4 Moduri pe care acest mod principal leagă furnizorul de animale de companie cu cruzimea animalelor

Marshall Pet Produse vinde produse alimentare, îngrijire și sănătate, jucării și alte produse pentru păsări, pisici, câini, dihor, cai, iepuri și alte animale comune pentru casă. Înființată în 1993, această companie susține că oferă soluții naturale pentru îngrijirea animalelor de zi cu zi. Dar un grup de bunăstare a animalelor a lansat o expunere în 2018 acuzând Marshall Pet produse de cruzime a animalelor.

În reducerea campaniei de cruzime, Proiectul de salvare + libertate (R + fp) detaliat modul în care Furnizorul PET are legături întunecate la testele și experimentele pe animale. Iată 4 moduri pe care acest furnizor principal al PET susține de fapt cruzimea animalelor.

1. Produsele Marshall Pet se află sub Marshall Farms Ltd, care deține și Marshall Bioresurces

Potrivit expunerii, Marshall Pet Products este compania sora din Marshall Bioresurces. Acesta din urmă este cel mai mare furnizor de Animale utilizate pentru experimente și cercetări în Statele Unite. Această companie, care are canalele sale din New York, oferă în principal beagles la laboratoare, dar de asemenea, rase didactice, mini porci, șoareci și alte animale pentru teste și experimente. Marshall Bioresurces a existat din 1939 sau 54 de ani înainte ca Marshall Farms Ltd, a decis să formeze compania să vândă produse de companie.

2. A încălcat actul de bunăstare a animalelor

Marshall Bioresurces creanțe să fie conforme cu diverse legi și reglementări privind bunăstarea animalelor, cum ar fi U.S. Legea privind bunăstarea animalelor, Biroul de bunăstare a laboratorului și politica serviciului de sănătate publică (PHS) privind îngrijirea umană și utilizarea animalelor de laborator. Dar R + FP a afirmat în expunerea ei că un u.S. Departamentul de inspecție a agriculturii în facilitățile Bioresurcesului Marshall în 2006 a arătat că nu oferă de fapt asistență medicală veterinară adecvată.

Mulți câini salvați din facilități au avut fie vătămări sau probleme medicale. Puii au fost găsiți, de asemenea, într-o stare de deshidratare sau gata să fie eutanasiată. Mai rău, au fost eutanasiați în fața celorlalți câini.

Un reprezentant din partea companiei a divulgat la R + FP că condițiile animalelor din instalațiile de reproducere sunt similare cu mori de catelus.

3. Marshall Bioresurces Rass-uri indiferent de cererea laboratoarelor

Aparent, același punct de la companie a arătat că Marshall Bioresurces produce animale în orice condiție sau ca laboratoarele specificate. Deci, dacă laboratoarele au nevoie de o beagle cu trei picioare, ei vor spori un astfel de câine, indiferent de consecințele asupra animalului. Aceasta este numită "# 8220;Scopul-crescute& # 8221; Animale de cercetare și este o practică comună în industrie.

4. Marshall Pet Products are un venit anual de 11 miliarde de dolari

Potrivit proiectului Beagle Freedom, această companie de ofertă pentru animale de companie câștigă 11 $.6 miliarde anual de la jucăriile de animale de companie, produsele alimentare și produsele de îngrijire vândute la multe u.S. Magazine. Cumpărătorii care nu se numără de aceste nevoi pentru animale de companie nu pot să-și dea seama că ori de câte ori cumpără obiecte din produsele Marshall Pet, ei ajută la finanțarea facilităților sale de reproducere crude cu sediul în U.S., China și Europa.

Familie care adoptă câine

Luând măsuri împotriva companiilor Marshall

R + FP Președintele Shannon Keith are luate măsuri împotriva companiilor Marshall. Ea a cerut suprasolicitare.com pentru a le informa despre practicile lipsite de scrupule ale companiei sora Marshall Pet Produse. Înspăimântată de revelații, președintele magazinului online, Saum Noursalehi, a fost de acord să ia în jos produsele Marshall de la rafturile sale, prin urmare, nu mai găsiți elementele lor pe suprasolicitare.

Acum, R + FP speră că alte magazine online de vânzare cu amănuntul vor urma exemplul. A petiţie a făcut rundele, care întreabă Amazon să ia în considerare și anularea produselor Marshall Pet în magazinul său. Până în prezent, aproape 110 000 de persoane au semnat petiția.

Ce poti sa faci

Aceasta este doar prima companie pe care R + FP a expus pentru cruzimea animalelor și va fi dezvăluită după ce grupul își desfășoară investigațiile. În afară de semnarea petiției grupului pentru Amazon, puteți ajuta și cauza prin susținerea bunăstării animalelor.

Educa

Una dintre cele mai bune metode de ajutor pentru a pune capăt cruzimii animalelor este educarea. Răspândiți cuvântul pe aceste cauze în paginile dvs. de social media. În același timp, puteți împărtăși, de asemenea, articole despre modalitatea corectă de a avea grijă de animale, mai ales dacă aveți prieteni și membri ai familiei care ar putea avea în vedere adoptarea unui animal de companie.

Aflați legea

Legile privind cruzimea animalelor sunt diferite pentru fiecare stat și ar putea exista ordonanțe speciale în orașul dvs. care are prevederi speciale despre modul în care animalele trebuie tratate. Dacă învățați legea, veți învăța, de asemenea, să recunoașteți cruzimea animalelor.

Potrivit Societății Umane a Statelor Unite, cruzimea împotriva animalelor vine în două forme: neglijarea și răul și violența directă. Unele dintre semnele de poveste ale cruzimii animalelor includ lăsarea câinilor în afara în timpul străzii extreme, condițiile de viață sărace și periculoase, lipsa alimentelor și a apei, rănile și rănile netratate, abandonarea și actele de violență.

Raport

Animalele nu au o voce, dar le puteți da o șansă de a fi auzit dacă raportați orice cruzime de animale pe care îl mărturisești în comunitatea dvs. Luați un stand și sunați la agenția locală de control al animalelor sau un adăpost pentru animale de companie dacă aveți dovezi că există oameni care se comportă prost împotriva animalelor. Dacă acești indivizi sunt raportați, verificați și pedepsiți, există o șansă bună ca ei să nu abuzeze din nou de animale.

Voluntar

Organizațiile precum R + FP au nevoie de ajutorul voluntarilor care vor fi pe teren cu salvarea acestor animale. Contactați un adăpost pentru animale în zona dvs., dacă sunteți interesat să deveniți parte din echipa sa.

Când raportați cruzimea animalelor

O citație ar putea fi emisă odată ce un ofițer investighează plângerea și vorbește cu persoana implicată. Primii infractori sunt, de obicei, având în vedere șansa de a corecta ceea ce au făcut. Dar dacă persoana este un infractor repetat sau dacă există indicii de abuz extrem, atunci animalul ar putea fi luat în custodie și găzduit la un adăpost sau un grup uman.

Odată ce cazul împotriva abuzorului este depus în instanță, este posibil să trebuiască să depuneți ca martor, astfel încât să fiți pregătiți și dispuși să ajutați câinii. Puteți, de asemenea, să urmăriți starea cazului prin apelarea instanțelor locale, deoarece acestea sunt, de obicei, în înregistrările publice.

Citiți următorul: Rock Star teaming cu parlamentarii pentru a lupta împotriva cruzimii animalelor

4 moduri pe care acest mod principal leagă furnizorul de animale de companie cu cruzimea animalelor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Moduri pe care acest mod principal leagă furnizorul de animale de companie cu cruzimea animalelor