Cum de a instrui un câine mai în vârstă pentru a accepta un nou catelus

Cum să introduceți un catel și câine mai în vârstă

Înainte de a vă planifica să aduceți o casă de cățeluș, să faceți planuri Introducerea noului catelus la câini care locuiesc deja acolo. Câini adulți Adesea bun venit un nou prieten de canin, dar este important să încercați să alegeți Puii care sunt compatibili.

Este important să vă amintiți că un câine rezident protejează în mod natural gazonul. Catelul tău se poate simți incert în împrejurimile ciudate, fie să se comporte ca un clovn fără clue, care de pe canini maturi. INTRODUCERILE PROPRIETATE AJUTORUL ASIGURARE ACUM ACUM ACTIVELOR PETICE PE EXISTĂ.

Bacsis

Unele pui vor cere carantină înainte de a vă întâlni și restul familiei Doggy. Acest lucru asigură că, dacă catelul are nici o boală, nu va transmite boala celorlalte animale.

Întâlniți pe teren neutru

Primele întâlniri între un cățeluș și un câine adult ar trebui să aibă loc pe teren neutru, cum ar fi curtea vecinului, centru de instruire sau teren de tenis. În acest fel, pooch-ul tău mai vechi nu se simte înfricoșător, amenințat sau protector al casei sau a curții tale. În schimb, se poate ajunge la afacerea de a face prieteni cu catelul.

Dacă un loc neutru nu este disponibil, vizitați un parc pe care o varietate de câini frecventă. Câinele dvs. rezident va avea mai puține pretenții teritoriale și va simți mai dispus să întâlnească noul pui.

Începeți cu o întâlnire a gardului

Câinii pot citi tensiunea dvs. dacă sunteți cel mai puțin precaut. Când această emoție ridicată se combină cu a reținere de leșie, atunci agresiune înfricoșătoare ar putea dezvolta. De aceea, primele întâlniri de câine la câini ar trebui să aibă loc între câinii dezlănțuiți.

Pentru ca câinii să se întâlnească printr-un gard de legătură cu lanț sau o plasă de tenis, astfel încât să se poată mirosi reciproc în timp ce bariera le păstrează separată. Acest lucru ajută noutatea "nou câine" să se usuce înainte de o întâlnire adevărată a nasului.

Este, de asemenea, important atunci când există o diferență de dimensiune între câinele rezident și noul pui. Chiar și câinii adulți prietenoși ar putea răni accidental tânărul cu salutări exuberante.

Încercați Plecare paralelă

Luați amândoi câini pentru o plimbare, paralelă unul cu celălalt, cu o altă persoană care manipulează fiecare câine. Păstrați leashele libere și dați camerei câinilor să se miște, astfel încât să reduceți potențialul de tensiune.

La început, păstrați câinii din gama de sniffing și folosiți un tratament sau jucărie pentru a păstra Ochii câinelui pe om (nici o provocare - privită la celălalt câine permis). Plasați-le împreună timp de 5 sau 10 minute înainte de a permite o întâlnire cap-la-cap.

Oferă oportunități de sniffing

Odată ce câinii arată un interes fericit în întâlnire, lăsați-i să se reunească în timp ce păstrează lotul. Alegeți o zonă cu spațiu deschis pentru a reduce tensiunea. Câinii se vor mirosi corpul celorlalți, inclusiv capetele din spate, ceea ce reprezintă o etichetă adecvată de salut canin.

Primele felicitări ar trebui să fie păstrate la doar 10 minute pentru a păstra câinii de oboseală. Faceți un punct de a apela fiecare câine departe de timp la timp pentru a da un tratament sau jucărie. Acest lucru va împiedica orice tensiune escaladă și va menține a stare de fericire.

Căutați semne pozitive

Este un semn bun dacă câinii doresc să Joaca împreună. Urmăriți pentru Doggy Language care semnalează intenții bune. O invitație clasică de canină la un joc este "arcul de joc", în care se ridică capătul de coadă și capul coboară. Doggy Hawning semnale, "Eu nu sunt o amenințare" și poate fi un semn foarte pozitiv de la fie câine. Whines, scoarțe și mârâie sunt folosite atât în ​​joc, cât și în amenințări, deci acordați atenție Alte limbi corporale Pentru a judeca mai bine ce înseamnă câinii.

Licking gura și fața celuilalt câine și rularea pe spate în semnale de limbă de câini depunerea. Puppy-ul ar trebui să afișeze aceste comportamente, ceea ce îi spune câinelui mai vechi că este doar un copil și să taie tânărul ceva. Permiteți redarea doar câteva minute în timpul primei întâlniri, apoi opriți și terminați introducere pe o notă bună.

Mutați la sol

Odată ce s-au întâlnit pe teritoriul de acasă, repetați introducerea în curtea dvs.-off-lesa dacă este împrejmuită. Apelați câinele și catelul în afară de câteva minute pentru a vă asigura că nu devin prea încântați. Amintiți-vă, noul pui ar trebui să întâlnească doar un câine rezident la un moment dat, nu întreaga bandă imediat.

Se întâlni în casă

În cele din urmă, aranjați că aveți toți câinii dvs. rezidenți în afara casei când aduceți mai întâi noul pui în interior. Faceți asta din vederea celorlalți canini. De exemplu, aveți câinii rezidenți în curtea din spate împrejmuită în timp ce aduceți noul cățeluș în ușa din față. Pentru cele mai puține probleme potențiale, câinii rezidenți ar trebui să intre în casă și să găsească deja câinele nou acolo.

Probleme și comportament de depanare

Majoritatea câinilor își fac rapid clasamentul social și decid cum să interacționeze într-un mod pozitiv. Cel mai bine este ca catelul să fie segregat într-o cameră singur cu o barieră pentru poarta pentru copii atunci când nu sunteți acolo pentru a supraveghea direct.

La fel de mult cum ați putea dori ca câinii tăi să o lovească imediat, asigurați-vă că luați lucrurile încet și rămâneți în controlul situației. Greșelile obișnuite includ fi nervoase sau anxioase și lăsați câinii să se întâlnească cu propriile lor prea devreme. Faceți tot posibilul pentru a păstra fiecare întâlnire între câini fericiți și lăsați-i să se obișnuiască cu mirosurile celorlalți treptat. Este important să începeți lucrurile în afara dreptului pentru a stabili o casă confortabilă pentru toată lumea.

Introducerea unui nou catelus copilului dumneavoastră

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a instrui un câine mai în vârstă pentru a accepta un nou catelus