Dietele crude pentru câini au beneficii pentru sănătate, sugerează un nou studiu

Există o dezbatere care nu se termină niciodată despre beneficiile nutriționale și pericolele alimentelor brute pentru câini, dar un nou studiu a adăugat în cele din urmă un alt punct de afirmație.

Ar trebui ca câinii să fie hrăniți a Dieta RAW? Acest subiect declară întotdeauna o dezbatere între proprietarii de câini. În timp ce unii spun că sunteți mai bine să oferiți alimente crude pregătite la domiciliu, un nou studiu a arătat că alimentele brute disponibile în comerț are și beneficii pentru sănătate. Acestea sunt cele vândute la secțiunea înghețată a unui supermarket.

În ceea ce privește formatul dietei și segmentul de piață, în cele din urmă se reduce la preferințele și filozofia consumatorilor. Atâta timp cât o dietă se dovedește a fi în siguranță și îndeplinește nevoile nutriționale ale animalului de companie în cauză, este o opțiune acceptabilă pentru mine, # 8221; spune cercetătorul principal.

Cercetătorii de la Universitatea din Illinois au efectuat un test pe trei tipuri de opțiuni de dietă brut vândute comercial Proprietarii de animale de companie pot cumpăra de obicei la lanțurile superstore mari. Au testat aceste alimente pentru gustul și digestibilitatea sa și apoi a comparat calitatea sa pentru a-i fi regulate.

Experții au determinat, de asemenea, efectele alimentelor printre opt beagles care făceau parte din experiment timp de o lună. Activitățile de sănătate și fizică ale câinilor au fost, de asemenea, evaluate împreună cu probele de sânge, scaunul și urina. Constatările lor au fost publicate în Jurnalul de Științe ale Animalelor.

Deci, ce este pentru cină?

Cercetătorii au tratat dietele crude cu substanțe chimice naturale, cum ar fi o bacterie acidificatoare, pentru a păstra și proteja de la formarea microbiilor. Dar Beagles au primit, de asemenea, alte selecții de alimente în afară de dieta brut și de kibbles.

Câinii au fost hrăniți cu un amestec de alimente prăjite ușor gătite și fără cereale. Mâncărurile lor au inclus, de asemenea, o selecție sănătoasă de produse bazate pe plante cum ar fi morcovi, cartofi dulci, spanac și kale.

Toate alimentele date câinilor au fost pe bază de pui, cu toate acestea, selecțiile au fost uneori adăugate cu carne de vită, ficat de pui și somon. Experții au modelat alimentele crude ca o rolă de cârnați, în timp ce alegerile prăjite au fost servite ca niște chiftele.

Mai digerabilă decât Kibble

Hrana pentru câini brute este mai digerabilă decât KibbleDupă 14 zile de la consumul de alimente diferite în experiment, experții au aflat că mâncărurile prăjite și ușor gătite au fost mai digerabile printre alegerile de dietă. Cu toate acestea, alimentele crude și alegerile fără cereale au dat câinilor niveluri de trigliceride de sânge. În mod surprinzător, în timp ce alimentele crude sunt mai mari în grăsimi decât cele kibble, rezultatul a arătat că este alegerea mai sănătoasă.

Experții au aflat, de asemenea, că bacteriile intestinului câinilor au apărut mai sănătoase atunci când mănâncă o dietă de alimente prăjite sau crude decât Kibble. Cu toate acestea, schimbările din microbii nu înseamnă cu adevărat că rezultatele sale sunt bune sau rele; Este doar neobișnuit.

Kelly Swanson, care a condus studiul, a declarat în comunicatul de presă că se pare că orice opțiune de hrană pentru câini este acceptabilă, atâta timp cât proprietarii ei simt că este sigur ca animalele de companie să mănânce. Se reduce într-adevăr preferința, mai ales că proprietarii își cunosc mai bine câinii.

Avertizare de la alți experți

Înainte de publicarea acestui nou studiu, experții de la Universitatea Utrecht au ieșit și cu a Raport științific Această bacterii confirmate de la o dietă alimentară brută este dăunătoare pentru animalele de companie. Cercetătorii au testat 35 de alimente pentru câini disponibile în comerț în magazine din Olanda și 15 branduri au avut 43% Listeria prezentă. Celelalte branduri au avut, de asemenea, urme de e.coli, Salmonella și Sarcocystis Cruzi.

Autorul de studiu Paul Overgaauw a spus Independentul că animalele de companie hrănite cu mese brute nu numai că prezintă un risc pentru sănătate pentru animale; De asemenea, reprezintă un risc pentru sănătatea publică. Bacteriile prezente în aceste alimente brute ar putea, de asemenea, să contamineze oamenii care o pregătesc.

Dietele crude pentru câini au beneficii pentru sănătate - descoperă noul studiuUnii proprietari de animale de companie le place să-și hrănească câinii cu o dietă brută pentru a evita orice reacție alergică din substanțele chimice din kibbles sau alimente prelucrate. Mesele brute sunt, de asemenea, ridicate în conținutul de apă.

Cu toate acestea, pregătirea unei mese brute ar putea fi consumatoare de timp și costisitoare pentru părinții de companie, iar câinii ar putea să nu poată primi cantitățile potrivite de vitamină și minerale, astfel încât acestea ar putea deveni deficiente. Din păcate, deficiențele nutriționale nu se manifestă până la câteva luni în dietă.

Citiți următorul: Noul studiu arată că majoritatea trataților de câine depășesc indemnizația recomandată de calorii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dietele crude pentru câini au beneficii pentru sănătate, sugerează un nou studiu