Cum să opriți puii de la luptă

Puii care se joacă în curte

Puppies, mai ales colegii de așternut, joacă o luptă foarte mult. Există puțin mai adorabili decât vizionarea unui grup de cățeluși cu celălalt, dar cum puteți ști când luptele se oprește să fie jucăuș și începe să devină o adevărată luptă, totuși? Ce puteți face dacă aveți în special un cățeluș, care continuă să ia timpul de joc prea departe?

De ce lupta puii?

Puii învață comportamentul social normal, ceea ce este acceptabil și bine și ceea ce nu este, de la interacțiunea cu alte pui. Acest lucru începe chiar înainte ca puii să fie înțărcați de la mama lor. Play-ul sănătos permite unui pui să construiască doar o bază bună de socializare, dar îi ajută, de asemenea, să învețe limba corpului și alte indicii comportamentale nonverbale. Ceea ce învață ca puii în ceea ce privește comportamentul normal de câine pe câine stabilește munca la sol pentru abilități pe care le vor folosi pe tot parcursul vieții lor.

Ceea ce este jocul sănătos și ceea ce este o luptă adevărată?

Fiind capabil să citească limbajul trupului și indicii de comportament sunt de o importanță deosebită pentru a diferenția piesa de catelus de la luptele cu catelus. Puppies care sunt angajați în jocul sănătos, fericit va fi slăbit, având o limită, bouncy, uneori exagerate mișcări cu o gură mare, prostească, deschisă. Puteți vedea stereotipicul PLAY BOW și puteți auzi mârâie tare și / sau continuă. Jocul sănătos între cățeluși nu are câștigători sau învinși. În schimb, există inversarea constantă a rolului unde puteți vedea că chaserul devine chasee doar pentru a deveni chaser din nou. În plus, atunci când puii prezintă o piesă sănătoasă, puteți vedea un pup "auto-handicap", prin așezarea pe partea sau spatele sau prin coborârea inferioară (dacă se joacă cu un catelus mai mic). Veți vedea, de asemenea, puii care iau pauze de la jocul sănătos. Două pui pot să se topească pe pământ o secundă și apoi să se ridice pentru a merge la o băutură de apă următoarea secundă.

Puii care sunt angajați într-o luptă vor avea indicii semnificativ diferite și limbajul corpului. În loc de mișcări libere, delimitate vor deveni rigide și tensionate. Puteți vedea chiar că hackle-urile lor ridică. În loc de o fața fericită, deschisă, limbă, ei se vor bloca cu un snarl, fie cu o mormăială mică, liniștită. Urechile vor deveni plat și fixate înapoi.

Dacă vă puteți prinde catelul într-o luptă pe care doriți să o separați cât mai repede și în siguranță posibil. Dacă catelul tău are leșia și hamul pe ele, de obicei se poate face fără multă dificultate. Desigur, cele mai multe cățelușe nu se joacă cu leashele lor atașate de ei tot timpul. La fel de mult cum sunteți tentați să faceți acest lucru, nu vă atingeți pentru sculentul câinelui sau încercați să intrați între cățelușul și celălalt. Puteți fi răniți în acest proces. În schimb, le redirecționați cu alte jucării sau încercați să distrageți momentan puii cu un zgomot puternic, cum ar fi fluierul sau gruparea. De acolo, dacă catelul tău are deja o amintire bine pregătită, îl poți numi la tine sau că poți să-i prinzi leșia și să-i ducă departe de celălalt cățeluș.

Cum de a preveni lupta puiilor

Pui care primesc în mod obișnuit lupte cu alte pui pot avea nevoie de mai multă îmbogățire în afara catelului social ora. Câinii pot învăța indicii comportamentale (uneori menționate ca comenzi) încă de la șapte până la opt săptămâni de vârstă, înscrierea în Clasele de catelus la fel de apropiat opt săptămâni vechi cât mai mult posibil și continuând prin adolescență, poate oferi catelul dvs. cu stimularea mentală, el / ea trebuie să-și piardă plictiseala. De asemenea, oferă abilități de fundație (cum ar fi acea simplă rechemare) pentru controlul comportamentului catelului dvs., precum și pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine ce este un comportament normal de cățeluș / câine și ce este o comunicare normală pentru cățeluși / câini.

Găsirea unui antrenor este uneori mai ușor de spus decât a fost făcut. Spre deosebire de lumea medicinii veterinare, lumea formării câinilor nu este reglementată, fie prin orientări federale sau de stat. Oricine pe stradă se poate trezi într-o dimineață și a decis că vor să înceapă câini de formare, dar asta nu înseamnă neapărat că ar trebui. A un antrenor bun va utiliza metode de știință susținute, bazate pe dovezi. Ei vor căuta diferite certificări în domeniul lor (certificările care, din nou, nu sunt obligate să vă numească un antrenor de câini) și să continue cursuri de educație și ateliere de lucru pentru a rămâne la curent cu metodele moderne și studiile actuale. Ei vor respecta orice preocupare pe care o aveți, nu ar trebui să aveți probleme cu dvs. observând o clasă pentru a vedea stilul lor de formare și pentru a observa modul în care câinii și proprietarii răspund la metoda lor de formare și ar trebui să fie deschise pentru colaborarea cu medicul veterinar dacă modificarea comportamentală și / sau medicamentele comportamentale sunt prescrise.

Un lucru pentru a urmări cu siguranță atunci când găsirea unui antrenor de câini este unul care garantează rezultatele sau schimbările comportamentale. Câinii, la fel ca oamenii, sunt toți indivizii, iar personalitățile și comportamentul lor sunt la fel de fluide ca și propria noastră. Din acest motiv, un antrenor poate fi instruirea incredibil de reușită a unui câine cu o preocupare comportamentală, dar asta nu înseamnă că ei vor putea instrui cu succes toți câinii cu aceeași preocupare comportamentală tot timpul. Ca și în cele mai multe lucruri, dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, este de obicei.

Exercițiu suplimentar, de obicei sub formă de timp de joc care nu implică alte pui, poate oferi, de asemenea, catelul dvs. cu o priză mai potrivită pentru jocul agresiv. Jucăriile, cum ar fi bilele sau jucăriile umplute, vă permit să jucați cu catelul dvs. de la distanță și sunt perfecte pentru acest lucru. O mulțime de lupte catelus nu sunt un rezultat al unui catelus ofensiv agresiv, ci mai degrabă un catelus care este doar suprasolicitat si savurat. Practic, un cățeluș care se termină excitat este atît de încântat de ceea ce se întâmplă ei nu se poate descurca și se pot împinge pe orice este în apropiere. De multe ori peste stimularea la pui pot fi gestionate prin creșterea timpului de joc cu bilele lor și jucăriile umplute.

Puii au nevoie de playime unul cu altul pentru ca ei să crească în câini încrezători, bine ajustați. Știind cum să spun când un tusuri sănătoase a trecut într-o adevărată luptă și cunoașterea unor puncte de vedere adecvate pentru o piesă mai agresivă, totuși, este la fel de importantă pentru a vă stabili catelul pentru succes.

Totul despre Spaying și Neutering
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți puii de la luptă