Acest magazin de animale de companie vinde numai produse alimentare și produse naturale de animale naturale

Acest magazin de animale de companie vinde numai produse alimentare și produse naturale

Dog-Gone Raw este un magazin de vânzare cu amănuntul în Hamilton, Ontario, care se specializează în vânzarea alimentelor de animale brute și a tuturor naturale Produse pentru animale de companie. Pe măsură ce Crazeul pentru produsele mai sănătoase mărește piața cu amănuntul umană, industria animalelor de companie urmărește îndeaproape. Deși nu sunt încă multe produse oferite pentru animalele de companie, există încă o mare varietate de alimente brute, organice și naturale, precum și multe suplimente organice și naturale și produse pentru animale de companie de pe piață.

Proprietari de la Câine-gone crud Doriți să furnizați produse care vor încuraja sănătatea, dezvoltarea și bunăstarea generală a animalelor noastre iubite. Un magazin de alimente pentru câini este cu siguranță o nișă unică, dar este posibil să vedeți tendința să crească repede. În mod obișnuit, piața PET urmează multe dintre aceleași tendințe ca și piața de retail uman și este deja dovedită că tendința de sănătate și bunăstare va fi la fel de benefică pentru câini așa cum a fost pentru oameni. Nu este nici o îndoială că magazinele de hrană pentru animalele de companie sunt sigur că vor începe să apară peste tot.

LEGATE DE: 8 suplimente superbe pentru câinele dvs

Dog-Gone Raw este mândru să ofere mâncăruri de câini înghețate de înaltă calitate pentru proprietarii de animale de companie în Hamilton și în zonele înconjurătoare. Hrana pentru câini brute, Deși încă un concept relativ nou pentru mulți părinți de companie, a câștigat o mulțime de popularitate în rândul proprietarilor de câini în ultimii ani. Dog-Gone Raw speră să-și educă mai mulți părinți de companie cu privire la beneficiile dietei și să ofere alimente de cea mai bună calitate celor care își hrănesc deja mâncarea brută a animalelor de companie.

Acest magazin de animale de companie vinde numai produse alimentare și produse naturale

Mâncarea brută a fost cea mai mare alegere a dietei de dietă pentru câinii de curse și oglindiile de curse de mai mulți ani. Deși au fost făcute decenii de cercetare, încă nu avem dovadă solidă că mâncarea de câine brut este cea mai bună dietă pentru canini. Cu toate acestea, documentația promițătoare pare să demonstreze că o dietă alimentară brută pentru canini își îmbunătățește sănătatea generală și adaugă longevitate la viața caninului.

Hrana pentru câini brute se mândrește cu potențialul de a oferi câinilor piele mai sănătoasă, straturi de strălucire, niveluri mai mari de energie, scaune mai mici, și dinți mai curat. Dog-Gone Raw poartă produse de calitate superioară pentru animale de companie de calitate de la companii din Canadian. Ei poartă produse din alegerea lui Chef Raw, labe sănătoase, țara brută mare, fier va fi brută, mâncare de munte și doggie. Dog-Gone crud, de asemenea, face și își vinde propriul brand, cu arome, inclusiv carne de vită, carne de pui, miel și somon cu kelp adăugat și suplimente.

LEGATE DE: My Super Super Super Secret pentru instruirea unui câine

Un lucru pe care îmi place foarte mult despre dieta de alimente brute este că părinții de companie pot alege să o hrănească zilnic sau să o adauge o dată sau de două ori pe săptămână la regimentul normal al animalelor de companie. Acest lucru va da câine beneficiile suplimentare ale dietei, dar salvați proprietarul animalelor de companie de a cumpăra alimente crude tot timpul. Mancare cruda este mult mai scump decât Kibble uscat, dar dacă este amestecat cu o jumătate de calitate de înaltă calitate, va furniza în continuare o mulțime de substanțe nutritive pe care le lipsește dietele de produse alimentare comerciale.

Dog-Gone Raw poartă, de asemenea, o mare varietate de tratamente și suplimente, împreună cu pește conservat, ulei de pește, dovleac și alte produse care vor adăuga minerale esențiale și vitamine la o dietă obișnuită a câinelui. Ei vând o varietate de produse care oferă protecție naturală pentru câinele dvs. împotriva puricilor și căpușe, de asemenea. Aceste produse includ flea naturală și protecția la căpușe și bicicletă și bifați spray-ul esențial de ulei.

Ca un bonus special pentru clienții lor, magazinul oferă chiar și opțiuni alimentare în vrac. Comenzile în vrac trebuie plasate în zilele de sâmbătă și pot fi preluate miercuri. Orele sunt selective chiar acum, deoarece afacerea se îndepărtează de la sol, dar sperăm că dog-s-a vorbit va umple un decalaj mult necesar în comunitatea Hamilton și ei vor crește rapid.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest magazin de animale de companie vinde numai produse alimentare și produse naturale de animale naturale