Oc brut câine reamintind hrana pentru câini pentru riscul de salmonella

OC Brut câine reamintind hrana pentru câini pentru riscul de salmonella

OC Brut câine, un producător de alimente pentru câini brut cu sediul în Santa Margarita, California, reamintește 640 de lire sterline de pui, pește și produce formularea de canin congelate crude. Rechemarea se datorează potențialului produsului care urmează să fie contaminat cu Salmonella. Nici un altul OC câine brut Produsele au fost afectate de rechemare și nu au fost raportate încă boli.

Această rechemă este cea mai recentă într-un șir de alimente pentru câini și tratați rechemările care împing că proprietarii de animale de companie să se gândească de două ori înainte de cumpărare Mâncare pentru câini comerciali. Potrivit cercetărilor de la PETCO Animal Labs Inc., Majoritatea proprietarilor de animale de companie personalizează acum alimentele pe care le oferă pentru animalele de companie prin adăugarea de proteine ​​proaspete, fructe și legume.

LEGATE DE: 10 tipuri de consumabile de câini pentru a cumpăra în vrac

Există, de asemenea, o tendință tot mai mare între producătorii de alimente pentru animale de companie, cum ar fi bucătăria cinstită, Sojos și Freshpet. Aceste companii și altele, înghețarea pieței alimente uscate pe care proprietarii le amestecă cu apă și ingrediente proaspete pentru a crea o masă completă din punct de vedere nutrițional pentru câinele lor chiar în bucătăria proprie. Și nu este de mirare că aceste tendințe sunt capturate atât de repede, cu numărul de alimente pentru animale de companie și tratați rechemările în creștere în fiecare zi.

OC Brut câine reamintind hrana pentru câini pentru riscul de salmonella

Cea mai recentă rechemare a animalelor brute OC este limitată la pui, pește și produce formulări de canini înghețate crude care au fost ambalate în 6.5 Pound Doggie Patties, 4 lire Doggie Sliders și 3 lire sterline rox cu un număr de lot 1819. Data de utilizare a produselor recalcate este 05/05/16. Aceste numere pot fi găsite în spatele ambalajului din colțul din stânga jos. Distribuția produselor recalcate a fost limitată la Vermont, Colorado și Pennsylvania. Acestea au fost vândute numai consumatorilor prin intermediul independent Pet specialitate Magazine de vânzare cu amănuntul.

Potențialul de contaminare a fost adus la atenție după testarea de rutină de către Departamentul de Mâncare și Agricultură din Colorado. Eșantionul a fost colectat de la un comerciant cu amănuntul și a dezvăluit prezența salmonella într-o pungă de pui de 3 lire de pui, pește și produce formulări de canin congelate crude roșii rox. Un alt eșantion din același lot a fost testat anterior de către Departamentul de Agricultură din California și a avut rezultate negative de salmonella.

Compania solicită ca, dacă ați achiziționat produsele recalcate, trimiteți o imagine a pachetului cu numărul lotului la [Email & # 160, protejat] pentru verificare. Odată ce a fost finalizată, puteți returna hrana pentru câini brute Produs către comerciantul cu amănuntul unde a fost achiziționat pentru o rambursare completă. Potrivit declarației companiei despre rechemare, dacă aveți întrebări sau preocupări, puteți să le sunați sau să le trimiteți prin e-mail și vă vor reveni cât mai curând posibil.

LEGATE DE: Cel mai bun caz de boală de boală

Conform Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Salmonella este un tip de bacterii care pot provoca diaree, crampe abdominale și febră de 12-72 ore după infecție. Deși majoritatea oamenilor se vor recupera fără a fi nevoie de tratament, Salmonella poate avea ca rezultat probleme mai grave, inclusiv endocardită, artrită, Infecții arteriale și simptome ale tractului urinar. Dacă dvs. sau animalul dvs. de companie prezintă simptome după ce ați fost expuși la boală, este mai bine să contactați imediat furnizorul dvs. de servicii medicale.

Simptomele din canini includ febră, vărsături, diaree sau diaree sângeroasă, pierderea apetitului și o ritm cardiac anormal de repede. Unii câini pot avea simptome mai ușoare, inclusiv dureri abdominale, scăderea poftei de mâncare și febră. Animalele de companie pot fi, de asemenea, infectate fără a prezenta simptome, dar sunt încă purtători ai bolii și îl pot răspândi la oameni sau la alte animale. Dacă animalul dvs. de companie a consumat tratează retras, indiferent dacă prezintă simptome sau nu, trebuie să contactați imediat medicul veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Oc brut câine reamintind hrana pentru câini pentru riscul de salmonella