Comparând cele mai bune servicii de îmbarcare pentru câini: dogvacay / rover vs care vs fetch! Vs petsitters

Plasarea câinelui în îngrijire a altcuiva este îngrijorătoare. Din fericire, există multe servicii de îmbarcare pentru câini și petreceri de companie care oferă servicii personale și premium. Ceea ce distinge aceste servicii unul de celălalt, deși? Ceea ce face Cea mai bună îmbarcare pentru câini și serviciile de ședințe de câine ies în evidență?

Cele mai bune servicii de îmbarcare pentru câini și de câineAlegerea de la aceste servicii de ședere și îmbarcare a animalelor de companie este o decizie personală. Pentru a decide cea mai bună opțiune pentru dvs., luați în considerare câinele dvs., nevoile și bugetul dvs. De asemenea, va trebui să vă asigurați că disponibilitatea serviciului și a disponibilității se potrivește cu nevoile dvs.

În timp ce un serviciu nu poate avea totul, doriți să profitați la maximum de cea pe care o alegeți. Și amintiți-vă, doar pentru că ați găsit cel mai bun serviciu de îmbarcare a câinelui sau serviciul de ședere pentru animale de companie nu înseamnă că persoana care apare la îngrijirea câinelui dvs. va fi un meci.

Permiteți-vă animalului de companie ceva timp pentru a cunoaște noul lor îngrijitor înainte de a le lăsa singuri cu noua persoană. Observați câinele în jurul sitterului. Este confortabil? Este el care prezintă semne de stres?

Nu vrei să-ți lași animalul cu cineva pe care nu-i plac în timp ce ești departe. La fel ca oamenii, câinii fac judecăți despre oameni. Nu contează ce este motivul, dacă fido-ul tău este neliniștit în jurul cuiva, nu este corect să-l lași cu acea persoană când nu ești în jur să-l pasă de el.

Primul lucru este mai întâi, trebuie să găsiți cel mai bun serviciu de îmbarcare câine sau un serviciu de ședere înainte de a vă îngrijora de muncitor care va avea de-a face cu câinele dvs. Să aruncăm o privire la serviciile oferite și cum să alegeți cea potrivită pentru dvs.

LEGATE DE: 13 lucruri de ținut în minte înainte de a angaja un sitter de companie

Cele mai bune servicii de ședință pentru câini și câini
Dogvacay / rover vs. Îngrijire vs. Fetch! vs. Petsitters

Cea mai bună îmbarcare pentru câini

Servicii oferite

Nu fiecare companie de ședință sau îmbarcare a animalelor de companie oferă aceeași selecție de servicii. Aruncați o privire la aceste servicii și definițiile acestora. Când căutați cea mai bună companie de îmbarcare câine sau companie de companie, asigurați-vă că oferă toate serviciile pe care le veți avea nevoie.

  • Îmbarcare: Acest lucru este uneori folosit interschimbabil cu "ședința de animale de companie", dar poate fi folosit și pentru a se referi la câinele dvs. care stau cu Sitterul dvs. de companie cu normă întreagă în casa lor ca un loc de loung până când vă întoarceți.
  • Pet Sitting: Aici câinele dvs. merge la casa lui Sitter și rămâne cu ei pe durata serviciului. Acest lucru poate include timpul zilei și timpul de noapte, numai în timpul zilei sau doar timpul de noapte.
  • PET PET SITTING: PET PET SITTING implică Sitterul de companie care vine la domiciliu și rămâne în zile și nopți până când vă întoarceți.
  • Vizite peste noapte: O vizită peste noapte este în cazul în care un Sitter Pet va veni acasă și va rămâne peste noapte cu câinele dvs.
  • Vizite drop-in: Aceasta este o scurtă vizită de drop-in unde câinele dvs. este alimentat, dus la baie sau dat medicamente. Aceste vizite, în general, durează 15 minute până la 30 de minute.
  • Doggy Daycare: Acesta este un serviciu orar sau zilnic care vă oferă câinelui dvs. cu timpul de joc și însoțitor (uman sau animal) în timpul zilei în timp ce sunteți la serviciu.

Prețuri

Unele companii percep pe noapte, o taxă per serviciu, și o anumită taxă pe oră. Comparați taxele percepute în zona dvs. pentru fiecare serviciu și vedeți care este mai bine pentru dvs. Nu trebuie să mergeți cu cel mai ieftin sau cel mai scump serviciu, dar doriți să vă asigurați că o companie nu este supraîncărcată.

Relații Clienți

Serviciul Clienți se referă la disponibilitatea companiei de angajare sau la un Sitter Pet pentru întrebări, plângeri sau urgențe. Este important să aveți întotdeauna acces la informațiile de contact și dacă o companie este reticentă în ao furniza, acesta este semnul dvs. pentru a angaja pe altcineva.

Asigurare

Un sitter de companie sau companie de ședință pentru animale de companie trebuie să fie asigurat. De preferință, vor fi asigurați și legați. Asigurarea acoperă costul diferitelor accidente sau evenimente care pot avea loc atunci când câinele dvs. este în îngrijirea lor.

Diferite companii oferă diferite Tipuri și niveluri de asigurare. Ca proprietar de animale de companie, doriți o acoperire maximă pentru a vă asigura că nu sunteți lăsat la bilă dacă se întâmplă ceva.

Legarea este asigurarea care acoperă o companie de angajare în cazul furtului de către un angajat. De exemplu, dacă angajați un sitter de companie de la domiciliu și în timpul serviciului lor, ei fură ceva din casa dvs., dacă cel mai bun câine Agenția de îmbarcare sau Sitter PET este găsit vinovat de crimă, compania de legare plătește pentru costul articolului furat.

De ce ar trebui să-ți pasă de legare? Doar pentru că cineva este găsit vinovat de furt, nu înseamnă că elementul dvs. va fi recuperat sau că vor fi capabili să plătească pentru costul articolului pe care l-au luat. Legarea asigură că cel puțin să recuperați costul articolului furat.

Actualizări zilnice

Actualizările zilnice sunt un memento plăcut că câinele dvs. este în mâinile bune. Mulți dintre cei mai buni câini Boarding și Sitters pentru animale de companie Acum furnizați actualizări de text sau prin e-mail cu fotografii sau videoclipuri. Unii Sitters Pet oferă chiar și actualizări de apeluri telefonice!

Similar: Adresați-vă unui Sitter Dog - Câine de ședere și un salariu pentru câini

Comparând serviciile de ședere pentru câini

1. Dogvacay / Rover Boarding Doging

Servicii oferiteDogvacay / Rover ședinței

  • Pendiar de câine
  • Ședința casei
  • Vizite de drop-in
  • Doggy Daycare
  • Câine de mers pe jos

Prețuri

Tarifele pentru cele mai bune borduri de pene și animale de companie variază, dar sunt scalate de la 10 până la 150 de dolari pe noapte, în funcție de servicii, date și experiență de companie de companie. Prețul mediu pentru o noapte de companie de companie ședinței într-o casă de companie a lui Sitter din Raleigh, NC este de 30 de dolari la 35 USD.

Toate taxele sunt plătibile online prin siguranță Rover.COM platformă.

Relații Clienți

Rover.COM oferă o bază de date completă cu întrebări și răspunsuri frecvente online. Acestea oferă, de asemenea, o comunitate online în care Sitters Pet și clienții pot cere și răspunde la întrebări. Pentru mai multe întrebări personale, serviciul de e-mail este oferit atât clienților, cât și pentru Sitters PET. În cele din urmă, serviciul de relații cu clienții este disponibil prin telefon pentru sprijin imediat, precum și pentru contactul de urgență pentru Sitters de companie care se confruntă cu dificultăți.

Asigurare

Rover.COM oferă asigurare pentru siturile lor de companie și clienții lor. Există câteva excepții de la acoperire și detalii despre ceea ce este și nu sunt acoperite pot fi găsite pe site-ul lor aici.

Disponibilitate și actualizări zilnice

Actualizările zilnice depind de Sitterul PET selectat., și Rover.COM oferă servicii în Statele Unite și Canada.

Alte lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Rover solicită să completați un studiu complet pentru a vă potrivi cu cel mai bun Sitter Pet pentru nevoile dvs. Întrebările includ dimensiunea și vârsta câinelui dvs., indiferent dacă câinele dvs. devine împreună cu pisicile și dacă câinele dvs. devine împreună cu alți câini.

Siturile de companie pot fi, de asemenea, selectate în funcție de faptul că au sau nu copii, fie că au o casă, fie că sunt certificat de prim ajutor, Indiferent dacă oferă îngrijire superioară sau catepică, indiferent dacă au propriul câine, indiferent dacă îi îngrijesc și pentru pisici și dacă îi oferă RoverGo! Serviciu.

Rovergo! Este un serviciu care se ocupă de siturile de companie frecvent utilizate, care au disponibilitate ridicată și sunt capabili să înființeze rapid servicii cu dvs. Dacă vă referiți la un Sitter Pet la Rover, există un bonus de 50 USD plătit pentru dvs.

2. Îngrijire.COM Îngrijirea animalelor de companie și ședința

Servicii oferiteÎngrijire.com Sitting

  • Pet Sitting
  • Joacă și exerciții fizice
  • Îmbarcare
  • Mers pe jos
  • Îngrijirea
  • Curățarea deșeurilor
  • Hrănire
  • Instruire
  • Îngrijirea peste noapte
  • Îngrijire.COM oferă, de asemenea, servicii de ședere pentru animale de companie pentru o mare varietate de animale, inclusiv amfibieni, cai, animale de fermă și animale de companie exotice.

Prețuri

Îngrijire.COM funcționează ca un anunț clasificat care este postat direct la o rețea de Sitters Pet. Anunțurile sunt enumerate pe baza ratei "pe oră" pe care sunteți dispus să le plătiți. Când postați anunțul dvs., aveți opțiunea de a alege oriunde de la $ 10 la 50 USD pe oră. Costul mediu pentru ședința de companie în Raleigh, NC este de 11 USD.25 pe oră.

În plus, îngrijirea.COM are o taxă de membru care trebuie plătită lunar pentru a-și accesa sistemul. Această taxă de membru vă permite să contactați îngrijitorii, să accesați opțiunile de verificare a fundalului și să vedeți referințe ale Sitters PET. Costul acestui membru este de 10 USD / lună pentru o abonament de 12 luni, 15 dolari / lună pentru un abonament de 3 luni sau 25 de dolari pe lună pentru un abonament de o lună.

O opțiune de cont gratuit este de asemenea disponibilă, dar această opțiune este atât de limitată încât vă permite doar să invitați un număr selectat de solicitanți la locul de muncă. Această opțiune vă oferă, de asemenea, foarte puțin acces la informații despre cele mai bune pensiuni pentru câini și Sitters PET. Plata pentru serviciile de ședere pentru animale de companie poate fi făcută prin intermediul cardului de credit, numerar, verificare sau îngrijire.com poate reduce un control de salarizare pentru unii angajatori.

Relații Clienți

Îngrijire.COM oferă un centru de ajutor online cu întrebări și răspunsuri frecvente. Din păcate, această secțiune de întrebări frecvente este pentru toate serviciile care îngrijesc.COM oferă, inclusiv îngrijirea copilului, ședința de companie și îngrijirea vârstnicilor. Acest lucru face destul de dificil să găsești răspunsuri la întrebări.

Îngrijire.COM oferă opțiuni de asistență prin Facebook și Twitter, precum și o opțiune de ajutor pentru bilete de e-mail. Găsirea unui număr de contact pentru îngrijire.Serviciile COM sunt aproape imposibile.

Asigurare

Îngrijire.Serviciile de ședință COM sunt acoperite de asigurarea de îngrijire a animalelor de companie, dar există excluderi și limitări cu privire la ceea ce este acoperit. Detaliile privind acoperirea pot fi găsite pe site-ul lor Aici.

Disponibilitate și actualizări zilnice

Disponibilitatea zilnică de actualizare depinde de Sitterul de companie angajat pentru loc de muncă și de îngrijire.Serviciile COM sunt disponibile în Statele Unite și Canada.

Alte lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Îngrijire.COM vă oferă o selecție largă de servicii suplimentare pe care le puteți solicita de la Sitterul dvs. de companie, inclusiv aducerea ziarului, a plantelor de udare, Administrarea medicamentelor de companie, etc. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a selecta cea mai bună instalație de îmbarcare pentru câini sau Sitter Pet, care garantează propriul transport, care are certificarea de prim ajutor și care este un non-fumător.

Îngrijire.com are o selecție mai mare de Sitters de companie decât Rover în acest moment, ei fac totuși să găsească informații pe site-ul lor dificil. În plus, fără a plăti taxa de membru lunar, accesul la informații despre Sitter este destul de limitat.

RECOMANDAT: Interviu expert - de ce trebuie să angajezi un sitter câine

3. Fetch! Îngrijirea animalelor de companie, câinele de mers pe jos și ședința

Servicii oferiteFetchCare

  • Câine de mers pe jos
  • Pet Sitting
  • Vizite peste noapte
  • Puppy Services
  • Servicii de rang înalt
  • Grupuri de mers pe jos în afara leash
  • Servicii de taxi pentru animale de companie

Prețuri

60 de dolari pe zi pentru animalele de companie ședinței într-o casă a lui Sitter în Raleigh, NC. Costurile pentru alte servicii variază în funcție de perioada de timp, serviciile suplimentare necesare și locația.

Relații Clienți

Fetchpetcare.COM face ca informațiile de contact să fie foarte vizibile cu un număr de telefon pe site-ul și serviciile de programare online. Dacă există o bază de date online sau o comunitate de întrebări frecvente online, nu este ușor vizibilă. FETCH oferă totuși o bază de date online a articolelor privind sănătatea generală a animalelor de companie.

Asigurare

Toate siturile de animale de companie sunt legate și asigurate, cu toate acestea, găsind orice informație despre această acoperire de asigurare pe site-ul lor este imposibilă.

Disponibilitate și actualizări zilnice

Actualizările zilnice sunt disponibile tuturor clienților cu actualizări de text, e-mail și apeluri telefonice, după cum este solicitat. În plus, toate animalele de companie sunt emise "carduri de raport" după finalizarea serviciilor lor. Serviciile de ședere pentru animale de companie este o companie de franciză și în prezent, serviciile sunt disponibile numai în statele selectate. Ați găsit o hartă a acestor locații site-ul de preluare aici.

Alte lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Serviciile de ședere pentru animale de companie par a fi mai mici francize în multe dintre locațiile lor, ceea ce înseamnă că oferă doar câteva dintre cele mai bune facilități de îmbarcare pentru câini și situri de companie pentru o întreagă zonă. Fetch oferă "backup" sitters pentru fiecare întâlnire programată pentru a vă asigura că nu sunteți niciodată lăsați fără un sitter.

Fetch oferă, de asemenea, o consultare gratuită la domiciliu pentru toți clienții. În ciuda faptului că este "personalizabil" cu serviciul, aduceți-vă să vă îndoiți înapoi pentru a obține informații despre serviciile lor și selecția lor de companie de companie nu măsoară la concurs.

MAI MULT: Cereți unui câine Walker - Câine Walker Salariu & Câine de mers pe jos

4. Petsitter.COM Pet Sitting și câine de mers pe jos

Servicii oferitePetitter.com Pet Sitting și câine de mers pe jos

  • Dog Sitting
  • Pensiune de la Kennel
  • Îngrijirea
  • Câine de mers pe jos
  • Instruire

Prețuri

Prețul variază în funcție de locul de companie, service sau locație selectată. Prețul mediu pentru animalele de companie Sitting în Raleigh, NC este de 10 până la 15 dolari pe oră. Unele dintre cele mai bune facilități de îmbarcare pentru câini și Sitters PET nu publică prețuri pe profilul lor și trebuie să le contactați direct pentru informații despre prețuri.

Relații Clienți

Petsitter.COM se bazează din Canada, cu toate acestea, informațiile lor de contact sunt ușor accesibile prin intermediul site-ului lor. Acestea oferă, de asemenea, acces la legăturile media sociale și la sprijinul online. Suport online oferă acces la întrebări frecvente și de răspuns, precum și opțiunea de a trimite un bilet de email.

Asigurare

Nu există nicio mențiune privind acoperirea asigurărilor pe petitter.Site-ul COM Nici nu există referire la acesta în secțiunea Întrebări frecvente a site-ului web.

Disponibilitate și actualizări zilnice

Actualizările zilnice depind de Sitter PET selectat și de Petsititter.COM oferă servicii în U.S. și Canada.

Alte lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Petsitter.com este un site de site-ul unui anunțuri și pare a fi prost întreținut cu puține informații disponibile privind detaliile serviciului și acoperirea lor. De fapt, secțiunea lor de întrebări frecvente pare a fi inundată cu posturi de spam în acest moment. Depinde de dvs. ca cumpărător pentru a citi profilurile pentru a vedea ce serviciu oferă un Sitter Pet, precum și orice acoperire pe care o oferă (dacă există!)

Citiți următorul: 7 sfaturi despre cum să devii un câine de succes Walker

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Comparând cele mai bune servicii de îmbarcare pentru câini: dogvacay / rover vs care vs fetch! Vs petsitters