Cum să vorbești cu puii cu limbaj de câini

Aur Retriever Puppy

Odată ce înțelegeți Limba câinilor și ceea ce catelul dvs. spune "cu laturi, Păstrăvul Discuție de coadă, si altul limbajul trupului, Veți ști cum să vorbiți cu un câine cu o comunicare eficientă a catelului. Amintiți-vă că catelul dvs. nu este un cititor de minte și comportamentul "normal" pentru oameni poate fi o limbă străină și ofensivă pentru câini. În schimb, puteți utiliza "Câine vorbește"Pentru a vă trimite mesajul.

Oamenii sunt primate care se ating și îmbrățișează, gesturi cu mâinile și au un ton de voce mai mare și mai mare, când este supărat. Toate aceste lucruri pot fi confuze sau chiar amenințând puii mai ales, dar și la Câini adulți.

5 greșeli comune de comunicare a catelului

Evitați aceste erori atunci când vorbiți cu catelul dvs.:

  • Înclinându-se peste catelul tău: Oamenii sunt mai înalți decât puii și este natural să se sprijine pentru a vorbi sau a le anima. Dar "Looming" peste vârful unui câine este intimidant, deoarece, în discuția câinelui, asta înseamnă "Eu sunt șeful, sunt în control."Acest lucru poate fi supărător sau chiar înfricoșător la puii care acceptă deja statutul dvs. ca șef. Acestea pot utiliza gesturi de calmare, cum ar fi supuse umectare pentru a arăta că nu sunt amenințate. Câinii ciudați care nu știu că puteți deveni agresivi sau defensivi când vă sprijiniți peste ei. Pur și simplu luptă înapoi ceea ce gândesc ca o provocare. În loc să se încline pe partea de sus a catelului, dați spațiului câinelui să vă apropie. Întoarceți lateral și îngenunchează sau îngenunchează pe podea, astfel încât înălțimea și poziția dvs. nu par nici o provocare.
  • Privind cu contactul cu ochii greu: Contact cu ochii direcți de asemenea, pot fi intimidante. Folosește Pui semnale de calmare a puilor să-i spui că nu înseamnă nici un rău. Întoarce-ți capul, ai evitat ochi, și mișcați încet pentru a da pupului timp pentru a construi curajul de a-și susține pământul sau chiar abordarea.
  • Pats pe cap: Imaginați-vă că sunteți o dimensiune a catelusului și o mână jumătate din dimensiunea întregului corp se învârte spre vârful capului. Nu te-ai scufundat și nu ai alerga și pentru acoperire? În schimb, gândiți-vă cât de pui și câini se întâlnesc reciproc -miros comunicarea Cu sniffs mai întâi, contactați mai târziu. Așa că oferiți-vă mâna, palma în jos, pentru ca câinele copilului să miște spatele degetelor fără riscul de a fi apucat. Apoi oferiți o zgârietură pe partea din față a pieptului sau partea gâtului. Evitați să patinați vârful capului până când știți foarte bine animalul și a arătat o bună înțelegere a "discuțiilor umane."
  • Hugging: Pentru cățeluși și câini, îmbrățișările nu sunt un semn de afecțiune. Animalele noastre de companie folosesc cleme pentru a apuca și lupta în timpul Joaca sau lupte, în timpul comportamentului de împerechere sau pur și simplu pentru a arăta dominația. Renunță la îmbrățișarea și învață copiii dvs. să alterneze modalități de a arăta afecțiunea câinilor. În caz contrar, cățelușul poate să iasă în răzbunare a ceea ce percepe a fi un atac.
  • Sărut: Da, noul cățeluș pare să-l lingă-Lick-Lick tot timpul, un fel ca un maniac sărut. S-ar putea să vă gândiți Sărut ca exclusiv o expresie a iubirii și a afecțiunii. Dar chiar și printre oameni, un sărut poate, de asemenea, să însemne respect, mai degrabă decât adorație. Câini și Puii arată dragostea lor în alte moduri. Lins este în schimb folosit pentru a arăta deferență, respect și o declarație că "nu sunt o amenințare."Câinii subordonați linge un câine mai dominant sau o față sau o parte a gurii ca un GESTALUL DE PROCESEI. Dacă tu sau copilul tău încercați să imită acest semnal câine și "sărut" câinele pe sau lângă gură sau cu ochii, în limba de câine, acest lucru îi spune că ești supus lui. Care ar putea să vă aducă amândoi în necazuri. O mare majoritate de mușcături de câine țintă copilul, deoarece copilul a îmbrățișat sau a încercat să sărute câinele.

Cum să vorbești catelul tău

Acum, că înțelegeți ce înseamnă propria voastră limbă a corpului, utilizați-o pentru a vorbi câinele la catelul dvs. Când doriți ca puștiul de delincvenți juvenili să se îndrepte și să-ți încurajezi puii timizi să fie mai încrezători, să comunici cu el ca o canină. Și nope, nu trebuie să-ți închizi coada.

Semnale asertive

Aceste semnale vă va arăta câinele că trebuie să fiți respectat:

  • Utilizați un ton calm, cu voce scăzut de voce și cuvinte scurte tăiate. Vocile supărat înalte pot să sune cu Whiney și să trimită semnale greșite că nu sunteți responsabili.
  • Utilizați aceleași cuvinte pentru același lucru de fiecare dată, astfel încât pomul dvs. învață limba dvs. cu repetarea. Nu va ști că "așteptați" și "stau aici "și" voi fi imediat înapoi "sau" Nu vă mișcați "înseamnă același lucru pentru dvs. Alege una. Puppies prosperă pe rutină. A Clicker Tehnica de formare funcționează foarte bine pentru a comunica ceea ce înseamnă aceste cuvinte.
  • Stați înalt. Câinii responsabili nu trebuie să facă o producție din ea, pur și simplu se poartă ca șeful. Toată lumea crede că nu trebuie să o dovedească.
  • Câinii nu folosesc mâinile pentru a controla mișcările altora - folosesc blocuri de caroserie, împinse și spații de control și spațiu de control. Gândiți-vă la modul în care câine ciobănesc efective de animale și solicită oi să se miște fără să se atingă vreodată. Puteți face același lucru, folosind corpul pentru a controla mișcările catelului.

Semnale de calmare

Aflați aceste modalități de a comunica cățelul nu trebuie să fie frică sau agitată:

  • Pentru pui timizi, Gândiți-vă la modalități de a scuti Angst în același mod câinii. O voce mai mare, lentă și liniștită poate spune copilului că nu sunteți o amenințare.
  • Nu vă răsturnați și să vă sprijiniți peste partea de sus a câinelui. Crouch sau îngenuncheat. Lăsați puiul să vă apropie mai degrabă decât să urmăriți după el. Dacă într-adevăr doriți să piqui curiozitate și să arătați că nu sunteți amenințare, să vă lăsați nemișcat pe teren.
  • Dacă trebuie să vă apropiați, să vă îndrumați într-un unghi oblic, în loc să mergeți sau să alergați direct spre catelus.
  • Linge buzele sau căsca, în timp ce priviți departe.
  • Încercați un râs de câine. Strănut și vezi dacă pup strănută înapoi. Sau imită câinele nedorit "ha-ha-ha" Dog râde că câinii folosesc exclusiv în joc pentru a spune că nu înseamnă nici un rău.
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vorbești cu puii cu limbaj de câini