Câine de suprasolicitare: cauze și tratament de suprasolicitare la câini

Câine de suprasolicitare: Cauze și tratament de suprasolicitare la câini

Mergând pe stradă, este posibil să observați o mulțime de câini cu o ușoară suprapunere. De fapt, în unele rase, câinii cu o suprasolicitare sunt complet naturale - astfel încât să puteți găsi că suprasolicitarea atât a puppies, cât și a câinilor adulți sunt mai frecvenți decât credeți! La fel ca atât de multe alte caracteristici ale unui câine, cum ar fi modelul blănii lor, forma feței lor și culoarea ochilor lor, alinierea maxilarului câinelui este ceva care poate varia de la puști la puști și este unic pentru ei.

Cu toate acestea, puteți găsi câinele dvs. prezintă semne de o suprasolicitare, care poate fi destul de incomodă pentru ei sau, în unele cazuri, dureroasă. În acest articol, vă vom spune ce să căutați într-o suprapunere a catelului și dacă acest lucru este sau nu probabil să fie o problemă. Mai mult, vom discuta cele mai frecvente rase de câine cu o suprasolicitare, indiferent dacă ar trebui să fii preocupat de Puppy Overbitul și să te ajuți dacă ești îngrijorat de suprasolicitarea câinelui tău.

Câine negru cu o suprasolicitare

Ce este o suprasolicitare?

O suprasolicitare, care poate merge mai mulți termeni, cum ar fi o maxilară de supraîncălzire, un branhygnatism de supra-jet, clasa 2 sau brachygnatismul mandibular, poate fi caracterizat printr-o aliniere nealiniată într-o maxilar de câine. Această nealiniere determină deplasarea dinților maxilarului superior în așa fel încât să stea înainte de dinții maxilarului inferior.

De asemenea, se poate întâmpla atunci când maxilarul inferior al câinilor dvs. este considerabil mai scurt decât maxilarul superior. Oricare ar fi cauza, diferența creată de spațiul dintre cele două părți ale maxilarului poate provoca mai multe probleme. Deoarece există un spațiu între dinți, suprasolicitarea va opri că puștii tăi să se poată mușca eficient. Acest lucru, la rândul său, provoacă probleme cu mâncarea care se poate agrava ca schimbările de nealocare - determinând efectiv problemele de creștere în timp.

Ce cauzează un câine cu overbite?

O suprasolicitare poate fi o condiție genetică, ereditară care este trecută de la părinți la catelus, adesea găsită cu anumite rase de câine, cum ar fi cele discutate mai jos. Contrar a ceea ce credeți, totuși, este posibil ca părinții cu o mușcătură perfectă să producă încă un catelus cu o suprasolicitare. În timp ce acest lucru nu înseamnă că orice este în neregulă cu părinții, poate provoca în continuare probleme cu catelul și este pur și simplu o ciudățenie pe care o sa născut.

Uneori, puteți observa, de asemenea, că un câine altfel sănătos poate prezenta semne ale unei suprapuneri. În aceste cazuri, este probabil ceva care sa dezvoltat în timp, prin ceva de genul de mestecare excesivă, care determină ajustarea dinților la un unghi atipic și, prin urmare, o suprasolicitare care urmează să fie creată.

Care sunt simptomele unui suprasolicitat?

Există o varietate de simptome care pot fi cauzate de o suprasolicitare, dintre care unele pot fi mai extreme decât cele dependente de severitatea malocluziei. Lucrurile de a privi sunt:

Boală parodontală

Acesta este un infecție gingivală care determină o inflamație sau o infecție care poate slăbi structura de sprijin înconjurătoare a dinților și le poate determina să se desprindă sau să cadă. De obicei, acest lucru este cauzat de alimente și bacterii care se acumulează la baza dinților și de-a lungul gingiilor care cauzează o placă (altfel cunoscută sub numele de tartru) pentru a forma.

Simptomele bolii parodontale includ

Boala parodontală poate fi împiedicată cu o dietă adecvată, urmărind ceea ce câinele dvs. de mestecat și utilizarea proceselor adecvate de igienă orală, cum ar fi Periajul dinților câinelui în mod regulat (dacă nu sunteți sigur, Consultați medicul veterinar Cu privire la cât de des sfătuiește să faceți acest lucru). Amintiți-vă că boala parodontală poate provoca daune ireversibile și, prin utilizarea acestor procese, puteți evita orice probleme cu dinții în viitor.

Iritarea orală

Iritarea orală poate fi adesea cauzată de frecare a dinților pe maxilarul inferior față de acoperișul gurii datorită nealinierii. Această iritație poate include vânătăi, pășunat, blistere, leziuni la obrazul interior, defectele țesutului moale în gură sau chiar punctuarea palatului dur.

După cum vă puteți imagina, iritarea orală poate fi cauzată de numeroase probleme și puteți observa cu ușurință daunele din gură, verificând gingiile în mod regulat. Acest lucru vă poate ajuta adesea să găsiți cauza principală a iritației și vă va ajuta să discutați cauzele posibile cu VET-ul dvs.

Uzură

Datorită nealinierii lor, câinele dvs. se poate lupta cu purtarea excesivă a dinților lor, datorită frecării și măcinând unul împotriva celuilalt, deoarece nu se potrivesc împreună așa cum ar trebui. Dacă observați o uzură suplimentară de-a lungul dinților, discutați cu veterinarul dvs. pentru a vedea dacă există vreun mod în care vă puteți ajuta, cum ar fi o schimbare a dietei (pentru a diminua nivelul de mestecare necesar) sau modalități similare de a rezolva prejudiciul.

Dificultatea de a ridica mâncarea și mâncarea

Unii câini cu o suprasolicitare sau o suprasolicitare pot avea dificultăți în a mânca, deoarece maxilarul proeminent poate fi o obstrucție atunci când încearcă să-și atingă mâncarea. Există mai multe moduri în care vă puteți ajuta câinele să fie alimentat:

  • Îngrijirea vasului de alimente, astfel încât alimentele lor să fie adunate într-un singur loc
  • Handfeedingding
  • În cazuri severe având mai mulți dinți eliminați

De asemenea, ar fi recomandabil să vă apropiați de veterinarul dvs. pentru alte sugestii pe care le pot avea în legătură cu hrănirea cu o suprasolicitare severă, atât ca și veterinarul dvs., vă veți cunoaște cel mai bine câinele și ce funcționează pentru ei.

Română Bulldog cu o suprasolicitare minciună

Ce rase de câine au suprasolicitări?

O suprasolicitare este o condiție cea mai frecvent întâlnită la câinii cu muzzle înguste și lungi, care sunt denumite și rase de câine dolichocefalic. Mai jos sunt prezentate câteva dintre rasele pe care le-ați putea aștepta să le vedeți cu o suprasolicitare:

Puppies cu o suprasolicitare

Puii pot începe adesea să prezinte semne de suprapunere la vârsta de 8-12 săptămâni, care vă pot ajuta să vă uitați la modalități de a preveni dezvoltarea acestuia. Până când un catelus are 10 luni, toate alinierea maxilarului va fi permanent și orice tratament suprasolicitat pe care îl puteți alege să îl urmăriți va deveni mai dificil.

Supravegherea minoră poate fi comună în puii mici, deși se pot auto-corecta pe măsură ce catelul crește și se maturizează, așa cum poate cu un om. Acest lucru fiind spuse, ar fi recomandabil să evitați să jucați orice jocuri de forță cu puiul dvs. care ar putea provoca exacerbate, cum ar fi remorcher-războiul, deoarece acest lucru poate pune o tulpină pe maxilar.

Cum de a trata o suprasolicitare

Cea mai bună modalitate de a trata o suprasolicitare este urmând sfatul veterinarului dvs. O aprofundare examinarea dentară vă poate ajuta să prindeți și să opriți orice probleme cu dinții înainte de a deveni o problemă. Amintiți-vă că o suprasolicitare nu este ceva care este neapărat o piedică completă, dar verificarea cu medicul veterinar este întotdeauna recomandată.

În cazuri severe, intervenția poate fi recomandată de medicul veterinar pentru a preveni deformarea ulterioară, în timp ce catelul dvs. este tânăr. Există mai multe metode care pot fi aplicate pentru a ajuta la corectarea unei suprapuneri înainte de a deveni prea multă problemă. Cu toate acestea, este important să ne amintim că, în timp ce o suprasolicitare poate părea inestetică, nu afectează întotdeauna câinele într-un mod negativ, caz în care să le forțeze să sufere proceduri preventive sau corective invazive să aibă mai mult stres decât câinele decât beneficiul.

Extracție dentară

Pentru câțiva câini cu o suprasolicitare, cea mai simplă metodă este utilizarea extracției dinților pentru a îndepărta dinții care încep să se interconecteze. Acest lucru ar permite maxilarul să se slăbească și să ofere spațiu pentru overbitul de catelus să se îndrepte înainte ca dinții lor adulți să intre.

Accesorii ortodontice

Există mai multe accesorii care pot fi folosite pentru a interveni cu nealinierea, cum ar fi distanțiere și bretele. Timpul necesar pentru aceste metode va varia în funcție de vârsta câinelui. Dacă catelul este destul de tânăr, ele pot fi necesare doar pentru câteva săptămâni. Cu toate acestea, dacă câinele este puțin mai în vârstă, atunci ele pot fi necesare timp de până la doi ani.

Câinele Jack Russell purtând stick de lemn

Tratamente pentru boala parodontala

Există mai multe etape la boala parodontală, rezultând astfel mai multe opțiuni de tratament dependente de severitate. Pentru etapele 1 și 2, aceasta este o chestiune simplă a dinților lor fiind curățată temeinic pentru a evita orice decădere suplimentară, îndepărtarea plăcii și adesea folosirea unui decide numit un scalator ultrasonic care poate îndepărta calculul (o placă deosebit de greu care poate trage gingiile departe de dinți, provocând forme de buzunare care să invite infecții ulterioare). Adesea, acest lucru poate opri problema înainte de a se dezvolta în continuare - moment în care este preferată o extracție.

Ultimul tratament, utilizat pentru cele mai severe cazuri ar fi o intervenție chirurgicală parodontală, care ar implica deschiderea gingiilor pentru a curăța, trata cu antibiotice și ar fi etanșarea rădăcinilor afectate, urmată de furnizarea de un stimulent de creștere a oaselor. Îndepărtarea dinților morți și deteriorați poate fi, de asemenea, necesară în timpul acestui proces și ar fi urmată de medicamente pentru durere pentru a ajuta la vindecare și a alimente moi Dieta timp de trei până la patru săptămâni, în timp ce gura este dată timp să se vindece.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de suprasolicitare: cauze și tratament de suprasolicitare la câini