Cineva vinde versiuni contrafăcute ale acestui hrană populară de animale de companie

Cineva vinde versiuni contrafăcute ale acestui hrană populară de animale de companie

Ca și cum nu avem suficient să fim prudenți ca părinți de companie, acum cineva vinde mâncarea de animale contrafăcute. 2015 sa dovedit, cu siguranță, anul reamintește produsului PET și acum acest lucru. Consumatorii sunt deja preocupați de ei câine tratează și jucării pentru câini și am avut deja îngrijorări cu privire la unele branduri alimentare pentru animale de companie. Alimentele pentru câini contrafăcute se pot suna prostie, dar retailul pe Internet îl face extrem de ușor ca oamenii să vândă produse contrafăcute și să scape cu ea.

Pe 25 augusta, Campionul pentru animale de companie a anunțat că cineva a vândut versiuni contrafăcute ale anumitor elemente de la linia de alimentare cu animale de companie a lui Orijen. Până în prezent, produsele au fost găsite numai în China, dar cu comerțul pe Internet cresc tot timpul, este posibil ca acesta să nu fie cu mult înainte de a începe să se prezinte și în alte părți ale lumii.

Cineva vinde versiuni contrafăcute ale acestui hrană populară de animale de companie

LEGATE DE: 10 VET Branduri de alimente recomandate pentru câini

În declarația companiei, ei au spus că au primit anchete de la un număr de consumatori implicați în China care pun la îndoială autenticitatea alimentelor pentru animale de companie pe care le-au achiziționat online. Ei spun că, deși investigația privind această chestiune este în curs de desfășurare, ei pot confirma că alimentele contrafăcute de animale de companie au fost distribuite în China. În scopuri de siguranță, au cerut pe oricine care crede că pot avea alimente contrafăcute pentru a opri hrănirea la animalele de companie.

Dacă comandați alimentele dvs. de companie online, trebuie să vă asigurați că îl cumpărați de la un comerciant cu amănuntul de încredere. Pe site-uri precum Amazon sau eBay, multe produse sunt re-vândute sau făcute pentru a arăta ca produsele de marcă de nume, când de fapt nu sunt. Aceste produse sunt de obicei vândute la prețuri mai ieftine decât orice alt comerciant cu amănuntul online. Declarația de la Campionul Pet Foods avertizează proprietarii de animale de companie la:

"Achiziționați de la un comerciant autorizat. În cazul achiziționării online, vă recomandăm să solicitați ca comerciantul dvs. să confirme că alimentele sunt autentice. În timp ce mâncarea contrafăcută este numai în China, vă recomandăm iubitorii de animale de companie în toate părțile lumii cumpăra întotdeauna mâncarea de la un comerciant autorizat."

Dacă achiziționați alimentele dvs. de câine online, trebuie să verificați întotdeauna să vă asigurați că vânzătorul este autorizat de către compania de alimente pentru câini să-și vândă produsele. Mulți producători au un link pe site-ul lor care listează distribuitorii și, uneori, chiar au o pagină de căutare care vă va ajuta să găsiți un comerciant cu amănuntul în zona dvs.

Cineva vinde versiuni contrafăcute ale acestui hrană populară de animale de companie

Champion Pet Foods este în mod specific de avertizare consumatorilor pentru a vă asigura că pachetul de alimente pentru animale de companie pe care îl achiziționează are două etichete de autenticitate (prezentate în dreapta). Dacă sunteți încă suficient de curajos pentru a comanda online, vă solicită să solicitați ca comerciantul cu amănuntul să confirme prezența ambelor autocolante înainte de a fi de acord să cumpere produsul.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Știți că întotdeauna caut o afacere bună, dar când vine vorba de mâncarea pe care îmi hrănesc câinii, nu iau niciodată o scurtătură. De-a lungul anilor am aflat că 99% din timp, veți obține ceea ce plătiți. Există acele ocazii rare când veți obține într-adevăr afacere buna pe un produs de calitate, dar asta nu se întâmplă foarte des. Pentru mine, aș prefera să plătesc mai mult pentru ceva de la un comerciant cu amănuntul decât să salvez câțiva dolari cumpărați de la o companie pe care nu o cunosc sau că are o reputație slabă.

Câinii noștri nu pot face cumpărături pentru ei înșiși. Depinde de noi să luăm decizii înțelepte cu privire la mâncarea pe care o achiziționăm pentru ei și să cumpărați de la un vânzător necunoscut online nu este o alegere foarte bună. Fac o sumă echitabilă de cumpărături online, dar nu mi-aș cumpăra niciodată alimentele online și simt același mod despre mâncarea pe care îmi hrănesc animalele de companie. Trebuie să merg într-un magazin pe care am încredere și să achiziționez marca de mâncare de câine pe care o cunosc este în siguranță și sănătoasă pentru câinele meu. Nu vreau să iau șanse când vine vorba de sănătatea câinelui meu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cineva vinde versiuni contrafăcute ale acestui hrană populară de animale de companie