7 Situații care pot să-ți accentueze câinii

Lumea este un loc stresant și chiar câinii se confruntă cu declanșatoare care pot ridica cu ușurință nivelul de anxietate. Unii proprietari de animale de companie, cu toate acestea, nu-și dau seama că lucrurile simple și comune pot provoca Stresul câinelui.

Iată șapte situații comune care subliniază probabil câinii tăi:

Când continuați să trageți câinele

1. Când continuați să trageți lesa câinelui

Câinele dvs. va opri, întrerupe și mirosi obiectele din jurul lui în timpul plimbări și, uneori, el ar putea să ia timp pentru a mirosi iarba sau arborele sau un hidrant de incendiu. Dacă continuați să trageți lesa câinelui să-l redirecționeze pentru a începe să meargă din nou, îl veți stresa doar și va rezista și mai mult. Trebuie să vă gândiți de ce îi face pe acele opriri în primul rând, astfel încât să vă opriți să-i trageți lesa.

Câinii trebuie să inspecteze ceea ce sunt în jurul lor, pentru că asta sunt stimulate, iar studiile au arătat că există Beneficiază de asta. Dacă vă păstrați literalmente lanțul său, îi refuzați această nevoie și acest instinct natural. Dacă nu se stimulează, el va deveni ușor stresat. În schimb, fii răbdător și dă-ți câinelui tău și înțelegi și lasă-l să inspecteze lucrurile pe care ar vrea să le miroasă și să învețe cum să oprească câinele tragerea pe lesa calea corectă.

Cand tu

2. Când "invadează spațiul personal al câinelui

Cei mai mulți dintre noi ne place să vă îmbrățișăm și să vă sărutăm câinii de când suntem cum noștri demonstrează afecțiunea. Cu toate acestea, psihologia și expertul canin dr. Stanley Coren, a examinat studiile și a scris în Psihologie astăzi că câinii pot fi stresați de aceste acțiuni, deoarece este o invazie a spațiului lor personal și a înțelegerii acestora a lui A & # 8221; este diferit de percepția noastră despre ea.

Există câini care nu-i plac dacă un om pune o față prea aproape de a lor. Există, de asemenea, câini care nu-i plac atunci când cineva se deplasează peste ei, deoarece această persoană este pe cale să se îmbrățișeze. Câinii, în general, nu-și placă sentimentul de a fi ținut atât de strâns când oamenii lor refuză să-i lase să plece. În aceste situații, câinele ar putea reacționa cu agresiune - mușcate sau zgârierea persoanei dacă sunt stresate peste contactul strâns.

Dacă câinele dvs. nu este îndrăgostit de îmbrățișări și sărutări, apoi limitați contactul cu bătuirea și mângâierea pentru moment. Dacă aveți vizitatori care ar putea dori să interacționeze cu câinele dvs., asigurați-vă că îi informați să nu îmbrățișeze și să sărute câinele, deoarece vă va face animalul incomod.

Când îndreptați sau scuturați un deget la câine

3. Când îndreptați sau scuturați un deget la câine

Afișarea degetului declanșează stresul la câini din cauza modului în care sunteți poziționat. Stați peste un câine în așa fel încât să pară amenințător și intimidant pentru puști. Câinele poate simți, de asemenea, vibrația negativă în tonul vocii dvs., în timp ce vă exprimați neîncrederea, furia sau dezgustul. Adesea vedeți câinii care caută vinovați când proprietarul mustrează și indică un deget la ei. Dar acest lucru nu este atât de mult vina lor care arată că sunt cu adevărat stresați.

Utilizați întăriri pozitive în loc să vă mustrați câinele în acest mod. Redirecționați comportamentul nedorit în loc de coacere. Dacă face o greșeală, luați în considerare schimbarea mediului. Puneți o blocare sau bariere cum ar fi Pet Gates În zonele în care câinii sunt în afara limitelor sau păstrați obiecte securizate în sertare și dulapuri dacă nu doriți ca câinii noștri să se țină de ea.

Când îți iei câinele pentru o plimbare

4. Când îți iei câinele pentru o plimbare

Majoritatea caninilor se bucură de o plimbare într-o mașină, dar există câțiva câini care nu-i place plimbările cu mașina nu pentru că sunt asociate cu o excursie la veterinar, dar pentru că nu sunt obișnuiți cu acest lucru sau nu au fost expuși la călărie într-o mașină ca un catelus. Este, de asemenea, un mediu ciudat și nefamiliar pentru ca ei să fie în. Există un sunet puternic care vine de la motor. Există o vibrație deoarece mașina se mișcă și mașina ar putea chiar să aibă mirosul său distinctiv.

Când câinii sunt stresați în interiorul mașinii, ei ajung să se confrunte rau de miscare, vărsături sau peeing. Dacă este cazul, trebuie să ajutați câinele să depășească această fobie a mașinii, făcând plimbări frecvente, dar scurte și asigurându-se că este o experiență pozitivă din călătoria de fiecare dată.

Pentru a preveni alunecarea câinelui și a experimenta boală de mișcare, asigurați-l într-un Harcaș de mașină testat de accident. Alte metode de reducere a stresului la câini în timp ce în mașină pot lucra și, în special, ar putea fi foarte utilă dacă jucați Muzica calmanta pe radioul auto pentru a mușca sunetul motorului. Aduceți jucăria sau pătură preferată de fiecare dată când vă aflați în călătoriile dvs. scurte.

Când te uiți la câine

5. Când te uiți la câine

Pentru un câine, o stare este o provocare. Este un indiciu nonverbal care înseamnă că sunteți pregătit pentru o confruntare și ar putea face ca câinele dvs. "Blooding Boiling & # 8221; și, prin urmare, declanșează un răspuns la stres, mai ales dacă încă nu ați stabilit că sunteți liderul pachetului.

Cu toate acestea, dacă aveți o legătură mai puternică cu animalul de companie, contactul cu ochii poate fi un instrument foarte eficient pentru a vă învăța câinele să se comporte. Deci, lucrați la a deveni legat de câinele dvs. prin petrecerea timpului de calitate și stabilirea unei relații veridice. În cele din urmă, el nu va citi privirea dvs. ca o provocare și, în loc de atenția pe care o dorește de la proprietar.

Când spuneți în mod repetat nr

6. Când spuneți în mod repetat nu

Spune-i câinelui tău nu când nu vrei să facă ceva rău. Cu toate acestea, aceasta va fi doar o întrerupere temporară și un declanșator de stres dacă nu redirecționați comportamentul câinelui dvs. și dați alternativele puilor la ceea ce trebuie să facă în schimb. Trebuie să-ți arăți câinele ceea ce vrei cu adevărat de la el, pur și simplu spune că nu.

De exemplu, când întâlniți comportament distructiv și prinde câinele tău mănâncă un pantof, spune o firmă și # 8220; Nu, & # 8221; Luați elementul departe de el și apoi înlocuiți pantoful cu jucăria. Faceți acest proces de fiecare dată când încearcă să distrugă lucrurile pe care nu ar trebui să le atingă până când va primi ceea ce chiar doriți de la el când este declanșat să mestece lucrurile.

7 situații care pot să-ți accentueze câinii

7. Când este într-un mediu nou sau în jurul unor noi oameni

Câinii sunt creaturi de obicei și pot experimenta cu ușurință stresul când se schimbă ceva în jurul lor. O trecere la o casă nouă, sosirea oaspeților la o petrecere, o vizită la un nou parc de câine, o schimbare în rutina lor - toate acestea pot fi declanșatoare care vă vor stresa câinele.

Pupul tău trebuie să fie ritual încet dacă introduceți lucruri noi sau oameni noi pentru că poate fi copleșit. Întotdeauna permiteți câinelui să exploreze aceste lucruri noi în timpul său și să aibă grijă de semnele de stres la câini.

De exemplu, dacă aveți unii oaspeți, luați în considerare temporar Scăderea câinelui sau folosind o barieră de companie pentru a împiedica să se apropie de oameni. Fă-l să se obișnuiască mai întâi cu zgomotul și apoi deschideți treptat ușa sau cutia pentru al lăsa să iasă și să se miște în jur. Fiți răbdători dacă nu pleacă imediat. Dacă el face și începe să meargă în jurul camerei pentru a sniff, dă-i libertatea, dar ține pasul pe câine. El se va încălzi în cele din urmă și se va relaxa dacă vede că nu este nimic de îngrijorat.

Câinii sunt creaturi foarte simple de gândire. Când nu sunt confortabile sau stresate, veți ști întotdeauna prin vizionarea modului în care se comportă. Un proprietar bun de companie va fi întotdeauna conștient de semnalele de stres la câini și va fi rapid să acționeze și pe ea.

Citiți următorul: 7 moduri dovedite de a calma un câine (susținut de știință)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Situații care pot să-ți accentueze câinii