Câinele meu mă iubește? Mituri și fapte despre emoțiile de câine

Ați întrebat vreodată vreodată Întrebarea dvs. este întrebarea "# 8220;Câinele meu mă iubește?& # 8221; Câinii simt emoții și iubire, dar nu chiar în același mod ca oamenii. Pentru a îmbrățișa cum câinii își iubesc oamenii, trebuie să înțelegem cum lor mintea de lucru. Modul lor de gândire, ca să spunem așa.

Câinele meu mă iubeșteDragostea unui câine pentru proprietarul său este încă dragoste. Este doar un tip mai simplu, mai simplu de dragoste care ar trebui să fie apreciat pentru ceea ce este. Câinii au emoții, dar nu experimentează adâncimile emoțiilor pe care le facem.

Faptul că câinii se confruntă cu plăcere și fericire atunci când proprietarul lor este în jur sau ceea ce noi interpretăm ca "câinele meu mă iubește", a fost de fapt dovedit științific.

Profesor Gregory berns la Universitatea Emory a făcut m.R.I.La câini pentru a studia aceste emoții. El a descoperit că un nucleu cauzat al caninului, partea creierului care experimentează plăcerea devine mai activă în prezența proprietarului său.

Cu toate acestea, a devenit, de asemenea, mai activ când câinele a crezut că va primi unele mâncare pentru câini. Nu există încă o dovadă concretă că câinii sunt capabili să-și iubească oamenii în același mod în care oamenii iubesc alți oameni. Aceasta este doar o dovadă că simt o emoție plăcută și fericită atunci când proprietarii lor sunt în jur.

Câinele meu mă iubește?
Mituri și fapte despre emoțiile de câine

Câinele meu mă iubește - cum să citesc emoțiile la câini

Câinii sunt animale de ambalaj. Mentalitatea pachetului lor datează până când cei mai vechi strămoși au răsturnat lumea. Este cel mai evident în comportamentul lupilor. În lumea lupilor și câinilor, trebuie să existe o ierarhie.

Trebuie să existe un "conducător" sau un lider dominant al grupului. Când nu există nici un lider dominant, altcineva din pachet trebuie să intensifice și să stabilească dominația. Acesta este exact cum este. Nu există alte opțiuni posibile.

Lupii și câinii care trăiesc în pachetele de câini reale apar uneori să se iubească unii pe alții și pe liderul lor, dar nu este același fel de iubire pe care oamenii o simt unul pentru celălalt. Liderul dominant protejează pachetul, conduce vânătoarea și oferă hrană pentru tineri. Este o treabă dură, dar, într-o lume a lupi, cineva trebuie să o facă.

În lumea câinelui domestic, proprietarul său este liderul său de pachete. Îi iubește și îl respectă pe liderul pachetului. Câinii nu vin în mod natural să se gândească la proprietarul lor ca alfa, dar cu pregătire adecvată Această înțelegere poate fi formată.

LEGATE DE: Înțelegerea limbii corpului câinelui

Arătați o dragoste

Câinele meu mă iubește - arată o dragoste

Câinele meu mă iubește? Există doar o singură modalitate de a afla - trebuie să vă observați animalul și comportamentul său în jurul vostru. Una dintre modalitățile de câini arată că dragostea proprietarilor lor este prin faptul că sunt supuși acestora.

Pe scurt, un câine va face ceea ce i se spune să facă pentru că acest lucru face ca liderul de pachete fericit. El răspunde la întrebarea "Dă-mi câinele meu" cu un "da" răsunător în propriul său mod de doggy. Câinele iese afară la Potty Pentru că acest lucru face uman fericit care, prin extensie, menține ordinea în pachet.

Ascultarea câinelui față de proprietarul său este un produs al formării sale. El a aflat că proprietarul său este mulțumit de el când se comportă și urmează comenzi. Pentru a-și îndeplini locul în ierarhia pachetului, el are nevoie, vă rog, alfa - asta!

LEGATE DE: Cum câinii ajută oamenii - 5 cele mai bune povești

Cu privirea în ochi

Câinii își demonstrează emoțiile cu expresiile lor. Un câine fericit va avea o expresie facială relaxată când se uită la omul său. Urechile lui vor fi în jos și mușchii lui faciali se strâng adesea într-un mod care îi face ca ochii să pară să clipească.

Dacă el este cu adevărat fericit și puțin încântat, el își va încălca coada sau chiar întregul său corp. Cu acest limbaj al corpului spune: "Da, te iubesc."Există chiar câțiva câini care pot vocaliza într-un mod care se pare că spun" Te iubesc "proprietarului lor.

Desigur, acești câini nu au nici o idee despre ceea ce spun ei. Câinii care fac sunete care par a fi cuvintele doar imită proprietarii lor pentru că le place. E încă destul de dragut, deşi!

Ține-mă

Există concepții greșite când vine vorba de dragostea Doggy. Când un câine vrea să fie ținut, cuddled și peted, oamenii lor vor crede adesea că este că câinele lor îi iubește și vrea să fie iubit înapoi. Acest lucru, din nou, nu este adevărat în același sens că oamenii care se iubesc unul pe celălalt aceste comportamente Pentru a arăta afecțiunea și dragostea.

Cuddling și de mângâiere pentru un câine este mai mult de o reasigurare că liderul sau proprietarul de ambalaj îl acceptă în continuare ca membru al pachetului. O asemenea atenție de la străini are adesea același efect, dar nu întotdeauna. Unii câini nu au nevoie sau doresc o astfel de reasigurare de la oameni care nu sunt membri ai pachetului.

CITESTE ACEST: Studiu despre modul în care câinii înțeleg emoțiile proprietarilor lor

Semnale mixte

Câinele meu mă iubește - Ține-mă

În timp ce un câine își va lovi coada când este fericit, o coadă de vânătoare nu înseamnă întotdeauna că câinele este fericit. El nu poate spune "Te iubesc." Prezentarea generală a unui câine trebuie evaluată pentru a înțelege cu precizie o coadă.

  • Un câine care se simte amenințat sau agresiv își va ține coada și o va face în mod rigid înainte și înapoi. Același câine poate fi în picioare la fel de înalt ca și el cu urechile sale, iar fața îi este ușor de întins, ca și cum ar încerca să se rătăcească. Poate chiar să fie mârâind liniștit.
  • Când un câine își ține coada în jos și ușor ascuns între picioarele din spate, dar ogâgându-l în același timp, el prezintă un comportament supus sau nervos. Capul lui va fi probabil coborât ușor cu urechi în jos și privirea a fost evitată. În timp ce acest comportament este probabil supus, nu înseamnă neapărat "Te iubesc."S-ar putea să nu vrea să lupte.

CITESTE ACEST: Top 5 cele mai bune paturi de câine ieftine sub 20 de dolari

Dormind împreună

Câinele meu mă iubește - dormi cu mine

Câinii doresc adesea să doarmă cu oamenii lor, dar acest lucru nu este pentru că le iubesc în modul în care cuplurile care se iubesc reciproc doresc să doarmă în același pat. Câinii de îngrijire a copilului doresc să doarmă cu oamenii lor să rămână calzi.

Câinii obișnuiți să se simtă aproape de liderul lor de pachete sau de alți membri ai pachetelor. Câinii care au o dispoziție naturală dominantă ar dori să doarmă cu maestrul lor ca o modalitate de a-și afirma dominația sau de a-și provoca stăpânul poziție dominantă în pachet. Aceste tipuri dominante Câinii nu ar trebui să li se permită niciodată să doarmă pe pat cu omul lor.

Făcându-i să se culce pe podea într-o poziție inferioară, va ajuta la menținerea ierarhiei pachetului care, credeți sau nu, va face ca câinele dominant să fie mai fericit. Acest tip de câine se simte adesea ca el să umple poziția dominantă, deoarece, bine, cineva trebuie să.

LEGATE DE: Respectați-vă echipamentul de antrenament pentru câini FIDO - Humane

& # 8220; Heroul meu & # 8221; *leşin*

Câinele meu mă iubește - eroul meu

O altă concepție greșită atunci când răspund la întrebarea și # 8220; câinele meu mă iubește?& # 8221; este că animalul de companie vă protejează din iubire. Câinii de protecție nu își protejează neapărat membrii familiei, deoarece încearcă să spună "Îmi iubesc omul."

Oamenii ajung adesea la această concluzie, deoarece oamenii tind să-i protejeze pe cei dragi. Câinii, pe de altă parte, protejează membrii pachetului. Fiecare membru al pachetului servește un scop în cadrul pachetului.

Ei se protejează reciproc într-un efort de a menține status quo-ul, așa că să vorbească. Câini de salvare salvarea oamenilor pentru că sunt instruiți să facă acest lucru. Ei învață că salvarea oamenilor îi place pe liderul lor de maestru sau dominant.

Aw, încearcă să mă facă să mă simt mai bine și # 8221;

Câinele meu mă iubește - mituri și fapte despre emoțiile de câine

Câinii par să afișeze emoția oamenilor interpretați ca empatie pentru un proprietar nefericit. Când omul unui câine este trist sau nu se simte bine, câinele va părea adesea să se simtă rău pentru ei și să încerce să arate dragoste și afecțiune. Câinele va dori să se înclece sau să-și pună capul în jurul lui nefericit uman.

Acest comportament pare dulce și bun, ca și cum câinele te iubește și îți pare rău că ești bolnav sau nefericit, dar este cel mai mult comportament învățat. Oamenii care sunt trist, supărați sau bolnavi se simt mai bine atunci când îi petrec sau își înghesuie câinele. Există un răspuns fiziologic real la om când sunt câini de companie.

De aceea, există câini de serviciu care vizitează spitalele pentru a înveseli pacienții. Câinii se bucură de contact cu oamenii lor, oamenii lor se bucură de contact cu câinii lor și recompensa natural comportamentul vorbind încet și de a mângâia sau îmbrățișând câinele.

Citiți următorul: 10 trucuri de antrenament de câine psihologic

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu mă iubește? Mituri și fapte despre emoțiile de câine