Revizuire: weruva caloric armonie uscat

Selectarea alimentelor drepte pentru câini Pentru ca animalul dvs., este ceva ce nu trebuie să luați ușor. Trebuie să aveți o conversație cu medicul veterinar despre nevoile nutriționale ale rasei câinelui dvs. și câte calorii vor cere pe baza greutății sale, a nivelului de energie și a vârstei.

Trebuie să faceți cumpărături pentru o alimentație de calitate care se potrivește cu bugetul dvs. și vă oferă pooch-ul dvs. cu toate substanțele nutritive necesare corpului său. Când faceți cumpărături pentru o nouă marcă de mâncare pentru câini, căutați:

  • Ingrediente naturale (nimic artificial)
  • Ingrediente de calitate (hormon și antibiotic liber, fără OMG-uri, fără umpluturi etc. & # 8230;)
  • Unde se face?
  • Unde sunt ingredientele provenite de la?
  • Este reputația companiei

Nu veți putea obține toate informațiile despre dvs nevoie de la etichetă. Este mai bine să faceți niște cercetări online înainte de a merge la magazin. Luați recomandări de la medicul veterinar, un nutriționist canin și alți proprietari de animale de companie, apoi verificați mai profund mărcile, cercetați-le online.

Food de câine WeruvaAmintiți-vă, când citiți recenzii ca acesta, doar pentru că un hrană pentru câini a lucrat pentru câinele altcuiva nu înseamnă că va fi o potrivire bună pentru a ta. Weruva, De exemplu, este o companie de renume care utilizează ingrediente de calitate superioară în produsele alimentare pentru câini. Câinii mei se bucurau să-și mănânce Kibble, dar câinele tău nu poate - depinde de câinele tău specific.

Nu presupuneți doar că, pentru că o mâncare de câine uscată este făcută cu ingrediente sănătoase pe care Fido-ul dvs. îl va îmbogăți. Odată ce găsiți un brand de renume care folosește ingrediente sănătoase, va trebui să transmiteți testul de gust pentru animalele de companie. Ar putea lua unele teste de încercare și eroare pentru a afla ce funcționează cel mai bine cu palatul Fido.

Mai multe recenzii video: Cele mai bune recenzii pentru câini

Weruva câine revizuire alimentară: Harmony caloric de cereale Free Dog Dog Rețetă alimentară

Weruva caloric Harmony Dog Dog Review

Produsele Weruva sunt realizate într-o unitate aprobată de BRC / USDA din Canada. Există trei arome de hrană calorică de caine uscată, iar toate includ dovleac pentru o digestie sănătoasă. Aromele sunt:

  • Cina de pui cu dovleac
  • Pui, curcan și cină de somon cu dovleac
  • Venison și cină de masă de somon cu dovleac

Aceste alimente sunt făcute cu proteine ​​pe bază de animale de 80%. Cina de pui și pui, Turcia și cina de somon arome sunt libere de cereale și cartofi, iar soiul de venion este cartof liber și făcut cu boabe nobile.

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ingredientele provenite din țări periculoase atunci când achiziționați acest hrană pentru câini. Puiul, curcanul și leguminurile folosite sunt provenite în U.S. și Canada, somonul vine de la u.S., Canada și Norvegia, Venison și Mielul provin din Noua Zeelandă și Australia și Taurina provine din Japonia.

Weruva folosește ingrediente de calitate pentru a face hrana lor calorică de câine uscat. Ar putea fi o potrivire bună pentru animalul tău de companie?

Weruva este foarte preocupat de sănătatea și siguranța tuturor ingredientelor pe care le utilizează. Compania efectuează testarea peroxidului și a toxinei pe toate ingredientele lor primite, iar nivelurile de proteine, grăsimi și umiditate sunt monitorizate la fiecare 30 de minute în timpul producției.

Acesta este tipul de informație pe care nu o veți găsi pe etichetă, motiv pentru care este întotdeauna important să cercetați companiile de produse alimentare online înainte de a vă lua decizia finală.

LEGATE DE: Prețurile la alimente pentru câini - 30 de mărci de mâncare de top și valoarea lor

Weruva caloric Harmony Dog Dog Review

Deci, să vorbim despre cum câinii mei au plăcut acest kibble uscat.

Pentru început, sunt obișnuiți să mănânce o dietă uscată Kibble. În timp ce mă amestec cu mâncăruri de casă, au mâncat întotdeauna kibble uscate, de asemenea. Avem trei câini - un boxer în vârstă de 6 ani, un Labrador de ciocolată de 1 an și un amestec de beagle de 1 an - și toți s-au bucurat de acest produs.

Boxerul nostru tinde să fie un pic pretențios, dar ea nu a ezitat la această mâncare. Ceilalți doi nu și-au întors niciodată nasul la nimic comestibil, așa că nu am fost surprins că le-au plăcut toate cele trei arome.

Weruva caloric hamony hrana pentru câini este formulată pentru toate rasele, dimensiunile și etapele de viață.

Prefer să hrănesc puii mai mici de 12 luni, o mâncare special formulată pentru pui, dar nu m-am deranjat să ofere această cină tuturor câinilor noștri. Indiferent de ce vârstă sunt câinii mei, cumpăr întotdeauna un mâncare care oferă un kibble de dimensiuni mici, iar după cum puteți vedea în revizuirea mea video de mai sus, este adevărat pentru aceste trei alimente.

Kibbles sunt mai mici decât un ban, care este perfect pentru boxerul nostru cu sănătate dentară slabă.

De asemenea, ar trebui să menționez ambalajul. Weruva Harmony Harmony Harmony Drumuri vine într-o geantă revolată, iar fermoarul de la vârf este puternic. Formează un sigiliu etanș și durează viața sacului, care nu se poate spune despre toate pachetele de alimente de câine.

În timp ce nu pot nega că este o opțiune de bună calitate, siguranță pentru câini, este, de asemenea, foarte scump. Este important să vă hrăniți câinele o dietă bună, dar trebuie să fiți conștienți de bugetul dvs. În funcție de aroma pe care o alegeți, Heruva Caloric Harmony Saci de 24 de lire de câine Gama de alimente în preț de la $ 82.99- $ 92.29 pe Amazon.

Asta înseamnă că vei plăti între 3 $.46 și $ 3.85 pe kilogram. Cele mai multe alimente uscate de cea mai bună calitate se încadrează în aceeași gamă de prețuri, deci nu este supraevaluată pentru clasa sa. Cu toate acestea, înțeleg că majoritatea proprietarilor de animale de companie nu își pot permite să plătească atât de mult pentru hrana pentru câini, mai ales dacă aveți a rase mari sau câini multipli.

Rezumatul Heruva Caloric Harmony Dog Dog Review

Pro:

  • Weruva caloric Harmony Dog Dog ReviewRealizat cu proteine ​​pe bază de animale de 80%
  • Cereale și gluten Opțiuni gratuite
  • Ingrediente provenite din U.S., Canada, Noua Zeelandă, Australia, Norvegia și Japonia
  • Toxin și testarea peroxidului pe toate ingredientele primite
  • Nivelurile de grăsime, proteine ​​și umiditate sunt monitorizate la fiecare 30 de minute în timpul producției
  • Dimensiune mică kibble
  • Atrăgătoare pentru mâncarea mea pretențioasă
  • Ambalate într-o pungă revigorabilă cu un fermoar puternic

Contra:

  • Mai scumpe decât multe alte opțiuni de hrană pentru câini uscați

Acum este rândul tău să revizuiți Weruva caloric Harmony Harmy Dog Dog

Este acest brand de kibble uscat pe care îl hrănești cu pooch-ul tău? Ați încercat-o în trecut? Ce ați făcut să alegeți acest brand? De ce ați comută la o altă mâncare? Împărtășirea opiniei dvs. poate ajuta pe alți proprietari de animale de companie care caută un aliment sigur, sănătos și accesibil pentru câinele lor. Vă rugăm să împărtășiți opinia dvs. despre Heruva Caloric Harmony Mâncare Dog Dog în comentariile de mai jos sau lăsați o recenzie video Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: weruva caloric armonie uscat