3 Moduri simple despre cum să înmuiați mâncarea câinilor la domiciliu

3 moduri simple despre cum să înmuiați mâncarea câinilor la domiciliu

Alimente de câine uscate este adesea o alternativă eficientă și mai ușoară la hrană pentru câini umedă. Este pur și simplu de a păstra, încurajează mestecarea și poate încetini consumatori rapizi, reducând riscul de tulburări de stomac. Cu toate acestea, nu toți câinii iau la uscat Kibble și câțiva câini consideră că este greu de mestecat și dureros pentru dinții și gingiile lor. Lipsa conținutului de umiditate în alimentele uscate poate fi, de asemenea, o problemă pentru câinii care sunt băutori reticenți. O modalitate de a depăși această problemă este să cumpărați câini moi kibble. Dar, ce faceți dacă câinele dvs. nu-i place consistența Kibblelor sau a aromelor disponibile?

Din fericire, există o modalitate pe care proprietarii de câini și câinii lor pot culege beneficiile alimentelor uscate și depășesc aceste probleme. Tot ce trebuie să faceți este să știți cum să faceți mâncarea de câine moale și să înmuiați mâncarea la nivelul potrivit pentru câinele dvs. Pe lângă fabricarea alimentelor mai ușor de mestecat, înmuierea alimentelor eliberează aromele și arome ale alimentelor. Acest lucru îl face mai atrăgătoare pentru câini și îi încurajează să mănânce. Adăugarea lichidului la alimente pentru a înmuia, crește, de asemenea, aportul de lichid al câinelui dvs. și reduce riscul de a sufoca sau de a deveni deshidratat. Deci, cum îți înmoaie mâncarea câinelui tău acasă?

Adorabil Copil Hrănirea Yorkshire Terrier Dog la domiciliu

Adăugați apă caldă

Cea mai rapidă și cea mai ușoară modalitate de a înmuia mâncarea câinelui este adăugând apă la alimentele cu câini uscați. Umectarea alimentelor de câine uscate poate fi o parte vitală de a încuraja puii și câinii mai în vârstă să mănânce. Este important să utilizați apă caldă, nu pentru a reduce riscul de a-ți răsturna gura câinelui sau în timp ce pregătești mâncarea. Apa caldă este preferabilă cu apa rece, deoarece ajută la descompunerea alimentelor mai repede și ajută la eliberarea aromelor și mirosurilor.

Începeți prin adăugarea doar a câtorva linguri de apă caldă la mâncare și amestecați-o în masă. Adăugați lent apa pentru a vă asigura că nu înmuiați mâncarea până la punctul în care este doar mush. Puteți adăuga întotdeauna mai multă apă dacă este necesar, dar nu o puteți lua înapoi odată ce a fost înmuiată în mâncare.

Dacă doriți să creați mâncare mai moale pentru un câine slab sau unul care trece de la alimente umede, utilizați o furculiță pentru a distruge alimentele într-o pastă. Puteți crește treptat dimensiunea buchelor pe care le lăsați în mesele lor, pe măsură ce câinele devine mai obișnuit.

Adăugați bulion de pui sau carne de vită

Dacă mâncarea încă nu este atrăgătoare câinelui dvs., atunci ați putea dori să luați în considerare adăugarea unui puțină aromă. Adăugarea bulionului de pui sau de carne de vită va oferi acel mic aromă suplimentară lovitură că are nevoie de câine. Amintiți-vă să vă asigurați că bulionul este cald, nu fierbinte, înainte de a adăuga la alimentele lor și alegeți un bulion de sodiu scăzut pentru a vă asigura că nu vă dați câine prea multă sare. Urmați același proces ca și când adăugați apă la alimentele lor.

Dacă nu aveți acces la pui sau bulion de carne de vită, atunci sucul de ton conservat poate fi folosit ca o altă alternativă gustoasă. Înainte de a utiliza sucul din conserve, verificați cum a fost pregătit tonul. Dacă este în saramură, atunci nu o folosiți, deoarece va avea un conținut foarte ridicat de sare. De asemenea, merită să ne amintim că utilizarea sucurilor de ton va adăuga la conținutul de calorii al alimentelor câinelui dvs. Este o idee bună să folosiți o combinație de suc de ton și apă, mai ales dacă câinele dvs. trebuie să se uite la greutatea lor.

O altă alternativă este de a adăuga lapte la alimentele lor. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui considerat un tratament și nu ceva ce faceți în fiecare zi, deoarece laptele este ridicat în zaharuri naturale și naturale. Puteți folosi fie lapte de vacă, fie lapte de capră pentru a înmuia mâncarea câinelui. Dacă descoperiți că câinele dvs. are scaune libere după ce a folosit lapte în alimentele lor, apoi opriți și găsiți o modalitate alternativă de a-și înmuia mâncarea. Câinii ca oamenii pot suferi de intoleranța la lactoză. Acest lucru poate provoca scaunul liber, vărsături, și diaree precum și disconfortul intestinal.

Combinați alimentele umede și uscate

Combinarea alimentelor umede și uscate este o modalitate excelentă pentru proprietarii câinilor să se înmoaie ușor și să umezească alimentele uscate. Asigurați-vă că utilizați alimente pe care animalul dvs. le-a consumat anterior pentru a reduce riscul de stomac supărat. De asemenea, asigurați-vă că respectați ghidurile de hrănire și luați în considerare caloriile atât în ​​alimentele umede, cât și cele uscate. Puteți utiliza aceleași alimente umede și uscate de aromă sau amestecați lucrurile și utilizați diferite arome pe care câinele dvs. le place. În timp ce orice alimente cu conserve umede pot fi utilizate, cele produse în sos sunt probabil cele mai ușor de amestecat în timp ce alimentele conserve de stil de buclă nu vor avea probabil un efect mult asupra compoziției alimentelor uscate.

Cum alegeți să înmoaie mâncarea câinelui dvs. va depinde foarte mult de preferințele câinelui dvs. și de obiceiurile alimentare. De asemenea, poate depinde de cât de moale aveți nevoie pentru a obține mâncarea și motivele pentru care vă înmuiați mâncarea câinelui. Poate doriți să discutați beneficiul alimentelor de înmuiere cu medicul veterinar. Apa sau bulionul vă vor permite să creați ceva din bulgări înmuântate la o pastă. Amestecarea alimentelor umede și uscate este mai probabil să ducă la înmubiți bulgări kibble, dar este puțin probabil să creeze o pastă netedă. Indiferent de modul în care alegeți să vă înmuiați mâncarea câinelui, este important să vă amintiți să introduceți încet alimentele noi și să folosiți alimente de înaltă calitate care oferă echilibrul nutrițional pe care are nevoie de câine. Asigurați-vă întotdeauna că câinele dvs. are acces la apă proaspătă și urmează instrucțiunile de hrănire cu privire la alimentele pe care alegeți să le asigurați că menține o greutate sănătoasă.

În legătură cu o postare: Fântâni de apă de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Moduri simple despre cum să înmuiați mâncarea câinilor la domiciliu