Dispozitiv de testare la fața locului este disponibil acum la producătorii de alimente pentru animale de companie

Dispozitiv de producători de alimente pentru animale de companie

O companie din Statele Unite a introdus un nou mod rapid, portabil și convenabil pentru producătorii de alimente pentru animale de companie pentru a efectua analiza la fața locului a produselor lor. Dispozitivul a fost conceput inițial pentru producătorii de hrană pentru animale în 2013, dar acum este folosit pentru a testa ingredientele și produsele finite de la companiile de produse alimentare pentru animale de companie pentru coerență și calitate.

Acum doi ani Thermo Scientific, O companie care face echipamente de testare laborator și software, a introdus analizorul de alimentare cu microfazir AG. Compania, bazată din Waltham, Massachusetts, a valorificat puterea tehnologiei în infraroșu (NIR) și a pus-o în palma mâinii producătorilor de alimente din întreaga lume.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Acest dispozitiv permite inspectorilor să valideze calitatea materialelor pe tot parcursul procesului; de la livrările de materiale în vrac la inspecția produsului finit. Acest lucru asigură consecvent și previzibil Calitatea în alimentele pentru animale de companie produse.

Având această previzibilitate înseamnă costuri operaționale mai mici, clienți mai fericiți și animale de companie și o nutriție mai bună pentru animalele care sunt servite acest produs alimentar. Componentele produselor alimentare cheie, inclusiv conținutul de proteine, fibre, ulei, grăsimi și umiditate, sunt capabile să fie monitorizate cu acest dispozitiv manual.

Dispozitiv de testare la fața locului este disponibil acum la producătorii de alimente pentru animale de companie

Analizorul de microfazir AG vine pre-încărcat cu informații dintr-un set complet de date NIR. Aceste date conțin mai mult de 25.000 de eșantioane.

LEGATE DE: Cei mai buni câini pentru copii: rase sigure și distractive

Acest lucru elimină necesitatea ca companiile să investească o mulțime de timp și bani în dezvoltarea și gestionarea propriilor seturi de date și calibrări. Utilizarea acestui dispozitiv ar putea salva unele dintre companiile de produse alimentare mai mari de animale de companie milioane de dolari în fiecare an.

Utilizarea acestui dispozitiv va permite Producătorii de alimente pentru animale de companie Pentru a extinde protocoalele de testare, efectuați mai frecvent testele, efectuați teste mai precise și creați o analiză exactă a unei game largi de ingrediente și produse finite într-o perioadă scurtă de timp.

Cu hype în jurul siguranței hranei pentru animale de companie, care a crescut rapid în ultima vreme, acest dispozitiv ar permite consumatorilor să se odihnească puțin mai ușor. Dacă produsele au început să fie etichetate că au fost monitorizate cu tehnologia Analyzer Microfazir AG, cumpărătorii pot avea mai multe șanse să aibă încredere în acel brand de hrană pentru animale de companie.

Dispozitivul nu poate fi utilizat numai la fabricile de producție, ci și la instalațiile de testare a calității în afara locului, ca parte a evaluărilor furnizorului la distanță. Dispozitivul ar putea fi chiar adus la site-urile clienților și centrele de distribuție la probleme de a trage orice problemă care ar putea apărea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dispozitiv de testare la fața locului este disponibil acum la producătorii de alimente pentru animale de companie