Cum să identificați și să scăpați de păduchi de parrot

Un macaw albastru-galben se zgârie

Noi stim aia păsări sunt susceptibile la multe dintre aceleași probleme de sanatate care pot afecta oamenii, inclusiv virușii și infecțiile bacteriene. Știați totuși că păsările pot obține și păduchi? Nu numai că - există anumite tipuri de păduchi care s-au dezvoltat să afecteze exclusiv papagali. Aflați totul despre acești paraziți înfricoșători, cum să le identificați și cum să scăpați de ele în acest articol despre păduchiul Parrot. Păstrați prietenul cu pene și restul familiei dvs. sănătoși și în siguranță prin învățarea a ceea ce puteți face pentru a preveni păduchi și alți paraziți externi.

01 din 05

Identificarea păduchiilor de papagal

Doar pentru că vedeți că bug-urile mici se târăsc pe pasărea dvs. nu înseamnă automat că papagalul dvs. are păduchi. În plus față de păduchi, păsările pot deveni infestate cu acarieni sau alte tipuri de externe paraziți. În general, infestările de păduchi apar ca insecte mici, maronii care pot fi văzute călătorind prin pene de păsări. S-ar putea să nu fiți în stare să vedeți păduchiul cu ochiul liber - în multe cazuri, proprietarii observă doar mâncărime excesiv în păsările lor. Pentru a identifica în mod corespunzător păduchi sau orice parazit cu certitudine absolută, este important să programați cu promptitudine o întâlnire cu un Avian veterinar Dacă observați orice tip de comportament anormal sau insecte care se târăsc pe pasăre.

  • 02 din 05

    Protejarea altor animale de companie

    Dacă locuiți într-o pasăre multiplă gospodăria, atunci este foarte importantă pentru dvs. să identificați și să tratați orice formă de infestație de paraziți cât mai repede posibil, pentru a reduce riscul de expunere a celorlalte păsări. Dacă observați paraziți externi pe unul dintre animalele de companie, în carantină rapid păsările afectate într-o zonă sigură departe de ceilalți prieteni cu pene. Chiar dacă nu observați păduchi sau alți paraziți pe ceilalți păsări, este probabil o idee bună să vă scoateți întregul efectiv de către un medic veterinar, astfel încât să puteți fi sigur că aveți orice infestări sub control.

  • 03 din 05

    Oamenii pot primi păduchi de păsări?

    Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care proprietarii de păsări au despre păduchii de păsări este dacă insectele pot fi transferate sau nu la gazdele umane. Vestea bună este că păduchii de păsări sunt exclusiv pentru păsări și nu vor ingera părul uman. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că păduchii nu pot dăuna membrilor familiei umane. Păduchi poate purta o serie de boli, în plus față de capacitatea de a provoca mușcături dureroase, mâncărime pentru oameni. Din acest motiv, probabil că doriți să limitați contactul fizic cu o pasăre infectată până când puteți căuta un tratament veterinar adecvat pentru animalul dvs. de companie.

  • 04 din 05

    Prevenirea reinfestării

    Odată ce ați identificat păduchi pe pasărea dvs. și ați configurat o vizită VET pentru animalul dvs. de companie, lucrarea nu este făcută. În timp ce medicul veterinar al păsărilor va oferi un tratament delimitate pentru prietenul tău cu pene, aducându-ți pasărea înapoi în casa ta poate provoca scăderi să reapară rapid dacă nu le-ai eliminat în mod corespunzător. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este bine Curățați cușca păsărilor, Asigurați-vă că ați curățat și dezinfectați toate suprafețele, colțurile și colțurile și cranii ale barelor. În plus, poate fi necesar să contactați un serviciu profesionist de control al dăunătorilor pentru a pulveriza casa dvs. pentru păduchi și alți paraziți. În timp ce aceasta nu este exact o întreprindere plăcută, este mai bună decât să se ocupe de infestările repetate pe prietenul tău cu pene.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Evitați tratamentele "peste contra"

    Între facturile VET, serviciile de control al dăunătorilor și alte cheltuieli, este sigur să spunem că nu este ieftin să scapi de păduchi de păsări de companie - cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați costul de tratament eficient pentru că ai tăiat colțurile Folosind produse inferioare pe care le puteți cumpăra la magazinul alimentar. Cele mai multe "face-o singur" de control al dăunătorilor substanțele chimice pot fi dăunătoare sau fatale pentru păsări, cum pot trata tratamentele care sunt etichetate pentru îndepărtarea infestărilor păduchiului capului uman. Faceți-vă și pasărea dvs. o favorizare și căutați ajutor profesional de îndată ce bănuiți o infestație de păduchi în animalul dvs. de companie.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să identificați și să scăpați de păduchi de parrot