21 Fapte neobișnuite pe câini

Fapte neobișnuite pe câini 7

Cel mai frecvent lucru despre câini este că sunt cu adevărat cel mai bun prieten al unui bărbat. Acest termen a devenit un simbol al unui cliche despre câini. Dar foarte puțini proprietari de animale de companie știu despre aceste fapte neobișnuite despre câini care vor surprinde cel mai mult.

Știm, de asemenea, că canini sunt unul dintre cele mai inteligente animale de pe Pământ, și acest lucru a fost dovedit și Din nou.

Proprietarii de animale de companie și-au văzut câinii să învețe câteva dintre cele mai incredibile trucuri rapide, iar o mulțime de noi știm că canini sunt de fapt chiar mai deștepți decât le dăm credit și mai mult decât să întâlnească ochiul. Iată câteva fapte interesante despre câini pe care probabil că ați știut.

Câinii sunt ca niște copii mici

Fapte neobișnuite pe câini 1

Câinii sunt inteligenți. Câinele dvs. poate înțelege până la 250 de cuvinte și gesturi diferite.

S-ar putea să fi văzut că atunci când vă antrenați câinele, dar ați știut că mentalitatea câinelui vostru este acela de doi ani? Și că un câine vechi de un an este la fel de matur fizic ca un vârstă de 15 ani? Deci, aveți de-a face cu un copil în corpul adolescentului.

Mare memorie pe termen scurt

Câinele dvs. are o memorie surprinzător de uimitoare pe termen scurt. Ei își pot aminti doar ceea ce sa întâmplat în ultimele cinci minute.

Este bine să păstrați acest lucru în minte. Dacă îi certați pentru ceva ce sa întâmplat mai devreme în acea zi, probabil că nu vor avea nici o idee de ce îi certați.

Nu-i plac îmbrățișările

Fapte neobișnuite pe câini 2

În timp ce pooch-ul tău poate tolera să fie îmbrățișat de tine sau de copiii tăi, ei nu sunt un mare fan al îmbrățișării.

Câinii vă văd că îmbrățișându-le mai mult pe măsură ce sunteți o figură domină mai degrabă decât iubitoare. Ei nu înțeleg ce înseamnă îmbrățișările, din păcate și va tolera acest comportament.

Frito picioare

Câinele tău are ceva numit "picioare frito."Este practic o formă de catelus b.O.

Din moment ce câinele dvs. merge pe tampoanele picioarelor lor toată ziua, ei iau bacterii pe tampoane. Când primesc transpirații, amestecul de umiditate și bacterii le face să aibă un miros similar cu Fritos.

Diferite structuri ale maxilarului

Fapte neobișnuite pe câini 3

Puii le place să renunțe când se joacă. Există o nevoie pentru ei să-și angajeze în mod constant dinții cu ceva, și cel mai des jucării pentru câini deveni foarte util.

Știați că catelul dvs. are 28 de dinți, iar puiul complet crescut are 42 de ani? Aceasta este o mare diferență! O gură de câini se poate exercita, de asemenea, oriunde de la 200 de lire sterline la 450 de kilograme de presiune per inch pătrat. Ouch!

Câini și nasul lor

Cu toții am fost nimiciți de către animalul nostru de companie pentru a găsi un nas foarte umed. Că nasul umed îi ajută să absoarbă mirosurile. Apoi își linge nasul pentru a gusta mirosul.

Pentru câini, nasul lor sunt pe cele mai importante părți ale corpului. Este modul în care ei văd lumea și orientați-vă. Există chiar și un minunat TED VIDEO despre câini și nasul lor.

Sentimentul de miros, gust și vedere

Fapte neobișnuite pe câini 4

Câinii au 1.700 de muguri de gust, iar simțul mirosului este de 10.000 la 100.000 mai exacte decât oamenii.

A existat, de asemenea, un mit foarte comun, care sa spus că câinii văd doar alb-negru. Nu este adevărat. În realitate, câinii văd culorile primare, în cea mai mare parte Blues, Greens și Grays și o varietate de nuanțe ale acestor culori. Ei au, de asemenea, o viziune de noapte mare, de asemenea.

Au auzit mai bine decât tine

Un sentiment de auz al unui câine este de zece ori mai precis decât urechile omului. Motivul pentru care vă puteți surprinde sau ambusca vreodată pooch-ul dvs. este că vă vor auzi adesea de la "Miles & # 8221; departe.

Caninii au, de asemenea, mai mulți mușchi separați în urechile lor pentru a le ajuta să le mutați în jurul unor radare mici. Motivul pentru care câinii nu-i plac ploaia este că sunetul este prea sensibil pentru urechile lor.

Câinii au o prostată

Fapte neobișnuite pe câini 5

Singurul alt mamifer de a avea o prostată, altele decât oamenii, este câinii.

Cu toate acestea, câinii nu au o anexă. De asemenea, suferă de cancere de prostată mai rar, deși această problemă, precum și orice altceva legată de prostată, evident, se întâmplă încă.

O varietate de expresii

Câinele dvs. are 100 de expresii faciale diferite, dintre care cele mai multe sunt făcute cu urechile lor.

Singura rasă care are o cantitate semnificativă mai mică este buldogul cu doar 10 expresii diferite. Nu numai că, dar ei pot Înțelegeți-vă expresiile și emoții, de asemenea.

Câinii iubesc să se încurce

Fapte neobișnuite pe câini 6

Este atât de drăguț să vedem că puștiul nostru mic se strecură într-o mică minge. Știați că instinctul îi face să facă acest lucru?

Câinii se îndoaie într-o minge pentru a se menține cald și pentru a-și proteja organele vitale de pradă.

Sunt un pic gelos, de asemenea

Ai văzut că puiul tău se supără când arăți afecțiune față de alt animal de companie? Micul tău Canina devine gelos!

Chiar dacă ei primesc gelos, ei nu se simt vinovați de a mânca o gustare. Ei pot să apară vinovați când sunt prinși, dar nu iau asta ca un semn că sunt partidul vinovat. Arată doar așa.

Nu orice Wag este un Wag fericit

Fapte neobișnuite pe câini 7

Acel coada care vă vedeți când vin să salute, nu este un semn de afecțiune și emoție. Totul depinde de direcția lui Wag să știe ce gândesc ei.

Dacă ei își coboară coada la dreapta, atunci sunt încântați și dacă Wag este în stânga, ei sunt înspăimântați. Dacă coada de coadă este scăzută, atunci ele sunt nesigure și căderea rapidă a coastei sunt ele arătând agresiune.

Tipărirea nasului

Nasul câinelui tău este la fel de distinct ca amprenta ta.

Nu numai nasul unui câine nu este foarte important pentru canini în timpul vieții lor de zi cu zi, dar fiecare câine are marcajul propriu pe nas și poate fi folosit pentru a le identifica.

Câinii experimentează dragostea

Fapte neobișnuite pe câini 8

Dragostea este în aer, chiar și pentru câinele tău. Stiai asta Câinii simt dragoste La fel ca oamenii?

Unii oameni de știință cred că câinii eliberează un hormon "dragoste" numit oxitocin atunci când interacționează cu oamenii sau cu alți câini, la fel ca oamenii să facă atunci când arată afecțiune. Anumite studii au arătat deja că sunt adevărate.

Unii câini sunt mai bogați decât sunteți

Și moștenirea merge la & # 8230; Lassie. Există câini faimoși, majoritatea fiind cunoscuți pentru rolurile lor de film.

Dar ați știut că unii câini sunt, de asemenea, proprietari de proprietăți și fonduri? Există aproximativ 1.000.000 de câini care sunt numiți ca beneficiari în voința proprietarului lor.

Câinii iubesc primirea corespondenței vocale

Fapte neobișnuite pe câini 9

Pooch-ul tău a plecat acasă singur? Se estimează că 33% dintre proprietarii de animale de companie își numesc casa și lasă mesaje pentru puii lor pe mesageria vocală.

Unii proprietari părăsesc radioul sau televiziunea, în timp ce câinele lor nu se simte singuri. Sa constatat că lucrează la câțiva canini, dar nu pe alții.

Proprietarii iubesc animalele de companie în fotografii

& Spune brânză!& # 8221; Când a fost ultima dată când ți-ai cerut câinelui tău să facă asta?

Sondajele arată că 58% dintre proprietarii de câini au animale de companie incluse în fotografia lor de familie și 77% semnează numele animalelor de companie pe felicitări. Și 80% dintre câini sunt date ca daruri.

Spaying merită cu siguranță

Fapte neobișnuite pe câini 10

Încă mai aveți în vedere dacă neuteringul sau spionajul câinele dvs. este o procedură utilă? Verificați acest număr afară.

Statistica arată că, dacă alegeți să nu vă spionați femeia, ea, partenerul ei și descendenții ei pot produce până la 67.000 de pui pe parcursul a 6 ani. Sunt o mulțime de cățeluși!

SUA este cea mai mare țară iubitoare de câine

Există aproximativ 400 de milioane de câini în lume.

Statele Unite ale Americii se dovedesc a fi țara numărul unu de câine din toate acestea. Avem cea mai mare populație din lume, cu una în fiecare trei familii care dețin un câine.

Animale de companie Păstrați animalele de companie

Fapte neobișnuite pe câini 11

Încă nu este convins de evoluție sau cât de umane este de a păstra animalele de companie?

Chiar dacă sunt, de obicei, numai oamenii care au păstrat câini ca pe tot parcursul istoriei lumii, acum unii oameni de știință cred că babuții din apropierea lui Arabia Saudită și bucurați-vă de același tip de relație ca și noi. În schimb, puii protejează pachetul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 21 Fapte neobișnuite pe câini