Natural deworming pentru câini

Dewormarea câinilor noștri este esențială dacă evităm să fim afectați de purici sau căpușe care rulează prin corpul micului Buddy. Deși mulți gulere și substanțe chimice se luptă cu ele, am evidențiat pașii naturali de licențiatori în acest ghid. Vom explica cum să deworm câinii corect cu aceste ingrediente naturale.

Ar fi mai bine dacă ați preluat câinele dvs. pentru prima dată după șase săptămâni, iar apoi va fi cel mai bine să efectuați o revizuire la fiecare 3 sau 4 luni sau poate în fiecare an, în funcție de rasa de câine. Nu contează dacă a avut sau nu probleme cu paraziții (în special pe plan intern) în istoria sa medicală. De asemenea, luați în considerare dacă locuiesc în oraș sau în țara în care pot fi mai mult sau mai puțin susceptibili la suferință în funcție de paraziți. 

În afară de nevoia de a Du-te la veterinar În acest scop, putem aplica remedii naturale de degradare câinilor noștri la domiciliu pentru a le devin, în funcție de parazitul care trebuie tratat (purici, căpușe sau viermi). Să vedem ce sunt aceste remedii.

Depondere naturală

Evitarea paraziților interni la câini evită nevoia de degradare naturală

Este esențial să vă împiedicați ca câinele să se infecteze cu căpușe, purici și alți paraziți. Aproape toți câinii devin infestați cu paraziți la un moment dat în viața lor. Cele mai multe dezvoltă imunitate care îi ține la Bay. Cu toate acestea, în condiții de stres sau lipsă de asistență medicală adecvată, această imunitate poate scădea. Paraziții cresc în număr și provoacă infecții intestinale, scădere în greutate, anemie, diaree, sânge în scaun și # 8230; etc.

Ascarisul, viermele sau viermii sunt paraziți că, atunci când stadiul larve al țesutului migrează, câinii dezvoltă un nivel ridicat de imunitate împotriva lor. În contrast, viermii și tapeworms nu au o fază migratoare și nu provoacă mai puțină imunitate. Un diagnostic adecvat este necesar să știe care antiparazitare va fi mai eficient împotriva speciilor pe care câinele dvs. suferă, deci trebuie să mergeți la medicul veterinar înainte de orice simptome. Cele mai multe pui sunt infestate cu nematode. Veterinarul dvs. va analiza fecalele catelului pentru a determina dacă are nematode și alți paraziți, prescriu cel mai potrivit antiparazitare. 

Puii sunt în general depuse la vârsta de două săptămâni și apoi la 4, 6 și 8 săptămâni. Este important sa Deworm Cuppy în mod regulat, cel puțin o dată la 3 luni. În general, li se dă un spectru larg, care este eficient împotriva diferitelor tipuri de paraziți. În cazul câinilor adulți, li se oferă o pilulă anti-parazitare la fiecare 2-4 luni. Majoritatea câinilor au Ascaris în larve chistice, dar infestarea rundă de vierme într-un câine sănătos este rară.

Viermele de ciocolare sunt cauze frecvente ale diareei acute și cronice la câinii adulți și necesită antiparazitare specifică. Viermele sunt frecvente la câini, dar provoacă puține simptome, dar pot fi văzute în scaun. Wetchormul este rar și dificil de îndepărtat. Este important să se mențină o bună igienă atât pentru câine, cât și pentru locuința sa pentru a evita infecțiile ulterioare. Amintiți-vă că pardoselile de murdărie sunt ideale pentru dezvoltarea ouălor și a larvelor, deci dacă dvs câinele este într-o canisa, Este mai bine decât are o podea din beton și este păstrat foarte curat.

Depondere naturală

Evitând paraziți externi la câini

Natural Deworming pentru câini

Cei mai frecvenți paraziți externi dintr-un câine sunt păduchi, acarieni, căpușe și purici. Printre cele mai frecvente Metode de degradare sunteți:

Gulere antiparazitare

Ele sunt foarte eficiente împotriva căpușelor, puricilor și păduchiilor. niste Collars sunt eficiente împotriva țânțarilor și a leishmaniazei. Există multe mărci pe piață. Cei care conțin deltamethrin ca principiu activ sunt ideal deoarece acest compus acționează eficient împotriva multor tipuri de paraziți. Căutați unul care este rezistent la apă, astfel încât să nu-și piardă eficacitatea în contact cu ea. Alegeți cel mai potrivit pentru rasa și vârsta câinelui dvs.

Spray antiparazitare

Acestea sunt utile pentru aplicații rapide, deși mai puțin eficiente decât gulerele. Dacă au dimeticonă, efectul lor poate dura până la 4 săptămâni. 

Pipete antiparazitare

Ele sunt ușor de aplicat și eficiente, deși durează mai puțin decât gulerele. Ar fi mai bine dacă nu ați scăldat câinele cu 24 de ore înainte de aplicarea sau în ziua următoare. Ar trebui să-l aplicați pe piele, nu părul. Este aplicată la capă, Aplicația către zona greacă și începutul coada.

Pași pentru administrarea corectă a dezwormingului natural pentru câini 

În funcție de paraziți care afectează câinele dvs., puteți găsi câteva remedii naturale. Îi vom explica aici.

Naturale Deworming câinele dvs. de la purici

Plasele afectează mulți câini, mai ales în timpul verii, pentru a le evita și a le ucide, și nu există nici un tratament ca aplicarea acestor remedii naturale.

  1. Guler cu uleiuri esențiale: Aplicați zece picături de ulei esențial de eucalipt și zece picături de ulei esențial lavandă pe un cablu sau batistă. Alte uleiuri esențiale adecvate sunt menta, cedru și Citronella.
  2. Oţet: Oțetul de vin alb este deosebit de potrivit pentru îndepărtarea puricilor și poate fi aplicat părului câinelui după diluare cu apă și pulverizându-l pe o cârpă moale. De asemenea, puteți utiliza oțet pentru a spăla periodic jucăriile câinilor noștri. Oțetul îi ajută să le sterilizeze împotriva dăunătorilor.
  3. Lămâie: Un alt remediu natural eficient este de a folosi patru lămâi stors amestecat în jumătate de litru de apă cu 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Apoi aplicați-le cu o cârpă curată pe părul animalului.

Natural Deworming Câinele dvs. de la căpușe

Căpușele afectează și mulți câini, astfel încât să le împiedicați să fie mușcați cu aceste remedii naturale.

Cidru de mere Oţet

Oțetul de cidru de mere poate fi folosit atunci când vă îmbăiați câinele. În acest caz, încercați să frecați părțile cele mai afectate de atacul Tick, cum ar fi gâtul, urechile și picioarele.

Uleiuri esentiale

Două uleiuri esențiale, cum ar fi lavanda și eucaliptul vă pot ajuta să eliminați căpușe de la câinele dvs. Parfumul său este deosebit de neplăcut pentru astfel de dăunători. Dacă adăugați cimbru, poate obține alte beneficii importante, deoarece acest element consolidează sistemul imunitar al câinelui și ajută la menținerea bacteriilor.

Uleiuri vegetale

Dacă doriți să adăugați la dietă, există uleiuri de origine vegetală (floarea-soarelui, in, borage) care, în plus față de bătăi de luptă, efectuați o acțiune eficientă de calmare împotriva mâncării. Utilizați 1 linguriță la fiecare 3 zile pentru a adăuga la mâncarea animalelor de companie și veți obține rezultate bune fără a recurge la substanțele chimice obișnuite care pot fi foarte toxice.

Natural Deworming câine de vierme

Dacă câinele dvs. a expulzat viermi mici în scaunul său, ar trebui să mergeți imediat la veterinar. În plus față de prescripția veterinilor, aici sunt remedii naturale de degradare pe care le puteți încorpora în dieta lor:

Morcov

Morcovii sunt vermifuge dacă tăiați în bucăți mici și puneți în alimente pentru câini. Piesele de morcov nu digeră, astfel încât valorile nutriționale ale alimentelor pregătite pentru câine nu se vor schimba în nici un fel. Cu toate acestea, morcovul va fi și # 8221; mucusul din pereții intestinali, eliminând astfel paraziți pe care îi conține. În câteva ore, câinele va expulza piesele de morcovi, împreună cu mucusul și viermii. Adăugarea unui morcov rasă la alimentele obișnuite ale câinelui dvs. va contribui la stimularea sistemului imunitar și va lupta împotriva infecției.

Semințe de dovleac

Triburile native americane au descoperit beneficiile semințelor de dovleac secole în urmă. Au folosit semințe de dovleac și pulpa lor pentru a trata multe condiții. Aceste condiții sunt complicații renale, probleme urinare, răni de vindecare și tratamentul bolilor parazitare la bărbați și câini. Un aminoacid prezent în semințe de dovleac numit Cucurbitacin paralizează viermi și le expulzează de la tractul digestiv. În plus față de capacitatea sa de a expulza paraziți, semințele de dovleac au multe alte beneficii. Ele sunt o sursă de fibre, fier, magneziu, zinc, potasiu, folat, aminoacizi, calciu și niacin.

Postul

Dacă doriți o modalitate simplă și eficientă de a elimina viermii, încercați să vă puneți câinele într-un rapid, deoarece o perioadă de 24 de ore o dată pe săptămână va ajuta la expulzarea viermilor și să le împiedicați să se întoarcă. Viermii au nevoie de hrană pentru a supraviețui, iar câteva ore de post vor slăbi ei și le vor determina să iasă. Desigur, consultați întotdeauna veterinarul înainte de a posta câinele, mai ales dacă nu este în stare bună de sănătate.

Depondere naturală

Observând pielea câinelui tău

Combinând gulerul cu o pipetă antiparazitare sau un spray poate fi cheia pentru a obține o protecție mai mare. De asemenea, examinați în mod regulat câinele dvs., mai ales dacă ați fost în zone în care pot exista paraziți (în special purici sau căpușe), pentru a continua eliminarea și tratamentul cât mai curând posibil.

Întrebări frecvente despre Deworming natural

Sunt remedii eficiente?

Conform studiilor științifice, medicina naturală, disponibilă tuturor în bucătăriile noastre, este eficientă în prevenirea viermilor intestinali.

Cu toate acestea, utilizați remedii la domiciliu sub supravegherea veterinarului, pentru a se asigura că acestea se protejează în mod eficient și corect câinele nostru. Nu le folosiți niciodată pe cont propriu fără sfaturi de la un expert de medicină animală, deoarece fiecare câine este diferit.

În cazurile de o infestare mare, ivermectin Antiparasitele grupului sunt de ales din cauza rapidității lor în eficacitatea lor. Combinarea terapiei comprimatelor antiparazitare și a medicamentelor naturale de degradare ar trebui să fie întotdeauna utilizată sub supraveghere medicală.

Care sunt unele remedii la domiciliu pentru viermi la câini?

Să ne uităm la ce produse și alimente, datorită compoziției lor, sunt excelente pentru tratamentul viermilor. Amintiți-vă întotdeauna să utilizați sumele indicate de medicul veterinar, deoarece în funcție de vârsta și greutatea câinelui, dozele sunt foarte variabile.

Unele dintre aceste remedii sunt benefice în cantități mici, dar foarte dăunătoare în cantități mari și vă rugăm să nu experimentați pe cont propriu. Ai putea pune sănătatea câinelui tău în pericol.

Dovleac

Utilizați semințele brute ale unui dovleac ca remediu natural de degradare. Semințele de dovleac conțin până la 35% Cucurbitacin, un ingredient activ care are proprietăți antihelmintice. Modul de a le folosi este prin măcinarea semințelor și adăugându-le la mâncarea dvs., deoarece sunt un antihelmintic natural foarte eficient. Doza indicativă este o mică lingură de semințe zdrobite pentru fiecare zece kilograme de greutate.

Ananas

Știați că câinii pot mânca ananasul? Datorită activității antiinflamatorii și a imunostimulării lui Bromelain, un principiu activ de ananas, îl putem folosi în animale de companie cu parazitoză pentru atenuarea leziunilor gastrointestinale cauzate de acești paraziți.

Usturoi

Trebuie să fim foarte precauți cu usturoiul, deoarece, în cantități mari, poate fi foarte toxic. Cu toate acestea, este un antibiotic excelent și imunostimulant cu un efect antiparazitiv mare pentru a elimina viermii în cantități mici.

Areca semințe de palmier

Aceste semințe acționează ca un antiparazitiv puternic și eficient în reducerea simptomelor de infestare și reglarea sistemului nervos al câinelui. Ca și în cazul semințelor de dovleac, trebuie să le zdrobiți și să le oferim câinelui în alimentele lor, în suma indicată de medicul veterinar.

Pelin

Studiile au arătat că extractul de pelin are un efect antihelmintic. Trebuie remarcat faptul că există părți ale plantei care conțin o substanță numită taninuri, care poate fi foarte puternică pentru câinele dvs. și iritantă la ficat și rinichi.

Morcovi

Morcovii sunt o gustare excelentă pentru câini, iar cercetările au arătat că câinii care mănâncă morcovi sunt mai puțin probabil să sufere de paraziți interni. Puteți rupe bucăți mici de morcov pe care le puteți adăuga la masă. Câinele dvs. nu digeră complet piesele de morcov. Acest lucru va ajuta la spălarea viermilor lor cu fecalele lor.

Postul

Întotdeauna sub supravegherea unui medic veterinar, postul poate ajuta un câine să scape de o mare parte din viermi. Prin faptul că nu primesc alimente, vor fi expulzate sau chiar vor ieși singuri prin rect cu fecalele.

Depondere naturală

De unde știi dacă un câine are viermi?

Puteți observa prin simptome neobișnuite în animalul dvs. de companie, cum ar fi mucoasa (cu flegma) și scaunele sângeroase, dezintegrarea, pierderea apetitului, lințându-și anusul foarte mult.

Dacă infestarea este scurtă, ouăle nu sunt adesea vizibile în fecale. Veți vedea că dacă infestarea a fost stabilită de mult timp, viermii vor ieși în scaun. Viermii care afectează inima și plămânii nu sunt evidente la prima vedere. Deci, este întotdeauna necesar au verificat câinele la o clinică veterinară. Păstrarea câinelui nostru fără paraziți interni va face un câine mai sănătos, mai fericit și mai lung.

Tratamentul nenatural pentru combaterea paraziților?

Confruntat cu o infestare mare de paraziți, medicina naturală este mai lentă. În fața daunelor multiple, paraziți cauzează în animalul dvs. de companie, puteți utiliza Dewormer natural combinat cu antiparazitici pentru uz industrial, dar întotdeauna sub prescripție medicală.

În toate clinicile veterinare, ei vând comprimate din grupul Benzimidazol, pe care trebuie să le oferim câinilor noștri o dată la trei luni pentru a le menține sănătoși și protejați. Aceste pastile sunt destul de ieftine și trebuie să le amestecăm cu alimente.

Dar în funcție de tipul de viermi, câinele are, unii, cum ar fi Giardia sau vestiarul binecunoscut, nevoie de tratamente mai agresive de antibiotice pentru a fi eficiente. Prin urmare, importanța supravegherii mereu a deworming de către un medic veterinar.

Concluzie

Deworming Câinele nostru este important pentru a evita infecțiile. Mai mulți paraziți interni coexistă în mod obișnuit cu câinii noștri. Este convenabil să le dezmembrați intern prin consumarea unei pilule la fiecare 2-4 luni. Consultați-vă pe veterinarul dvs. Igiena corectă este esențială pentru a controla infestațiile.

În cazul în care observați viermi, diaree, sânge în scaun, anemie sau orice alt simptom care poate indica prezența paraziților. Este timpul să mergeți la medicul veterinar. Paraziții externi sunt luptați cu gulere, spray-uri, pipete și observații stricte.

Multe remedii naturale sunt eficiente împotriva paraziților. Unii pot fi toxici pentru câinele dvs., deci trebuie să vă asigurați că sunteți bine educați înainte de a le folosi. Dacă utilizați un remediu natural, discutați-vă cu medicul veterinar pentru a vă asigura că nu este periculos pentru câinele dvs.

Citiți următorul: Ghidul despre cum să deworm, un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Natural deworming pentru câini