Top 50 cele mai bune pantofi de câine din toate timpurile

Câinii noștri sunt anatomici ciudați când vine vorba de amenajarea pantofilor și să le mențineți. Deși există o mulțime de pantofi de câine pe piață, dacă începeți cumpărăturile orbește, veți găsi frecvent dezamăgit. Am testat o serie de papuci de câine și, într-un efort să vă salvez ceva timp (și bani) am pus împreună o listă de 50 de pantofi de câine cele mai bune de toate timpurile de mai jos.

Înainte de a pleca în călătoria dvs. pentru a alege următoarea pereche de pantofi de câine cele mai bune, asigurați-vă că știți cum să vă măsurați câinele pentru booties și cum să puneți pantofi de câine pe puii voștri.

Cum de a măsura un câine pentru papuci

Începeți cu măsurarea circumferinţă a labei câinelui folosind o măsură de bandă de țesături. Măsurați partea cea mai largă a labei (nu în jos de degetele de la picioare sau în sus de gleznă).

Cum se măsoară pentru cele mai bune pantofi de câine

Luați în considerare și lungime de cizme de câine, și acest lucru va depinde de ceea ce utilizați cizmele pentru drumeții, zăpadă, ploaie, asfalt fierbinte și așa mai departe. Pentru înălţime de papucii de câine, măsurați de la vârful piciorului câinelui tău până la picior. Pentru mai multe detalii despre modul de măsurare câine pentru booties, verificați scrisul și videoclipul lui Samantha Ghid aici.

Cum să puneți cizme pe un câine

Odată ce ați măsurat câinele și ați ales mai bine pantofii de câini pentru puștii dvs. din lista de mai jos, cea mai grea parte este deja făcută. În funcție de pooch, poate fi un pic complicant pune pantofi pe câine pentru prima dată.

Cum să puneți papucii de câine pe câinele dvs

Dați-vă timpului câinelui să vă înghițiți și să fiți în jurul pantofilor. Când se simte confortabil, este recomandat să puneți pantofii pe un câine când este permanent și începeți mai întâi cu pantofii din față.

  • Împingeți câinele cu fața în fața capului, ambele cizme frontale gata;
  • Ridicați laba și alunecați-l în interiorul pantofului;
  • Înainte de fixare, asigurați-vă că laba câinelui este plat pe podea și ajustat;

Aceeași tehnică se aplică pentru punerea pantofilor de câini pe labele sale din spate. De asemenea, puteți pune pantofii pe câine în timp ce el este culcat. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că vă supuneți pooch-ul și verificați ajustarea pantofilor câinelui de pe podea înainte de fixare și asigurați-le. Pentru a vedea ambele metode în picioare și culcat, verificați Acest ghid.

Cu asta din drum, să aruncăm o privire la cele 50 de pantofi de câine cele mai bune acolo.

50 de pantofi pentru câini

1. Pantofi de câine rezistent la câini

Preț: $ 35.99
Luați-le aici

Primul pe lista celor mai bune pantofi de câine este una dintre cele mai populare opțiuni de acolo. Puteți lua aceste pantofi de câine în negru, verde, portocaliu sau roșu pentru a coordona cu fiecare guler, dar poate cel mai important este că sunt duri. Dacă căutați pantofi impermeabil care dau câinelui dvs. o mulțime de tracțiune, dar nu vă puteți permite unele dintre brandurile de nume de lux "în pantofii de câine, acestea sunt un mare lucru.

2. Muttluks originale cizme de câine cu căptușeală

Preț: $ 24.81
Luați-le aici

Disponibil în negru, albastru, verde, portocaliu, roz, violet, și roșu, aceste cizme de câine sunt mai puțin de boot și mai mult ca o șosete de papuci. Fiecare boot are o căptușeală caldă de fleece, care este perfectă pentru plimbări de iarnă și tălpile din piele oferă o bază mai rezistentă decât o "șosete tradiționale de grippy."Aceasta este o soluție rapidă la prețuri accesibile pentru pauze de potty în frig, dar din moment ce pantoful nu are o structură reală, nu ne sfătuim să o folosim pentru o exercițiu mai intensiv.

3. Ruffwear Grip Trex Wear All-teren

Preț: $ 59.96
Luați-le aici

Dacă sunteți în căutarea unui top al liniei cele mai bune pantofi de câine de cea mai înaltă calitate (și nu vă deranjează eticheta de preț), atunci nu puteți merge prost cu Ruffwear. Bocancii de tip Grip Trex sunt proiectate pentru un teritoriu dur, robust, dar talpa texturată groasă a boot-ului asigură că câinele dvs. poate obține o prindere în timp ce își protejează picioarele de elemente. Ne iubim totul despre aceste cizme dacă suntem cinstiți, ei sunt respirați, rezistenți, protejați și simpli de a pune și decolați.

4. Cizme de câine petacc

Preț: $ 25.99
Luați-le aici

La 25 USD.99 Pentru patru cizme de câine, acestea sunt o opțiune bugetară excelentă pentru protejarea picioarelor puilor în timpul drumeții. Pentru plimbări regulate, acestea sunt cele mai accesibile pantofi de câine pentru proprietarii de animale de companie pe un buget strâns. Nu vă recomandăm să le folosiți pentru plimbări de iarnă, deoarece corpul ochiului de plasă poate duce la picioarele răcoroase, dar tălpile dure de lungă durată sunt încă un avantaj excelent pentru mers în zăpadă dacă nu aveți alte opțiuni disponibile.

5. Good2go ploaie sau cizme de câine de silicon strălucitor

Preț: $ 19.99 + $ 6.99 maritim
Luați-le aici

Aceste cizme de câine primesc recenzii minunate de la PET părinți, dar trebuie să recunoaștem că nu am fost convinși când le-am văzut pentru prima dată - arata ca baloane! Fabricat din silicon, totuși, aceste cizme sunt accesibile, ușoare și perfecte pentru protecția impermeabilă a picioarelor! Doar rețineți că nu este ideal pentru suprafețele înghețate alunecoase.

6. Kong cizme de neopren de înaltă calitate pentru câini

Preț: $ 29.12
Luați-le aici

Am constatat că părinții de companie au comentarii mixte asupra cizmelor Neopren din Kong de înaltă calitate, dar de fapt le place și merită un loc pe orice listă de pantofi de câine. Boot-ul neoprenului este ușor, iar Velcro păstrează papucile suficient de strânse încât nu se pierd în timp. Bocancii au fund de cauciuc, dar aderența lipsește în comparație cu alte cizme din lista noastră.

7. Pantofi de drumeții pentru câini respirabil Junbo

Preț: $ 22.95
Luați-le aici

Aceste cizme de câine sunt făcute cu un tip de material Lycra, făcându-le flexibili, dar ceea ce ne place cele mai multe despre ele este tălpile groase cu o aderență incredibilă! Îi iubim aceste lucruri pentru drumeții și abordarea suprafețelor dure, precum și pentru uzura de iarnă. Sunt mult mai puțin populare în rândul proprietarilor de companie, mai ales pentru că compania este mai nouă, dar câștigă rapid tracțiune și devenind unul dintre pantofii preferați de câine preferat acolo.

8. Ultra Paws, cizme de câine de tracțiune confortabilă

Preț: $ 23.95
Luați-le aici

Dacă sunteți în căutarea unei tracțiuni interioare și căldură, aceste crăciuni Doggy sunt o opțiune bună. Nu sunt o alegere excelentă pentru mersul în aer liber, chiar dacă fleece este acoperită cu un respingător de apă - totuși tind să se absoarbă puțină apă și să devină destul de murdar! Pentru eticheta de preț, aceasta poate fi o lovitură sau o dorință în funcție de nevoile dvs.

9. Ruffwee Summit Trex cizme pentru câini

Preț: $ 39.96
Luați-le aici

Ruffwear este de departe brandul nostru preferat pentru cizme de câine și cizmele Summit Trex sunt o soluție excelentă pentru totdeauna. Așa cum s-au menționat cele mai bune pantofi de câine de rufwear, acestea sunt, de asemenea, de înaltă calitate, dar mai ieftine. Talpa este suficient de dură pentru a gestiona căldura și suficient de texturate pentru a prinde în zăpadă și gheață. Doar rețineți că acestea sunt vândute în seturi de două, dacă aveți nevoie de toate cele patru (o alegere mai bună pentru câinii de rang înalt sau câinii instabili pe picioare), trebuie să ridicați două seturi.

10. Ruffwear Polar Trex cizme pentru câini

Preț: $ 99.95
Luați-le aici

Și totuși un set de cizme de câine din Ruffwear, acestea sunt un design mai cald de boot pentru tracțiune de iarnă. Dacă aveți nevoie de ceva pentru iernile dure, nu există nimic pe piață care să fie o calitate mai bună sau mai înaltă decât aceste papuci de câine de iarnă de iarnă. Cu toate acestea, mintea prețului de la această listă de pantofi de câine cele mai bune, este cea mai înaltă. În general, nu iubim doar că aceste cizme sunt frumoase să se uite și să aibă o talpă mare, dar iubim, de asemenea, că sunt respirabile în timp ce păstrează încă picioarele pupurii tale calde.

11. Muttluks originale cizme de câine cu căptușeală

Preț: $ 40.75
Luați-le aici

Muttluks cizme de câine cu căptușeală cu fleece lipsesc structura solidă a "cizme", dar aceasta poate fi o binecuvântare în funcție de modul în care este finic câinele tău despre purtarea pantofilor. Dacă trebuie să-i puneți și să-i scoateți pantofii de mai multe ori înainte de ao obține dreptate, acestea sunt o opțiune mai bună și sunt perfecte pentru zilele de toamnă mai rece.

12. Echipamente Canine Ultimate Trail Dog Boots

Preț: $ 59.87+
Luați-le aici

Aceste opțiuni destul de scumpe de pantofi de câine sunt un alt favorite pentru mersul nostru de iarnă, precum și de a aborda terenul dur, deși nu la fel de popular ca Ruffwear. Tălpile sunt cauciucul solid și păstrează labele protejate, dar ceea ce ne place cel mai mult este că curelele de velcro pentru acestea sunt de fapt parte din pantof, așa că nu sunt ușor de pierdut!

13. Toate pentru labe toate cizmele de câini de drum

Preț: $ 33.73
Luați-le aici

Aceste cizme de câine arată destul de confortabil atunci când sunt purtate și mai bune, sunt făcute din materiale ecologice! Acestea pot fi greu de a ajunge pe labele dvs. de pui, dar încorporează material reflectorizant în design, care este un plus imens dacă aveți tendința de a merge după întuneric destul de des.

14. Muttluks cizme de câine meteorologice

Preț: $ 66.66
Luați-le aici

Spre deosebire de ceilalți muttluks de pe lista noastră de pantofi de câine, acestea sunt un design al all-vreme care a adăugat protecție pe tălpile cizmelor, precum și pe degetele de la picioare. Ceea ce nu suntem încântați este că protecția adăugată este mai degrabă din piele decât cauciuc. În timp ce preferăm tălpi de fund de cauciuc, pielea este destul de greu și permit o aerare mai bună.

15. Petoga Couture Dorian Toate crăciunile meteorologice

Preț: $ 15.99
Luați-le aici

Dacă te duci pentru culori strălucitoare, nu poți merge prost cu designul strălucitor roz sau albastru al acestor cizme de câine. Acestea au și ele unic de piele și un protector de la picioare, dar au și benzi de strângere reflectorizante, un design impermeabil și un gât flexibil, ceea ce înseamnă că se potrivesc mai bine la picioarele câinelui tău.

16. Bark brite toate cizmele de câine neopren

Preț: $ 29.99
Luați-le aici

Cizmele de câine Britar Brite sunt fabricate din neopren cu căptușeală caldă de pluș. Acestea sunt o soluție minunată pentru zilele mai reci și zile ploioase, dar nu recomandăm utilizarea în vreme mai caldă și există opțiuni mai bune pentru asta deasupra și mai jos pe această listă de cele mai bune pantofi de câine. Problema cu această opțiune în timpul verii este că căptușeala de boot poate duce la acumularea de căldură care poate deveni o problemă atunci când temperaturile sunt ridicate.

17. Zack & Zoey Cizme de top pentru câini

Preț: $ 11.13
Luați-le aici

Aceste cizme de câine sunt similare cu Kong Neopren cele mai bune pantofi de câine menționat mai sus, dar au cu fermoar frontal și curele reglabile Velcro pentru o potrivire personalizată. Talpa de cauciuc sunt un mare suport și protecție, dar caracteristica noastră preferată a acestor cizme este că acestea oferă o protecție suplimentară a gleznei, care este ideală dacă aveți tendința de a călători sau a vâna cu câinele dvs. în teren mai dur.

18. East Side Classic cizme de câine Sherpa

Preț: $ 29.99
Luați-le aici

Dacă sunteți îngrijorat de modă, precum și de funcția, cizmele de câine de colectare din est sunt o alegere bună pentru dvs. Partea din spate a cizmelor Unzip pentru ușurință și oprită și oferă o mulțime de căldură suplimentară. Când vine vorba de o boot de calitate, veți fi apăsat greu pentru a găsi o mai bună boot pentru această gamă de prețuri.

19. HIPAW Bocanci de câini cu ochiuri respirabile

Preț: $ 14.99
Luați-le aici

Dacă căutați doar papuci de câine de interior, cizme de vreme mai caldă sau pantofi de apă pentru puii dvs. vă recomandăm să mergeți cu acestea. Suprafața de plasă permite ca picioarele câinelui să respire fără supraîncălzire, dar talpa de cauciuc durabilă păstrează picioarele pe deplin protejate. De asemenea, nu putem să ne ajutăm cât de accesibil sunt acestea!

20. ADARL Impermeabil Dog Booties

Preț: $ 5.95
Luați-le aici

Când am văzut pentru prima oară acești copii de câine, nu am fost convinși, mai ales având în vedere eticheta de preț. Ele arata similar cu ceva pe care l-ai face pentru tine pe o masina de cusut, sa fii cinstit. Acestea fiind spuse, sunt de fapt o boot destul de decentă și merită un loc pe lista de încălțăminte de câine din cauza accesibilității. Comutatorul este mult mai eficient decât curelele Velcro pentru strângerea cizmelor și tălpile sunt texturate pentru o mare tracțiune.

21. Muttluks hott doggers cizme de câine

Preț: $ 14.99 + $ 3.99 maritim
Luați-le aici

Dogerii Hott Muttluks sunt doar o idee grozavă pentru utilizarea în interior, deoarece sunt făcute din fleece moale. Teles non-skid împiedică alunecarea și faptul că acestea sunt complet lavabile sunt un plus imens. Singurul negativ? Trebuie să le luați atunci când vă îndreptați în aer liber pentru pauze de potty!

22. Colorfulhouse Nonslipi Sosete câine în aer liber

Preț: $ 9.99 + $ 1.46 maritim
Luați-le aici

Acestea nu se califică destul de crăciuni, sunt mai multe șosete non-alunecare, dar sunt încă o soluție excelentă pentru utilizarea în interior. Baza și degetele de la picioare ale șosetelor sunt complet acoperite în silicon pentru a preveni alunecarea și sunt una dintre cele mai bune soluții de tracțiune pentru puii mai în vârstă. Deși producătorul îl recomandă pentru utilizarea în aer liber, nu suntem de acord, lipiți fără interior numai pentru durabilitate.

23. Walkin `Cizme de câine

Preț: $ 38.95
Luați-le aici

Cizmele de câine Walkin sunt un alt boot de companie mai moale, care poate fi grozav pentru a obține și se descărca mai ușor cizmele, dar talpa groasă este cauciuc și oferă protecție completă la labe. Acestea sunt o opțiune foarte populară și una dintre cele mai recente dintre cele mai bune pantofi de câini menționate aici. Ne iubim ca curelele reglabile Velcro vin cu un clip de plastic pentru mai puțină alunecare și că fiecare boot are o fantă din spate pentru mai repede și oprită!

24. Ultra Paws Boots Rusged Dog

Preț: $ 39.95
Luați-le aici

Și totuși un alt produs de la Ultra Paws, aceste copii de câine sunt o opțiune bună pentru câinii care nu le place să țină încă pentru a pune pantofi pe labele lor! Coaja flexibilă se strecoară peste picioarele câinelui tău, iar curelele de strângere a lui Velcro le împiedică să vină în timp. Ne place aceste cizme pentru orice utilizare, dar sunt ideale pentru utilizarea apei.

25. Haveget cizme de câine impermeabile

Preț: $ 14.99
Luați-le aici

În ciuda faptului că are un nume foarte neobișnuit, cizmele de câine Haveget sunt unul dintre cele mai bune pantofi de câine la prețuri accesibile și o opțiune bună pentru jocul de apă și zilele de zăpadă. Exteriorul neopren păstrează picioarele uscate, culoarea strălucitoare îi face o mare adăugare pentru câinele dvs. de vânătoare, iar tălpile dure de non-alunecare oferă prea multă protecție!

26. Gabefish anti-alunecare cizme de câine de iarnă

Preț: $ 10.99
Luați-le aici

Nu suntem siguri dacă părinții de companie iubesc aceste cizme de câine mai mult pentru modă decât fac pentru funcția, dar ei încă mai fac treaba. Interiorul exterior al Suede și Sherpa păstrează picioarele calde și uscate, iar talpa de cauciuc solidă este destul de durabilă. Acestea nu sunt soluția pentru orice tip de exerciții meteorologice calde, deoarece acestea vor duce la picioarele câinelui dvs. care vor fi supraîncălzite!

27. Booties de câine de protecție la laba

Preț: $ 25.39
Luați-le aici

Cizmele de câine de redregare sunt similare cu unele dintre celelalte cizme din lista celor mai bune pantofi de câine, dar vin cu o altă schemă de culori pe care o întâmpinăm. Pantoful alb și argint este ceva diferit în timp ce plasa în afara pantofului se asigură că picioarele câinelui tău pot respira. Vă recomandăm să luați aceste lucruri pentru activități de toamnă sau de primăvară, deoarece nu sunt destul de calde pentru utilizarea de iarnă.

28. Petbobi Bocanci de câine respirabil

Preț: $ 18.99
Luați-le aici

Aceste cizme de câine arata de fapt ca niște pantofi miniaturali cu coajă delicată și colorată. Taba din jurul vârfului păstrează pantoful să cadă de pe piciorul câinelui în timp ce sunt afară și despre. Ceea ce ne place cel mai mult despre aceste cizme, totuși, este că un set de patru pantofi sunt foarte accesibile, în ciuda faptului că este de bună calitate.

29. Prumya Protectori de labele impermeabile

Preț: $ 19.59
Luați-le aici

Acesta este un alt set de papuci de câine care sunt excelente pentru a fi utilizate pe câinii de vânătoare, în special cei utilizați pentru vânătoarea de apă. Exteriorul pantofului este colorat puternic pentru a vă arăta cu ușurință câinele în perie, iar coaja de neopren este frumoasă și respirabilă pentru a păstra picioarele de la supraîncălzire în timp ce rămân în siguranță în apă.

30. Winsoon Australia Booties Dog

Preț: $ 16.99
Luați-le aici

Dacă sunteți un fan al acelui brand Aussie de la Doggy Boot, atunci ați putea găsi acești pantofi de piele de piele de piele de cauciuc de cauciuc și sunt cu siguranță una dintre cele mai drăguțe care se uită la toate celelalte pantofi de câini menționați aici. În timp ce nu suntem un fan al cureaua deosebit de groasă de strângere din mijlocul cizmei, iubim interiorul pufos pentru plimbări de iarnă!

31. Cauciuc impermeabilizează cizme de câine anti-alunecare

Preț: $ 11.99
Luați-le aici

Dacă vă place să fiți "tare" și să ieșiți, atunci aceste cizme de câine de silicon impermeabil sunt o modalitate excelentă de a face acest lucru! Bright galben, aceste cizme seamănă cu galozhii și au o curea de strângere color frumos coordonată pentru a le păstra pe picioarele câinelui tău. Ce ne place cel mai mult despre aceste cizme? Ele vin într-o gamă de dimensiuni mai mari decât cele mai multe cizme.

32. Cizme de câine qumy

Preț: $ 15.90
Luați-le aici

Cantitățile de câine QUMY sunt o altă opțiune care este perfectă pentru ploaie sau zăpadă. Talpa groasă de cauciuc este excelentă pentru păstrarea protejată a picioarelor, iar coaja galbenă și albastră contrastantă adaugă un pic cam unic pentru design. Singurul lucru care nu este ideal despre aceste cizme de companie este că ele par doar să vină în opțiuni de dimensiune mai mici.

33. Lonsuneer moale Silot Boots Nonslip

Preț: $ 10.65
Luați-le aici

Dacă preferați designul de tip șosete pentru cizme de câine, crăciunile singulare lonsunice soft ar putea fi mai bine pentru dvs. La doar 10 dolari pentru patru cizme, aceste cizme neopren și plasă sunt mai mult decât accesibile. Acestea nu sunt minunate pentru utilizarea în interior sau pentru trepte în aer liber, dar dacă aveți în minte o plimbare mai scurtă sau trebuie doar să păstrați un picior de bandajat curat, acestea sunt o opțiune excelentă și accesibilă.

34. Ulantago Bocanci de câini de plasă respirabilă

Preț: $ 23.99
Luați-le aici

Dacă puiul dvs. are în special picioarele pufoase, atunci este mai bine să priviți în papucile de câine, cum ar fi această opțiune de rețea respirabilă de la Ulanago. Corpul acestor pantofi de câine cel mai bun este acoperit cu o plasă respirabilă, care se oprește la supraîncălzirea și talpa solidă face ca acestea să aleagă o alegere bună pentru mers în interior, în aer liber și prin primăvară, vară și căderea.

35. Pet Life Flexibil Dog Booties

Preț: $ 28.61
Luați-le aici

Dacă greutatea cizmelor câinelui dvs. este o preocupare, papucile de câine de plasă pentru animale de companie sunt o opțiune mai bună. Extrem de ușoare, aceste cizme oferă încă gripe cauciucate și suport gleznă, astfel încât puii dvs. obține cele mai bune din ambele lumi. Îi iubim în mod deosebit fermoarul frontal, care face să ia pantoful și să-l pun ușor ca plăcintă și dacă ați luptat vreodată cu cizme de câine, știți că acest lucru este imens!

36. Spiritup impermeabilizează cizme de câine

Preț: $ 23.99
Luați-le aici

Pantofii de câine impermeabil din Spiritup sunt o altă opțiune de tip neopren cu o talpă de cauciuc. Vârful are curele de strângere detașabile care sunt necesare, dar și o durere totală de la detașarea și pierderea când cizmele nu sunt utilizate. Preferăm aceste pantofi în apă pentru a vă proteja puii de pui la plajă sau la lac, doar pentru că talpa de cauciuc nu are o mare parte dintr-o strângere care o face inutilă pe terenul dur.

37. Echipamente Canine Ultimate Trail Dog Boots

Preț: $ 61.88
Luați-le aici

O altă dintre opțiunile noastre preferate pe lista celor mai bune pantofi de câine, echipament canin Ultimate Trail Boots sunt construite pentru fiecare tip de teren pe care îl puteți imagina. Talurile de cauciuc reciclate au trepte extrem de complicate care oferă o mare tracțiune, iar designul pantofului în sine este optimizat pentru confort și protecție. Nu suntem încântați de punctul de preț pe acestea, dar ca și cele mai multe lucruri, obțineți ceea ce plătiți!

38. Zonă fantastică Cizme de câine impermeabile

Preț: $ 16.99
Luați-le aici

Bocancii fantastice de câine a zonei sunt un pantof impermeabil moale. În ciuda faptului că este un pantof moale, talpa anti-alunecare din cauciuc și capacul de la picioare sunt ideale pentru puii care au probleme cu menținerea unei aderență atunci când se află în picioare sau de mers pe jos (cred că seniori). Acestea, evident, nu sunt minunate pentru trecurile transfrontaliere și există opțiuni mai bune în acest scop menționate în lista de încălțăminte pentru câini, dar ele sunt o alegere bună pentru apă, plimbări de cădere mai scurte și pentru utilizare în interior.

39. Weimeet câine cizme

Preț: $ 9.99
Luați-le aici

Cizmele de câine Weimeet sunt fabricate din Neopren. Proiectat pentru a păstra picioarele uscate și confortabile, talpa pantofului seamănă cu cea a unui pantof uman care oferă tracțiune, dar nu suficient pentru un teren mai dur. Acestea sunt o alegere bună pentru activitatea apei, distracție pe plajă și plimbări de primăvară și cădere. Nu le recomandăm să se utilizeze de vară doar pentru că pot provoca picioarele puilor să transpire.

40. Expawlorer cizme de câine impermeabile

Preț: $ 22.99
Luați-le aici

Am fost ușor distrași de faptul că aceste cizme sunt vândute de o companie numită expawlorer, dar când am ajuns peste surpriza inițială, am știut că aceste cizme de câine aparțineau pe lista noastră de încălțăminte de câine. Impermeabil, rezistent la vânt și ideal pentru a obține o aderență în zăpadă de iarnă, aceste cizme de 23 de dolari sunt o combinație de o talpă de cauciuc robustă și o coajă mai moale, care merită să o privească.

41. Cizme de câine în apropiere

Preț: $ 5.89
Luați-le aici

Cizme de câine în apropiere vin într-o varietate mai largă de culori decât majoritatea celorlalte alegeri din lista noastră de pantofi de câine, astfel încât, dacă sunteți în căutarea de variație, cu siguranță doriți să verificați aceste. Disponibil în negru, albastru, verde, portocaliu, roz și roșu, aceste cizme sunt făcute cu acrilic și plasă și au o talpă subțire de cauciuc care o face un pantof mare pentru utilizare în interior, precum și călătorii rapide de primăvară și de vară afară la olita. Nu sunt minunate pentru utilizarea grea, dar la doar sub $ 6 nu vă puteți aștepta cu adevărat să fie.

42. Kwan anti-alunecare zăpadă cizme de iarnă

Preț: $ 14.80
Luați-le aici

Bocancii de câini de zăpadă Kwan sunt, spre deosebire de cele mai multe dintre celelalte opțiuni din lista noastră de pantofi de câine, arată mult mai mult ca designul folosit pentru snownowsuitele umane. Toggle frontală trebuie să fie caracteristica noastră preferată pe acestea, deoarece permite strângerea personalizată în jurul laba. Caracteristica noastră cea mai puțin favorită? Trebuie să fie talpa anti-alunecare care lipsește o parte din durabilitatea pe care o vedem în alte cizme.

43. Cizme de câine cu apă impermeabilă

Preț: $ 34.00
Luați-le aici

Cizmele de câine cu apă impermeabile sunt o combinație de două tipuri diferite de papuci; Acestea includ curele de strângere Velcro pentru ajustare, un material de tip Snowsuit pentru uz de iarnă și o talpă moale de prindere pentru o tracțiune confortabilă. Nu suntem pozitivi că lipsa unui tal de cauciuc solid este o idee minunată, dar boot-ul este o opțiune bună dacă sunteți mai interesat de căldură. Interiorul fiecărui portbagaj este umplut cu fleece pentru a menține picioarele confortabile.

44. Cizme de animale de companie om mândru

Preț: $ 15.99
Luați-le aici

Aceste cizme de câine au o talpă de cauciuc incredibil de groasă, care este perfectă pentru utilizarea în aer liber, deși designul pantofului le face mai bine pentru toamna și utilizarea de iarnă. Folosind aceste cizme în vară poate duce la supraîncălzire, precum și la creșterea bacteriană pe labele transpirației! Acestea sunt una dintre alegerile noastre preferate pentru plimbările ploioase și drumeții de munte în toamnă.

45. Monkeyjack antiderapace de iarnă cizme de zăpadă

Preț: $ 19.99
Luați-le aici

MonkeyJack Dog Boots sunt remarcabil de similare cu pantofii HCPET. De fapt, ei poartă numele de companie HC chiar pe pantof. Cea mai mare diferență în versiunea MonkeyJack a acestor papuci de câine este că aveți o alegere atunci când vine vorba de culoare. MonkeyJack Dog Boots sunt disponibile în negru, albastru, neon verde / galben, și neon portocaliu. Ei au o talpă grea cu o mare tracțiune și sunt minunate pentru utilizarea de iarnă pentru câinii de lucru, deoarece ele protejează fără a fi voluminoase sau prea calde.

46. Pantofi de câine Moolecole

Preț: $ 15.99
Luați-le aici

Deși aceste cizme de câine au primit recenzii mixte de la părinții de companie, trebuie să recunoaștem să le iubiți și cu acest preț pe care îl merită o mențiune pe lista noastră de încălțăminte pentru câini. Făcut cu o coajă de plasă respirabilă și tălpi de cauciuc anti-alunecare groase, aceste cizme sunt proiectate pentru o potrivire confortabilă, precum și pentru practică. Ne iubim fermoarul frontal pentru ușor și oprit și faptul că ei oferă zece dimensiuni diferite ale pantofului pentru a se potrivi tuturor tipurilor de câini!

47. Hoxekle Non-alunecare Cizme de iarnă

Preț: $ 27.99
Luați-le aici

Pantofii de câine Hoxekle Winter sunt un alt boot combinat care reunește unele dintre caracteristicile noastre de design preferate ale altor pantofi. Un fermoar frontal este ideal pentru pornirea rapidă și oprită, cureaua de strângere a gleznei asigură o potrivire adecvată în jurul gleznei și o comutare în partea superioară a gleznei vă asigură că pantofii puilor nu merg nicăieri!

48. O & C Boots Pet

Preț: $ 43.99
Luați-le aici

O & C Boots sunt o alegere frumoasă, colorată ca cizme la vreme rece pentru câini. Un corp de pantofi de fleece și Lycra se înfășoară în jurul piciorului câinelui dvs. pentru o potrivire personalizată confortabilă, în timp ce o curea de strângere velcro păstrează pantoful. Cea mai bună parte a acestui boot pentru noi, deși (în afară de confortul potrivit) este o singură talpă groasă, cu o mulțime de tracțiune!

49. V-HAO Reflective Cizme de câine Velcro

Preț: $ 21.99
Luați-le aici

Cizmele V-Hao sunt una dintre alegerile mai versatile din lista noastră de pantofi de câine. O talpă anti-alunecare groasă îi face excelent pentru drumeții și vreme umedă, în timp ce benzile reflectorizante Velcro face timpul de noapte de mers pe jos. Plasa de sus a cizmei se asigură că picioarele rămân răcoroase și respiră și, în timp ce sunt o ușoară durere pentru a ajunge pe picioarele câinelui tău, merită lupta pentru că ei oferă cu adevărat totul!

50. Coceat cizme de câine impermeabile

Preț: $ 9.21
Luați-le aici

Ultima opțiune, dar nu în ultimul rând pe lista noastră de pantofi de câine este una accesibilă. Cizmele de cibeat pentru câini sunt papile ecologice și par a fi făcute dintr-un material impermeabil, cu un talpă anti-alunecare. Flexibilitatea acestor cizme le face mai ușor de pus pe și mai confortabil pentru că puștii dvs. să poarte care ne place. Singura noastră problemă cu aceste cizme, totuși, nu suntem convinși că sunt impermeabil, care spunea, ne place ca ei pentru căldura meteorologică rece atunci când este asociată cu o boot mai solidă sau pentru căldură interioară în zilele reci de iarnă!

Citiți următorul: Top 13 cele mai bune cizme de câine pentru iarnă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 50 cele mai bune pantofi de câine din toate timpurile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 50 cele mai bune pantofi de câine din toate timpurile