De ce câțiva câini nu-i placă bărbații și ce să facă în legătură cu asta

Unii câini au o problemă cu bărbații. Asta e lung și scurt. Ca tip, acest lucru nu este ceva de luat personal, dar este de înțeles dacă câinele are a suferit abuz la mâinile unui bărbat (să nu spun că bărbații sunt întotdeauna cei care abuzează câinii - este neadevărat) sau dacă câinele are o problemă de comportament alfa-masculină care îl face să-i displace pe bărbați. Oricum, gestionarea disprețului unui câine al bărbaților iau unele finalități comportamentale și recalificare, dar poate fi gestionată.

În primul rând, este important să separe cauza rădăcinii și declanșarea câinelui nu displace de la Oamenii reali cu care vine câinele în contact. Nu luați neîncrederea unui câine asupra genului de sex masculin ca ceva personal împotriva omului individual prezent acum. Problema unui câine cu bărbații adesea provine dintr-o problemă din trecut sau o traumă care îl determină să vadă toți oamenii într-o lumină negativă.

De ce câțiva câini nu-i placă bărbații și ce să facă în legătură cu asta

Este destul de ușor să spui când un câine nu-i place pe cineva. Spre deosebire de oameni, câinii nu sunt capabili să-și ascundă dispreț. Cu toate acestea, semnele unui câine nu-i place ca cineva să fie diferit de semnele că este frică de cineva. Câinii arată frica fiziologic, cum ar fi oamenii, dar cu semne fizice diferite.

LEGATE DE: Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

Când este frică, câinii își vor împușca cozile între picioare, bănuiți, du-te la limpezi și încearcă să se ascundă. Ei ar putea, de asemenea, s-ar fi scânteie și în frică. Pe de altă parte, dacă un câine nu-i place pe cineva, o va exprima mai vocală și mai blestemos, lătrat și mârâie într-o poză foarte distinctă, agresivă, agresivă.

De ce câțiva câini nu-i placă bărbații și ce să facă în legătură cu asta

Câinele dvs. ar putea ura pe oameni din multe motive diferite. El nu trebuie neapărat să fi fost abuzat să aibă o impresie neîncrezătoare a oamenilor. Câinii timizi sunt adesea mai frică de bărbați decât de femei pur și simplu pentru că bărbații arată mai mult amenință, indiferent de cât de drăguți sunt la câine.

"Malențe" este definită mai solid în lumea canin decât în ​​lumea umană unde stereotipurile și rolurile de gen sunt devenind mai puțin rigide și constrictive. Un câine identifică o prezență masculină ca având un lucru mai mult Plimbare asertivă, fiind mai mare atât în ​​lățime, cât și în înălțime și având voci mai mici, mai puternice. Un câine care este deja intimidat ar putea găsi bărbați mai amenințători decât femeile, deoarece simt că bărbații au caracteristicile fizice mai intimidante.

Deși un câine nu trebuie abuzat să nu-i placă bărbații, asta nu înseamnă că abuzul poate fi exclus ca factor. Dacă în trecut, un câine a fost în mod repetat greșit greșit și maltratat de un bărbat, el va avea masculinitatea asociată cu ceva negativ. Deoarece un câine nu poate recunoaște neapărat că omul care se apropia de el nu este cel care la abuzat, el ar putea presupune că toți oamenii înseamnă rău, chiar dacă nu este cazul.

LEGATE DE: Ajutând un câine să se ajusteze când proprietarul trece departe

Un alt motiv pentru care câinele dvs. nu ar putea ca bărbații să fie pentru că îl vede pe oameni ca amenințări. Acest lucru nu înseamnă că se simte amenințat pentru că el crede că acest om l-ar putea face rău, ci mai degrabă că omul l-ar putea înlocui din ceea ce părerea câinelui ca el Scaun de putere in casa. Dacă lăsați un câine să obțină impresia că este "alfa", poate provoca probleme atunci când întâmpină un om pe care îl crede că își amenință poziția de sine stătătoare ca rege al casei.

Un câine care crede că el este alfa va expune probabil un comportament, așa cum te-a precedat prin ușă, acționând tricoulent și încăpățânat, refuzând să poarte o lesa, obtinerea pe mobila Chiar dacă îi spui nu, obiecându-i să-și atingă capul, umerii și înapoi a atins și devenind nerezonabil furios când simte că a fost deranjat în timp ce mănâncă în timp ce mănâncă.

Câinele dvs. ar putea încerca, de asemenea, comportamentul protector "păzitor" prin obținerea în calea voastră și încercând să vă protejeze de tot, dintre care majoritatea nu aveți nevoie de protecție. Un câine de protecție care vede oamenii ca o amenințare ar putea sta în fața ta când un bărbat se apropie, scoarță sau mârâie dacă un om se apropie de tine, și, în general, să-și facă un obstacol între tine și un om apropiat. Deși este destul de îndrăgit, poate fi, de asemenea, inconvenient și enervant.

De ce câțiva câini nu-i placă bărbații și ce să facă în legătură cu asta

Ce să faci dacă câinele tău nu-i place bărbaților

Dacă câinele dvs. nu-i place bărbaților, cheia este de a găsi declanșatorul. Ar putea fi fostul abuz, o nevoie de dominație sau doar timiditate generală. Dacă câinele dvs. a fost abuzat sau intimidat de un bărbat, trebuie să-l ajuți să înțeleagă că cifra masculină nu este amenințătoare în mod inerent. Mâna vă hrănește câinele și îl face confortabil. Când îl introduceți unui om într-o încercare de a-și reduce teama, asigurați-vă că mediul este liniștit și calm și că el este înconjurat de lucruri pe care le place.

LEGATE DE: Cum să utilizați animalele de companie tratați pentru a vă menține câinii fericiți

Odată ce ați asigurat că câinele dvs. este calm, aveți un om intra în cameră, dar stau la o distanță cu a Dog tratat in mana lui. Respectați reacția câinelui. Dacă este relaxat, omul se mișcă puțin mai aproape. Dacă câinele dvs. începe să se panică, omul stați complet încă și apoi coborâți încet în genunchi sau într-o poziție joasă, ceea ce îl face mai puțin amenințător.

Du-te să stai lângă om și să-ți iau câinele cu tine, să-l ducă și să-i dai trata. Dacă ești acolo, probabil că va fi puțin mai calmă. Reintroduce omul la câinele tău până când apariția omului devine rutină, iar câinele nu îl mai văd ca o amenințare.

Mișcarea lucrează când vine vorba de câini. Dacă puteți obține câinele dvs. să asocieze oamenii cu pozitivitate, aceasta va elimina problematica comportament bazat pe frică. Recompensarea câinelui dvs. pentru a se comporta treptat mai favorabil față de bărbați este importantă pentru că îl va condiționa să asocieze masculinitatea cu influențe pozitive mai degrabă decât negative.

Dacă câinele dvs. prezintă dominanță și comportament de protecție, acesta este un semn că el a obținut probabil ideea greșită despre exact ceea ce este locul său în casă. Va trebui să vă afirmați autoritatea asupra câinelui dvs. prin emiterea de comenzi clare și calme și să nu-l permiteți să vă manipulați.

Nimeni nu vrea să se teamă de lucruri, iar câinii nu fac excepție. Îmbunătățirea relației câinelui cu bărbații va face minuni pentru starea de spirit, comportamentul și calitatea vieții.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câțiva câini nu-i placă bărbații și ce să facă în legătură cu asta