Alimente care vă pot construi sistemul imunitar ale păsărilor dvs

Pet Bird Sitting pe canapea

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a reduce facturile VET ale păsărilor dvs. și să vă păstrați pasărea în formă de vârf în același timp, atunci răspunsul poate să nu fie mai departe decât cămară de bucătărie. Specialiștii medicali au salutat mult timp anumite alimente ca fiind blocuri de construcție cruciale ale sistemului imunitar uman, deci nu este o întindere uriașă de a spune că același lucru ar putea fi, de asemenea, adevărat pentru prietenii noștri cu pene. Citiți mai departe pentru a afla despre unele dintre cele mai frecvente alimente sigure de păsări care sunt cunoscute a fi atât sănătoase, cât și delicioase, și care ar putea ajuta pasărea să construiască un sistem imunitar mai puternic, astfel încât el sau ea să poată opri boala și boala calea naturală.

01 din 05

Portocales

În lumea sănătății și a medicinii naturale, portocalele sunt aproape sinonime cu un nutrient foarte important: vitamina C! De-a lungul mai multor ani, experții de nutriție de vârf s-au dat seama că mâncarea vitaminei C pentru o sănătate bună este mai mult decât o poveste veche veve - există mult adevăr la ideea că poate ajuta la combaterea răceală și alte tipuri de boli. Vitamina C găsită în portocale și alte fructe de citrice pot stimula nivelul de anticorpi naturali din sistemul păsărilor dvs., ceea ce face mai greu pentru bacterii și viruși pentru a invada celulele prietenului tău cu pene. De fapt, poate, de asemenea, să vă adversați producția păsărilor de celule albe din sânge, care pot lovi cu piciorul în viteză pentru a lupta împotriva primelor semne ale unei infecții înainte de a fi capabilă să se țină.

  • 02 din 05

    Seminte de floarea soarelui

    Hrănirea semințelor de floarea-soarelui păsări este o altă modalitate economică și naturală de a vă construi imunitatea animalelor de companie la bacterii și boli. Semințele de floarea soarelui sunt una dintre cele mai înalte surse naturale de vitamina E, care este un alt combustibil important pe care corpul dvs. de companie îl poate folosi pentru a construi anticorpi și celule puternice. Ca bonus, majoritatea speciilor de păsări de companie găsesc semințe de floarea soarelui pentru a fi deosebit de gustoase - dar au prudență pentru a evita depășirea acestui tratament delicios. În timp ce semințele de floarea soarelui pot fi bune pentru pasărea voastră, ele sunt destul de ridicate în grăsimi, iar consumul excesiv poate provoca niște păsări, cum ar fi Cockatoși, Pentru a experimenta creșterea în greutate nedorită.

  • 03 din 05

    Morcovi

    S-ar putea să fi auzit toată viața morcovi au fost bune pentru tine, dar te-ai întrebat vreodată de ce? Ei bine, răspunsul este că morcovii sunt plini plini de beta-caroten, care pot face minuni pentru mai multe aspecte ale sănătății tale. De exemplu, este bine cunoscut faptul că beta-carotenul poate îmbunătăți și susține o vedere adecvată, îmbunătățește circulația și funcția inimii și poate chiar să funcționeze pentru a menține celulele canceroase la Bay. Aceste vegimi gustoase pot produce aceleași rezultate sănătoase atunci când sunt date pasăre în mod regulat, deci este logic să le includeți într-o dietă proaspătă și variată pentru prietenul tău cu pene.

  • 04 din 05

    Ardei

    Un favorit al multor păsări de companie, fierbinte și picante ardei poate, de asemenea, să vă ajute să vă construiți funcția imună a animalului dvs. și să-l păstrați sănătoși și fericiți. În plus față de îmbunătățirea circulației, ardeii pot avea chiar și un efect pozitiv asupra sistemului respirator, care este foarte important pentru păsările din orice specie. Nu vă faceți griji, este îndoielnic că prietenul tău cu pene îi va găsi prea cald pentru plăcerea lor. Mulți experți au teoretizat că gusturile de gust ale păsărilor nu sunt capabile să ridice mușcătura fierbinte a sucurilor de piper.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Verzi proaspeți

    O altă modalitate bună de a păstra de la a trebui să faci atât de multe călătorii la tine Avian veterinar este să vă asigurați că pasărea dvs. obține o mulțime de verzi proaspeți în dieta sa, cum ar fi spanacul și kale. Este normal și natural pentru păsări să sărbătoare pe verdele în sălbăticie, astfel încât să le aducă într-o dietă capsată a păsărilor este o modalitate excelentă de a urca consumul de vitamina A și o serie de alte substanțe nutritive sănătoase. Amintiți-vă, ca o regulă generală, dacă un aliment este bun pentru dvs., atunci va fi bun pentru papagalul dvs. de companie. Hrănirea papagalului o mare varietate de fructe și legume sănătoase, proaspete vă va ajuta să vă asigurați că animalul dvs. de companie rămâne în cea mai bună stare fizică posibilă.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Alimente care vă pot construi sistemul imunitar ale păsărilor dvs