Interviu: este dieta de hrană pentru câini brut sigură pentru câini?

Este dieta de alimente crude pentru câini o alegere bună

Tel dieta de alimente crude pentru câini este controversată, Dar popularitatea sa crește între proprietarii de animale de companie se străduiește să-și hrănească câinele un aliment sănătos și sigur. Dieta vă cere să vă alimentați carnea brută de companie, legumele, fructele și oasele pentru câini. Majoritatea medicilor veterinari tradiționali nu sunt la bord cu dieta, deoarece riscurile au fost studiate și documentate în multe jurnale profesionale.

În 1993, un medic veterinar din Austria, Ian Billinghurst, a propus o nouă metodă de hrănire canină pe care a sunat-o BARF Dieta - un acronim care reprezintă oase și alimente crude sau alimente brute adecvate biologic. El a bazat dieta pe alimentele pe care caninii sălbatici au mâncat înainte de a deveni domesticiți.

Unii critici ai dietei citează amenințarea în materie de sănătate a bacteriilor în carnea brută ca motiv pentru a nu susține dieta. Alții cred că oasele întregi pot sparge dinții, provoacă daune interne ale organelor și pot crește potențialul de sufocare. Unii experți consideră că dieta dezechilibrată poate fi în detrimentul sănătății unui câine, dacă este alimentat pentru o perioadă lungă de timp.

Defalcarea dietei alimentare pentru câini brut

Dieta alimentară brută pentru câini - BarfBeneficiile Dieta alimentară brută pentru câini au venit încet la lumină cu cercetări recente, dar dieta este atât de nouă încât nu au existat numeroase studii pe termen lung asupra efectelor sale asupra sănătății în canini.

Cu toate acestea, veterinarii holistici, proprietarii de câini și alți experți în domeniul sănătății și nutriției caninei spun că beneficiile dietei crude canine includ:

  • Piele mai sănătoasă
  • Shinier Boat
  • Niveluri mai mari de energie
  • Scaune mai mici și mai puțin frecvente
  • Dinți mai curat

Mai multe despre acest lucru puteți citi în noi Ghidul dietei brute.

Și pentru că dieta de hrană pentru câini brute este atât de bogată în substanțe nutritive, nu va trebui să vă hrăniți ca o cantitate mare. Există unele producători de produse alimentare comerciale care cred în cercetarea fiind făcute și simt că dieta de alimente brute poate fi valul viitorului pentru canini.

Ei încep să creeze alimente comerciale brute care sunt mult mai convenabile pentru proprietarii de animale de companie decât cumpărăturile și pregătirea propriilor hrană pentru câini brut acasă.

În această săptămână am avut ocazia să vorbesc cu Shelby Wisniewski, Manager de activare a mărcii pentru Instinctul varietății naturii, o companie de fabricare a alimentelor pentru animale de companie specializată în dieta alimentară brută pentru câini.

Au clasat bine printre noi Top Lista de mărci de mâncare pentru câini, Și acum popular Baost Boost Kibble Formula oferă o nutriție completă și echilibrată pentru câini de toate vârstele și oferă amestecuri specializate pentru rasele de jucărie și mici.

Am vorbit cu Shelby despre companie și dieta alimentară brută pentru câini. Am vrut să știu diferențele dintre alimentele crude și kibul tradițional uscat și lucrurile importante pe care proprietarii de animale de companie ar trebui să le cunoască despre dietă.

LEGATE DE: 4 tipuri diferite de alimente pentru câini și care are nevoie de câine?

Interviu: este dieta de alimente crude pentru câini o alegere bună pentru animalul meu de companie?

Dieta alimentară brută pentru câini

După cum am menționat, dieta alimentară brută pentru câini câștigă în popularitate. Shelby mi-a spus că părinții de companie sunt mai conștienți decât oricând înainte de ceea ce își hrănesc câinii. Ei acordă atenție la ceea ce se află în mâncarea animalelor de companie și doresc să evite alimentele foarte prelucrate care conțin ingrediente alimentare pentru câini pe care nu le recunosc sau conservanți și aditivi pe care nu se simt bine.

Ea a spus, de asemenea, că recunosc că pot găsi o nutriție mai bună în alimentele făcute din ingrediente pure, reale. Dieta alimentară brută le dă capacitatea de a-și hrăni alimentele de animale de companie cât mai aproape de starea sa naturală.

Asta este vorba despre dieta de hrană pentru câinele brut!

Soiul lui Nature a primit început cu dietele crude și o convingere simplă că ceea ce ne hrănim animalele noastre ar trebui să se potrivească cu dietele originale. Shelby spune că compania crede că ar trebui să urmărim conducerea naturii și să rămânem cu nutriția pură și reală a alimentelor brute. Scopul companiei este "împuternicirea oamenilor de a transforma viața animalelor de companie."

Dieta alimentară brută pentru câini - Barf

Instinct Raw oferă o dietă naturală, completă și echilibrată.

Alimentele de câine sunt realizate cu proteine ​​animale pure și ingrediente reale de alimente, care permit absorbția maximă a nutrienților și o digestibilitate îmbunătățită.

Toate vitaminele și enzimele din Instinct RAW se întâmplă în mod natural, care nu sunt derivate din ingrediente artificiale sau suplimente de câini care sunt rareori folosite oricum.

LEGATE DE: Ce este cel mai bun brand de hrană pentru câini?

Diferența dintre alimentele de câine brut vs tradiționale kibble

Desigur, aceasta a fost întrebarea mea principală. De ce să cheltuiți mai mulți bani pe alimentele crude? Care sunt beneficiile majore în comparație cu Kibble tradiționale uscate, care este, de asemenea, cea mai frecvent alimentată de către proprietarii de câini.

Shelby mi-a explicat că diferența principală dintre mâncarea uscată kibble și brut este că kibul uscat este gătit și hrana pentru animalele de companie brute nu este. Aceasta înseamnă că Kibble uscate este mai prelucrat decât hrana pentru animalele brute, deoarece ingredientele nu sunt păstrate în starea cea mai naturală.

Instinctul de varietate al naturii consideră că este posibil să se facă Kibble uscate care încorporează puterea brută. De aceea au introdus un kibble fără cereale, care sunt acoperite în mâncăruri crude uscate în îngheț, cunoscute pur și simplu ca instinct Kibble.

Ei oferă, de asemenea, instincte brută brută Kibble, care este un kibble fără cereale, care include bucăți brute uscate prin înghețare. Astăzi au un portofoliu complet de Kibble, toate fiind construite pe principiile nutriției prime.

Vă recomandăm să citiți aceste două articole:

Când se discută despre ce proprietarii de animale de companie ar trebui să caute în hrana de câine pe care o aleg, Shelby spune că primul ingredient - care este enumerat ca atare, deoarece este cea mai răspândită în alimente - ar trebui să fie o carne denumită, păsări de curte sau proteine ​​de pește, astfel ca pui, venion, rață sau somon.

Alte ingrediente pentru a căuta sunt ingrediente reale, întregi, cum ar fi fructele și legumele, cum ar fi broccoli, morcovi, afine sau cranberries. Este mai bine să vorbiți cu medicul veterinar despre nevoile specifice ale câinelui și despre calitățile nutriționale de care aveți nevoie pentru a căuta în hrana lui de câine.

LEGATE DE: Să vorbim despre dieta alimentară a câinelui brut

Concepții greșite comune despre dieta alimentară brută pentru câini

Dieta alimentară brută pentru câini - Barf

În timpul discuției mele cu Shelby, am aflat că cele două cele mai frecvente concepții greșite despre dieta alimentară brută pentru câini sunt Confort și siguranță. Deoarece hrana pentru animale de companie brut poate fi diferită de ceea ce majoritatea părinților de companie sunt obișnuiți, există un pic de ezitare când vine vorba de modul în care hrănirea brută își schimbă obiceiurile zilnice.

De aceea oferă hrană de câine înghețată instincte ca o opțiune. Acesta este oferit în diferite forme, inclusiv medalioane și patties pre-porționate și mușcături gata de a servi. Ele oferă, de asemenea, opțiuni brute și alte opțiuni de înghețare și alte opțiuni care fac hrănirea hrana pentru câini brute La fel de ușor ca hrănirea Kibble.

Există multe alte produse alimentare congelate, de asemenea, disponibile pe piață, dar trebuie să fiți atenți la ce brand alegeți. Nu fiecare producător se află la standardele înalte pe care le vedeți cu alimentele pentru animale de companie Instinct.

Faceți unele cercetări despre alimentele câinilor pe care le aveți în vedere înainte de a efectua o achiziție.

Instinct încorporează proceduri intense de calitate și siguranță în procesul lor de fabricație. Acestea urmează aceleași bune practici ale industriei cum se utilizează în alimentele umane, inclusiv prelucrarea în presiune ridicată (HPP) și un tratament anti-patogen recunoscut cu USDA.

Este la fel de important să știți unde provine mâncarea de câine, deoarece este să știți ce sunt ingredientele.

Ingredientele lor provin din instalațiile și facilitățile inspectate ale USDA reglementate de FDA. Compania deține, de asemenea, facilitatea de producție, care aderă la reglementările și standardele de stat, federale și UE și este monitorizată în mod regulat de către auditorii terților.

LEGATE DE: Sunt oase brute bune pentru câini?

Trecerea la dieta alimentară a câinilor brute

Brut Dog Alimente vs Dieta comercială regulată

Nu puteți decide pur și simplu să vă schimbați câinele într-o nouă marcă de alimente sau o nouă dietă fără a face un plan pentru o trecere treptată. Dacă îl transformați imediat la o nouă mâncare, va fi mai mult decât probabil să-l facă foarte bolnav.

Sfaturi Shelby Când vă hrăniți orice mâncare nouă la câinele dvs. pentru prima dată, este că este mai bine să treceți încet. Părinții PET ar trebui să amestece cantități mai mari de alimente ale câinelui lor, cu cantități scăzute de alimente anterioare pe o perioadă care poate fi la maxim două până la trei zile sau atâta timp cât trei săptămâni.

În acest timp, părinții PET ar trebui să monitorizeze frecvența și coerența scaunului câinelui și să ajusteze tranziția în consecință.

Instinct Pet Alimente oferă un Aplicație interactivă Pe site-ul lor web pentru a ajuta părinții de companie să determine produsele adecvate, cantitățile și programele de hrănire.

Când ne hrănim animalele de companie dieta lor originală, ne deblocăm potențialul de a prospera cu adevărat. Dacă decideți să vă schimbați câinele într-o dietă brută, este posibil să vedeți beneficii, inclusiv:

  • Leaner, mușchi mai puternici
  • Uleiurile naturale și acizii grași omega oferă piele și haina sănătoasă
  • Mai potrivit pentru câinii cu alergii și sensibilități alimentare
  • Mestecarea cărnii brute și oase promovează dinții sănătoși și gingiile
  • Ingredientele alimentare integrale, naturale naturale promovează o digestibilitate maximă

De asemenea, am întrebat Shelby-ul că dieta brută ar fi potrivită pentru toți câinii. Acesta a fost răspunsul ei:

Nu există nici o dietă perfectă pentru 100% din câini, dar o dietă brută este potrivită pentru toți câinii. Câinii de toate dimensiunile, greutățile, rasele și vârstele pot beneficia de nutriția pură și reală a primei brute.& # 8221; - Shelby Wisniewski

Dacă intenționați să vă schimbați câinele într-o dietă alimentară brută, este mai bine să vorbiți cu medicul veterinar despre el. Ei cunosc istoria sănătății câinelui și care sunt nevoile sale nutriționale. Ei vor putea să răspundă la oricare dintre întrebările dvs. despre dietă și să vă ajute să selectați cele mai bune alimente comerciale pentru câinele dvs.

Aș vrea să iau acest timp să mulțumesc Shleby Wisniewski Pentru a vorbi cu mine și că mă ajută să-mi educăm cititorii despre beneficiile dietei alimentare pentru câini. Asigurați-vă că verificați SITE-ul lui Nature Instinct`s Pentru mai multe informații despre produsele alimentare pentru câini și despre beneficiile hrănirii câinilor dvs. RAW.

Citiți următorul: Mâncare pentru câini pentru câini cu diabet zaharat: Ce trebuie să știți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: este dieta de hrană pentru câini brut sigură pentru câini?