Îmbrățișări pet pet parteneri cu paula deen

Îmbrățișări Pet Pet Parteneri cu Paula Deen

Paula Deen este cunoscută cel mai bine pentru gătitul ei și mulți oameni au urmat atenția mass-media mai puțin decât stelară, care a înconjurat-o și în ultimii ani. Acum, bucătarul de celebritate și spectacolul de gătit își acordă faimosul fală și abilitățile ei de gătit Îmbrățișări produse pentru animale de companie Pentru a crea o nouă linie de alimente, tratamente și accesorii pentru animale de companie.

Hugs Pet Produse este o afacere de familie Piețele produse unice pentru animalele de companie Pentru distribuitori din întreaga lume. Katie Brewer a crescut înconjurat de animalele de companie și acum ridică multe animale diferite, cu ajutorul soțului și copiilor ei.

LEGATE DE: 10 cele mai bune viduri pentru părul câinelui

În 2009, dorește să găsească o modalitate de a da înapoi animalelor de companie care o dotau cu atât de multă iubire de atâția ani. Deja o femeie de afaceri perceptivă, și-a dat seama cât de repede piața produselor de companie a crescut și a decis să formeze o nouă divizie a companiei sale existente, labirint inovații, Inc.

Îmbrățișări Pet Pet Parteneri cu Paula Deen

Noua ramură, îmbrățișările de animale de companie, este vorba despre cele mai noi inovații din produsele de companie, iar Brewer dorea să se asigure că este diferită de orice altă companie de companie din lume. Scopul companiei este de a oferi proprietarilor de animale de companie produse pe care nu le pot crede că au fost vreodată capabile să trăiască fără.

Îmbrățișări de produse pentru animale de companie, care se află din Montreal, Missouri, a colaborat cu gazda de televiziune la începutul acestui an pentru a crea și a lansa o linie de produse Pet de Deen Brand de PAULA și alimente pentru animale de companie.

LEGATE DE: Înțelegerea limbii corpului câinelui

Hugs vinde, de asemenea, boluri, îmbrăcăminte, pătuțuri de câine, Produse de sănătate pentru animale de companie, Case de câine, Leashes și Popular Chillz Linia de produse de răcire a animalelor de companie.

Deen a spus că produsele de companie sunt o piață pe care ea spera să o intre într-o vreme. Ea spune că este un iubitor de animale avid și vrea să-și împărtășească dragostea de animale cu proprietarii de animale de companie din întreaga lume. De asemenea, ea știe că mulți dintre fanii ei sunt iubitori de animale de companie, iar ea a fost întrebată de mai multe ori pentru a produce o linie de produse pentru animale.

Cheful de celebritate a creat, de asemenea, numeroase rețete Câinele de casă tratează și le-a împărtășit în spectacolul de televiziune. Ea a fost la îndemână la Booth HUGS PET produse de la Global Pet Expo luna trecută pentru a vorbi cu fanii și a răspunde la întrebări despre noua ei linie de produse pentru pisici și câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îmbrățișări pet pet parteneri cu paula deen