10 Moduri naturale de a minimiza vărsarea câinilor

10 moduri naturale de a minimiza vărsarea câinilor

Este normal ca câinii să scape așa cum este normal pentru noi să pierdem o parte din părul nostru din când în când. Dar dacă aveți a Labrador copoi, Labrador, ciobănesc german, Siberian Husky, sau chiar Chow Chow, atunci știi că chiar așa-numitul vărsare normală poate părea că a fi dus cu zăpadă din păr de câine. Dacă într-adevăr este o mare preocupare pentru dvs., vă faceți griji că nu există o mulțime de moduri naturale prin care puteți minimiza vărsarea câinilor. Aici sunt 10 dintre ele:

1. Baie de câine la frecvența corespunzătoare

Oferind animalelor de companie o baie necesară poate ajuta foarte mult să elimine excesul de blană. De asemenea, ajută la îmbunătățirea circulației în piele, ceea ce duce la păr mai sănătos, deoarece fiecare catenă primește o parte echitabilă de oxigen și nutrienți. Și dacă utilizați șampoane de câine care conțin anumite ingrediente concepute pentru a hrăni și întări părul, veți îmbunătăți în continuare sănătatea părului animalului dvs. de companie. Acesta este modul în care minimalizați vărsarea.

În legătură cu o postare: Șampon uscat pentru câini

Opriți vărsarea câinilor

O întrebare mai importantă este cât de des ar trebui baieți animalul dvs. În timp ce vă puteți scălda cu ușurință câinele zilnic, acest lucru ar putea duce la uscarea excesivă a pielii sale, mai ales dacă utilizați șampoane obișnuite care conțin ingrediente asemănătoare săpunului. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă o baie de o dată pe săptămână dacă aveți un animal de companie cu un strat care se murdărește cu ușurință. Cu toate acestea, este important să utilizați șampoane de câine care au ingrediente de hidratare specifice pentru a ajuta la hrănirea pielii câinelui, prevenirea cotizării și minimalizarea vărsării. Dacă haina câinelui dvs. este altfel sănătoasă, o scădere o dată pe lună este suficientă.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de câine

2. Periați în mod regulat haina câinelui

Experții recomandă perierea zilnică a câinilor cu haine duble sau cele cu substanță moderată până la foarte groasă. Cu toate acestea, un factor mai crucial este utilizarea tipului potrivit de perie.

Dacă aveți un câine care are blană medii până la lungă sau cu părul curat, puteți să vă spălați haina folosind o perie de slicker. Acest tip de perie este excelent pentru retrieverii de aur, Terrier Saint Bernards, Yorkshire, și Spaniolii Cocker, primele 2 dintre care sunt cunoscute ca fiind niște nivele grele. Această perie este perfectă pentru îndepărtarea covorașelor. Pentru câinii care sunt foarte predispuși la subaccesul mort și la încurcări, cum ar fi Chow Chows și Păstoriștii germani, Apoi, grele ar trebui să fie minunate. Pentru rasele cu părul scurt, precum și câinii cu coajă netedă, perii de păr ar trebui să fie perfectă. A perie de vărsare a câinelui Funcționează, de asemenea, deoarece acest lucru abordează deja nevoia animalului de companie de îngrijire, desenare, demarting și desdingding. Cel puțin, ar trebui să vă spălați blănurile de companie de două ori pe săptămână.

În legătură cu o postare: Instrumentul de demarare pentru câini

3. Investiți într-o dietă bine echilibrată

Nutriția este o componentă importantă a celulelor și țesuturilor sănătoase. Nutrienții trebuie să fie livrați la aceste celule pentru ca acestea să crească în mod normal. Cu toate acestea, chiar și cu alimentarea cu sânge adecvată dacă câinele dvs. nu primește pur și simplu cantitățile potrivite ale substanțelor nutritive corecte pe care corpul le are nevoie, atunci vă puteți aștepta întotdeauna să fie o problemă majoră.

În timp ce este ușor să spunem că o dietă bogată în proteine ​​vă va ajuta pe animalele de companie să minimizeze vărsarea, o considerație mai importantă este calitatea proteinei fiind inclusă în alimentele sale. Nu suntem împotriva veganilor, dar dacă trebuie să ia în considerare dietele ancestrale ale câinilor noștri, atunci știi că veganismul nu este calea de a merge. Proteinele plantelor nu au anumiți aminoacizi esențiali care pot juca un rol în menținerea integrității celulare globale a animalului dvs. de companie. De aceea suntem unul cu experții privind nutriția PET care susțin utilizarea proteinelor pe bază de animale de înaltă calitate în dieta câinilor. Dacă vrei cu adevărat să minimalizați vărsarea câinelui, atunci acesta este calea de parcurs.

În legătură cu o postare: Mâncare de câini cu proteine ​​ridicată

Câinii care vărsau

4. Luați în considerare suplimentarea cu acizi grași omega-3

Unele resurse online vă vor spune să oferiți acizilor grași Omega-3 și Omega-6. Din păcate, multe dintre alimentele de câine pe care animalele noastre le primesc astăzi sunt deja umplute cu o mulțime de acizi grași omega-6. Deși acest tip de acid gras este, de asemenea, benefic, având prea multe lucruri pe care le depășește deja nivelurile acizilor grași omega-3 este, de asemenea, periculos și poate avea efectul opus al proprietăților sale antiinflamatorii. Ca atare, dacă doriți să minimalizați vărsarea în animalul dvs. de companie, atunci ar trebui să investiți în suplimente de acid gras omega-3 de înaltă calitate, în special cei care provin din ulei de pește.

Atunci când sunt combinate cu beneficiile utilizării unei periere de câine, șampoane de câine hidratante și bogate în proteine ​​bine echilibrate și de înaltă calitate Mâncare pentru câini pentru vărsare, Veți ști că suplimentarea dietei câinelui cu acizi grași omega-3 va ajuta la minimizarea vărsării în animalul dvs. de companie.

Ați putea dori, de asemenea: Suplimente pentru vărsarea câinilor

5. Groom-ți animalul în mod regulat

Am abordat deja scăldat și periaj ca două dintre modurile naturale pe care le puteți minimiza vărsarea pe câine. Aceste activități sunt de fapt aspecte importante ale îngrijirii regulate de câine. Care a fost spus, ar trebui să încercați și la Curățați urechile animalului, labe, și chiar ochii de fiecare dată când le programați pentru o baie. Dacă intenționați să utilizați o perie de câine, pentru a vă ajuta să eliminați părul excesiv, gestionați covorașii și chiar Scoateți tangletele, Fiți pregătiți să vă oferiți animalele de companie. Acest lucru ajută, de asemenea, la minimizarea vărsarii.

În legătură cu o postare: Câine de îngrijire a câinelui Clippers

Canina Shedding

Mai important, Îngrijindu-ți animalul vă oferă șansa de a examina mai îndeaproape corpul său, ajutându-vă să identificați posibilele domenii problematice. După cum probabil știți deja, aruncarea excesivă a părului la câini poate fi adusă de o varietate de factori și nu numai datorită nutriției și igienei.

6. Vizitați medicul veterinar în mod regulat

Cu referire la locul în care am rămas în numărul 5, există anumite condiții de sănătate care sunt cunoscute pentru a provoca vărsarea excesivă la câini. De exemplu, prezența organismelor parazitare poate provoca vărsarea, deoarece nutrienții care ar trebui să meargă la blană sunt redirecționați la acești paraziți. Infecțiile bacteriene și fungice, precum și bolile rinichilor, glanda tiroidă, ficatul și glandele suprarenale pot, de asemenea, să aducă semne de vărsare excesivă. Cancerul și unele probleme imunologice pot duce, de asemenea, la vărsare.

Din acest motiv, VET dvs. ar trebui să fie, de asemenea, implicat în îngrijirea dvs. de probleme excesive de vărsare a animalelor de companie. Medicul veterinar vă poate ajuta să determinați ceea ce provoacă această vărsare excesivă în câinele dvs., astfel încât să poată fi inițiat un tratament mai adecvat.

7. Placi de control, căpușe și alte ectoparaziți

Unul dintre motivele posibile pentru care câinele dvs. poate fi arătat excesiv se datorează faptului că are o mulțime de "oaspeți" atât în ​​și pe corpul său. Purici, păduchi, căpușe și acarienii pot mușca toată pielea câinelui, provocând o reacție inflamatorie localizată. Din păcate, pentru câțiva câini, această reacție poate duce la ceva mai sistemic - o reacție alergică. Acest lucru poate deschide și calea spre pierderea părului în canini.

Unele viermi intestinali precum viermii sunt ingerați de purici. Când un câine se grăbește în sine și ingeră accidental acest pur purtător de tapeworm, atunci poate obține infestarea de tapeworm. Viermii sunt cunoscuți pentru a alimenta gazdele lor, desenând cât mai mult nutrienți posibil. Acești nutrienți nu mai ajung la destinația dorită - celulele câinelui tău. Prin urmare, controlul puricilor și alte ectoparaziți ajută la minimizarea vărsării câinilor.

În legătură cu o postare: Tratamente de purici pentru câini

8. Faceți tot ce puteți pentru a reduce stresul în câinele dvs

S-ar putea să râzi, dar există această observație generală care leagă stresul la pierderea părului. În timp ce mecanismul exact este încă slab înțeles, observația este că câinii extrem de stresați sau foarte îngrijorați tind să scape mai mult decât cei care se află într-o dispoziție relaxată și fără griji. Au existat o mulțime de studii care corelează o varietate de modele de pierdere a părului cu anxietate; Deși aceste studii au fost pe subiecții umani.

S-ar putea să nu fim sigur dacă aceleași avantaje ale managementului stresului asupra căderii părului uman pot fi reproduse la câini, dar se pare că merită încercarea. În plus, ați prefera să vă îngrijiți un câine foarte anxios decât unul care este mai relaxat și calm? Deci, pe măsură ce părintele animalului tău face tot ce poți pentru a-și face viața mai puțin anxioasă și relativ fără stres.

9. Antrenează-ți animalul pentru a fi aspirat

Nu toți câinii preferă să fie aspirat. Este oarecum similară cu faptul că un uscător de păr a trecut peste hainele lor după ce a luat o baie cu cele mai bune șampoane de câine; Singura diferență de curs este mișcarea interioară a aerului. Dar dacă vă puteți antrena câinele dvs. ca să vă place să fiți aspirat, acest lucru poate fi o modalitate foarte utilă de a scăpa de excesul de vărsare. Vă puteți gândi la asta ca folosind peria de câine, doar zgomotos.

În legătură cu o postare: Cel mai bun uscător de câini

câine de vărsare

10. Vacuum și protejați-vă casa

În timp ce acest lucru nu va minimiza cu adevărat vărsarea câinelui, vă poate ajuta să vă protejați și familia. Îndepărtați toate părurile vizibile de pe canapea, covoarele și alte suprafețe din casa dvs. Puteți utiliza a Vacuum pentru părul câinelui. De asemenea, puteți proteja suprafețele prin acoperirea acestora cu materialele adecvate. Unii recomandă, de fapt, utilizând balsamul de țesături sau balsam pe suprafețele de țesătură pentru a vă ajuta să furnizați o suprafață de slicker, astfel încât blana de câine să nu se lipsească cu ușurință pe ele.

În legătură cu o postare: Dyson Pet Vacuum

Există multe moduri în care puteți minimiza vărsarea în câinele dvs. Tocmai am prezentat 10 dintre ei. Ceea ce este crucial pentru a înțelege este că vărsarea este un fenomen normal. Dar dacă vă provoacă deja primejdie, atunci ați putea dori să discutați cu medicul dumneavoastră și vedeți-vă despre asta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Moduri naturale de a minimiza vărsarea câinilor