Cum să faci un câine ca tine în 10 pași simpli

Unii câini sunt ușor de câștigat. De fapt, ei par să iubească în mod natural oamenii. Alți canini au nevoie de o mică răbdare. Oricum, învățare Cum să faci un câine ca tine este ușor dacă urmați acești 10 pași.

Când întâlnești un câine pentru prima dată, este important să fii relaxat și răbdător. Cainele Va simți Frica și nervozitatea. Acest lucru îl va face să creadă că există ceva care să fie speriat și el va deveni și nervos.

A fi pacientul este critic. Nu puteți grăbi acest proces. Ar fi minunat dacă fiecare câine ar fi simțit confortabil în jurul oamenilor imediat, dar nu este cazul. Nu știți despre fundalul câinelui. Timedness poate fi trecut prin genetică, sau câinele ar fi putut avea o experiență în trecut care la făcut timid în jurul oamenilor.

Trebuie să fii răbdător. Câinele va veni în cele din urmă, dar poate că nu se află în primele 20 de minute de întâlnire. Pentru câțiva câini poate lua zile sau chiar săptămâni pentru a ieși din cochilie. Dar, odată ce o fac, îți dai seama că merită așteptarea!

Cum să faci un câine ca tine

Cum să faci un câine ca tine1. Fii răbdător

Știu, crezi că am acoperit deja acest lucru în introducere. Răbdarea este atât de importantă atunci când învățați cum să faceți un câine ca tine că simt nevoia de a le menționa din nou.

Dacă încercați să forțați o legătură cu un câine, ar putea să-l împingă mai departe. S-ar putea încheia, de asemenea, cu câine dansând afară Pentru că nu-i dai suficient spațiu. Un câine nu se poate uita la tine și să spună: Nu sunt gata să fiu aproape de tine.& # 8221; Dar el poate mârâi și se poate schimba.

A fi răbdător este regula # 1 când vine vorba de a învăța cum să faci un câine ca tine. Da-i timp, și el va veni în jur când este gata.

2. Observa

Observați câinele cât de mult puteți. Aflați despre ceea ce îl face confortabil, ceea ce îl face nervos și ceea ce îl face fericită. Aceasta este șansa dvs. de a învăța la fel de mult despre acest nou câine așa cum puteți.

3. Canin limbajul corpului

Pentru a înțelege câinele dvs., va trebui să înțelegeți canin limbajul corpului. Câinii nu pot comunica cu noi într-un mod pe care îl putem înțelege. Din fericire, limbajul corpului oferă o mulțime de indicii care ne permit să interpretăm cum se simt.

La fel ca noi, câinii își pot schimba starea de spirit într-o secundă. De aceea este atât de important să monitorizați întotdeauna limbajul corpului unui câine pentru schimbări. Un gest simplu, cum ar fi să luați un pas mai aproape de un câine, ar putea răsturna comutatorul de la ușor stresat la speriat. O mișcare ca aceasta ar putea determina ca câinele să reacționeze agresiv.

Câinele nu-și ascunde sentimentele ca și noi. Limba corpului lor este un indicator precis al modului în care se simt. Acordați atenție limbii corpului câinelui și a stimulării mediului care pot provoca aceste sentimente.

LEGATE DE: Dog Expresii faciale și limbajul corpului explicat de știință

Cum să faci un câine ca tine

4. Limba corpului dumneavoastră

Limbajul corpului este la fel de important atunci când învățați cum să faceți un câine ca tine. Să fie atenți la propriul limbaj al corpului și ce ar putea spune prietenului tău nou. De asemenea, trebuie să fiți atenți la tonul vocal și la nivelul.

Nu te uita la câine. Nu treceți peste el și vorbiți într-o voce moale și liniștită. Faceți unele cercetări asupra comportamentului câinilor și aflați despre lucrurile care pot face ca câinele să se simtă amenințat, cum ar fi privirea și plutirea.

5. Ce face cainele ca?

Când observați câinele, observați ce îl face fericită. Ce se bucură el. Câțiva câini ca un joc activ de preluare, în timp ce alții pur și simplu Ia-o usor și lovind pe canapea. Oricare ar fi câinele, faceți-o de multe ori.

6. Relaxeaza-te

Slăbiți și distrați-vă! Învățați cum să faceți un câine ca și cum nu ar trebui să fie ceva care vă subliniază. Trebuie să vă bucurați de timpul petrecut cu câinele. Distrează-te și relaxați-vă. Suspendarea cu un câine ar trebui să fie un permis de stres.

7. Hraneste cainele

Acesta este unul ușor. Majoritatea câinilor sunt foarte motivați de alimente. Alimentele fac ca câinii fericiți, așa că utilizați-l în avantajul dvs. Calea spre inima unui câine este prin stomac și vrei să ajungi la inima lui, bine?

Asigurați-vă că utilizați Tratamente de formare sau mici tratamente care sunt scăzute în calorii și grăsimi atunci când învățați cum să faceți un câine ca tine. Vrei să câștigi câinele, dar nu vrei să-l faci obez în acest proces.

8. Fi prezent

Dacă sunteți pe telefonul dvs., vorbind cu o altă persoană sau acordați mai multă atenție împrejurimilor dvs. decât câinele pe care încercați să îl obligați, lucrurile nu vor merge foarte bine. Trebuie să fii prezent atunci când învățați cum să faceți un câine ca tine.

Concentrați-vă asupra sarcinii la îndemână. Dacă doriți ca un câine să vă placă, atunci trebuie să petreceți timpul de calitate cu el. Toate sfaturile și trucurile de pe această listă necesită să fiți prezenți. Îndepărtați electronica și alte distrageri și petreceți doar timp cu câinele.

9. Activități de legare

Orice activitate care te face fericit și câinele dvs. este o activitate de legare. Orice activitate care vă relaxează pe tine și câinele dvs. este o activitate de legare. Luați aventuri împreună, jucați un sport sau faceți o lucrare la unele formare.

Cum să faci un câine ca tine în 10 pași simpli - Ghid videoDacă câinele este deja instruit să urmeze comenzi, încercați unele Agilitate de formare / activități. Dacă nu vă bucurați de activitatea fizică, încercați ceva mai mult. Periajul câinelui dvs. poate fi o experiență de legare, și așa poate masaj canin.

10. Nu-l forțați

Cel mai bun sfat pe care îl pot da atunci când explicam cum să faci un câine ca tine nu este de a forța nimic. Nu ridicați câini mici până când nu se simt confortabil cu tine. Nu intrați într-o față a câinelui. Nu suflați un câine cu îmbrățișări și sărutări.

Nu-l forțați. Fiți răbdători, petreceți timpul de calitate cu câinele și, eventual, se va încălzi până la tine.

Citiți următorul: 12 moduri distractive de a lega cu câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un câine ca tine în 10 pași simpli