Cum să faci alimente pentru câini de casă: un ghid video instructiv

O mulțime de părinți de companie sunt copleșiți la gândul de gătit pentru câinele lor. Este o mulțime de muncă și poate fi consumatoare de timp dacă sunteți nou la locul de muncă. Dar învățarea Cum să faci hrană pentru câini de casă este de fapt o mulțime de distracție. Puteți încerca diferite rețete și puteți afla despre preferințele dvs. de gust ale animalului dvs. de companie.

Cum să faci videoclipul alimentar pentru câini de casăToată lumea se bucură de o masă gătită acasă, inclusiv membrii cu patru picioare ai familiei tale. Există o mulțime de beneficii pentru a vă face alimentele proprii de câine, dar există și câteva dezavantaje. Învățând cum să faci hrană pentru câini de casă nevoie de timp și nu păstrează atâta timp cât magazin cumpărat produse cu o mulțime de conservanți.

Dacă credeți că faceți hrană pentru câini de casă nu se poate face într-un buget, greșești!

Există modalități de ao face mai accesibile și voi discuta despre unele dintre cele mai târziu. De fapt, comparativ cu comercialitatea Dog alimente de aceeași calitate, hrana pentru câini de casă poate fi de fapt făcută pentru mai puțini bani pe servire.

Mai multe videoclipuri: Homemade câine Food & Dog tratează rețetele

Cum să faci hrană pentru câini de casă

Cum să faci videoclipul alimentar pentru câini de casă

1. Lucrați cu un profesionist

Când învățați cum să faceți hrană pentru câini de casă, cheia este de a lucra cu un profesionist. Cu excepția cazului în care sunteți pregătit pe insulele și ieșirile de nutriție canine, veți avea nevoie de ajutor pentru a vă imagina Cerințele nutriționale ale câinelui.

Veterinarul sau un nutriționist canin vă poate ajuta să înțelegeți nevoile individuale ale animalului. Ca oamenii, fiecare câine necesită o cantitate diferită de nutrienți din dieta sa. Unii au nevoie de mai multă proteină, în timp ce alții necesită o dietă cu conținut scăzut de grăsimi.

Câinele dvs. poate avea nevoie, de asemenea, suplimente adăugate la alimentele sale de casă de casă, dar un nutriționist veterinar sau canin vă poate ajuta să luați această decizie.

În timpul consultării dvs., va trebui să fiți pregătiți să răspundeți la întrebările despre greutatea câinelui dvs., rasa, sănătatea generală și bunăstarea și dieta pe care o consumă în prezent. Acest lucru nu ar trebui să fie dificil dacă deja dețineți câinele.

Cu toate acestea, dacă veți adopta câinele / catelul în viitor, este posibil să aveți nevoie să vorbiți cu adăpostul sau crescătorul înainte de consultare cu profesioniștii. Folosind aceste informații, nutritionistul sau medicul veterinar vă va ajuta să personalizați o dietă care să răspundă tuturor nevoilor câinelui dvs.

Citirea suplimentară: Dieta RAW pentru câini 101 - Ghidul final

Nutriționistul medicului veterinar sau canin cu care lucrați va fi capabil să vă spună cantitatea de anumiți nutrienți pe care animalul dvs. ar trebui să îl primească în fiecare zi. Aceste substanțe nutritive vor include:

  • proteină
  • gras
  • calciu
  • potasiu
  • sodiu
  • Vitaminele A, D și E

Câinele dvs. poate necesita un tip special de dietă, iar medicul veterinar vă va putea să vă plimbați prin asta. Puppies, Câini de rang înalt, Câini gravide, câini cu condiții de piele, iar câinii care suferă de alergii alimentare Toate au nevoie de diete speciale.

Dieta câinelui dvs. va trebui, de asemenea, să se schimbe în timp ce crește și dezvoltă. Învățați cum să faceți hrană pentru câini de casă este ceva ce va trebui să continuați să învățați în întreaga viață a puilor. Dieta lui trebuie să evolueze cu el de-a lungul anilor.

În cele din urmă, puteți, de asemenea, să utilizați întotdeauna ajutorul de tone de cărți de rețetă alimente pentru câini disponibile pentru achiziționarea online. Unele dintre acestea conțin defalcarea nutrițională cu macronutrienți și calorii, ceea ce este foarte util să știți dacă urmăriți calorii ale câinelui.

Doar amintiți-vă că ori de câte ori gătiți pentru câinele dvs., este important să vă acordați atenție care nutrienți nu pot lipsi mesele de casă ale lui Canine. Foarte des, părinții de companie se uită la grăsimile esențiale și se hrănește doar proteine ​​de câini și un mic carbohidrat. În aceste cazuri, adăugarea uleiului de pește sau a altor surse cu omega-3 și acizi grași esențiali folosind suplimente de câini este foarte recomandabilă pentru a evita orice probleme de sănătate.

LEGATE DE: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

Cum să faci hrană pentru câini de casă

2. Selectați ingrediente de calitate

Odată ce știți nutrienții zilnici că câinele dvs. cere, puteți începe să selectați ingrediente pentru mesele sale. Când discutați cum să faceți hrană pentru câini de casă, este important să rețineți că ar trebui să cumpărați cele mai bune ingrediente pe care le puteți permite.

Căutați ingrediente care sunt proaspete, toate-naturale și organice. La selectarea sursei de proteine ​​pe care o veți utiliza, încercați să cumpărați carne de hormon și antibiotic. Căutați surse locale, cum ar fi un magazin de măcelărie, magazin alimentar natural sau piața agricultorului în zona dvs.

3. Satisface mesele la nevoile / dorințele câinelui

Lucrul cu un profesionist vă va spune tot ce trebuie să știți despre cerințele dietei dvs. de companie. Dacă prietenul tău blană are nevoie de o dietă personalizată din cauza vârstei, a greutății sau a unei probleme de sănătate, va trebui să vă concentrați asupra asta.

Dar asta nu înseamnă că mâncarea lui trebuie să fie blandă sau că trebuie să-l hrănești în aceeași zi de alimente în zi. Unul dintre cele mai bune lucruri despre învățarea modului de a face hrană pentru câini de casă este că puteți învăța multe despre preferințele de gust ale animalului dvs. în acest proces.

Dacă Fido preferă carnea de vită peste pui sau se bucură într-adevăr să mănânce afine, încercați să încorporați acele lucruri într-o mulțime de mese sale. La fel ca tine, câinele tău nu se bucură să mănânce aceleași lucruri în fiecare zi, dar are niște arome preferate.

LEGATE DE: Să vorbim despre alimentele câinilor de casă

Cum să faci hrană pentru câini de casă

4. Opțiuni de economisire a timpului

Când discutați cum să faceți hrană pentru câini de casă, am adesea spus de părinții de companie că nu au timp să-și facă toate mesele câinelui lor. Înțeleg cât de ocupat pot obține lucrurile. Crede-mă, câteodată am un timp greu doar să fac cina pentru oameni în familia noastră.

Puteți salva ceva timp folosind un aragaz lent Pentru a vă pregăti mesele câinelui. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați ingredientele la aragazul lent dimineața, du-te la serviciu, iar cina de pui va fi gata când vii acasă.

De asemenea, puteți face mâncare în avans, așa cum vă explic în ghidul meu video. Cele mai multe rețete alimentare pentru câini de casă pot fi păstrate înghețate timp de 2-3 luni. Puteți petrece o dimineață duminică pregătirea tuturor alimentelor de câine de care veți avea nevoie pentru următoarele 8-12 săptămâni.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune branduri de alimente pentru câini organici

5. Cum se face hrană pentru câini de casă pe un buget

Mulți oameni cred că făcând hrană pentru câini de casă este mai scumpă decât cumpărarea meselor comerciale. Așa cum am menționat la începutul acestui articol, dacă comparați de calitate, veți afla că nu este mai scump (și, în unele cazuri mai ieftin) pentru a vă face propriul hrană pentru câini decât pentru a cumpăra mărci comerciale.

Dacă doriți să încercați și Salvează-ți niște bani, cumpărați produse care sunt în sezon. Puteți înlocui unele fructe sau legume prietenoase canine, dacă rețeta necesită ingrediente din sezon.

De asemenea, puteți crește propriile ingrediente. Dacă locuiți într-o zonă rurală, vă recomandăm să vă ridicați carnea sau păsările de curte. De asemenea, puteți crește o grădină mare, cu o mulțime de alimente pentru membrii familiei dvs. cu două și patru picioare ale familiei dvs.

Dacă locuiți într-o zonă urbană care nu poate fi posibilă. Cu toate acestea, ați putea crește câteva legume într-un pat ridicat sau o cutie de ferestre. Ai fi surprins cât de mulți bani te-ar putea salva pe cheltuielile de mâncare pentru câini.

Ghid complet: Cum se face câinele de casă tratează 101

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci alimente pentru câini de casă: un ghid video instructiv