Cum să-ți antrenezi câinele pentru a accepta un nou copil

Câine mare se strecoară cu copilul

Salutând un nou copil în familie este interesant. De asemenea, poate fi stresant, mai ales dacă aveți deja un câine. Sperăm că ați petrecut ultimele luni Pregătirea câinelui Pentru sosirea copilului. Chiar dacă nu v-ați gândit la ea înainte de acum, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a face introducerea între câine și nou-născutul să meargă fără probleme. Nici una dintre aceste tehnici nu este greu, ci să fie răbdătoare și în concordanță cu câinele dvs.

Aduceți pătura de acasă a copilului

După nașterea bebelușului dvs., dar înainte de a vă aduce noul membru al familiei de la spital, aduceți acasă o pătură sau un articol de îmbrăcăminte copilul a fost înfășurat. Permiteți câinelui dvs. să miște și să exploreze pătură în propriul ritm. Până când vă aduceți casa nou-născută, câinele dvs. ar trebui să fie oarecum familiarizat cu mirosul copilului.

Adu-ți copilul în timp ce câinele este afară

Șansele sunt câinele dvs. va fi foarte încântat când proprietarul său de sex feminin merge prin ușa cu noul copil. În afară de noul pachet de mirosuri și sunete nefamiliare, puștii dvs. probabil că nu a văzut "mama" timp de cel puțin o zi sau cam așa ceva. Câinele este obligat să fie încântat când umbli prin ușă. Încercați să vă duceți la casa dvs. înainte de a ajunge acolo. Luați-i câinele pentru o plimbare lungă sau de joc, astfel încât să poată arde o energie în exces. Așteptați până când dvs. și copilul sunt soluționate confortabil înainte de a vă aduce câinele dvs. pentru a primi noua sosire.

Permiteți câinelui să-i salute mai întâi mamei

Înainte de a aduce câinele în aceeași cameră ca și copilul, permiteți câinelui să aibă ceva timp să-i salute pe noua mamă mai întâi. Dacă noua mamă merge în ținând copilul, un câine încântat poate să sară în sus să salute. Prima reacție poate fi aceea de a certa câine din cauza fricii de a răni nou-născutul. Acest lucru poate începe introducerea pe piciorul greșit. În schimb, permiteți câinelui să vă salute înainte de a aduce copilul în amestec.

Păstrați controlul câinelui

Pentru întâlnirea inițială dintre câine și copil, o persoană ar trebui să dețină copilul în timp ce celălalt are controlul asupra câinelui. Păstrați câinele pe lesa În timp ce îl aduceți pentru a spune salut. Nu forțați câinele să se apropie de bebeluș, dar asigurați-vă că faceți o mulțime de laudă și încurajare pentru a se apropia calm. Dacă devine prea încântat și trage pe lesa pentru a se grăbi pentru copil, persoana care ținea cainele ar trebui să se întoarcă și să înceapă din nou. Luați câțiva pași lenți într-un timp și recompensați când câinele merge încet și rămâne calm.

Spune-i câinelui ce vrei

În loc să aștepte să vadă dacă câinele dvs. va încerca să sară sau să salute copilul prea exuberant sau cu agresiune, lăsați câinele să știe cum vă așteptați să se comporte. Pe măsură ce câinele dvs. se apropie de noul copil, dați-i o comandă, cum ar fi "jos"Sau"sta."Recompensa câinele cu laudă sau tratează pentru a face ca și cum i sa spus. Adesea, câinele dvs. are nevoie doar de unii Direcția de la tine să învețe cum să fii bine comportat în jurul unui copil.

Mențineți programul câinelui dvs

Unul dintre motivele mai multor câini se comportă prost atunci când un nou copil este adus acasă este că se stresează la toate schimbările care au loc în casă. Puteți reduce foarte mult stresul câinelui dvs. pur și simplu prin lipirea la programul său regulat. Încercați să vă asigurați că câinele este hrănit și a mers în același timp în care a făcut-o întotdeauna înainte ca bebelușul să se întoarcă acasă. Poate fi dificil când încercați să vă jonglați programul câinelui cu cel al unui nou-născut, dar va fi bine în valoare de efortul atunci când câinele și copilul dezvoltă o relație pozitivă. Ajutorul de la prieteni și de familie poate face lucrurile să se mai ușureze.

Nu lăsați niciodată un câine și un copil nesupravegheat

Acest punct nu poate fi menționat suficient de puternic. Nu puneți copilul și câinele într-o poziție proastă, lăsându-i în pace împreună. Accidentele se pot întâmpla chiar și cu câinii cei mai bine compuși. Preveniți neajunsurile fără a lăsa niciodată copilul nesupravegheat într-o cameră cu câinele.

Probleme și comportament de verificare

O greșeală obișnuită este să vă așteptați ca câinele să vă iubească copilul la fel de mult ca tine. Dă-ți timpul de câine. Copilul (împreună cu vizitatorii, noua rutină etc.) sunt o schimbare mare pentru câinele dvs. Dacă câinele dvs. pare să acționeze deosebit de agresiv față de dvs. sau pentru copil, vorbiți cu medicul veterinar cât mai curând posibil. Aceasta este o situație incomod (și potențial periculoasă) pe care doriți să o sortați rapid.

Dacă câinele dvs. reacționează prea exuberant atunci când este introdus pentru prima dată noului copil, încercați să vă împotriviți tentației de a certa puii sau să-i dați o corecție de leșie. Nu vrei cainele ta să asocieze copilul cu ceva negativ. În schimb, folosiți unele tratamente pentru a atrage câinele departe de copil, dați câinelui o atenție și ceva timp pentru a vă liniști, și apoi aduceți-o înapoi pentru a încerca din nou.

Păstrați niște gustoase Tratamente La îndemână pentru primele câteva zile după ce a adus acasă. Încercați să vă amintiți să vă dați câinelui unii tratamente și să laude oricând este calm și bine comportat atunci când copilul este în apropiere. Acest lucru vă va învăța câinele că având copilul în jurul valorii lucruri bune întâmpla.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele pentru a accepta un nou copil