Pisicile ca saruturile? Tot ce trebuie să știți

Pisicile ca sărutările?

Vă poate plăcea să vă dați sărutări pisicilor, dar ce gândește pisica voastră despre asta? Nu există într-adevăr o pătură da / nici un răspuns la acest lucru. Depinde într-adevăr de pisică și unde încercați să vă sărutați.

Înainte de orice altceva, trebuie să fiți conștienți de faptul că sarutul este foarte mult o modalitate umană de a arăta afecțiunea. Cele mai multe animale, inclusiv pisicile, pot fi foarte confuze de acest lucru, iar unele într-adevăr nu înțeleg ce încercăm să le spunem.

Sărutări pe partea de sus a capului

Unele pisici par a le place, sau cel puțin tolerează că vă sărutați vârful capului lor. Dacă pisica ta purză, se freacă împotriva ta sau se îndreaptă spre tine, atunci probabil îi place atenția. Dacă își pune urechile înapoi, împușcă coada sau mârâie, atunci nu este fericit. El vă poate da chiar și o lovitură de laba să vă spună să vă păstrați departe de el.

Sărutări pe gură

Multe pisici nu le place să fie să fie să fie sărutate deloc pe gură. Ei nu-i plac respirația noastră atât de aproape de nasul și gurile lor. Pe lângă faptul că, unele pisici consideră că este pur și simplu o invazie a intimității lor. De asemenea, poate exista un risc de a contracta o boală zoonotică să sărute pisica dvs. pe gură, cum ar fi viermii, bacteriile, febra de zgârieturi de pisică sau paraziți. Unii oameni pot avea un risc mai mare decât alții, ca și femeile însărcinate, persoanele cu sisteme imunitare compromise și copii foarte mici.

sărută pisica pe gură

Cum să arătați afecțiunea

Chiar dacă pisica ta nu-i place să fie sărutată, îl poți arăta în continuare afecțiune. Unii oameni pot spune că pisicile sunt prea independente pentru a simți afecțiunea pentru poporul lor, dar cercetările recente arată că acest lucru nu este adevărat. Pisicile se simt afecțiune pentru dvs., dar modul lor de a arăta este foarte diferit de al nostru. Va trebui să înveți cum să-i vorbești limba.

Clipește lentă

Pisicile folosesc o clipă lungă, lentă pentru a le spune altora cum se simt despre ei. Ea spune, în esență, "Sunt atât de confortabil cu tine că nu mă deranjează să fiu vulnerabil", sau în termeni mai simpli "Te iubesc". Puteți imita acest comportament cu pisica ta și probabil că va înțelege ce încercați să-i spuneți.

Bâzâitul capului

Bâzâitul capului este o altă metodă de afecțiune felină. Nu numai despre marcajul de parfum, arată, de asemenea, sentimente de încredere. Îți poți scădea capul și îți poți freca pisica împotriva ta.

Full Corp freca

S-ar putea să observați că pisica voastră se va freca împotriva ta de la vârful nasului până la capătul coastei sale. Când face acest lucru, el este un miros care te marchează ca parte a familiei sale. Ar trebui să-l lași să facă acest lucru. Îi spui că ești deschis la această relație între tine, care va întări doar legătura.

Trage un pui de somn

Pisicile pot arăta că au încredere în tine prin adormirea în timp ce ești acolo. Aceasta înseamnă că ei cred că le veți proteja de orice pericol potențial în timp ce se află într-o poziție vulnerabilă. Puteți reciproc acest lucru. Nu trebuie să vă invitați pisica în pat, dacă nu este ceva ce vă simțiți confortabil, dar puteți lua un pui de somn scurt pe canapeaua cu pisica voastră. El va simți că aveți încredere în el suficient pentru a vă proteja în timp ce dormiți și vă veți simți mai adânc atașat de dvs.

Belly freacă

Unele pisici vor arăta că au încredere în tine și sunt confortabili fiind vulnerabili în prezența voastră, prin răsturnarea și expunerea burtării lor. Acest lucru nu înseamnă întotdeauna că vor o frecare de burtă. De fapt, pentru unele pisici, acesta este un pas prea departe și va ajunge cu el mușcă sau zgâriat. Deși alte pisici nu iubesc nimic mai mult decât să aibă o frecare de burtă de la omul lor preferat. Urmăriți pisica dvs. pentru alte semne de stres, și dacă pare să fie complet relaxat, atunci poate doriți să încercați ușor să-i mângâiați burta.

Instruire

Pisicile sunt de fapt foarte trainabile. Pisicile interioare pot beneficia de fapt de stimularea mentală pe care o poate da formarea. În plus, vă permite să petreceți timp cu pisica dvs. și să îl cunoașteți cu adevărat. Formarea ar trebui să fie bazată pe recompensă, deci de fiecare dată când pisica dvs. completează o sarcină cu succes, îi dați o parte din favoritul său CAT tratează sau niște pui. El vă va vedea ca furnizor, ceea ce îl va ajuta să se simtă mai atașat și conectat la dvs.

Cum arată pisica ta afecțiune

Cum arată pisica ta afecțiune

Pisicile vă vor arăta afecțiunea În felul lor.

Coada lui

O coadă de pisică are multe scopuri, dar acționează și ca un barometru emoțional. Dacă vă urmăriți coada pisicii dvs., vă va oferi o idee destul de bună despre starea sa emoțională. Ar trebui să urmăriți semnele ca el care dorește să vă atingă cu coada, indiferent dacă aceasta îi înfășoară în jurul picioarelor, sau să o odihnească pe tine așa cum se află lângă tine. De asemenea, uita-te pentru el să se rătăcească pe baza coastei sale și să-l trezească. Restul coada va fi în poziție verticală, cu o curbă la vârf.

Vocalizarea

Atunci când o pisică de sex feminin are pisoi, ea le vorbește cu chirpuri, trilități, mașițe, purruri și chirre. Când pisoii sunt suficient de bătrâni, vor începe să-i răspundă cu propriile lor vocalizări. Pisicile își rezervă aceste zgomote pentru alte pisici sau persoane pe care le dețin într-oeem deosebit de mare.

pisica care arata afectiunea unui om

Îngrijirea

Pisicile care trăiesc cu alte pisici se pot angaja în unii îngrijirea reciprocă - alrogrooming. Uneori, puteți observa, de asemenea, pisica voastră îngrijindu-vă. Acest lucru se va întâmpla, de obicei, dacă stați mângâind-l, sau dacă se îngrijește de tine. Înseamnă că el simte că aparții familiei sale și trebuie să te păstreze curat și acoperit de mirosul său.

Cadouri

Pisica ta vă poate da cadouri, uneori un mouse mort sau o pasăre. Răspunsul corect este să-l lăudăm și să-i arătați că îl apreciați. În esență, te tratează ca și cum ai fi o altă pisică în familia sa, deși unul care este puțin inutil la vânătoare!

Ați putea dori, de asemenea: De ce pisicile aduc animale de acasă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisicile ca saruturile? Tot ce trebuie să știți