10 Întrebări fiecare producător de produse alimentare pentru animale de companie ar trebui să răspundă

10 întrebări Fiecare producător de produse alimentare pentru animale de companie ar trebui să răspundă

Kibbles, conservat, semi-umez, alimente crude - atât de multe opțiuni acolo, dar într-adevăr face o mare diferență cu ceea ce tip de alimente cumpărăm pentru animalele noastre de companie? Desigur, o face! Dacă credeți că faceți bine atâta timp cât animalul dvs. de companie urcă în jos ceea ce le cumpărați, atunci avem știri pentru dvs.: sunteți în neregulă.

Ori de câte ori mergem la cumpărături pentru hrană pentru animale de companie, mergem mereu la Cel mai bun brand de hrană pentru câini la magazin. Evident, acesta este un aspect important al hranei pentru animale de companie, dar este, de asemenea, important să înțelegem pe deplin ceea ce gătiți de fapt în spatele scenei pentru a obține un cont pentru bunăstarea și standardul produsului final.

Întotdeauna presupunem că ceea ce alegem pentru animalele noastre este cu siguranță în siguranță, iar producătorii de alimente sunt întotdeauna atenți cu privire la măsurile de siguranță alimentară. Pentru orice proprietar de animale de companie în cauză, acest lucru presupune și sperând că cel mai bun este pur și simplu nu este suficient.

Iată 10 întrebări importante absolute pe care va trebui să le întrebați programele de siguranță alimentară a producătorilor de animale de companie.

Diferite mărci de mâncare pentru câini

Î: Compania are un nutriționist veterinar sau cineva de calificare echivalentă care lucrează în companie?

A: Acum, cine este un nutriționist veterinar? Ei bine, asta e cineva care are o pregătire suplimentară și specială în compunerea alimentelor pentru animale de companie. Trebuie să fiți conștienți de faptul că pisicile și câinii au nevoie de nevoi nutriționale complet diferite decât orice altă specie, inclusiv ființe umane. Prin urmare, este foarte important pentru cineva cu un fundal specializat pentru a participa la programul de dezvoltare a alimentelor cu animale de companie.

Î: Pot experții să fie consultați sau interogatoriu?

A: În general, acești experți ar trebui să fie disponibili și să poată răspunde la orice întrebări despre alimentele de companie și nevoile lor dietetice prin e-mailuri sau orice altă linie telefonică. Cel mai mare avantaj al acestui lucru este că părinții de companie vor avea șansa de a-și primi întrebările prin intermediul unui informator calificat. În plus, vor avea, de asemenea, șansa de a verifica faptul că dacă un nutriționist veterinar a fost mai degrabă implicat.

Î: Există măsuri specifice de control al calității pe care compania dvs. o utilizează pentru a asigura calitatea și coerența produsului?

A: Orice companie alimentară pentru animale de companie ar trebui să rezume măsurile de control al calității și să poată dovedi standardul produsului lor dacă este întrebat. În mod tipic, un produs de calitate standard include unul care separă ingredientele brute din artefactele gătite, astfel încât să nu existe contaminare încrucișată în acest proces. Controlul strict și atent al ingredientelor este esențial pentru contaminarea patogenică și / sau alergenului. În plus, nu uitați să întrebați despre procesul de testare a alimentelor pe parcursul producției și modul în care sunt gestionate procedurile de contaminare încrucișată. Amintiți-vă că companiile din care siguranța este o prioritate, adesea reexaminează alimentele și așteaptă rezultatele înainte de a putea să-l elibereze în cele din urmă la punctele de vânzare cu amănuntul.

Î: Ce este implicat în programul de siguranță alimentară al companiei?

A: Obiectivul principal al unui program de siguranță alimentară este reducerea, eliminarea și, eventual, la prevenirea unor amenințări la siguranța alimentară la o sumă corectă. Prin urmare, sistemul de gestionare a siguranței alimentelor ar trebui să depindă de programele eficiente de siguranță alimentară, care implică următoarele:

  • Managementul lanțului de aprovizionare: Pentru a proteja numele de marcă a produsului, toate specificațiile ingredientelor ar trebui să fie de un ortodox. Producătorii ar trebui să cumpere numai de la furnizori bine-cunoscuți și să reglementeze un control al calității furnizorilor lor.
  • Transportul sanitar al alimentelor: În cazul produselor alimentare, producătorul trebuie să asigure practici de igienă urmate de furnizorii lor și de alte operațiuni implicate în procesul de operare. Monitorizarea și verificarea strictă sunt importante pentru a se asigura că sunt respectate practicile igienice.
  • Practici de producție bune (CGMPS): Nu există nici o milă pentru a nu urmări CGMPS. Aceasta include spălarea mâinilor personalului, care ar lucra cu alimentele, pentru a purta mănuși adecvate, folosind plase de păr pentru a evita contaminarea alimentară și procesarea practicilor de salubritate continuă în fabrică, după cum este necesar.
  • Proceduri de operare standard de salubritate (SSOP): Acesta este un sistem pas cu pas care dictează modul în care echipamentul utilizat în producție ar trebui să fie curățat, dezinfectat și menținut pentru a minimiza poluarea.
  • Audituri regulate: Ambele audit intern și extern trebuie să se desfășoare la instalație, iar rapoartele de la o firmă certificată ar trebui să fie puse la dispoziție pentru revizuire atunci când sunt solicitate.
  • Cultura angajată: Este datoria producătorului de a implica angajații lor în programele de formare și de a le introduce politicile legate de siguranța alimentară. Aceasta este de a se asigura că componenta de bază a culturii lor la locul de muncă este îndeplinită. Nu intrați în capcana dacă un angajat spune că nu au fost informați despre o anumită politică.

Î: Unde este dieta produsă / fabricată?

A: O companie care co-produce produsele sale, ceea ce înseamnă că un furnizor expediat face ca alimentele pentru aceștia, în plus față de acele fabrici care să o externalizează materiile prime, este probabil să aibă mai puțin control asupra ingredientului și, la rândul lor, să fie mai susceptibile la contaminare și alte probleme. În acest caz, ceea ce trebuie să aflați este dacă carnea care este utilizată în producția de alimente provine dintr-o instalație inspectată de USDA. Producătorii la scară largă sunt mai susceptibili de a oferi controlul siguranței și calității, deoarece au propria lor provizionare și acces la ingrediente mult mai calde, consistente.

Î: Care sunt semnele că mâncarea câinelui pe care îl hrănesc în prezent animalul meu nu este cea mai bună opțiune pentru ei? Asta înseamnă că trebuie să iau în considerare schimbarea dietei?

A: Când ați cumpărat un produs alimentar de la un anumit brand și nu sunteți mulțumit de nivelul de activitate al animalelor de companie, calitatea scaunului, blana lor și alte condiții corporale, atunci este probabil timpul pentru o schimbare a nevoilor lor nutriționale. Mai multe semne ale acestui lucru includ vărsături, diaree, Pierdere în greutate drastică, prea multă flatulență, dureri de stomac, vărsări incontrolabile, și Probleme de sănătate dentară, Există cu siguranță ceva greșit și aveți nevoie de o excursie imediată la veterinar. Cele mai multe dintre aceste simptome apar atunci când părintele de companie aduce un lucru Schimbați dieta animalelor de companie, dar ar putea fi abordată de alte cauze legate de nealimentare. Trebuie doar să vă asigurați că animalul dvs. de companie primește cantitatea potrivită și calitatea dietei pentru vârsta și stilul său de viață.

Verificați revizuirea noastră a Cel mai bun hrană pentru câini pentru flatulență

Î: Sunt ingredientele și instrucțiunile alimentare menționate pe eticheta alimentelor pentru animale de companie toate adevărate?

A: Etichetele de produse alimentare sunt cea mai fiabilă modalitate de a determina calitatea alimentelor. Dar întrebarea este, cât de adevărate sunt faptele scrise acolo? Acest lucru, desigur, este o preocupare pentru majoritatea părinților de companie. De exemplu, dacă eticheta alimentară spune "100% pui real", înseamnă neapărat că au folosit puiul pe care l-ai mânca singur? Pur și simplu pune, nu. Eticheta nu ne spune ce tip de pui este folosit sau dacă este acceptabil sau nu. Informațiile despre ingrediente sunt întotdeauna scrise cu administrația de alimente și medicamente (FDA) în mintea lor.

Pentru a face lucrurile mai rău, definițiile ingredientelor sunt deținute colectiv de către Asociația Oficialilor American de Control Fed (AAFCO). De exemplu, ați știut că producătorii ar putea modifica ingredientele fără a schimba imediat eticheta alimentară? Nu există nicio lege care să definească faptul că înregistrările ingredientelor de pe etichetele produselor alimentare trebuie schimbate imediat; FDA solicită să actualizeze informațiile "cât mai curând posibil".

câine mănâncă de la castron

Î: Sunt testate toate alimentele dvs. de companie utilizând studiile de hrănire AAFCO? Dacă da, care este utilizată analiza nutrienților?

A: Deci, practic, există două metode de testare a alimentelor pentru animale de companie: Asociația Oficialilor American de Control Fed (AAFCO) și analiza nutrienților. Analiza nutrienților, cel mai frecvent, verifică dacă ingredientele de dietă sunt analizate și diferențiate împotriva profilurilor AAFCO. Aceste diete eficiente pot arăta atractive pe hârtie, dar nu prezintă niciun semnal potențial de recompense hedonice atunci când sunt hrănite la un animal de companie. Dimpotrivă, studiile de hrănire AAFCO sunt considerate a fi un standard. Companiile care efectuează o analiză a nutrienților bine reflectă angajamentul lor de a produce alimente de calitate. Luați notă că nu toate companiile de producție alimentară efectuează studii de hrănire. Acestea sunt moduri destul de scumpe de testare a alimentelor, deci verificați eticheta alimentelor pentru animale de companie pentru a vă confirma că marca pe care o alegeți pentru animalul dvs. de companie urmărește aceste practici.

Î: Cum rămâne cu diferitele tipuri de boabe pe alimente pentru animale de companie? Sunt ei dăunătoare pentru sănătatea lui de companie?

A: Desigur, boabele nu sunt "prejudicoase" pentru sănătatea animalului dvs. de companie, dar unele animale ar putea avea alergii sau sensibilitate care ar putea avea un efect advers asupra modului în care animalul dvs. de companie răspunde la anumite boabe. În lista de ingrediente a etichetei alimentare, veți vedea că există o selecție de diferite tipuri de boabe. Asigurați-vă că știți care dintre animalele dvs. este alergic la, ceea ce vă va face mai ușor să selectați alimentele potrivite pentru animalul dvs. de companie.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru alergii

Doar așa știți, boabele oferă amidon, acizi grași specifici și fibre la dieta animalului dvs., care este esențială ca parte a nevoilor lor nutriționale generale în planul lor de dietă. În plus, produsele trebuie să fie gătite corect pentru a profita la maximum de ele. Pentru a explica lucrurile cu ușurință, nu ați vrea să mâncați orez sau porumb, care este neplăcut. Nici nu doriți să le mâncați dacă au rămas pe aragaz prea mult timp? În acest caz, asigurați-vă că animalul dvs. nu primește nici un fel de alimente.

Î: De ce este culoarea și forma alimentelor uscate diferite decât ultima dată când l-am cumpărat?

A: Alimentele pentru animalele de companie sunt de obicei fabricate în loturi. Ingredientele enumerate în eticheta alimentară s-ar putea să nu se schimbe, dar s-ar putea să existe variații în formă, dimensiune și culoare în timp de la un pachet la alta, datorită procesului de fabricație diferit al fiecărui lot.

Mituri comune despre alimentele pentru animale de companie

De-a lungul anilor, a avut loc o revoluție în industria alimentară pentru animale de companie, cu toate produsele noi și obsesia dietei promovată în rândul părinților de companie. Fără îndoială, părinții de companie sunt îngrijorați și au cerut o mulțime de întrebări despre ce anume să-și hrănească animalele de companie. Prin urmare, aici sunt unele dintre miturile obișnuite de animale de companie pe care le-ați auzit întotdeauna și chiar ar fi putut gândi ca adevărul:

  • Alimentele naturale sunt mai bune decât alimentele conservate

Vedem cuvântul "natural" pe unele dintre etichetele de hrană pentru animale de companie și este dificil de a obține sensul real al acestuia. FDA nu oferă, de asemenea, nicio definiție oficială cu privire la acest lucru. Oamenii au presupus întotdeauna că alimentele care nu conțin arome artificiale, conservanți și / sau culori sunt mai naturale și mai sănătoase pentru animalele de companie. Nu există nici un drept sau rău în acest lucru deoarece, atâta timp cât mâncarea nu provoacă nici un rău animalului dvs. de companie, permiteți-i să se afle pe termen scurt sau pe termen lung, este absolut bine. Elementele artificiale sunt greu folosite în alimentele de companie și, chiar dacă acestea constă dintr-o anumită formă a acesteia, asigurați-vă că este aprobat de FDA.

  • Hrănirea unei diete crude este o alegere sănătoasă

Adevărul este că există multe riscuri dacă vă hrăniți Dietele crude la animalul dvs. de companie. Ei ar putea să-și spargă dinții, să-și deterioreze tractul gastrointestinal, ar putea provoca blocaje intestinale, ar putea să nu primească o cantitate suficientă de nutriție sau să fie contaminate din boli infecțioase. În plus, părinții de companie, care hrănesc dietele crude la animalele lor de companie sunt predispuse la un risc mai mare de a fi afectați de bacterii Listeria și Salmonella.

  • Produsele secundare sunt "rele"

Când spunem subprodusele, înțelegem pulpa de sfeclă, poma de roșii și alte carne de organe cum ar fi rinichi, ficat, inimă, plămâni, splină și așa mai departe, sunt o sursă excelentă de proteine ​​și nutrienți dacă sunt adăugate în animalul dvs. de companie Planul dietetic.

  • Kibbles prevede boala dentară mai mult decât alimentele semi-umede sau umede

Kibbles nu împiedică neapărat boala dentară sau produc gume și dinți sănătoși. De fapt, majoritatea mâncare uscată are șansa de a se bloca între dinți când o mănâncă. Dacă nu este curățat corect, se poate construi pentru a forma tartru și placă. Nu au existat încă niciun fel de dovezi care dovedesc că Kibbles sunt cea mai bună metodă de prevenire a bolilor dentare în animale de companie.

  • Este bine dacă gulpurile mele de companie acele resturi de masă

Adresați-vă medicului veterinar și nu vor fi de acord cu dvs. cu privire la acest lucru. Dacă animalul dvs. de companie înghite acele resturi, s-ar putea să ajungă la vărsături sau să aibă diaree. Atunci când animalele de companie mănâncă alimente care conțin o cantitate mare de grăsimi, cum ar fi resturile de carne grasă, va apărea pancreatită (inflamația pancreasului). De obicei, odată ce au obișnuit să mănânce resturi de masă, s-ar putea să vă implorați să le permiteți să mănânce pe aceia care apropo, este un comportament dificil de rezolvat la normal.

Cum să selectați alimentele de companie care este de fapt bun pentru sănătatea animalului dvs. de companie

Indiferent dacă faceți cumpărături on-line sau mergeți pe lângă culoarul magazinului dvs. local sau a magazinului de animale de companie, veți vedea că astăzi, mai multe opțiuni alimentare pentru animale de companie includ alimente nutritive, sănătoase și de înaltă calitate pentru animalul dvs. de companie decât în ​​trecut. Acum, cu atât de multe opțiuni, de unde știți care este ideal pentru animalul dvs. de companie? Iată un scurt rezumat al ceea ce face ca mâncarea animalului dvs. să fie cea mai bună pentru ei:

Calorii: Țineți întotdeauna un ochi pe termenul "conținut de calorii". Acest lucru va asigura cât de multe calorii există în pachetul de produse alimentare. Discutați cu medicul veterinar despre cât de multe calorii ar trebui să vă aducă animalele de companie pe zi și pe baza acestui lucru, fiecare ceașcă vă va permite să faceți ajustări mici și să le serviți o cantitate mai precisă de alimente.

Ia în considerare nevoile lor: Știm că calitatea hranei pentru animale de companie o face perfect, dar luați în considerare nevoile individuale ale animalului dvs. de companie. Chiar dacă aveți două sau mai multe animale de companie, ceea ce funcționează pentru Tommy dvs. ar putea să nu funcționeze pentru Fido. Prin urmare, căutați aceste ingrediente în eticheta alimentară:

  • Surse ușor digerabile de proteine, cum ar fi păsările de curte, carnea sau peștele ca primele două ingrediente. Ia notă de păsările sau carnea menționată specificată. Dacă se spune "produse din carne", este mai bine să o evitați.
  • Fructe bogate în vitamine și legume cum ar fi morcovi, cartofi dulci, afine, afine și orice tip de surse naturale care conțin fibre și antioxidanți.
  • Dacă dați carbohidrați la animalul dvs. de companie, asigurați-vă că sunt de surse standard cum ar fi orez brun, boabe întregi, linte.
  • Surse de grăsime care sunt în întregime naturale, cum ar fi uleiul de pește, uleiul de floarea-soarelui și acizii grași omega-3/6 pentru pielea naturală strălucitoare și haina sănătoasă.
  • Nu există conservanți adăugați, hormoni, culori alimentare și arome.
  • Microorganisme probiotice și prebiotice pentru a susține digestia sănătoasă pentru sistemul lor.

Ați putea dori, de asemenea: Uleiuri de pește pentru câini

Linia de jos

Revenind la întrebările adresate producătorilor dvs. de animale de companie, unele dintre ele vor răspunde cu promptitudine la întrebări, în timp ce altele ar putea fi reticente sau evazive atunci când răspundeți la întrebări. Acest gest simplu de cooperare vorbește volume. Ia în considerare modul în care sunt răspunsurile dvs. la întrebările dvs.

Oricum, este foarte important să puneți întrebări producătorilor dvs. de animale de companie dacă sunteți în orice caz. Dacă nu, ar însemna punerea vieții animalului de companie la un risc imens prin încrederea oricărei mărci aleatorii de alimente pentru animale de companie. Buddy-ul tău mic este responsabilitatea ta, merită cea mai mare atenție și îngrijire.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Întrebări fiecare producător de produse alimentare pentru animale de companie ar trebui să răspundă