Bruxelles griffon (griffs): profil de rasă de câine

Bruxelles Griffon

Bruxelles Griffon, un câine compact și robust, datează din 1800s Belgia - este adesea descris ca având o expresie facială asemănătoare umană. Plin de viață și alertă, Bruxelles Griffon este o plăcere să știi. Ele pot fi răutăcioase în timpul jocului, motiv pentru care primesc o reputație pentru a fi divertismente naturale. Câinii acestei rase sunt însoțitori bucuroși și loiali care fac cel mai bine cu adulți sau familii cu copii mai mari. Rasa este cunoscută și sub numele de Griffon Bruxellois și poate fi pur și simplu numit Grifs.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Jucărie

Înălţime: 7 până la 10 inci

Greutate: 6 până la 12 kilograme

Coat și culori: Strat neted sau haina dură în roșu, negru și bronz, negru negru, sau belge (amestec de maro negru și roșcat)

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile Grifonului Bruxelles

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosScăzut
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareScăzut
1:51

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre furajul scenei Bruxelles Griffon

Istoria Grifonului Bruxelles

Grifonul de la Bruxelles, așa cum a indicat numele său, a ieșit din Bruxelles, Belgia. Strămoșii săi au fost folosiți de coacheni în timpul secolului al XIX-lea ca rataturi în grajduri. Acești câini belgieni erau asemănători cu afspinschers, dar dezvoltarea exactă nu este clară. Se crede că acești câini au fost traversați cu pietre și spanioli englezi de jucărie, rezultând în cele din urmă în două tipuri: varietatea dur, venească și stratul neted (numit Brabancon).

Rasa a fost adusă în lumina reflectoarelor când Regina Marie Henriette din Belgia a început să le reproducă și să le arate. Acest lucru a dus la exportul lor în Anglia și Statele Unite. Griffonul de la Bruxelles a fost recunoscut pentru prima dată de Clubul American Kennel (AKC) în 1910. Cu toate acestea, aproape au dispărut în Europa datorită celor două războaie mondiale și rămân destul de rare. Deși nu mai sunt necesare ca muncitori, ei au devenit cunoscuți ca tovarășii minunați.

Un Griffon Bruxelles a fost prezentat în filmul Jack Nicholson / Helen Hunt "la fel de bun ca acesta" în anii 1990. Ele sunt și vedete sociale populare, deoarece seamănă cu o "războaie de război".

Bruxelles Griffon Care

Coat neted Bruxelles Griffon necesită puțin mai mult decât rutina îngrijirea cu periaj de două ori pe săptămână, dar vă puteți aștepta la unele vărsare. Soiul de acoperire dur scadică mult mai puțin, dar va trebui, de asemenea, să aibă mâna de haină la fiecare trei până la patru luni. Dacă câinele dvs. este din soiul de acoperire dur, poate doriți să o păstrați în clipul Schnauzer pentru a evita nevoia de stripare. Mulți groomi nu mai fac stripping, care este o corvoadă și poate fi incomodă pentru câine.

Grifonul de la Bruxelles este un câine inteligent și, prin urmare, destul de receptiv Instruire. La fel ca mulți câini mici, această rasă poate avea o lovitură ferădătoare și poate fi încăpățânată. Formarea firmă, consistentă vă poate ajuta pe Griffonul dvs. de la Bruxelles să devină ascultător și atenți. Un aspect al antrenamentului este de a învăța Griff-ul dvs. pentru a opri lătratul după ce vă dau o alertă. Ei sunt supraveghetori atenți, dar trebuie să învețe acea comandă, astfel încât să nu devină probleme cu problemele.

Housebreaking este o altă provocare de formare cu un grifon. Formarea cu crate este recomandată pentru a le împiedica să învețe că trebuie doar să se strecoare sub o masă pentru a-și face treaba. Va trebui să fiți sârguincios și unele griffons nu sunt niciodată complet housebroken.

Ca toți câinii, Griffons Bruxelles ar trebui să primească rutină exercițiu. Planificați o plimbare zilnică cel puțin. Fiți conștienți că Grifs sunt alpiniști uimiți și jumperi, pe care probabil că nu vă așteptați cu un câine mic. Dar este posibil să aveți nevoie să vă protejați câinele de a lua o cădere care să-l rănească.

Fețele lor plane nu le permit să răcească aerul atunci când respiră și acest lucru înseamnă că sunt mai susceptibili la supraîncălzire și epuizare de căldură. Numai exercițiul în cea mai tare parte a zilei în zilele fierbinți și nu lăsați niciodată câinele nesupravegheat într-un vehicul, chiar și în zilele mai coolere. De asemenea, ei nu tolerează bine vremea rece și pot avea nevoie de un pulover.

Socializarea este importantă pentru Griffon. Ei pot fi suspicioși de oameni noi și pot fi bastoane de teamă, snosping când sunt înspăimântați. Expunerea precoce la alți câini și oameni noi îi pot ajuta să învețe să nu fie la fel de înfricoșători. Ele sunt predispuse la teritoriale și nu se tem de provocarea câinilor mai mari, care pot duce la tragedie. Cu toate acestea, Griffons face adesea bine în jurul pisicilor.

Așteptați că Griffonul dvs. va fi lipit de omul său preferat. Aceasta nu este o rasă care poate fi lăsată singură pentru cea mai mare parte a zilei. Un grifon va deveni trist și plictisit și poate fi foarte distructiv atunci când este ignorat.

Griffons nu sunt recomandate familiilor cu copii mici, deoarece se vor prinde și se vor mârâi când au fost loviți, urmărind sau au luat când nu vor să fie. Dacă sunt ridicate împreună cu copiii, este posibil să vă antrenați copiii pentru a lăsa câinele să determine cum vor interacționa. Copiii vor trebui să recunoască când câinele este incomod și permite ca câinele să se retragă.

Probleme comune de sănătate

Crescătorii responsabili se străduiesc să mențină cele mai înalte Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin probabil să moștenească condițiile de sănătate. Cu toate acestea, unele probleme de sănătate ereditare, cum ar fi cele care afectează câinii cu fața în față, cum ar fi Bruxelles Griffons, pot apărea în rasă. Următoarele sunt câteva condiții pentru a fi conștienți de:

  • Brachycephalic Sindrom, o afecțiune respiratorie care poate apărea la câinii care au un aspect mai plat
  • Luxarea patellar, o condiție în care genunchiul se dislocează sau se îndepărtează din locația sa normală.
  • Ulcerele corneene, o abraziune a ochiului care apare în mod obișnuit în câinii cu ochi mai mari sau în nasul împins

Dieta și nutriția

Hrăniți-vă Griffon două mese pe zi de până la un sfert de ceașcă de alimente de câine uscate. Suma dvs. are nevoie de câine va fi determinată de mărime, nivel de activitate, vârstă și alți factori. Asigurați-vă că monitorizați greutatea câinelui dvs., deoarece chiar și o lire suplimentară este o mulțime într-o rasă de jucării. Obezitatea va scurta durata de viață a câinelui și va crește riscul altor condiții de sănătate. Discutați despre nevoile nutriționale ale câinelui dvs. cu medicul veterinar pentru a obține recomandări.

12 fotografii adorabile ale câinilor de la Bruxelles Griffon pentru a vă lumina ziua
PROS
  • Inteligent și alert

  • Extrem de loiali

  • Încrezător și curios

Contra
  • Nu este ideal pentru familiile cu copii mici

  • Housebreaking poate fi o provocare și, în unele cazuri, imposibilă.

  • Va deveni distructivă dacă este lăsată singură, tristă și plictisită

Unde să adoptați sau să cumpărați un Griffon de la Bruxelles

Verificați adăpostul local de animale și grupurile de salvare pentru Griffons Bruxelles, care au nevoie de case. O serie de grupuri de salvare la nivel național pentru Griffons Bruxelles oferă resurse online pentru a găsi un câine, inclusiv:

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Înainte de a vă decide să adoptați un Grifon de la Bruxelles, asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări. Discutați cu alți proprietari de la Bruxelles Griffon, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra:

Există o întreagă lume a potențialului rase de câini acolo. Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bruxelles griffon (griffs): profil de rasă de câine