De ce câinii ca niște fripturi de burtă?

De ce câini ca fripturile de burtă

Unii puii iubesc o freacă bună burtă. Alții ar putea să o ia sau să o părăsească. Când pooch-ul se rostogolește pentru a-și expune burta, ea a cerut o acțiune de mână pe burtă? Ea este supusă? Sau este altceva cu totul?

Ne vom arunca în subiectul buricului de mai jos și vom explica tot ce trebuie să știți despre această interacțiune comună de câine-umană.

De ce câinii ca Belly Rubs: Takeway-uri cheie

  • Există câteva motive diferite ca câinii să se bucure de fripturi de burtă, inclusiv senzația fizică pe care o oferă și șansa de a le lega cu omul lor.
  • Nu toți câinii se bucură de burta, deci este important să acordați atenție indicii comportamentale.
  • Există mai multe alternative pe care le puteți angaja pentru câinii care nu se bucură să-și frece burta.

De ce câțiva câini iubesc o freacă bună burtă?

Există câteva motive pentru câțiva câini se bucură de o freacă bună burtă. Doar înțelegeți că fiecare câine este diferit, deci motivul exact pentru că câinele dvs. special se bucură de o frecare bună va varia.

Unele dintre motivele câinilor se pot bucura de furaje de burtă includ:

  • Belly freacă stimulează foliculii de păr al câinelui. Tummy scrits stimulează foliculii de păr din pielea câinelui tău. Deci, câinele dvs. se poate bucura de senzația fizică de a-și freca burta.
  • Sesiunile de frecare oferă contact fizic și servesc ca un tip de legare. Alrogrooming, sau îngrijirea reciprocă, în multe specii ajută la stabilirea și menținerea relațiilor. Atingerea și mângâierea câinilor care se bucură de această interacțiune vă vor ajuta să întăriți încrederea și să construiți o legătură.
  • S-ar putea să fi consolidat comportamentul. Bucurați-vă de fripturi de burtă poate fi și un comportament învățat. Dacă puștii tăi învață că îți arăt că burta își câștigă niște freacă și atenție, ea poate începe să solicite RUBS în mod regulat.
https: // instagram.COM / P / B3ZTLZDPL9G /

Toți câinii iubesc burta freacă?

Toți câinii sunt indivizi, care au atitudini diferite despre fripturi de burtă.

Unii câini iubesc cuddle, pats și freacă de burtă. Alți câini preferă să fie admirați de la distanță. Și Chiar și câinii care au generat în această atenție tactilă au limite, precum și momentele ar putea să nu fie interesate de cuddling deloc.

Puiul meu a aflat că poate să-mi ia piciorul în timp ce stau cu picioarele încrucișate pentru a obține o freacă bună burtă! Alteori, ea va flutura pe spate, expune burta ei și se va relaxa într-un masaj blând de burtă.

Există, de asemenea, momente în care ar dori să se așeze lângă mine, dar ea mi-ar plăcea mai degrabă mâinile pentru mine. respect asta!

Cum pot să-i spun dacă câinele meu îi place freca?

Puii nu sunt neapărat pre-programați să știe cât de mare pot fi fratele de burtă, dar este ceva ce poate fi învățat în timp. Și pentru acei câini care se bucură de fripturi de burtă, comportamentele lor de expunere de burtă Mai, În anumite contexte, fiți o invitație pentru zgârieturi!

Dar a existat o dezbatere asupra faptului dacă câinii noștri iubesc burta se freacă sau pur și simplu învață să se bucure (sau chiar să tolereze). Indiferent, unii câini par să se bucure și chiar să caute fripturi de burtă, în special acei câini care au încredere în oamenii lor din toată inima.

Trucul este de a observa comportamentul câinelui dvs. și limba corpului pentru a afla dacă ar dori o atenție la burtă sau nu.

Iată câteva lucruri de căutat pentru a vă asigura că este un participant dorit care se bucură de fratele:

  • Ea este wiggly și tot corpul ei este relaxat.
  • Ea te apropie de tine să ceri pentru fripturi de burtă.
  • Ea nu prezintă gesturi comune legate de stres, așa cum se uită în mod activ, linge de buze, arătând albii ochilor ei, clipește rapid, sau a pus coada ei.
  • Urechile ei sunt floppy și relaxate.
  • Ochii ei sunt moi.

Dacă nu sunteți sigur, încercați Testul de consimțământ! Acest lucru înseamnă, în esență, că vă opriți să o mângâie momentan și să vedeți ce alege să facă.

Are ea pentru mai multe frecare? Stau relaxat și burta în așteptare mai mult? Dacă da, probabil că se bucură de ea însăși și ar trebui să continuați.

Dar, dacă arată semnalele calmete sau de stres, încearcă să plece sau pare să se miște foarte încet, să oprească și să încerce să găsească alt mod de a lega cu câinele dvs.

Puteți vedea o versiune a testului de consimțământ în videoclipul de mai jos:

Este bine să freazi burta câinelui?

Decizia dacă este sau nu o idee bună să frecați burta animalului dvs. depinde de atitudinea ei cu privire la fripturile de burtă. Există mulți câini care par cu adevărat să se bucure că au atins burtica lor, dar alții nu par să-i placă foarte mult.

Dacă puii dvs. este în casă, mergeți imediat înainte! Frecați acea burtă! Întotdeauna țineți cont de faptul că nu se va bucura de ea în felul în care credeți.

Urmăriți semnalele calmetice, stres sau deplasare care ar putea indica faptul că nu se bucură de experiență. Dacă începe să prezinte semne că fratele de burtă sunt nedorite, opriți și găsiți o altă modalitate de a lega cu animalul dvs. de companie

Rețineți că Atitudinea ei despre fripturile de burtă se poate schimba pe tot parcursul zilei. La fel de bun ca o îmbrățișare de la un prieten, există momente când nu este doar ceea ce vrei sau ai nevoie.

Putem tolera îmbrățișarea la diferite niveluri, în funcție de ceea ce facem sau cum ne simțim. Câinele dvs. poate prezenta schimbări similare, pe care le veți dori să luați notă de.

Ce pot face dacă câinele meu nu-i place Belly Rubs?

Am explicat cum să spunem dacă dvs. de patru subsol nu este exact dornici pe burta. Dacă este cazul, există câteva opțiuni alternative pentru dvs.

  • Lucrați la unele instruire. Instruirea puilor și predarea noilor sale abilități vă poate ajuta să vă îmbunătățiți legătura și comunicarea.
  • Periați ușor părul. Îngrijirea corectă este un aspect important al îngrijirii câinilor, iar mulți câini găsesc procesul destul de plăcut.
  • Ia-o obișnuită să fie atinsă. Deși nu poate niciodată să aibă o frecare de burtă, manipularea sau atingerea este o necesitate uneori - la veterinar sau pentru îngrijirea, scăldatul sau îngrijirea unghiilor, de exemplu. Faceți acest lucru prin desensibilizarea încet la atingerea dvs. sau a mișcării mâinilor.
  • Găsiți alte părți ale corpului în care se bucură de a Pat blând. Capetele și fețele nu sunt de obicei favorite, deși există excepții de la această regulă. Mulți câini, totuși, bucurați-vă de gât sau zgârieturi. Faceți unele experimente prin utilizarea testului de consimțământ!
  • Recunoașteți că câinii nu se rătăcesc, în general, unii pe alții, deci nu este întotdeauna binevenit de la oameni. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele nefamiliare. Așadar, pur și simplu lăsați-o să se rătăcească în frumos și aproape, dar să-ți păstrezi mâinile ocupate cu altceva decât de mângâiere! Acest lucru va lua unele practici, este greu să reziste unui pooch cuddly!
https: // instagram.COM / P / B3GLP-HHXWR /

Sunt burta freacă un semn de depunere?

Câinii se vor așeza adesea pe spatele lor și vor expune burta și vor ridica un picior ca un semnal de calmare. Un semnal de calmare este un gest de moderare care să arate că nu este amenințată și de încredere. Așezarea pe spate este o poziție destul de vulnerabilă.

Cu toate acestea, acest lucru este dependent de context. Dacă expunerea la burtă este însoțită de Stresul sau semnalele de deplasare, Putem strângea probabil că nu caută o frecare de burtă, dar este în loc să atenueze o situație stresantă sau amenințătoare. 

Există, desigur, alte motive pentru expunerea la burtă, în plus față de calmare și solicitarea buricului de la oameni. Jucați, de exemplu, este comun Motivul că câinii se pot rostogoli pe spatele lor & # 8212; fie pentru a invita redarea, fie chiar la auto-handicap atunci când jucați cu mai mici, mai mici sau mai tineri Câini timid.

De ce câinii au un loc "Tickle"?

Sunt câinii într-adevăr goală? Dacă nu, de ce aproape fiecare câine lovi cu piciorul un picior atunci când zgâriați doar la locul potrivit, de obicei pe sau lângă burtă?

https: // instagram.COM / P / B0HDJMN8BD /

Acest fenomen apare de fapt din cauza unui reflex cu fir greu. Kickingul este o reacție complet involuntară. Poate chiar să fie surprinzător pentru câțiva câini.

Când vă zgâriați sau "gâdilați" burta câinelui, poate fi "iritant" și activează nervii care se conectează la creierul ei, trimițând semnale la mușchii piciorului pentru a lovi cu piciorul în încercarea de a scăpa de iritare.

Activarea la fața locului poate deranja câțiva câini mai mult decât alții și poate, de fapt, să nu-ți deranjez pooch-ul. Dar Când ceva nu servește cu adevărat un scop benefic real, este mai bine să rămâi la ceea ce știi că îi place. Deci, faceți tot posibilul pentru a evita activarea reflexului ei "Tickle".

***

Câinii sunt indivizi, au ca și cum ar fi distinctori. Și acestea vor varia în funcție de atât de multe variabile, inclusiv de starea de spirit, nivelul de oboseală și un milion mai mult.

Aceasta înseamnă că, ca proprietar, Trebuie să faci tot ce poți pentru a înțelege câinele tău îi place și nu-ți place și să încerci să devii cel mai bun comunicator canin pe care îl poți fi. În acest fel, veți putea determina dacă câinele dvs. îi place să-și frece burta sau dacă ar fi mai degrabă să-i atingi burta.

Puiul tău se bucură de burtă? Cum poți spune? Dacă nu, ce alte lucruri fac pe voi doi împreună pentru a vă îmbunătăți legătura? Ne-ar plăcea să vă auzim poveștile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii ca niște fripturi de burtă?