De ce dormi pisica mea pe capul meu?

De ce dormi pisica mea pe capul meu?

Tocmai ați cheltuit 49 de dolari pe un pat de pisici de bună calitate pentru a vă oferi pisicii toate luxurile pe care le merită și încă mai iubește să doarmă pe cap. Există vreo ieșire din această situație? Aceasta este, de fapt, o situație foarte frecventă pentru majoritatea proprietarilor de pisici. Ceea ce face pe această lume să se comporte în așa fel? Din toate locurile, de ce insistă să se culce pe capul tău? Ai fi surprins să știi motivul din spatele acestui comportament ciudat. Să aflăm.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de pisici

Ei caută căldura corpului tău

Temperatura corpului pisicii dvs. este în mod normal mai mare decât a ta. Temperatura lor variază de la 100.5 până la 102.5 Fahrenheit într-o zi medie. Aceasta înseamnă că pisica ta tinde să se răcească foarte ușor, ceea ce este motivul pentru care continuă să caute un loc mai cald, mai ales când vor să doarmă. Ați observat vreodată că pisica dvs. de dormit pe dispozitivele electrice, lângă o sobă sau într-un loc în care razele de soare cad direct? Ei bine, ei primesc aceeași plăcere când dorm pe cap. Căldura corpului scapă de cap și este la o temperatură mai mare decât alte părți ale corpului. Ce poate fi un loc mai bun pentru ca pisica ta să doarmă pe altele decât preferatele lor omul omului cap? Deci, nu te supăra prea mult când vin la tine; Este benefică atât pentru pisici, cât și pentru oameni dacă dorm aproape împreună.

Cat doarme pe uman `SRC =

Îi place parfumul tău

Mirosul este unul dintre cele mai bune lucruri care vă afectează imens pisica. Ei își identifică potențialul pradă și dușmani, recunoscând mirosul lor. Au glande de parfum peste tot corpul lor și o folosesc pentru a lăsa urme de aromă pe obiecte. Și este uimitor când ești tu pe care-l doresc tot timpul. Mirosul tău se completează pe lista lor, deoarece o pot lega de cineva care îi pasă atât de mult pentru ei. De aceea, noaptea, ei merg direct pentru capul tău, să doarmă o scăldată de noapte lungă în parfumul tău. S-ar putea să vă treziți la pisica "îngrijirea" vă prin lingerea părului, o trăsătură adorabilă și un spectacol de afecțiune flagrantă din partea lor. Dă-ți pisica o frecare bună dimineața, la urma urmei, ei merită!

Se simt în siguranță

Deși pisica ta rămâne cu tine acasă, culcare este când vor să se simtă complet în siguranță. Ei doresc protecție împotriva oricăror atacuri posibile asupra lor, în timp ce sunt adormiți adânc. Acesta este un comportament tipic pentru orice animal din sălbăticie; Chiar și leul va urca un copac înainte de a adormi să se simtă în siguranță și să se asigure. În acest caz, pisica ta simte că capul tău este unul dintre cele mai sigure locuri pe care le-ar putea dormi vreodată. Prezența ta îi face să se simtă protejați. La urma urmei, tu ești omul care le oferă mâncare și adăpost și se ocupă de ei în toate privințele.

Vor să-și petreacă mai mult timp cu tine

În timp ce sunteți departe de casă toată ziua pentru muncă, pisica voastră vă lipsește foarte mult, fără să vă realizați. Nu contează cât de mulți Jucarii de pisici și alți tovarășii de blană pe care o au, ei încă pierd afecțiunea că numai tu îi poți da. Odată ce vă întoarceți acasă de la serviciu, ei se încântă foarte entuziasmați și ei alerg să se frece de picioarele voastre. Pisicile iubesc atingerea fizică și acesta este și unul dintre motivele pentru care preferă să dormi lângă sau pe capul tău. Părul tău moale face pentru un pat foarte confortabil!

Sunteți una dintre proprietățile lor

Pisicile sunt creaturi maiestuoase. Îi place să creadă că le servim ca și redevențele pe care le sunt. Pisica ta te privește ca proprietate, să faci orice cu tine, așa cum vă place. Aceste creaturi de eleganță doresc să fie în partea de sus a priorității dvs., să aibă o atenție maximă și să rămână în partea de sus a minții tale, literalmente. Acest lucru ar trebui să explice de ce cred că dormind pe capul tău și șandând patul lor scump este o idee strălucită.

Ce poate fi o soluție confortabilă?

Așa că luăm ca pisica ta sărituri pe capul tău de mai multe ori în timpul nopții. Spre deosebire de noi oamenii, pisicile nu dorm de orele drepte. Dacă nu puteți dormi din cauza personalității nocturne ale pisicii dvs. și continuă să se miște sau să se joace, aici sunt câteva lucruri pe care le puteți încerca, care vă va lăsa pe tine și pe pisica dvs. de somn noaptea:

  • Asigurați-vă că patul pisicii dvs. este cald și confortabil și numai atunci vor fi atrași de a dormi acolo. În caz contrar, ei vor mai rătăci în apropierea capului.
  • Este important pentru dvs pisica să se supună unui exercițiu sau activități înainte de culcare. Acest lucru le-ar epuiza fizic, după care le puteți hrăni o masă frumoasă și gustoasă. Mâncarea de umplere și oboseala combinată le-ar îndruma prin pașii următori, eu.E. ei se vor gândi să doarmă în cele din urmă.
  • Cel mai bun mod de acțiune, totuși, ar fi să vă antrenați pisica pentru a rămâne în afara camerei dvs. toată noaptea. Pur și simplu închideți ușa dormitorului, deși s-ar putea să se zgârie la ușă sau să se lase să-i lase câteva zile destul de curând, se vor obișnui cu asta. Asigurați-vă că pisica dvs. are tot ce au nevoie, cum ar fi apa, alimentele, Pat de pisică, cutia de gunoi și postul de zgâriere și nu vă vor mai deranja.

În legătură cu o postare: Cele mai bune turnuri de zgâriere de pisică

pisica dormind pe un copil

În legătură cu o postare: Paturi de pisici încălzite

Linia de jos

Tu stii, pisicile sunt traverse mari și dragostea de odihnă. Prietenul tău pufos ar putea lua mai multe NAPS pe tot parcursul zilei, dar treziți obosit ca niciodată. Nu este o surpriză faptul că le găsiți întotdeauna în locuri amuzante din jurul casei dvs., deoarece știm cu toții pisicile ca să exploreze. Pisica ta iubește dormind pe capul tău confortabil, deoarece este un semn de afecțiune și este o legătură pe care o vei prețui pentru totdeauna.

Are dormit pisica pe cap? Purarea lor te trezește dimineața sau dormi să dormi? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce dormi pisica mea pe capul meu?