De ce și unde să faceți cumpărături pentru aprovizionarea cu ridicata cu ridicata

Când cumpărați produse de companie, doriți produse accesibile care vor dura. Pentru unele produse pentru animale de companie, aveți nevoie doar de unul sau două în funcție de numărul de animale de companie pe care le aveți. Cu toate acestea, există și alte consumabile de câini pe care trebuie să le cumpărați în mod repetat, cum ar fi hrana pentru câini, câine tratează Anumite bucăți de îmbrăcăminte pentru animale de companie, accesorii și produse de baie. Pentru acele consumabile, este adesea o idee bună să cumpărați en-gros.

Cumpărarea cu ridicata este o altă modalitate de a spune cumpărarea în vrac. Puteți găsi câteva oferte minunate în acest fel. Ați auzit vreodată de un preț unitar? Este costul pe piesă pentru ceea ce cumperi. De exemplu, dacă cumpărați alimente pentru câini conservate în vrac, eticheta de preț de pe raftul magazinului ar trebui să vă arate prețul pentru întregul pachet și prețul unității. Prețul total poate fi de 10 USD. Dacă există 10 cutii în pachet, prețul pe unitate este de 1 USD.

Amintiți-vă să verificați prețul unității împreună cu prețul total al pachetului este cheia obținerii unor oferte bune atunci când cumpărați en-gros. Uneori prețurile cu ridicata pot fi înșelătoare. Cumpărarea în vrac nu este întotdeauna sinonimă cu obținerea celui mai bun preț. Unii oameni se încadrează în ceea ce suntem aici la vârfurile de vârf de câine, cum ar fi să-i sunăm pe The & # 8220.& # 8221; Ei presupun că cumpărarea en-gros îi va primi a mai bine, astfel încât acestea nu deranjează verificarea prețurilor unitare ale articolelor.

De ce și unde să faceți cumpărături pentru aprovizionarea cu ridicata cu ridicata

În acest articol, vă vom învăța de ce și unde să faceți cumpărături pentru aprovizionarea cu ridicata cu ridicata, astfel încât să puteți obține cel mai mare bang pentru dolarul dvs. Veți învăța, de asemenea, câteva sfaturi și trucuri pentru a găsi cele mai bune oferte pe en-gros de animale de companie.

De ce și unde să faceți cumpărături pentru aprovizionarea cu ridicata cu ridicata

De ce să cumpărăm cu ridicata

Economii

Există o mulțime de beneficii care vin cu cumpărături pentru consumabile de animale de companie, nu cel puțin din care economisește bani. În ceea ce privește costurile, clienții dispuși să cumpere în vrac tind să obțină un avantaj față de cei care nu. Dacă dețineți mai mult de un câine, cumpărăturile cu ridicata sunt de asemenea benefice pentru dvs. Cumpărați deja cantități mari în dimensiuni și cantități regulate și, de obicei, puteți să le cumpărați mult mai ieftin în cantități mai mari, atâta timp cât știți ce să obțineți și cum să îl păstrați.

LEGATE DE: Pro Groomor`s Dog Favorite Produse pentru îngrijirea la domiciliu Grooming

Dog alimente, accesorii de asistență medicală și produse, cum ar fi cele pentru îngrijirea urechilor, îngrijirea dentară, consumabile de îngrijire și housebreaking sunt unele dintre produsele care sunt bune pentru achiziționarea cu ridicata. Dacă aveți un câine activ care merge mereu în afară, îmbrăcăminte precum cizme de câine, gulere, identificatori și veste sunt altceva pe care doriți să-l luați în considerare.

Conforturi

Dacă nu ați folosit ultimul lucru, produsul este disponibil imediat când achiziționați în vrac. Dacă, de exemplu, veți ieși din alimente uscate în mijlocul umplerii castronului câinelui, în loc să faceți câinele dvs. cu mai puțină mâncare sau trebuie să faceți o excursie neplanificată la magazin doar pentru hrana pentru câini, puteți merge Mai mult de la locul pe care l-ați stocat în vrac mâncare pentru câini și alte bunuri.

Sfaturi și trucuri

Există câteva sfaturi și trucuri care trebuie luate în considerare la cumpărături cu ridicata, astfel încât să faceți cumpărături eficient și inteligent.

De ce și unde să faceți cumpărături pentru aprovizionarea cu ridicata cu ridicata

Planificarea și pregătirea profundă sunt cheia pentru a cumpăra cu ridicata cu ridicata. Faceți o listă de lucruri pe care le folosește animalul dvs. și asigurați-vă că aveți camera să le stocați. Nu doriți să faceți achizițiile dvs. și apoi să vă dați seama că nu aveți spațiu în care să păstrați totul. Să fie conștienți de faptul că unele produse au nevoie de depozitare specială și va trebui să luați în considerare acest lucru.

Unde să cumpărați en-gros

Acum, că știți de ce să cumpărați en-gros, vă vom arăta trei locații online diferite la comanda cu ușurință și eficientă cu ridicata accesorii pentru animale La prețuri coerente și accesibile.

Primul site pe care îl recomandăm Angrosistul.COM. Ei vând o gamă largă de consumabile de animale de companie, inclusiv jucării, tratamente, gulere, hamuri, consumabile de antrenament, îmbrăcăminte, wellness și multe altele. De asemenea, vinde alimente pentru câini. Puteți căuta pe site-ul lor prin nume de marcă și / sau număr pentru produsul specific câinelui dvs. sau puteți face cumpărături și faceți clic pe diferitele file care detaliază ceea ce oferă să cumpere.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Acest site oferă un catalog de cumpărături online și "oferte de vacanță" în secția lor specială și includ, de asemenea, "specialități de vânzări" care vă țin în legătură cu tranzacțiile oferite de vânzătorii de pe site. Există zeci de furnizori de la care să alegeți. Ea are chiar și o secțiune drăguță "pentru iubitorii de animale de companie", unde vinde lucruri pentru casa și pentru iubitorii de câini. Ei vând bijuterii, pungi de tote, îmbrăcăminte de potrivire pentru tine și câine, un cap de câine Walker, și un șorț de îngrijire a animalelor, astfel încât să nu-ți faci părul pe tine însuți.

Al doilea magazin pe care îl recomandăm petedge.COM. Gettedge este deosebit de bun pentru asistența medicală, consumabilele de origine și îmbrăcămintea, deși vinde și jucării și tratează. Mult ca angro-echivalet.COM, ATTEDGE oferă colecții în vrac la un preț competitiv. Ei au atât un director de brand și un director de produse în secțiunea "Vânzarea" lor.

Site-ul webs Secțiunea de sănătate este deosebit de fenomenal! Ei vând îngrijire a urechii, îngrijirea ochilor și gouse, produse dentare, medicale și de reproducere. Selecția lor de consumabile de îngrijire include produse de unghii, uscătoare, mese, căzi și alte consumabile de curățare pe care le folosesc și sunt asociate cu ghidurile lui ATTEDGE privind utilizarea și mirele cu produsele pe care le cumpărați. (Sugestie: Acest lucru vă va economisi și mai mulți bani.)

Se adresează și companiilor, vânzarea de materiale promoționale și a altor materiale necesare pentru animale de companie Afaceri legate de afaceri.

De ce și unde să faceți cumpărături pentru aprovizionarea cu ridicata cu ridicata

Nu în ultimul rând, al treilea loc minunat de a face cumpărături pentru consumabilele cu ridicata cu ridicata este Dolardays.COM. Zilele de dolar nu se limitează la livrările de animale de companie și nu are la fel de largă o selecție, dar ceea ce oferă în livrările de animale de companie sunt variate și larg variind atât în ​​calitate cât și în cantitate. Vindem alimente, echipamente, consumabile de antrenament, paturi, transportatori, leashes și multe altele.

LEGATE DE: Jucăriile de puzzle interactive pentru câini ca exerciții de creier

Vindem după prețul cazului, prețul piesei și prețul rucsacului. Puteți derula fiecare opțiune pentru a vedea care este cel mai rentabil pentru dvs.

În timp ce celelalte site-uri prezentate mai sus au, evident, mai multe opțiuni în ceea ce privește produse pentru animale de companie, Site-ul zilelor de dolar nu ar trebui să fie redus. Stochează cele mai populare branduri și mai ales stocuri foarte mult când vine vorba de eliminarea deșeurilor pentru animale de companie. Acestea oferă o gamă largă de suporturi pentru pungi de deșeuri și de curățare, ceva ce celelalte două site-uri nu stochează la fel de multă varietate.

Sperăm că aceste trei site-uri vă vor inspira să faceți o comparație a prețurilor și să vă dați seama ce produse și locații sunt cele mai bune pentru dvs. atunci când vine vorba de îngrijirea animalului dvs. de companie. Nu uitați să urmăriți prețurile elementelor, astfel încât să nu vă suiți în capcana cu ridicata.& # 8221; După cum doriți cât sunteți un cumpărător inteligent, veți economisi o mulțime de bani cumpărați achiziționarea de servicii de companie en-gros de animale de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce și unde să faceți cumpărături pentru aprovizionarea cu ridicata cu ridicata