Ce este aafco și ce face?

Asociația oficialilor americani de control al hranei pentru animale

Ori de câte ori cumpărăm alimente disponibile în comerț pentru animalele noastre de companie, fie că este vorba de câini sau pisici, suntem întotdeauna învățați să căutăm declarația AAFCO pe eticheta produsului alimentar pentru animale de companie pe care îl cumpărăm. De aceea, întotdeauna vedem alimente pentru animale de companie care vin cu declarații de adecvare nutrițională pentru creștere, întreținerea adulților, reproducerea, suplimentar, intermitent sau orice combinație a acestora. Știm importanța obținerii alimentelor potrivite pentru animalele noastre de companie, dar de ce sunt aceste "declarații" de la AAFCO atât de importante? Ce este oricum AAFCO? Și dacă un hrană pentru animale de companie nu are nicio declarație AAFCO, înseamnă că nu este un produs fiabil? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările cu care suntem destul de sigur că vă gândiți chiar acum. Și aceasta este ceea ce intenționăm să ne abordați în acest articol.

Aafco

Asociația oficialilor americani de control al hranei pentru animale

Dacă vă gândiți că AAFCO sau Asociația Oficialilor de control al feedului american este responsabilă pentru reglementarea producției și etichetarea corectă a produselor alimentare pentru animale de companie, ați fi confundat. Aceasta ar fi responsabilitatea administrației alimentare și a drogurilor din SUA. Cu toate acestea, este important de remarcat faptul că FDA din SUA este membru al AAFCO alături de Departamentul Agriculturii din SUA și alte agenții federale, de stat și locale care au mandatul legal de a reglementa și supraveghează vânzarea și distribuția alimentației veterinare și a drogurilor remedii.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că AAFCO nu este un organism de reglementare, deși este compus în mare parte reprezentanți ai diferitelor agenții de reglementare din liniile locale, de stat și federale. De fapt, inclusiv în organizație sunt reprezentanți ai furnizorilor de ingrediente alimentari veterinari și alimentați Producătorii cum ar fi nutriția animalelor Cargill, nutriția lui Hill`s Pet, Nestle Purina și produsele nutro, printre altele.

Ca atare, AAFCO este o colaborare între diferitele părți interesate, atât din partea Guvernului, cât și din sectorul privat. Este o organizație voluntară și una care este motivată de necesitatea de a asigura siguranța animalelor și protecția consumatorilor.

Din păcate, cu includerea Branduri de feed pentru animale mari În grup, nu se poate agita acest sentiment amuzant că un brand va încerca să aibă un cuvânt de spus în stabilirea anumitor orientări care să influențeze foarte mult poziția sa în industria furajelor înfloritoare.

Dar asta e doar o bănuială.

AAFCO, fiind o organizație voluntară, nu are nicio putere legală pentru a aplica așa-numitele "reguli" pe care le creează. Acestea sunt doar îndrumări pe care oricine altcineva dorește să devină un jucător în industria furajelor de animale înfloritoare, se așteaptă să adere la.

Cu toate acestea, majoritatea statelor din țară au adoptat aceste "orientări" stabilite de AAFCO, astfel, oferind dinții la astfel de reguli ". Deoarece aceste orientări sunt acum adoptate și implementate de diverse agenții locale și de stat care au mandatul de a aplica astfel de reguli, atunci toată lumea din industria hranei pentru animale este de așteptat să se conformeze.

Ce face AAFCO?

Deși este adevărat că AAFCO nu dispune de mandatul legal de a-și pune în aplicare liniile directoare, statul și agențiile locale care adoptă aceste orientări. Ca atare, ar fi înțelept să adere la aceste orientări dacă locuiți într-o zonă care urmează recomandările AAFCO. Dar ce face această organizație într-adevăr?

Să stabilească orientări pentru etichetarea produselor alimentare de animale

AAFCO oferă orientări foarte specifice cu privire la modul în care ar trebui să se facă etichetele. Acestea sunt, în general, clasificate în trei categorii, inclusiv etichetarea necesară, etichetarea interzisă și etichetarea opțională.

Când vine vorba de etichetarea necesară, orice produs de hrană pentru animale ar trebui să arate pe etichetă următoarele informații.

  • Brand și nume de produs. Dacă este dezbrăcat, atunci ar trebui să existe un identificator unic.
  • Specia de animale pe care alimentele sunt destinate. Dacă este pentru un câine, atunci ar trebui să fie plasat în etichetă.
  • Cantitatea sau cantitatea produsului alimentar în fiecare pachet sau container. Acest lucru ar trebui să fie atât în ​​unități metrice, cât și în limba engleză de măsurare.
  • Analiza garantată care enumeră suma numai a anumitor substanțe nutritive găsite în produsul alimentar.
  • Declarația ingredientului. Ingredientele din produsul alimentar ar trebui să fie enumerate într-o ordine descrescătoare în virtutea greutății lor.
  • Declarația privind adecvarea nutrițională, inclusiv tipul de PET, formularea este destinată, precum și stadionul de viață. Tratamente, suplimente și gustări nu sunt obligate să aibă aceste informații în etichetele lor.
  • Instrucțiuni de hrănire a produsului la animalele de companie mai ales dacă produsul alimentar este etichetat ca fiind complet și echilibrat.
  • Numele și adresa completă a producătorului sau distribuitorului sau a ambelor.

Evident, acestea se aplică numai produselor alimentare pentru animale de companie disponibile în comerț, cum ar fi alimente de câine uscate, hrană pentru câini umedă, și alimente de câine semi-umede. Câine tratează și sunt incluse și gustări, inclusiv suplimente de câini și variantele lor de pisici. Cand vine vorba de hrana pentru câini brute sau chiar homemade sau alimente de câine gătite, atunci astfel de orientări nu vor fi niciodată aplicabile. Bineînțeles, dacă cineva va face ca produsele alimentare de câini sau produse alimentare să fie puse la dispoziție pe piață pentru consumul general, atunci vor trebui să respecte aceste reguli.

Ne-ar plăcea să vă concentrați atenția asupra unuia dintre obiectivele fundamentale ale AAFCO, care este stabilirea standardelor de adecvare nutrițională.

AAFCO consideră că nivelurile minime și maxime ale substanțelor nutritive pe care organizația le consideră esențiale pentru sănătatea animalelor de companie. În general, AAFCO recunoaște nivelul minim de nutrienți ca fiind "adecvat" pentru a satisface nevoile animalelor de companie. De exemplu, AAFCO plasează conținutul minim de proteine ​​al alimentelor pentru câini adulți la 18%. Cu alte cuvinte, dacă alimentele de câine uscate sau alimentele de câine umede conține mai puțin de 18%, atunci nu este considerat "adecvat".

Dar apoi, dacă vă uitați la analiza garantată a alimentelor pentru animalele de companie, ceea ce este tipărit în general este informația ca bază "per-hrănită" și nu ca bază "substanță uscată". Cel puțin 18% stabilit de AAFCO se referă la conținutul de materie uscată a alimentelor de câine și nu pe baza sa per-haldă. Ca atare, va trebui să faceți o mică matematică. Va trebui să scăpați conținutul de umiditate publicat de la 100% pentru a obține procentul de materie uscată și apoi împărțiți conținutul de proteine ​​publicat de conținutul de materie uscată.

De exemplu, dacă alimentele de câine are un conținut de umiditate de 10%, conținutul de materie uscată este de 90%. Să presupunem că are și un conținut de proteine ​​publicat de 20%, atunci trebuie să împărțiți acest lucru cu 90% pentru a obține 22.22%. Acesta este conținutul real de proteine ​​al alimentelor câinelui pe bază de substanță uscată și nu cu 18% pe o bază per-hrănită.

Din păcate, AAFCO nu reglementează cu adevărat sursa nutrienților. Ca atare, conținutul de proteine ​​poate veni de la aproape orice. Nu contează dacă vine de la animale proaspete sau de uciderea drumurilor. Nu-i pasă dacă vine din joc, păsări, păsări de curte sau chiar plante. Atâta timp cât există "proteine", ar trebui să fie suficientă.

Am fost întotdeauna avocați de utilizare a proteinelor animale, deoarece reflectă dieta originală a strămoșilor noștri de câini. Dar, având în vedere faptul că unii dintre membrii AAFCO provin din branduri de alimente cu numele de companie, nu putem să ne ajutăm, dar că încearcă să manipuleze aceste reguli pentru a favoriza utilizarea proteinelor bazate pe plante în locul proteinelor pe bază de animale. La urma urmei, proteinele de plante sunt mult mai ieftine decât proteinele animale.

Există, de asemenea, unele substanțe nutritive sau substanțe pe care AAFCO a lăsat la discreția producătorilor de alimente pentru animale de companie. De exemplu, raportul ideal pentru acizii grași omega-6 la omega-3 trebuie să fie de 1: 1 sau cel puțin 4: 1, dar producătorii de alimente pentru animale de companie pot pune la 8: 1 sau chiar 12: 1. Același lucru este adevărat cu glucozamină, Chondroitin și MSM. AAFCO nu pune îndrumări cu privire la aceste substanțe, în ciuda dovezilor clinice care prezintă beneficiile evidente ale unor astfel de substanțe la câini.

În timp ce AAFCO oferă linii directoare privind modul în care produsele alimentare pentru animalele de companie ar trebui să fie etichetate, există încă câteva zone care sunt în general "gri", ca să spunem așa.

Definiți ingredientele pentru hrana animalelor

Am menționat în secțiunea precedentă că toate produsele alimentare pentru animale de companie cum ar fi hrană pentru câini uscați și alimente pentru câini umede ar trebui să prezinte ingredientele lor în ordinea descrescătoare a greutății. Aceasta este una dintre funcțiile fundamentale ale AAFCO.

Este important să se distingă ingredientele enumerate pe analiza garantată și pe lista ingredientelor. Numai cele enumerate pe analiza garantată sunt de așteptat să fie publicate cantitățile specifice. Pe lista ingredientelor, se presupune deja că, pe măsură ce citiți prin Litania ingredientelor, știți că ultimul dintre aceste ingrediente va avea cea mai mică valoare din punct de vedere al greutății.

Din păcate, aici se află unele controverse. Unii producători de alimente pentru animale de companie vor încerca să înșele consumatorii prin împărțirea unui ingredient în diferite tipuri de ingredient. De exemplu, porumbul este un ingredient care poate fi găsit în mod obișnuit în multe alimente cu câini uscați în mod comercial disponibil în mod comercial. Cu toate acestea, acest ingredient nu este menționat doar ca "porumb" per se. Ati putea gasi alte produse de porumb cum ar fi masa de germeni de porumb, brad de porumb, sirop de porumb, gluten de porumb, si chiar masa de gluten de porumb pe tot ingredientul. Producătorii încearcă să împărtășească ingredientul de porumb în mai multe formulări, astfel încât consumatorii să nu creadă că produsul alimentar pentru animale de companie este în esență doar că - din porumb.

Există, de asemenea, problema proteinelor. În mod ideal, ar trebui să căutați întotdeauna o proteină animală numită sau clar identificabilă. De exemplu, în loc să alegeți o mâncare de câine umedă care conține "masă de păsări de curte", veți fi mai bine cu o "masă de pui". De ce? Știți câte tipuri de animale de păsări de curte sunt acolo? De asemenea, știți care dintre aceste animale de păsări de curte sunt incluse în alimentele de câine? Când obțineți o mâncare de câine care citește "masa de pui", veți ști că conține pui.

Un alt punct este tipul de proteine ​​animale folosite în formularea alimentelor de câine uscate, alimente pentru câini umede sau chiar alimente de câine semi-umede. Există aceia care utilizează produse secundare care includ piese de animale curate, cum ar fi plămânii, creier, os, intestine, rinichi, splină și alții asemenea. Apoi, există aceia care utilizează "mese" care sunt gătite sau prestate țesuturi animale, cu excepția sângelui, copitei, ascunderii, stomacului și părului, printre altele. Și apoi există mese de produs secundar care sunt preparate sau oferite produse secundare. Există, de asemenea, aceia care folosesc digerarea animalelor concepute special pentru a împărtăși "aroma".

alimente de câine uscate

Oferă linii directoare pentru desfășurarea studiilor de hrănire

Producătorii de alimente pentru animale de companie care doresc să introducă o nouă marcă de alimente pentru câini pe piață vor trebui să arate că noul lor produs este într-adevăr complet nutrițional. Ca atare, ei sunt obligați să efectueze studii de hrănire, astfel încât să poată susține cererea lor.

În mod ideal, 8 câini sănătoși ar trebui să fie incluși în procesul de hrănire. Aceasta este cerința minimă. În plus, studiul ar trebui să dureze cel puțin 26 de săptămâni și numai produsul alimentar de câine care este testat trebuie administrat câinilor; nimic altceva, cu excepția apei, desigur. Studiile pot fi executate numai într-o instalație de testare a canisei sau de testare. Toate măsurile ar trebui, de asemenea, să fie documentate, inclusiv semnele vitale ale câinelui și indicatorii cheie de laborator, cum ar fi nivelurile de hemoglobină, volumul de celule roșii roșii ambalate, albumina serică și enzimele hepatice.

Cum va trece produsul alimentar pentru câini? Dacă toți parametrii testați se încadrează în intervalele lor normale și șase câini au fost capabili să supraviețuiască timp de cel puțin 6 luni, subvenționează numai pe noul produs alimentar, atunci produsul este etichetat ca fiind complet nutrițional.

Înțelegerea, totuși, că studiile de hrănire sunt foarte rare pentru simplul fapt că sunt scumpe și există unele aspecte etice care trebuie abordate. Ca atare, AAFCO a elaborat o hotărâre care permite producătorilor de alimente pentru animale de companie să-și eticheteze noile produse ca fiind complete nutriționale dacă îndeplinește cerințele nutritive ale profilului nutritiv AAFCO pentru câini sau dacă produsul este similar cu un aliment cu animale de companie existente care îndeplinește și acele nutrienți cerințe.

Având în vedere faptul că există mari producători de alimente pentru animale de companie incluse în organizarea AAFCO, nu se poate întreba dacă aceste recomandări sunt într-adevăr pentru îmbunătățirea animalelor de companie și a animalelor consumatorilor.

Ar trebui să ai încredere în AAFCO? Este întotdeauna un loc bun pentru a începe. Dar, pe măsură ce mergeți în călătoria dvs. pentru a deveni un părinte uimitor de animale de companie, veți realiza că nu tot ceea ce AAFCO "recomandă" este în beneficiul animalului dvs. de companie. La urma urmei, există mari corporații de nume în organizația care au o influență mare asupra modului în care reglementările pot fi stabilite și aplicate.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Mâncare pentru câini pentru păstorii germani
Mâncare cu câini de sodiu scăzut
Hrană pentru câini pentru malteză
Dog alimente pentru Corgis
Dog alimente pentru vărsare
Mâncare pentru câini pentru Shih Tzu
Mâncare pentru câini pentru terrierii din Boston
Dog alimente pentru dachshunds
Bully bastoane pentru câini
Dog alimente pentru Dobermans

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este aafco și ce face?