Rețetă: hrană simplă pentru câini brute de casă

Dieta alimentară brută devine devenind Mai popular printre proprietarii de animale de companie care doresc să ofere o dietă echilibrată, nutrițională pentru câinele lor. Este important să discutați această dietă cu veterinarul dvs. și să faceți o cercetare extensivă despre manipularea și pregătirea corectă a hranei pentru câini brute. Dacă credeți că este o dietă adecvată pentru câinele dvs., acest bază Rețetă alimentară pentru câini de casă este un loc bun pentru a începe.

Rețetă de mâncare simplă pentru câini de casăDieta RAW este, de asemenea, destul de controversată, cu opiniile amestecate dacă alimentele crude sunt sau nu în siguranță sau dacă poate duce la boli cauzate de bacteriile din alimentele crude. Se bazează pe dieta naturală a strămoșilor câinilor noștri, care au constat în pradă că au prins și conținutul de stomac al acelor animale.

Câinii noștri provin din aceeași familie ca și coioții și lupii, astfel încât unii experți cred că o dietă brută, naturală este cea mai bună pentru ei. Nu vă pot spune dacă dieta brută va fi benefică pentru câinele dvs. și nici altceva nu poate altcineva pe Internet. Este foarte important să programați o întâlnire pentru a vorbi cu medicul veterinar despre acest comutator dacă este ceva ce vă gândiți.

Mai bine, întâlnirea cu un nutriționist canin instruit pentru a discuta această schimbare în dietă ar asigura că ați făcut alegerea potrivită pentru câinele dvs.

În cazul în care expertul pe care îl consultați recomandă dieta de hrană pentru animalele crude pentru animalul dvs., vă vor ajuta, de asemenea, să creați un plan alimentar personalizat care să răspundă nevoilor nutriționale specifice câinelui dvs. Ei vor putea explica cele mai bune alegeri proteice pentru puii voastra si vã spun cum sa creezi cele mai bune retete pe cont propriu.

Rețetă alimentară pentru câini de casăLucrul cu un expert instruit în nutriția caninei este imperativ, deoarece vor evalua animalul dvs. și vor discuta despre Cantități adecvate de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine, minerale și alți nutrienți importanți că dieta câinelui dvs. ar trebui să includă. Aceste informații sunt diferite pentru fiecare câine, în funcție de rasa, vârsta, greutatea, starea generală a sănătății, nivelul activității și alte variabile.

După cum am menționat, această dietă alimentară pentru câini de casă este doar un punct de plecare. Aceasta este o rețetă foarte de bază și este probabil ca VET dvs. să recomande adăugarea suplimentelor suplimentare sau, eventual, un supliment multi-vitaminei pentru a încorpora toate substanțele nutritive pe care le are nevoie de câine. Ei pot recomanda, de asemenea, hrănirea unei varietăți de rețete diferite care includ substanțe nutritive diferite pentru a echilibra dieta animalului.

Mai mult: citiți următorul: Dieta RAW pentru câini 101 - Ghidul final

Rețetă alimentară pentru câini de casă

Rețetă alimentară pentru câini de casă

Ingrediente

  • 3 lire sterline Turcia (sau alte proteine ​​la sol cu ​​conținut scăzut de grăsimi)
  • 1 pot sardinele ambalate în apă
  • 4 ouă cu cochilii
  • 1/2 ceașcă de spanac tocată, kale, patrunjel sau un amestec de toate cele trei

Directii

Ca și în cazul tuturor retetelor alimentare pentru câini brut, acest lucru este extrem de simplu de făcut. Pentru că nu necesită gătit, tot ce trebuie să faceți este să tăiați spanacul și să combinați toate ingredientele într-un castron de amestecare mare.

Cel mai dificil lucru despre hrănirea acestei rețete de alimente pentru câini brute de casă este imaginând dimensiunea adecvată de servire pentru animalul dvs. de companie. Acesta este locul în care ajutorul unui nutriționist sau a unui medic veterinar canin se va dovedi a fi foarte util.

Rețetă alimentară pentru câini de casăOrientarea generală pentru mărimea de servire a acestei retete este de aproximativ 1 / 3-1 / 2 cană de alimente pentru fiecare 10 kilograme de greutate corporală. pentru că hrana pentru câini brute este atât de ridicat în conținutul de nutrienți și nu include materiale de umplutură sau aditivi inutili, nu trebuie să vă hrăniți cât mai mare decât pe care îl faceți cu produsele alimentare pentru câini comercial.

Doar asigurați-vă că discutați cu un profesionist înainte de a decide cu privire la dimensiunea de servire corectă. Câinii cu un metabolism superior și câini care sunt foarte activi vor avea nevoie de mai multe alimente pe servire decât animalele mai vechi și mai puțin active.

Citiți următorul: 7 cele mai bune retete alimentare pentru câini brut

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană simplă pentru câini brute de casă