Top # 7: umanizarea hranei pentru câini cu dr. Jennifer adolphe, dr

Ne întoarcem la discutarea unuia dintre cele mai importante subiecte Pentru mulți părinți de companie: hrană pentru câini. În acest șapte Teoria animalelor de companie episodul Podcast, vom săpăm și mai adânc și vom vorbi despre umanizarea hranei pentru câini, schimbări în industria alimentară pentru animale de companie și modul în care viziunea noastră actuală a câinilor și a pisicilor a afectat industria și de ce fiecare proprietar de câini și pisici ar trebui să aibă grijă.

Ca părinți ai copiilor, înțelegem pericolele de hrănire a copiilor noștri alimente prelucrate cu ingrediente potențial dăunătoare și evităm lucrurile pe care nu le înțelegem sau nu le putem citi. Ați hrăni un produs alimentar pentru copii dintr-o companie care a avut numeroase rechemate în doar câțiva ani? Improbabil. Dar de ce unii părinți de companie fac acest lucru cu tovarășii lor blană?

Dr. Jennifer Adolphe, PhD, Un nutriționist de companie superior pentru companie Petcurean, va răspunde la câteva întrebări importante despre hrănirea câinilor, modul în care alimentele câinilor afectează în mod direct sănătatea animalelor de companie și toate schimbările recente ale industriei alimentare pentru animale de companie. Ea discută, de asemenea, numeroasele diete diferite de hrană pentru câini disponibile pe piață și ce părinți de companie pot face pentru a se asigura că câinii și pisicile lor primesc doar nutriția pe care o cer.

Mai mult, Dr. Adolphe discută umanizarea pieței alimentare pentru animale de companie și toate despre tendințele crescânde din industria alimentară pentru animale de companie de azi. Cât de adecvată este dieta vegană pentru câini și pisici? Ce zici de dieta de hrană pentru câini brut - este mai bună sau mai rău pentru canini? Tune în episod pentru a afla totul despre aceste și subiecte conexe.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Umanizarea hranei pentru câini
(transcrierea podcast brut)

Umanizarea hranei pentru câini

Bună ziua și bun venit înapoi Teoria animalelor de companie. Știu că am vorbit despre mâncarea câinilor înainte, dar astăzi am un oaspete special și numele ei este Jennifer Adolphe, ea este nutriționiștii din Petcurean, care este o companie de hrană pentru câini dacă nu ați auzit niciodată de ele. Petcureanul crede într-adevăr că o filosofie largă pe care o vedem într-o mulțime de produse alimentare câine nu este calea de a merge, ei fac o mulțime de rețete diferite pentru animalele de companie individuale, și din nou au niște nutriționiști la personal ca doctorul Adolphe acea lucrare pentru a formula aceste alimente pentru animale de companie pentru a satisface nevoile specifice dacă ar putea fi câini de vârstă sau cățeluși, câini supraponderali, câini cu probleme de piele, tot felul de lucruri diferite.

Așa că este într-adevăr un fel de credință și asta este credința mea, așa că de aceea am vrut să vorbesc astăzi cu privire la umanizarea hranei pentru animale de companie și despre tendințele pe care le vedem în industrie. Și ceea ce vreau să spun când spun "umanizarea hranei pentru animale de companie & # 8221; este doar că, vedem că mâncarea câinelui devenind mai mult ca alimentele pe care le mâncăm, alimentele pe care le căutăm când mergem la magazinul alimentar.

Când mergem să cumpărăm alimente pentru familia noastră, dorim toate alimentele ecologice naturale, alimentele sănătoase, alimentele întregi și începem să vedem aceste tendințe care vin cu alimentele noastre de animale de companie. Începi să vedem producătorii de alimente pentru animale de companie care se concentrează pe utilizarea ingredientelor de calitate; Începi să vedem diete diferite care se concentrează asupra unor lucruri pe care ne-am preocupat în sănătatea noastră în ceea ce privește dietele organice; Avem diete fără gluten; vedem diete vegetariene pentru animalele noastre de companie; Vom vedea diete fără grâu, fără porumb, fără soia, lucruri de genul asta.

Astfel încât umanizarea hranei pentru câini este doar că este pur și simplu tendința din industria alimentară pentru animale de companie pe care o vedem alimente devenind și hrana pentru animale de companie devin mai mult ca mâncarea pe care o vom cumpăra pentru noi înșine și o mulțime de Diete ca dieta de alimente crude, puteți cumpăra alimente de câine Paleo acum sau alimente PEO PET. Astfel încât unele dintre tendințele dietei pe care le vedem sunt, de asemenea, o spălare în industria alimentară pentru animale de companie și este un lucru bun? Este un lucru rău? Ce diete ar trebui să ne uităm? Există unii că poate nu ar trebui să luăm în considerare deloc? Ați auzit o mulțime de ori că dieta vegetariană nu este o dietă adecvată pentru o canină, canini nevoie de proteine, au nevoie de nutriție când, de fapt, și cum voi vorbi cu doctorul Adolphe în puțin timp, asta nu este întotdeauna cazul, Unii câini se dezvoltă pe o dietă vegetariană.

Așa că am vrut să vorbesc cu dr. Adolphe despre umanizarea hranei pentru câini, desigur că vorbește puțin despre Petcurean, deoarece este foarte mare brand de calitate superioară, care oferă produse de mâncare de companie excelente și produse de companie, așa că am vrut să împărtășesc asta cu voi, și cu voi, și vorbim și despre unele lucruri pe care ar trebui să le căutăm ca proprietari de animale de companie, pentru că dacă vă gândiți la ceea ce faceți pentru câinele dvs. zilnic, cu siguranță mâncarea pe care o hrăniți, dieta că alegeți pentru el este cel mai mare lucru pe care îl faceți zilnic pentru a contribui la sănătatea sa generală și la bunăstare.

Sperăm că îl exerciți în fiecare zi, dar nu este întotdeauna cazul, uneori există zile când nu avem, trebuie să vă hrăniți câinele în fiecare zi, majoritatea oamenilor hrănesc de mai multe ori pe zi, de obicei de două ori și asta Este ceva ce faceți pentru câinele dvs. în fiecare zi, uneori de mai multe ori pe zi, care se implică în mod direct sănătatea și bunăstarea, astfel încât alimentele de câine trebuie să fie ceva pe care îl educăm în multe moduri diferite și nu Doar în ingredientele din alimentele pe care le achiziționați; Nu doar în alimentele comerciale în general, dar trebuie să aruncăm o privire la diferitele diete care sunt acolo, aruncați o privire la diferitele moduri pe care le putem obține alimente pentru animale de companie.

Există alimente comerciale de câine, puteți face propria dvs. mâncare, există diete de prescripție, deci există o mulțime de alegeri diferite, și poate fi foarte copleșitor, dar cu atât mai mult că ne educăm și cu atât mai mult că ajutăm să educăm alt animal de companie Părinții, cele mai bune alegeri pe care le putem face pentru câinele nostru, deoarece, ca și Petcurean, cred că fiecare câine este diferit, fiecare câine are propriile sale nevoi individuale. Unii câini sunt mai activi și au nevoie de o dietă care să răspundă la asta; Unii câini nu sunt la fel de activi, sunt pe partea leneșă, astfel încât au nevoie de o dietă care să răspundă la asta; Unii câini sunt supraponderali; Unii câini sunt diabetici, câțiva câini au probleme de rinichi, condiții de inimă, lucruri de genul ăsta; Așa că avem nevoie ca părinți de companie și mă simt ca o comunitate de animale de companie, doar obțineți educația acolo și vorbim despre asta.

Cred că oamenii & # 8230; știi ca un părinte de companie, s-ar putea să te simți puțin jenat întrebă și # 8220; ce ar trebui să-mi hrănesc câinele?& # 8221; Dacă sunteți proprietar de animale de companie, dacă adoptați, evident, un câine, ar trebui să știți ce să vă hrăniți câinele, dar nu este adevărat și trebuie să trecem peste acel stigmă și să începem să vorbim despre asta, au conversații cu alt animal de companie părinții, au conversații cu medicul veterinar sau ajung la un nutriționist canin, vă pot ajuta să alegeți alimentele care sunt cele mai bune pentru câinele dvs., deoarece există atât de multe alegeri.

Este nebun să crezi că cineva fără educația adecvată și pregătirea corectă ar fi capabil să aleagă hrana potrivită pentru câinele lor, astfel încât să ajungă la acele resurse pe care le aveți cu educația și formarea, medicul veterinar, nutriționist canin. Pe măsură ce medicul Adolphe va arăta doar puțin, există unele companii de produse alimentare foarte mari, și, bineînțeles, nu puteți avea încredere în tot ceea ce găsiți pe Internet, dar există unele companii de hrană pentru animale de companie care au unele resurse foarte bune Site-ul lor și s-ar putea să nu fie neapărat orientat spre mâncarea de animale de companie, ci doar hrana pentru animale de companie în general, ce tipuri de alimente sunt disponibile și ce ar putea cainele dvs. să aibă nevoie de câinele dvs. în dieta lui.

Uită-te la unele dintre aceste surse de încredere, unele dintre aceste surse de renume și încercați să faceți cât mai multe cercetări, cât veți putea despre dieta pe care o dați câinelui pentru că este un singur lucru cel mai important pe care îl faceți acest lucru afectează sănătatea sa generală și bine Fiind și, în cele din urmă, pot adăuga ani sau de a lua ani de zile în afara vieții sale, deci este ceva ce trebuie să luăm foarte serios. Deci, de aceea am vorbit cu doctorul Adolphe și am vrut să vorbesc cu ea despre umanizarea hranei pentru animale de companie și despre unele dintre alegerile pe care ar trebui să le facem și, ca întotdeauna știți dacă sunteți interesați de subiecte de companie și toate lucruri legate de animale de companie, mi-ar plăcea să aud de la dvs., puteți ajunge pe site-ul nostru care este Teyoryofpets.COM; Există o secțiune de comentarii acolo, puteți lăsa comentarii. Și, bineînțeles, dacă îmi place podcast-ul meu și sper că faci, sari pe iTunes și dă-mi o recenzie.

Deci, aici mergem - interviul meu cu dr Jennifer Adolphe.

Interviu cu Dr. Jennifer Adolphe

Samantha: Bine, așa că sunt aici astăzi cu doctorul Jennifer Adolphe și ea este nutriționiștii de companie pentru Petcurean. Jennifer Vrei să ne spui puțin despre tine și despre companie?

Jennifer: da. Bună Samantha. Petcurean este o companie de familie, deținută de companie, care a fost în jurul valorii de 1999 și eu sunt noul nutriționist la Petcurean, responsabil pentru dezvoltarea și formularea produselor alimentare pentru animale de companie. Și fundalul meu am început cariera mea în nutriția umană, sunt un dietician înregistrat și am făcut o diplomă de masterat în nutriția umană și apoi am decis că iubesc animalele de companie și am vrut să lucrez în industria alimentară pentru animale de companie și așa că m-am întors înapoi la școală și a făcut doctorat. în nutriția animalelor de companie și apoi a fost suficient de norocoasă pentru a găsi petcurean și pentru a începe rolul de nutriționist în vârstă cu ei acum trei ani și jumătate.

Samantha: Minunat. Este un fel de interesant că ați început în nutriția umană, deoarece ceea ce vrem să vorbim astăzi este umanizarea hranei pentru animale de companie și a felului în care dieta pentru animalele de companie este un fel de schimbare pentru a urmări tendințele pe care le vedem în alimentele umane cu, de exemplu, fără gluten, vedem că dieta brută devine foarte populară, așa că este interesant că ați început cu nutriția umană și ați mutat la animale de companie.

Jennifer: Da, cred că este într-adevăr o suprapunere foarte bună între lumea nutriției umane și lumea nutriției animalelor de companie, chiar dorim să ne hrănim animalele de companie pentru a deveni cât mai sănătos posibil, la fel ca cu oamenii, așa că există o mulțime de suprapunere și știm o mulțime de suprapunere că tendințele din industria alimentară umană trece în industria alimentară pentru animale de companie, foarte repede în aceste zile, în decurs de unul până la doi ani, dacă nu mai repede, și astfel este o mulțime de suprapunere acolo și ambele lumi ma învățat așa că mă simt cu adevărat norocos Lucrați în această industrie.

Samantha: Și ați spus că traversează destul de repede, este că credeți că vă vedem, evident, beneficiile pentru unele dintre aceste diete pentru oameni și apoi oamenii presupun că, dacă sunt buni pentru oameni, ar trebui să încercăm Cu tovarășii noștri canini sau orice animal de companie am putea fi hrăniți?

Jennifer: Da, asa cred. Cred că oamenii sunt din ce în ce mai des și privesc animalele de companie ca membri importanți ai familiei și, așa că doresc să-și hrănească animalele în care se hrănesc și astfel văd tendințe în industria alimentară umană și de multe ori credeți că este posibil să beneficieze de propriile animale de companie.

Samantha: Super. Atunci când noi, în calitate de consumatori, cred, ca părinți de companie, te duci la magazin și este aproape copleșitoare acum pentru a intra într-un fel de mâncare pentru animale de companie, deoarece există doar atât de multe diete și tendințe diferite și nu știi cu adevărat care sunt cele mai bune și care ar trebui să vă îndepărtați, deci ce ar trebui să știm despre industria alimentară pentru animale de companie pentru a fi informați consumatorii și proprietarii de animale de companie?

Jennifer: Că aveți o întrebare minunată, aveți dreptate, culoarul alimentar pentru animale de companie continuă să devină mai mare și mai mare și cred că există ceva ce consumatorii trebuie să știe despre industria alimentară pentru animale de companie este că o mulțime de timp și efort și de muncă intră în formularea hrana pentru animale de companie, există o mulțime de tipuri de nuanțe și complicații care intră în crearea unui hrană pentru animale de companie, într-adevăr nu puteți arunca împreună o grămadă de ingrediente și sperăm că toate cerințele nutritive ale câinelui sau pisicii sunt îndeplinite.

Deci, într-adevăr ca un formator, ca un nutriționist când am fost însărcinat cu venirea cu o nouă dietă, trebuie să iau în considerare o mulțime de factori. În primul rând, cerințele nutritive ale animalului și apoi trebuie să mă gândesc la lucruri precum ingredientele disponibile, costul ingredientului față de beneficiul, sănătatea animalului și alimentele pentru animale de companie & # 8230; așa că este într-adevăr o sarcină destul de interesantă de a dezvolta toate aceste lucruri. Dar într-adevăr unul dintre lucrurile importante pe care le recomand este să nu privim doar mâncarea în sine, ci să privim cu adevărat compania din spatele hranei, să vă uitați la înregistrarea sa, să vă concentrați asupra siguranței alimentelor și a învățării despre companie În spatele mărcii, dacă este o companie bună de renume care vinde alimentele.

Samantha: Asta e mare sfat. Și când mergem în & # 8230; un alt lucru care, după cum am menționat că acele culori care se păstrează mai mare și mai mare, se pare că etichetele continuă să obțină mai multe lucruri adăugate și știu, din păcate, reglementările pentru alimentele de companie Industria nu sunt la fel de stricte ca cele pentru alimente umane, așa că atunci când citim aceste etichete există anumite lucruri pe care ar trebui să le căutăm sau anumite lucruri pe care ar trebui să le rămânem departe dacă le vedem?

Jennifer: Da, lista ingredientelor de pe geantă este un lucru minunat de a începe când vă gândiți la un aliment pentru animale de companie, deși unele alimente Will & # 8230; aveți dreptate, primesc o listă mai lungă și mai lungă de ingrediente, există sperăm că a Tendința pe care aș spune să urmeze industria alimentară umană și că este vorba despre ingredientele limitate dieta pentru animalele care în mintea mea sunt un fel de comparabil cu tendința de etichetă curată în industria alimentară umană. Deci, este vorba despre utilizarea ingredientelor care sunt ușor de recunoscut și care să aibă cât mai puțin posibilă un grup de ingrediente.

Când citiți un grup de ingrediente, este important să vă amintiți că primul și ingredientele sunt enumerate în ordine descrescătoare cu & # 8230; astfel încât primul ingredient este o listă de produse conține cea mai mare parte din acest ingredient. Și dacă căutați o nouă mâncare pentru animalul dvs. de companie, uitați-vă la ingrediente, gândiți-vă la ce tipuri de dietă și ingrediente au funcționat bine sau nu au funcționat bine cu animalul dvs. de companie în trecut și gândiți-vă la ce fel de ingrediente doriți În acel mix, și o mulțime de companii, inclusiv Petcurean, avem o linie excelentă de servicii pentru clienți, unde puteți apela și vorbi de fapt cu cineva în persoană dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege o mâncare pentru animalul dvs. de companie și avem și ceea ce numim A Finder Food pe site-ul nostru pentru a vă ajuta să alegeți un aliment pentru animalul dvs. de companie.

Samantha: Oh, asta e minunat! Acesta este un sfat excelent pentru ca părinții de companie să încerce să găsească o mâncare bună pentru câinele lor. Și ce tipuri de alimente, sau diete, cred că și / sau dieta ar fi un câine să prospere? Și apoi există anumite diete care poate părinții de companie ar trebui să încerce să evite?

Jennifer: Din nou, doriți să găsiți mâncarea care este făcută de o companie în care aveți încredere și este reputațională, dar în realitate există multe alimente pe care un câine îl va prospera. Petcurean consideră că o filosofie unică nu funcționează pentru toți câinii, deoarece fiecare câine are nevoi unice, așa că câinele meu se descurcă bine poate că câinele dvs. nu face atât de bine, așa că devine un pic de încercare și Eroare și dacă vă simțiți ca și câinele dvs. care nu înflorește pe o anumită mâncare, puteți să vă gândiți să încercați altceva.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu își hrănesc canisa de câini și vreau să spun că canisa este un format de mâncare excelent pentru câini, este convenabil, stabil, sigur, nutritiv și foarte gustos pentru câini. Și o mulțime de oameni merg, de asemenea, pentru alimente conservate sau un alt tip de alimente umede, care este o modalitate excelentă de a adăuga o anumită varietate și o aromă pentru câini.

Samantha: Și cu tendințele pe care le vedem acum, de exemplu, ca și dieta brută și vedem lucruri care sunt fără gluten, am auzit câteva lucruri nu atât de multe despre dieta vegetariană, cu excepția cazului în care un câine are nevoie de de fapt asta, dar sunt acolo, pentru că aceste noi tendințe pe care le vedem, există vreo dietă care se potrivește care par a fi cel mai bun sau cel mai bun lucru pe care îl cred, să vă hrănesc animalul de companie?

Jennifer: Deci, opțiunea fără gluten fără gluten este similară cu opțiunea fără cereale, deoarece vă oferim boabe care conțin gluten, grâu, orz și secară conțin gluten, astfel încât, dacă un aliment al unui câine este fără cereale, atunci ar fi fără gluten. Și într-adevăr nu toți câinii au nevoie de o dietă fără cereale, o mulțime de câini pot fi de fapt mai buni pe o dietă care include unele boabe, dar lucrurile pe care îmi place să le au o opțiune fără cereale este doar creează un alt instrument în caseta noastră de instrumente ca o opțiune de dietă pentru câinii care pot fi mai buni pe acel tip de dietă.

Opțiunea vegetariană, toate cerințele de nutrienți ale câinilor pot fi îndeplinite prin & # 8230; Ingredientele și din perspectiva durabilității O opțiune vegetariană este benefică chiar mai mică în jos pe lanțul alimentar. Aveți dreptate, probabil că nu este o dietă care este destinată tuturor câinilor, dar este o mare opțiune pentru oamenii care se opun o dietă vegetariană și doresc să aibă ceva similar pentru propriul lor câine. Deci, din nou, aș recomanda doar să alegeți o dietă care este făcută de o companie de renume care este formulată de un nutriționist calificat. Deci, există o mulțime de tendințe, o mulțime de opțiuni, dar într-adevăr încearcă să găsească ceea ce funcționează cel mai bine pentru animalele dvs. individuale este scopul final.

Samantha: Deci, credeți că părinții de companie ar trebui să înceapă să vorbească cu un nutriționist canin sau de veterinarul lor și să obțină un loc de plecare sau să vă recomandați doar cu o mâncare de bună calitate și un fel de lucru de încercare și de eroare de acolo?

Jennifer: Da, cu siguranță vorbind cu veterinarul tău, dacă ai obținut un nou catelus vorbind cu medicul veterinar despre nutriție, despre cât de mult hrană să se hrănească, tot ceea ce este un început minunat. Dacă doriți să mergeți cu un anumit brand, este posibil să doriți să sunați la companie și să obțineți câteva sfaturi despre care alimente ar trebui să alegeți. Dar da, într-adevăr există o mulțime de alimente de animale de mare calitate de înaltă calitate acolo pentru a alege de la; Dar da, cu siguranță vorbind cu un nutriționist PET sau un veterinar sau echipa de servicii pentru clienți la o companie de alimente pentru animale de companie sunt locuri minunate pentru a începe.

Samantha: Apoi, celălalt lucru pe care îl cred că apare că este mai comun, suntem un fel de vederi că aceste etape de viață de câine, iar unele dintre ele sunt "le vedem agenții de publicitate pentru toate etapele de viață, astfel încât să nu aveți În mod necesar, nevoie de o anumită mâncare de catelus sau de o hrană de câine senior, iar apoi alte branduri vor face un catelus, un adult, un senior, dar atunci vă recomandăm unul sau celălalt dintre aceștia sau sunt aceia pentru toate tipurile de alimente pentru câini sunt cele la fel de bune ca și cele mai specificate?

Jennifer: Deci, o hrană pentru câini de viață va oferi și va satisface cerințele nutritive ale câinelui pe tot parcursul vieții, deci de la capota de catelus la anii seniori; Cu toate acestea, o dietă de etape de viață ar putea fi mai potrivită pentru unele animale de companie, în funcție de starea lor individuală de sănătate, de rasa, de vârsta lor, et cetera. Deci, de exemplu, linia noastră proaspătă acum de rețete alimente de câine sunt proiectate cu scenă de viață și de dimensiuni de rasă, astfel încât rețetele sunt specifice pentru catelus, adulți și senior și sunt disponibile și în retete mici de rasă și de rasă mare.

Și dacă ați spune, de exemplu, un câine mai în vârstă, care nu este foarte activ decât un aliment care este conceput pentru animalele de companie mai clinic în grăsimi poate fi ideal pentru câinele senior, deoarece va oferi mai puține calorii și ajutați ca câinele să-și mențină greutatea corporală pentru a preveni creșterea în greutate, fie pentru a le ajuta să scadă cu câteva kilograme. Deci, din nou, acestea sunt opțiuni bune, dar se apropie să aleagă ceea ce funcționează cel mai bine pentru câinele dvs. individual.

Samantha: Sigur. Deci, probabil un alt lucru de discutat cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin dacă există unul în zona dvs?

Jennifer: da cu siguranta.

Samantha: Grozav! Acestea sunt singurele întrebări pe care le-am avut pentru dvs., dar dacă există ceva ce vă simțiți ca și cum ați fi lăsat sau ceva despre Petcurean pe care doriți să-l adăugați, ar fi absolut minunat.

Jennifer: Sigur. Ei bine, am vrut să vă informez că Petcurean a lansat recent o nouă linie de alimente de animale de companie numită "adună", iar ideea din spatele adunării este de a furniza hrană pentru câini și pisici cu durabilitate și transparență și ingrediente organice sunt aspectele cheie ale Brand, și știm că una dintre cele mai mari tendințe chiar acum atât în ​​arenele alimentare umane, cât și în animalele de companie sunt "# 8230; Încălzirea globală, schimbările climatice, extreme în vreme, este tot ce este în mintea lor, așa că tocmai am lansat Adunarea în luna august a acestui an și vom începe să subliniem mâncarea pentru a ajunge la toate magazinele din octombrie, așa că suntem cu adevărat entuziasmat de asta.

Samantha: Absolut, asta e minunat! Sunt de acord că transparența este cu siguranță o tendință tot mai mare și cred că sustenabilitatea cred că devenim mai conștienți de eco-conștienți și mai ecologici în produsele pe care le cumpărăm pentru noi înșine. Văd o tendință în industria animalelor de companie, nu doar în mâncare, ci în toate produsele pe care le cumpărăm pentru animalele noastre, așa că este ceva cu care trebuie să ne concentrăm cu siguranță. Așa că este minunat! Kudos pentru voi pentru asta.

Jennifer: Da. Mulțumesc foarte mult. Am fost de gând să spun un alt subiect pe care sunt foarte pasionat și că încerc să vorbesc despre aceasta orice ocazie pe care o primesc este pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la obezitatea animalelor de companie, este o problemă uriașă în populația de companie din America de Nord și PET Părinții trebuie să fie conștienți de modul în care animalul lor de companie este la o greutate corporală ideală sau un pic supraponderal și Petcurean oferă o diagramă de scor de pe site-ul nostru pentru a ajuta părinții de companie să-și dea seama dacă câinele lor este la o greutate corporală ideală, deoarece într-adevăr menținerea unei persoane Greutatea corporală ideală este unul dintre cele mai bune lucruri pe care părinții de companie le pot face pentru a vă asigura că animalul lor trăiește o viață sănătoasă. Așa că am pus asta acolo până la "Știu că nu este total pe tema zilei de azi, dar a vrut doar să menționez acest lucru.

Samantha: Nu, absolut, cred că oricând vorbiți despre mâncarea de animale de companie este un moment bun pentru a vorbi despre obezitate, este ceva ce, eu o numesc o epidemie și nu este doar pentru animalele de companie, ci și pentru oameni. Cred că unul dintre lucrurile pe care le aud cel mai mult de la proprietarii de animale de companie este că "# 8230; Pentru că, ca și cum aș încerca să educăm oamenii în orice mod pe care îl pot și mai ales cu prietenii și familia, dacă văd un câine că este supraponderal voi menționa că "# 8220; Știați că câinele dvs. de fapt un pic supraponderal?& # 8221;

Și oamenii, de multe ori nu cred că își dau seama că câinele lor este supraponderal și că este un lucru foarte serios. Cred că și celălalt lucru pe care îl aud de multe ori este și știu că este supraponderal, dar ne place să-i dăm resturi de masă, "# 8221; sau el primește tratamentul în fiecare zi, & # 8221; sau oricare ar fi cazul, și nu cred că își dau seama, cât de negativ le afectează sănătatea și cât de repede poate face cu adevărat sănătatea lor pe o spirală descendentă. Așa că cred că este un subiect foarte important pentru a vorbi, de asemenea.

Jennifer: da, sunt de acord. Cred că obezitatea a devenit atât de răspândită, începem să credem că tipul de formă a corpului este de fapt cum ar trebui să arate animalele de companie, dar nu este până când oamenii nu sunt educați și într-adevăr realizează ce este o greutate corporală ideală pe care o realizează "oh # 8220; Da, animalul meu este un pic supraponderal.& # 8221; Ai dreptate, da, oamenii trebuie să considere că unele dintre cercetările pe care le-am arătat că au existat schimbări în funcție de inimă după doar câteva săptămâni de obezitate, deci ai dreptate, într-adevăr poate avea un impact rapid asupra sănătății și au arătat unele cercetări care pot reduce durata de viață a câinilor cu până la doi ani și pentru un animal care trăiește doar 10 până la 14 ani, în mod obișnuit, că o scădere semnificativă.

Samantha: Da absolut. Ori de câte ori vorbesc despre obezitate că este singurul lucru pe care l-am dus mereu, pentru că nu cred că oamenii își dau seama când spui că poate dura câțiva ani de pe viața câinelui tău într-adevăr cam hit-uri acasă și le face să-și dea seama cât de gravă de o problemă este. Noi credem că, așa cum ați spus că cred că vedem atât de mulți câini mici și apoi sunt atât de adorabili și toți crede că este idealul, dar este de fapt foarte în detrimentul sănătății lor, așa că eu Apreciați-vă aruncați asta acolo, pentru că, așa cum am spus, oricând vorbiți despre mâncarea de animale de companie, care este cu siguranță un subiect care merge mână în mână.

Jennifer: Desigur. da.

Samantha: Sper că vă bucurați de acel interviu la fel de mult ca și mine. Am învățat atât de mult de la a vorbi cu doctorul Jennifer Adolphe și vreau să-i mulțumesc foarte mult pentru a veni în spectacol și a fi pe podcast, cred că a fost foarte benefică și o mulțime de informații minunate și, bineînțeles, la capăt acolo Abuzată pe obezitatea animalelor de companie, așa cum am spus că cred că oricând vorbim despre alimentele câinilor, trebuie, de asemenea, să atingem obezitatea animalelor de companie, adică o epidemie în țara noastră și este cu siguranță ceva care merge mână în mână cu mâncarea de animale de companie.

Așa cum a menționat doctorul Adolphe și, după cum vă voi menționa, dacă aveți întrebări despre hrana pentru animale de companie, absolut, prin toate mijloacele, faceți propria dvs. cercetare, dar vorbiți cu un specialist instruit, vorbiți cu cineva care știe despre hrana pentru animale de companie și nevoile nutriționale ale câinilor și în special nevoile specifice ale câinelui dvs. Deci, dacă puteți vorbi cu medicul veterinar sau ați stabilit un timp pentru a vă întâlni cu un nutriționist canin, cineva care poate privi asupra înregistrării generale a câinelui dvs., sănătatea și bunăstarea, totul din starea dinților și a pielii lui și a pielii haina lui la vârsta, greutatea sa, rasa lui, și știu ce fel de mâncare ar fi mai bine pentru el. Așa că este recomandarea mea pentru tine.

Dacă aveți alte întrebări, desigur, sari Teyoryofpets.COM și lăsați-le acolo, voi încerca să răspund la ceva ce pot răspunde, și dacă nu pot răspunde, voi găsi cu siguranță informațiile pentru dvs. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le lăsați acolo, există un loc unde vă puteți înregistra întrebările sau comentariile dvs. și le pot folosi pe viitoarele podcast-uri. Dacă nu sunteți confortabil să fiți într-un viitor podcast, nu este nici o problemă, avem o secțiune în care puteți introduce aceste comentarii și întrebări, așa că mă uit mereu să aud de la voi. Și din nou dacă există tot ce pot răspunde, dacă aveți șanse de întrebări, există cineva acolo ascultând cine are aceleași întrebări, astfel încât să ne facem toate aceste întrebări, să împărtășesc aceste comentarii și să fiu sigur a se intoarce la tine.

Dacă vă bucurați de podcast, vă rugăm să luați doar câteva minute, săriți pe iTunes și lăsați-mi o recenzie bună, care mă ajută cu adevărat să iau cuvântul despre podcast, ceea ce mă va ajuta să-l dezvolt mai repede și să pot obține mai mulți specialiști La fel ca doctorul Jennifer Adolphe cu mine. Deci, dacă băieții ar putea să ia un minut și să facă asta, aș aprecia foarte mult.

Te voi vedea data viitoare. Mă duc, pe o piesă diferită, dar cu siguranță legată, data viitoare când vorbesc despre diabetul PET, în special Dog și diabetul de pisică, care este ceva ce este o epidemie tot mai mare și este ceva ce cred că o mulțime de Proprietarii de animale de companie nu sunt educați și nu știu ce semne de căutare, cât de mulți din cinci câini au acum diabet canin și nu sunt sigur că statisticile despre pisici, dar că este și un număr de creștere, de asemenea, Știu că este mai puțin la pisici, deoarece pisicile pot intra de fapt în remisiune diabetică. Oricum, oricum, dar este ceva ce trebuie să fim educați și este ceva pe care toți părinții de companie ar trebui să știe, indiferent dacă câinele dvs. este diagnosticat acum sau doriți doar să fiți educați pentru că nu știți niciodată când aceste semne ar putea Pop-up. Deci, stați la îndemână săptămâna viitoare pentru asta și vă voi vedea data viitoare Teoria animalelor de companie. Vă mulțumim că ați ascultat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 7: umanizarea hranei pentru câini cu dr. Jennifer adolphe, dr