Paraziți obișnuiți ai câinelui

Câine zgârierea pe canapea

Toți câinii sunt vulnerabili la paraziți. Învățarea despre riscurile de paraziți vă poate ajuta să vă protejați câinele, pe voi și pe alții.

Există două categorii principale de paraziți care afectează câinii: externi și interni. Paraziți externi afectează, în general, pielea și haina. Paraziți interni afectează sistemul gastrointestinal sau inima și plămânii.

În plus, unele paraziți canini pot fi transmise oamenilor. Prevenirea este cea mai bună modalitate de a vă proteja câinele, pe voi înșivă și familia dvs.

Aflați despre cele mai frecvente tipuri de paraziți care afectează câinii din SUA și aflați cum să le prevenim.

01 din 05

Plea este o insectă greu, care este la fel de mică ca vârful unui creion. Picioarele puternice ale lui Flea sunt proiectate să sară pe distanțe mari. Corpul său îngust este perfect pentru navigarea prin hainele de păr ale mamiferelor. GUTURILE GUALELOR sunt folosite pentru a suge sângele gazdei sale, adesea a câine sau pisica.

Purtele pot provoca o varietate de probleme pentru câinele dvs., inclusiv dermatita alergică de purici, anemie și Infecția cu viermi. O infestare gravă a puricii poate fi dificil de rezolvat și de a lua câteva luni pentru a eradica. Cea mai bună opțiune este de a păstra toate animalele de companie în casă pe prevenirea puricii tot timpul anului, astfel încât să puteți evita o infestație de purici cu totul.

  • 02 din 05

    Placii nu sunt singurii vampiri mici care se ascund în lumea câinelui tău. Tick ​​este un artropode care se hrănește cu sângele gazdei sale, inclusiv câini, pisici și oameni. Biroul sare pe o gazdă, se atașează gura în piele și suge sânge până când devine încurcat.

    Căpușele sunt vectori bine-cunoscuți ai unor boli grave. Boala Lyme, Ehrlichia, și Rocky Mountain Spotted Fever sunt câteva dintre cele mai frecvente boli de bordură. Căpușele trăiesc în mod obișnuit în ierburi înalte și zone împădurite.

    Anumite medicamente pot împiedica atașarea căpușelor la câinele dvs. Acestea ar trebui să fie utilizate pe câinele dvs. dacă căpușele sunt predominante în zona dvs. Cu toate acestea, este încă important să vă verificați câinele în mod regulat pentru căpușe, mai ales după ce ați petrecut timp în cazul în care căpușele se pot închide.

  • 03 din 05

    Heartworms (Dirofilaria immitis) sunt paraziți interni care sunt printre cele mai periculoase pentru câini. Larve de viermi sunt transmise câinilor prin țânțari. O dată în interiorul câinelui, larvele migrează prin sânge și matur în inima și plămânii câinelui. Heworms pentru adulți arată ceva de genul părului de păr înger și pot fi de 9 până la 16 inci în lungime.

    Infecția cu vierme este o condiție gravă la câinii care pot duce la moarte dacă este netratată. În plus, tratamentul pentru a scăpa de un câine de viermii adulți este riscant pentru câine și foarte scump pentru tine. Cea mai bună abordare este Prevenirea inimii Pentru a ucide larvele mici de vierme înainte de a se maturiza în adulți periculoși. Fiecare câine din SUA ar trebui să fie pornit Prevenirea inimii tot anul, indiferent de regiune.

  • 04 din 05

    Există o varietate de paraziți intestinali că câinele dvs. poate ridica din mediul său. "Big Four" sunt viermii rotunzi, hookworms, viermii și viermii. Tapeworms provin din purici, dar celelalte trei sunt de obicei contractate după contactul cu solul contaminat sau fecale infectate. Unii pot fi, de asemenea, transferați de la un câine de mamă la puii ei.

    Paraziți intestinali pot provoca o varietate de simptome. Cele mai frecvente semne sunt diaree, vărsături, letargie, și pierdere în greutate. Cu toate acestea, un câine cu paraziți intestinali nu poate arăta deloc semne. Unii dintre acești paraziți intestinali pot afecta și oamenii.

    Protejați-vă câinele, dvs. și familia dvs. urmând recomandările medicului veterinar pentru screening și prevenire.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Acarieni (Mange)

    Există câteva tipuri de acarieni care afectează de obicei câinii. Cele mai frecvente sunt Demodex și Scabies. Ambele pot cauza iritatie de piele și pierderea părului.

    Demodectic mange, sau demodex, sunt acarienii care trăiesc pe piele în foliculii de păr și glandele de ulei ale unei gazdă (adesea un câine sau o pisică). Numărul mic de acarieni pot trăi pe mulți câini fără a provoca probleme deoarece sistemul imunitar păstrează populația sub control. Cu toate acestea, atunci când numerele demodex devin ridicate, ele pot provoca zone localizate de cădere a părului și mâncărime. Aceasta se numește demodicoză și este oarecum comun în puii și câini tineri adulți. De asemenea, poate afecta câinii cu compromise sisteme imune. Demodicoza este tratată cu medicamente pe bază de prescripție medicală (orală și / sau actuală) și poate dura săptămâni până la luni pentru a rezolva.

    Sarcoptic Mange, de asemenea, numite scabie, este un acariu contagios care arde în piele. Acești acarieni provoacă mâncărime intensă, căderea părului și scabs pe piele. Scabia poate fi dificil de diagnosticat. Tratamentul este lung și adesea necesită o combinație de medicamente orale și, în unele cazuri, băi medicinale speciale. Scabia este contagioasă atât animalelor de companie, cât și pentru oameni. Din fericire, mange sarcoptic este mai puțin frecventă decât demodicoza.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Placi de câiniManualul veterinar

    2. Căpușe de câiniManualul veterinar

    3. Prezentare generală a bolii de viermeManualul veterinar

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Paraziți obișnuiți ai câinelui