Determină compatibilitatea între câini

Doi câini nas în nas

Este important să știți cum să alegeți un al doilea câine și să vă asigurați compatibilitatea câinilor și câinilor. Cât de bine PET dvs. de companie acceptă un nou venit depinde de vârsta, sănătatea, genul, genetica și trăsăturile de instinct, mărimea, personalitatea - lista continuă și pe.

niste rase de câini sunt mai dispuși să accepte alte canini (sau pisicile), în timp ce altele pot fi periculoase. Siguranța și bunăstarea noului dvs. catel, precum și minunile adulte, trebuie să fie abordate înainte de a aduce "copilul nou" în casa dvs. și Introduceți altor câini.

Cresc considerații

Deși există excepții, rasele de tip terrier dezvoltate pentru a merge după "critters" pot să nu poată controla instinctul lor de a urmări și ucide noul tău catelus. Ciudățenii cum ar fi afganii, Greyhounds, sau Scottish Deerhounds poate, de asemenea, să simtă nevoia de a urmări creaturile scorrying.

Alte rase de câine au fost dezvoltate pentru a profita de comportamentul de pradă, dar opriți-vă de uciderea. Hearding Câinii Chase Joggers, bicicliști, oi și pisici, de exemplu - este un instinct natural, așa că fii pregătit pentru atent Instruire Dacă vă împărtășiți viața cu una dintre aceste getters.

Există întotdeauna excepții, dar Terrier Blue Kerry, American Pit Bull Terrier, si altul Rase de câine agresive poate să nu se înțeleagă cu o altă canină. Majoritatea câinilor urmăresc conducerea membrului familiei umane pe care îl respectă, și dacă spui că noul tip este în regulă, regele acceptă adesea și susține decizia.

Mărimea contează

Câinii prietenosi s-ar putea dovedi periculoși dacă există o mare disparitate între animalele de companie. O pooch de 80 de lire ar putea sta accidental pe catelul dvs. Chihuahua sau a rănit animalul de companie mai mic dacă jocul devine prea dur.

Pe cealaltă laba, o dimensiune jumbo Mari Pyrenees copilul ar putea să vă rănească bătrânul doamnă Lhasa Apso Când Puppy-aruncă pe rama ei artritică. Studiați rasele și discutați cu profesioniștii pentru a vă ajuta să faceți alegeri informate. Poate funcționa, dar necesită mai multă supraveghere și îngrijire din partea dvs.

CAT considerații

Big Bruiser Felines poate fi periculos pentru puii mici. Feline de comportament de prădare solicită jocurile de tulpină și să poată transforma pe puii neajutorați sau traumatizați pentru câinii BrowBeaten. Ghearele pot răni Doggy ochi și inspirați represalii caninei. Odată ce o pisică ajunge la vârsta de 12-18 luni, tabby își pierde înclinația pentru a face prieteni de animale de companie. Ea o va face fie întunecată pentru a scăpa de orice interloopers pe care le introduceți sau pur și simplu ascundeți și deveniți un străin în propria ei casă.

Pisicile sunt mai puțin susceptibile de a se opune unor puii tineri, totuși, și par să recunoască și să fie mai iertați de bebeluși. Dacă pisicile dvs. rezidente au avut experiențe pozitive cu alți câini, vor fi mult mai probabil să accepte în cele din urmă un nou animal de companie în gospodărie. Este foarte pozitiv dacă noul dvs. catelus a crescut și a fost corect Socializat la pisici, deci respectă deja atitudinea felină.

Apel sexual

Ca regulă generală de "laba", acesta funcționează cel mai bine pentru a alege un nou animal de companie mai mic decât și sexul opus al animalului tău rezident. Înseamnă că dacă aveți deja un câine de sex masculin, introduceți o pui de sex feminin. Aceste combinații dovedesc cel mai puțin amenințător pentru câinii rezidenți, astfel încât nu simt că autoritatea lor este contestată.

Sexul și vârstele opuse funcționează bine atunci când introduc noul cățeluș la pisici, pentru că fiecare vrea lucruri diferite din viață. O pisică de băiat rezident care dorește să "dețină" teritoriul "nu va deranja noua preferință a cățelușului pentru a guverna toate jucării.

Nu este corect să introduceți un animal nou pentru toate pisicile și câinii din gospodăria dvs. deodată. Introducerile trebuie făcute câte un animal de companie la un moment dat. Uneori este dragoste La prima vedere, dar mai des, animalele de companie iau zile sau chiar săptămâni pentru a învăța să accepte străini. Planificând înainte, puteți alege cel mai bun catelus atât pentru dvs., cât și pentru animalele de companie rezidente care vă împărtășesc și inima.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Determină compatibilitatea între câini