe Internet.

Origins

Ei vin din valea Râul Aire, Yorkshire, Anglia. La fel ca toate rasele terrier, istoria sa este recentă. Au fost crescuți să fie un vânător independent, care era esențial să vâneze vidre, vermin, șobolani, vulpi și martens. A fost rezultatul reproducerii Perfect câine de vânătoare pentru nevoile fermierilor din insulele britanice.

Terrierul Airedale a răspuns nevoilor fermierilor și locuitorilor. Ei au creat un vânător intrepid care ar putea lua prejudecăți mici și mari fără probleme. Au creat un câine care era aprins pe teren, dar care ar putea și cariera prin apă.

Origine

Principalul strămoș al terrierului Airedale este Negru și Tan Terrier, care acum dispărută. În plus, putem, de asemenea, să ne întoarcem strămoșii la terrier, otterhound și Tan Terrier. Incredibil, unii cynologi afirmă că această rasă conține, de asemenea, tulpini de lupul irlandez și Griffon Vendéen.

Oamenii care au creat acest câine trebuiau să combine trăsăturile terrier și de câine pentru a crea vânătoarea ideală și câinele de lucru în scopurile lor.

Potrivit înregistrărilor, prima încercare de a crea Airedale a fost amestecați terrierul negru și bronz cu un bulterrier englez. Apoi, descendenții a fost amestecat cu Otterhound. În primul rând încercați să ne aduse un Airedale rudimentare pe care le-au continuat să se îmbunătățească și să se standardizeze până când a ajuns la standardele pe care le avem astăzi.

Standard Airedale Terrier vs. Miniatura Airedale Terrier

Iată o masă care compară Miniatura Airedale Terriers și Standard Airedale Terriers:

TrăsăturăStandardMiniatură
mărimea24 de centimetri15 inci
Greutate50-55 de lire sterline20 de kilograme
Apartament de locuitNu se recomandăPotrivit
Toleranța față de străiniMediu redus Prietenos
EnergieNiveluri înalteNiveluri normale
Cerințe de exercitareO mulțime de exerciții zilnice (1-2 ore)Moderată (30 de minute)
ÎngrijireaMinimO mulțime
Probleme de sanatatePredispuse la mai multe probleme de sănătateÎn general, o rasă mai sănătoasă
Independența și ascultareaEste mai predispus la încăpățânare, deoarece este mai independentMai ascultător și docil

După cum puteți vedea, ele au diferențe importante în personalitate și temperament și, prin urmare, vor fi potrivite pentru diferite tipuri de proprietari. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui câine de tur, atunci miniaturale Airedale va fi o alegere mai bună.

Aspect

Standardele aspectului sunt fundamentale pentru recunoașterea unui terrier autentic audițional, fie că este un cățeluș sau un adult. În plus, vă va permite să știți dacă această rasă este o alegere bună pentru dvs.

Construi

mărimea

Datorită recunoașterii regelui teritorilor și, prin urmare, cea mai mare dintre terrii, mărimea lor este dincolo de medie:

  • Înălţime - Masculin: 22-24 inci / Femeie: 22-24 inci (deși puțin mai scurtă în medie)
  • Greutate - Masculin: 50-65 de lire sterline / Femeie: 40-55 de lire sterline

După cum puteți vedea, este un câine mare, dar datorită temperamentului său, veți obține un băiat mare cu o inimă de aur, care este ideală pentru familii.

Tenul său este robustă, puternică și atletică, care o certifică ca vânător. Prin urmare, corpul lor este caracterizat de a Schiță pătrată. Acest câine este construit pentru rezistență și putere și, în consecință, acest ten este standardul rasei. Căutați întotdeauna conturul pătrat.

Pieptul trebuie să fie adânc și puternic, caracterizat prin coaste bine sprângute. Spatele este puternic, scurt și nivel cu restul corpului. De asemenea, asigurați-vă că bucata este musculară. Aceste trăsături aduc Terrierul Airedale este puternic, robust și robust.

Fata si craniul

Capul trebuie să fie plat și lung, și practic nici o frunte. În consecință, deține capul autentic terrier. Nu ar trebui să existe o diferență vizibilă între timp și craniul. În plus, trebuie să fie liberă de riduri.

nasul este întotdeauna negru. O altă trăsătură importantă pentru a căuta este ochii. Ei trebuie să fie mici, întunecate și exprimate inteligență și îngrijorare. În plus, prefața trebuie să fie bine umplută înaintea ochilor, care este o altă caracteristică caracteristică.

Un terrier Airedale este întotdeauna liber de obraznic, deoarece obrajii ei sunt bine și liberi de plinătate. În cele din urmă, uitați-vă la fălcile, deoarece acestea trebuie să fie puternice și musculare. În mod ideal, ar trebui să aibă o mușcătură de foarfece, dar o mușcătură vice-ca fiind acceptabilă și în funcție de crescători.

Airedale Terrier Dimensiune
Terrierul Airedale este cea mai mare rasă de terrier. A fost crescută de agricultori să poarte multe pălării ca o rasă de câine versatilă.

Palton

Haina este dens, wiry și greu. În plus, trebuie să se închidă și trebuie să acopere corpul și picioarele. Însă substratul este moale și scurt.

Următoarele culori de acoperire sunt valide:

  • Șaua neagră cu cap, picioare și urechi
  • Dark Grizzle Saddle

Există și alte culori, cum ar fi roșu și negru, acestea sunt considerate abateri de la standarde și, prin urmare, astfel de pui nu pot fi înregistrate AKC.

Au nivele minime și, prin urmare, sunt câini hipoalergenici excelenți.

Urechi și coadă

Urechile trebuie să fie în formă de V și să fie pliate înainte. Orice abatere de la acest standard este un steag roșu. Coada terrierului Airedale este în mod natural nedorită.

Temperament

Această rasă este un amestec interesant de personalități. Pe de o parte, el este un câine energic, greu, independent, inteligent și de foc, cu o mașină de ardere. Hustlerul și vânătorul. Cu toate acestea, este, de asemenea, minunat, afectuos și are o dorință profundă de atenție.

Cu toate acestea, ca vânător că este, este predispus la încăpățânare și agresivitate, dar aceste defecte pot fi corectate cu formare precoce și socializare. Cu toate acestea, nu ar trebui să o păstrați aproape de animale de companie, cum ar fi iepurii și hamsterii, și se aplică și pisicilor. Se înțeleg bine cu alți câini.

Sunt vigilent și protector. Prin urmare, ele sunt minunate pentru a viziona copiii și vor face totul în puterea lor de a-și proteja familia. Cu toate acestea, aceste trăsături le pot face agresive față de străini. Încă o dată, socializarea timpurie este cheia pentru a evita problemele potențiale.

Vestea bună este că datorită inteligenței și dorinței sale de dragoste și atenție, Ele sunt foarte instrabile. Îi poți antrena pentru a evita comportamentele enervante, cum ar fi lătratul excesiv și mestecarea, elimină încăpățânarea și erodarea agresivității. Verificați acestea Marele bloggeri de pregătire a câinilor!

Ele nu sunt potrivite pentru apartamentul care trăiește, pentru că au nevoie de spațiu pentru a se deplasa. Ele sunt ideale pentru case cu grădini mari în care sunt liberi să se plimbe. În plus, nu ar trebui să le lăsați prea mult timp singur, pentru că ele sunt predispuse la anxietatea de separare.

Prin urmare, ele sunt ideale pentru familiile, primii proprietari și oameni profesioniști. Dacă după ce ați citit această revizuire cu privire la temperamentul său, credeți că va fi un câine ideal pentru dvs., atunci probabil că va fi. Doar continuați să citiți mai multe despre asta.

Instruire

Cheia este de a-ți instrui Airedale de la o vârstă fragedă pentru a face față cu încăpățânare și agresivitate, care sunt trăsături comune în câinii de vânătoare. Prin urmare, antrenamentul este mai greu decât alte rase, deoarece are o unitate pentru a fi câine alfa.

Cea mai bună modalitate de a face față acestui lucru este să-i arătăm cine este responsabil de familie, așa că își cunoaște locul de la început. Ar trebui să începeți pregătirea când devine 6 luni, deoarece va fi capabil să înțeleagă și să vă proceseze învățăturile și comenzile.

Trebuie să utilizați recompense și să tratați pentru a vă instrui Airedale, deoarece va arăta o armare pozitivă și vă va permite să vă ocupați de trăsăturile problematice ale personalității sale. În plus, următoarele sfaturi vor veni la îndemână:

  • Adu-ți câinele propriul spațiu, un loc pe care îl poate numi
  • Evitați pedeapsa la toate costurile, Această rasă nu reacționează bine și va perturba procesul de instruire
  • Dați-vă recompensei câinilor că îi place, deoarece va stimula o armare pozitivă și va permite să internalizeze mai bine formarea
  • Oferiți câinelui dvs. o mulțime de exerciții fizice, deoarece au nevoie de ea pentru stimulare mentală și va face procesul de formare mult mai ușor și eficient
Prezentarea video a regelui teritorilor, terrier airedale.

Probleme de sănătate la reproducerea teritorilor Airedale

Toate rasele sunt predispuse la probleme specifice de sănătate și la Regele teritorilor nu este excepția. Ele sunt vulnerabile la bolile ortopedice, cum ar fi displazia de șold, care este un scenariu comun pentru toate rasele, alergiile și hipotiroidismul terrier. Cu toate acestea, ele sunt a Resursă sănătoasă pentru cele mai multe și au o speranța de viață de 11-14 ani.

Cea mai bună modalitate de a evita aceste preocupări de sănătate este să vă cumpărați puii de la un crescător de reputație. Mai jos veți găsi analiza noastră completă.

Displazie de șold

Ca majoritatea terorilor, ei au tendința de a dezvolta anumite boli ortopedice, cum ar fi displazia șoldului. Din păcate, este un defect genetic. Hip displazia deformează soclul de șold, ceea ce determină șoldul să se dislocheze ușor. Provoacă frecare și eroziune, ceea ce duce la durere, lamerie și mobilitate limitată.

cu toate acestea, Displazia de șold poate fi diagnosticată în mai multe grade. Când este ușoară, nu vă va afecta câinele în cea mai mare parte, dar atunci când este severă, poate provoca artrită și cilindru, ceea ce va afecta considerabil calitatea vieții animalului.

Prin urmare, cel mai bun mod de acțiune este de a lua catelul dvs. pentru o verificare, deoarece se dezvoltă de la o vârstă fragedă. Vă va permite să o eliminați sau să confirmați diagnosticul, astfel încât să puteți începe tratamentul cât mai curând posibil pentru a preveni progresul bolii.

Alergii

Airedale teritorii sunt vulnerabili la problemele cutanate și la alergii, Prin urmare, ca proprietar, trebuie să luați măsuri suplimentare. Dacă câinele dvs. are o alergie severă, atunci trebuie să vizitați medicul veterinar pentru un test de sânge tiroidian adecvat, deoarece, în multe cazuri, funcționarea defectuoasă a glandei ar putea fi responsabilă.

Cu toate acestea, defecțiunile tiroidiene nu sunt singura rădăcină a problemei, deoarece alergiile sunt un scenariu comun printre rasele cu fir. Ele pot dezvolta probleme cum ar fi Flaky și mâncărime, și iritarea.

Cea mai bună modalitate de combatere a acestor probleme este de a lua următoarele măsuri:

  1. Curățați haina, Deoarece, deși nu puteți controla mediul în care mergeți cu câinele dvs., puteți folosi un Șampon organic și fără sulfat pentru a elimina alergenele și poluanții din haina sa. Vă recomandăm să o faceți săptămânal
  2. Urmăriți dieta sa, deoarece alergeni alimentari pot declanșa mai multe alergii, în special a pielii fulgi și mâncărime. Ar trebui să excludeți alimentele problematice, cum ar fi porumbul, grâul, soia și boabele în general
  3. Controlul lunar de purici, deoarece Adedereles sunt deosebit de vulnerabile la saliva de purici. Prin urmare, controlul lunar de purici este cel mai bun mod de a combate acest dăunător și de a evita un declanșator uriaș de alergii

Puneți aceste măsuri în practică, deoarece alergiile pot provoca tot felul de probleme așa cum am văzut și chiar se pot extinde la infecțiile cu drojdie, infecțiile urechilor și chiar erupții.

Hipotiroidismul

Hipotiroidismul se micșorează sau inflamează glanda tiroidă, care duce la o producție subperformantă de hormon tiroidian. Aceasta duce la mai multe maladii în corp, ceea ce provoacă creștere bruscă a greutății, letargie, intoleranță la exercițiu, intoleranță la frig, pierderea părului etc.

Teritorii Airedale sunt la un risc mai mare deoarece Hipotiroidismul este recurent în rândul raselor medii și mari. Prin urmare, este necesar să rămâneți alertă pentru posibilele semne, deoarece cele descrise înainte, cum ar fi creșterea bruscă a greutății și intoleranța anormală la frig, care sunt ușor de detectat. Ar trebui să fiți atenți atunci când câinele dvs. ajunge la vârsta superioară (7-8 ani), deoarece este atunci când devine cel mai vulnerabil la hipotiroidism.

Atrofia retinei progresivă (PRA)

PRA este o boală congenitală a ochilor (genetică) cu un debut târziu care afectează mai multe rase, inclusiv Airedale. Este rezultatul degenerării celulelor fotoreceptor ale retinei (tija și con), care provoacă pierderea viziunii periferice și orbirea de noapte.

Prin urmare, este important să vă luați câinele pentru inspecția oculară atunci când devine 1.5 ani, deoarece cele mai multe rase se dezvoltă la o astfel de vârstă. Veterinarul dvs. va efectua un Electroretinograma, care este una dintre cele mai eficiente metode de diagnosticare a bolilor oculare, cum ar fi PRA. Cu toate acestea, se poate dezvolta mai târziu la 3-5 ani.

Din păcate, PRA nu are un tratament și nici o vindecare și va provoca pierderea vederii până când ajunge la orbirea absolută. Diagnosticul precoce vă va ajuta să faceți față problemei mai bine și, din fericire, nu provoacă durere.

Hernie ombilicala

Un hernie ombilicala este rezultatul închiderii incomplete a inelului ombilical când se naște catelul dvs. Adesea arată ca o umflare sub piele și devine vizibilă când puii tăi, se ridică sau tulpini.

Din fericire, cele mai multe herniii ombilicale nu provoacă probleme. Cu toate acestea, în cazuri foarte extreme, hernia poate prinde intestinele sau țesuturile și le strangulează. Dar astfel de cazuri sunt excepția de la regulă.

Singura modalitate de a trata o hernie ombilicală este cu o intervenție chirurgicală. Veterinarul va elimina cicatricile și apoi va continua să închidă defectul cu suturi.

Boala lui von Willebrand (VWD)

Boala von Willebrand este o tulburare congenitală de sângerare care afectează coagularea normală a sângelui, deoarece reduce nivelul factorului de coagulare al lui von Willebrand (VWF) cu mai mult de 50%. Această boală exprimă prin următoarele semne:

  • Constante nazale
  • Câinele tău vânătă cu ușurință
  • Sângerarea gurii atunci când animalul dvs. își pierde dinții juvenili
  • Sângerări excesive pentru leziuni minime

Severitatea bolii depinde de nivelurile VWF. Dacă câinele dvs. are mai puțin de 35% din suma normală, acesta va arăta semne minime. Cu toate acestea, atunci când este mai mică de 50%, simptomele se vor agrava și pot duce chiar la moarte.

Prin urmare, este important să știți de la o vârstă fragedă dacă câinele dvs. suferă de această condiție, pentru a lua măsuri suplimentare pentru a preveni rănile și, mai ales dacă câinele dvs. trebuie să se supună unei intervenții chirurgicale, deoarece va fi mai vulnerabil.

Gastroenterita hemoragică (HGE)

HGE este inflamația tractului gastrointestinal care provoacă diaree sângeroasă și vărsături bruște. Deși este mai frecventă printre rasele mici și de jucării, cum ar fi Schnauzerul miniatural, teritoriul Airedale sunt, de asemenea, expuși riscului. Este o complicație gravă deoarece poate fi fatală dacă rămâne netratată.

Deși cauzele reale ale HGE sunt încă un mister, dovezile sugerează că ar putea fi cauzată de o bacterie cunoscută ca Clostridium perfringens, care este cunoscută provoacă diferite tipuri de leziuni intestinale. În plus, este, de asemenea, detectat în cazurile de diaree acută, cum ar fi în acest sens Studiu făcut pe câinii din Islanda din sud-vestul.

Boala în sine este ușor de diagnosticat, deoarece simptomele sunt dramatice și severe. Dacă observați diaree sângeroasă, vărsături, scaune sângeroase, letargie și afișaje clare de durere, apoi vizitați medicul veterinar cât mai curând posibil.

Cancer

Cancerul este o amenințare latentă pentru toate rasele. În cazul acestei rase, Este cauza principală a morții, din pacate, reprezentând 32% din decese. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că Airedale este deosebit de vulnerabil la următoarele tipuri de cancer:

  • Leucemie, Începe în măduva osoasă și provoacă supra-producția de celule albe alb anormale, care sparge homeostazia celulelor sanguine și duce la oboseală, infecții, sângerări etc.
  • Limfom, Un tip comun de cancer care afectează mai multe rase și reprezintă 15-20% din cazurile de cancer la câini. Provoacă ganglionii limfatici să crească de 3-10 ori dimensiunea lor normală și afectează funcțiile vitale în organism și, în consecință, duce la letargie, slăbiciune, deshidratare și anorexie
  • Cancer nazal, caracterizată prin descărcarea cronică. Ele sunt predispuse la dezvoltarea tumorilor nazale
  • Carcinom pituitar, De exemplu, în acest studiu au analizat Schimbările pe un terrier Airele de 6 ani

Prin urmare, verificări regulate de sănătate, mai ales atunci când câinele dvs. devine un senior (7-8 ani) pentru că atunci când acestea devin cel mai vulnerabile la cancer.

Cum să creați teritorii Airedale

Acum că aveți în mâinile dvs. un fundal adecvat despre această rasă, este timpul să vedeți cum să reproduceți terrierii Airedale. Creșterea teritorilor Airedale începe cu screening-ul de sănătate al întregului stoc de reproducere. Vom verifica factorii care influențează dimensiunea așternutului, problemele comune de naștere și prețurile.

Dimensiunea medie a gunoiului

Dimensiunea medie a gunoiului unui terrier de Adireale sănătoase este Nouă pui. Cu toate acestea, poate fi ceva într-o gamă de opt la doisprezece pui. Această ieșire imensă este datorită medie Coeficientul de încrucișare (COI) de 17.3% și dimensiunea lor mare.

Pentru a obține o gunoi sănătoasă și numeroasă, trebuie să atingeți locul dulce al maturității sexuale. Prin urmare, trebuie să știți că teritoriul Airedale se dezvoltă constant și sunt maturi sexuali până când au devenit 10-11 luni. in orice caz, înainte de reproducere, Consultați-vă cu medicul veterinar.

În plus, aveți grijă de dieta lor și aduceți câinii dvs. un mediu adecvat Reduceți stresul și anxietatea, Deoarece toți acești factori vor influența numărul de cățeluși și sănătatea lor.

Probleme de naștere

După cum ați văzut, terrierul Airedale are tendința de a dezvolta boli congenitale, cum ar fi Hip displazia, boala lui von Willebrand și atrofia retiniană progresivă. Deși nu înseamnă că puiul tău îl va dezvolta, cel mai bun mod de a evita astfel de probleme este să cumperi puii de la un crescător de reputație.

Asigura-te ca Cereți certificatele de sănătate și examinările veterinare care certifică faptul că părinții și linia de sânge sunt liberi de astfel de probleme. Va reduce șansele de a dezvolta astfel de boli.

Prețuri

cost mediu a unui catelus airedale este $ 700 USD. Cu toate acestea, gama reală variază de la 1.400 $ la peste 5.000 de dolari. Principalii factori care influențează prețul sunt Reputația crescătorului, linie de sânge, origine, coadă (nedorite sau andocate) si certificate. Similar cu alte ghiduri, să explorăm câteva exemple reale:

  • Un catelus de sex feminin pe care părinții sunt campioni din concursuri de frumusețe și au linii de sânge argentinian și american, pedigree superioare și arată o calitate, în plus față de toate certificatele de top, vaccinări, microcif și coadă nedorită vă va costa 2.000 de dolari USD.
  • Un pui cu înregistrare completă AKC, certificate de sănătate, vaccinări, pedigree și inspecție veterinară vă va costa $ 1.200 USD.

După cum puteți vedea, linia de sânge are o influență imensă. Cu cât linia de sânge este mai rentabilă, cu atât este mai scump catelul va fi.

Laddie Boy, Casa Albă Airedale Terrier
Laddie Boy a fost primul câine din Casa Albă și a fost un terrier airedale.

Întrebări frecvente despre teritorii Airedale

În timpul fazei noastre de cercetare, am găsit aceste trei întrebări pentru a fi cele mai frecvente de la persoanele interesate de creșterea teritorilor Airedale. Prin urmare, mai jos le veți găsi un răspuns adecvat pentru fiecare, pentru a vă șterge toate îndoielile. Ei vă vor aduce o mai bună înțelegere a acestei rase și dacă este ceea ce căutați.

Sunt teritoriul Airedale Trainabil?

Terrierii Airedale sunt Foarte instrui datorită inteligenței și iubirii lor de atenție. Această rasă iubește antrenamentul, mai ales dacă vă aduceți întărirea pozitivă a câinelui. Cel mai important aspect al instruirii terrierului dvs. Airedale este acela de a-și aduce tone de atenție și afecțiune, pentru a-și face starea de spirit mai stabilă și, prin urmare, o face mai receptivă pentru a învăța noi comenzi și comportamente.

În plus, o altă cheie pentru a internaliza formarea în Terrierul dvs. Airedale este repetarea constantă. Ei răspund mai bine atunci când repetați aceeași comandă de mai multe ori, ideal în momente diferite ale zilei, astfel încât să nu le purtați. De fiecare dată când o primesc drept; Îmbunătățiți-l cu atenție și afecțiune. Amestecați-l cu plimbări și jocuri, deoarece ei iubesc exercițiile fizice și le va face mai fericiți și vor îmbunătăți stimularea mentală, ceea ce îi va ajuta să învețe mai repede.

Sunt Airedale Terrier Dog Dog?

Datorită dispoziției și temperamentului lor, Terrierii Airedale sunt lapdogii buni. Ele sunt loiale, ascultătoare și iubitoare și, prin urmare, sunt câini excelenți pentru o familie. Din moment ce ei doresc și iubesc atenția, ei vor fi acolo pentru a vă mulțumi. Ele nu sunt o rasă mică, dar încă respectă cerințele.

Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că sunt vânători și, prin urmare, există anumite trăsături ale personalității sale care pot fi problematice, cum ar fi încăpățânarea. Din fericire, puteți Fixați-l cu socializarea timpurie și formarea cu ascultarea. Fă-o cât mai curând posibil și veți obține un lapdog frumos, iubitor și loial cu sufletul unui vânător.

Câte plimbări pe zi au nevoie de teritoriul Airedale?

Terrierii Airedale necesită cel puțin o plimbare zilnică brisk, care ar trebui să vă ia aproximativ 45 de minute. Care este minimul gol, deoarece acești câini au niveluri foarte ridicate de energie și, prin urmare, au nevoie de multă activitate. În mod ideal, ar trebui să aduceți puii 1-2 ore de exercițiu în fiecare zi, amestecându-l cu plimbări, jocuri și instruire.

Ei iubesc exercițiile fizice ca vânători că sunt, este construită în ADN-ul lor. Prin urmare, cel mai bun mod de a-și îmbunătăți bunăstarea mentală și starea de spirit este de a le obține cât mai activ posibil. Dacă timpul dvs. permite acest lucru, ia-o pentru cât mai multe plimbări și jocuri posibil și animalul dvs. de companie vă va răsplăti pentru asta cu tone de dragoste și ascultare.

După cum puteți vedea, creșterea teritoriului Airedale este o ambiție de-a lungul vieții, care va fi nevoie de efort, bani și o mulțime de încercări și erori pentru a reuși. Ori de câte ori un Airedale Fancier se întreabă cum să crească teritorii Airedale, răspunsul meu este să începem și să vorbim cu mentori experimentați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să creați teritorii airedale