8 Planuri gratuite de copac diy cat

Free Pat Plan Plans ilustration

Dacă sunteți proprietar de pisici sau aveți pe cineva în viața voastră, veți dori să vă uitați la această listă de planuri gratuite de copac DIY CAT, astfel încât să puteți construi acel kitty norocos lor propriul loc de joacă.

Aceste planuri gratuite de copac de pisici includ fotografii, diagrame și instrucțiuni de construcție pas cu pas, astfel încât să puteți construi un copac de pisici care să fie perfect pentru pisica ta și spațiul pe care trebuie să-l puneți.

Veți găsi planuri pentru copacul de pisici tradițional, dar și pentru o priză de pisică, o casă și un stand simplu. Este un proiect de construcție simplu pe care ar trebui să-l poată pune împreună cu ușurință pentru un cost rezonabil.

Dacă vă plac aceste planuri gratuite, ați putea, de asemenea, să vă placă planurile care vă ajută să construiți a Casa de câine sau a Rabbit Hutch.

10 copaci uimitori de pisici pe care trebuie să o vezi
01 din 08

Brittany Goldwyn a proiectat acest copac de pisică DIY, care este mai mult decât distractiv pentru pisica ta, ea arată, de asemenea, o bucată de artă naturală pe care o puteți plasa oriunde în casa ta.

Folosind ramuri reale de copaci, placaj, pietre, frânghie și verdeață faux, pisicile tale interioare își va iubi noul turn de pisică.

Există o listă a consumabilelor, instrucțiuni de construcție și fotografii color pentru a vă ajuta să construiți acest proiect de prelucrare a lemnului.

Copacul pisicii DIY cu ramuri reale din De Brittany Goldwyn

  • 02 din 08

    Perfect Perfect are un plan mai elaborat de arbori de pisici care include mai multe force, un loc de ascundere, un hamac și tot felul de locuri pentru a zgâria și a juca cu jucării.

    Inclus în acest plan gratuit este o listă de materiale, instrucțiuni scrise și fotografii color.

    Cum de a construi un copac de pisici din Home experimental

  • 03 din 08

    Acest plan de pisici de pisici gratis la IMGUR are o înălțime de 6 metri cu 2 platforme - una la partea de sus și una la câțiva metri de bază, precum și o goală, mochetă în interior pentru ca pisica să se deplaseze în sus și în jos.

    Există mai multe imagini în acest plan, precum și instrucțiuni specifice despre ce să faceți pentru a construi întregul lucru.

    Planul de la Imbur

  • 04 din 08

    Acesta este un alt copac de pisici care ar trebui să fie foarte simplu de construit. Este alcătuită din 5 platforme cu 4 grinzi de sprijin.

    A doua jumătate a acestui ghid la arată cum să facă un alt copac de pisici folosind o scară veche de lemn.

    Cum să faci un copac de pisici din WikiHow

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Acest plan gratuit de copac Cat explică modul de construire a 3 platforme cu rampe pentru a le accesa. Costul estimat pentru a construi acest lucru este de 20 de dolari la 50 de dolari, și ar trebui să fie suficient de ușor pentru a pune împreună chiar și pentru începători.

    Există un total de 10 pași în acest ghid, plus un instrument și o listă de cumpărături și câteva imagini reale pe care le puteți referi când vă deplasați prin ele.

    O versiune PDF a acestui plan este, de asemenea, disponibilă.

    Kitty Tree din Ana White

  • 06 din 08

    Dadand.COM are acest fișier PDF de o singură pagină care servește ca ghid pentru construirea unui condo de pisică, așa cum se vede în această imagine.

    Inclusiv piesa de jos, acest condo de pisica este compus din patru platforme si trei grinzi de sprijin.

    Întregul proiect este estimat că costă aproximativ 25 de dolari și ia două ore pentru a termina.

    Planul de condo Kitty din Dadand

  • 07 din 08

    HGTV are un plan gratuit de condo de pisică care utilizează țeavă din PVC acoperită cu coardă pentru suport și trei coșuri care sunt atașate cu paranteze care vă așteaptă doar pisica.

    Există o listă de materiale, fotografii color și instrucțiuni scrise pentru a vă ajuta să completați acest proiect într-o după-amiază.

    Cum să faci o condo de pisică din Hgtv

  • 08 din 08

    ShowCatsonline.Planul de copac de pisici gratuit pare să aibă totul. Acesta include o platformă de top, o casă mică, un pat și un tub, toate fiind complet covoare.

    Planul vă arată tot ce aveți nevoie pentru a pune acest lucru împreună, inclusiv lista de materiale, toate instrumentele de bază necesare și 15 pași.

    Construirea unui copac de pisici din Arată pisicile online

  • Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Planuri gratuite de copac diy cat