Siamese pisici galerie de imagini

O frumoasă pisică Siameză Fluffy cu ochi albaștri se află pe pervaz

În 1880, regele Siam a dat două perechi de Pisicile Siameze la Consulul General englez din Bangkok și le-a adus acasă în Anglia, unde au creat o senzație. Popularitatea lor a urcat rapid. Deși standardul de rasă sa schimbat semnificativ de-a lungul anilor, Siamese rămâne ridicată în popularitate pentru persoanele care caută un animal de companie pedigre.

Indiferent dacă gusturile dvs. rulează de la tradiția la versiunea modernă a siamezei, aceste imagini reprezintă "Meezers" exotice în toată gloria lor. De asemenea, aflați despre unele dintre comportamentele individuale și ciudate ale pisicilor.

01 din 25

Rubin

Ruby este o pisică albastră Siamese, vârsta de nouă luni în fotografie. Ea este o pisică foarte nebună care urăște să fie tachina cu coada ei strâmbă. Timpul ei preferat al anului este Crăciun, deoarece ea iubește să se ascundă sub fusta copacilor.

Continuați la 2 din 25 de mai jos.
  • 02 din 25

    Balo

    Acesta este Baloo, el este o siameză de cinci ani, văzută aici cu copilul său. Baloo este un Kitty dedicat și iubește să se joace cu jucăriile sale (legăturile de păr) pe care el lasă convenabil în vasul de mâncare în fiecare dimineață ca și cum ar fi fost prada lui.

    Continuați până la 3 din 25 de mai jos.
  • 03 din 25

    Sir Lancelot, un punct de sigiliu clasic Siamese

    Sir Lancelot de Blue-Gem este un punct de sigiliu clasic Siamese. El este extrem de inteligent și afectuos - un adevărat casanova. El iubește să salute pe toată lumea la ușa din față. În momentul în care sunetul chimes este oprit sună alarma cu vocile tipice Siamese. Odată ce vi se permite, sunteți întâmpinați atunci el decide cât de demn este din prezența sa.

    Continuați până la 4 din 25 de mai jos.
  • 04 din 25

    Toasty, un punct de ciocolată siameză

    Toasty este un punct de ciocolată de un an Siamese care iubește să salveze în lumina soarelui. El este un băiat jucăuș, dulce și foarte inteligent. El are calități "ragdoll", în sensul că nu se va mișca niciodată când se va lua și este întotdeauna în sus pentru o plimbare bună.

    Continuați până la 5 din 25 de mai jos.
  • 05 din 25

    Mojo, un punct de ciocolată siameză

    Mojo este o ciocolată siameză și este de aproximativ 3 ani. El este foarte vorbitor și jucăuș și îi place să pună ceilalți pisici atunci când se așteaptă cel puțin. El iubește să fie pe partea de sus a dulapurilor și este șeful familiei de pisică la casă.

    Continuați până la 6 din 25 de mai jos.
  • 06 din 25

    Jeter

    Jeter îi iubește pe burtă frecat - tot ce trebuie să faceți este să întrebați dacă vrea să frece burta și se rostogolește. El iubește să vorbească, iar locul lui preferat este în turul proprietarului său.

    Continuați până la 7 din 25 de mai jos.
  • 07 din 25

    Polydactil Jada

    Jada este poliadactil, cu degetele de la picioare la toate cele patru picioare. Când se află pe poala proprie a proprietarului, îi place să "țină mâinile", care, cu degetele de la picioare, îl face să se simtă ca o mână blană mică. El a fost adoptat de la un grup de salvare Siamese și este undeva peste 12 ani de vârstă. El are astm, Începând cu insuficiența renală cronică și o inimă mărită, dar niciunul nu îl împiedică să se joace ca un pisoi uneori.

    Continuați până la 8 din 25 de mai jos.
  • 08 din 25

    Violet, un amestec liliac siamese-tabby

    Acest lucru este violet care este 1.Lilac Siamese-Tabby American, adoptat de la o organizație care a salvat-o și familia ei dintr-un adăpost supraaglomerat.

    Continuați până la 9 din 25 de mai jos.
  • 09 din 25

    Nicky, un punct de ciocolată siameză

    Nicky este un punct de ciocolată Siamese. El este plin de răutate și fură orice lucru care arată ca "distracție". El iubește deținătorii de ponei și va juca cu ei ore întregi.

    Continuați până la 10 din 25 de mai jos.
  • 10 din 25

    Mickey

    Mickey a adoptat proprietarul său, Leonie când a mers la un adăpost local de animale pentru a face o donație în memoria pisicii unui prieten. Mickey a sărit jos de la un raft, a venit până la firul unde se odihneau mâinile și au pus ușor o labă pe mâna ei. În timp ce nu avea intenția de a adopta o pisică în acea zi, Mickey a fost în curând în noua sa casă pentru totdeauna curbată în poala ei. Marcajele și colorarea lui sugerează că poate fi a Snowshoe.

    Mickey are o personalitate afectuoasă, fiind un adevărat snuggler. El supraveghează gospodăria pentru a se asigura că omul devine lucrurile corecte, în special timpul de alimentare. Pisica spațială nebună "iese uneori, la fel ca și jungla sălbatică. Mickey nu este o pisică speriată și este în totalitate de încredere în toată lumea - el este foarte bun de vizitatori.

    Ca o pisică interioară, spoturile preferate Mickey includ copacul său de pisică, oriunde în camera frontală, care devine soare complet și pe podeaua de baie dimineața când încălzirea în pardoseală este aprinsă.

    Continuați până la 11 din 25 de mai jos.
  • 11 din 25

    Levi, un punct de sigiliu Siamese

    Levi (numit după culoarea denim a ochilor lui) este o pură care are o lungă linie de campioni și campioni supreme. El iubește că este periat. Dacă vede o pensulă, el conduce spre el. Când el este periat nimic nu contează sau îl îngrijorează.

    Continuați până la 12 din 25 de mai jos.
  • 12 din 25

    Jupiter, un punct albastru tradițional siameză

    Acesta este Jupiter, un punct albastru de patru ani tradițional siameză. El iubește atenția constantă (are strigătul caracteristic al unei siameză) și îi place să stea în mijlocul oricărui proprietarul său. El iubește să se prăbușească cu mingea lui Jingle, el iubește lucrurile și, mai multe dintre tot ce iubește să se înghesuie pe proprietarul său.

    Continuați până la 13 din 25 de mai jos.
  • 13 din 25

    Mousse

    Mousse (ca în ciocolată) nu sa înțeles bine în prima casă, fiind gelos de celelalte pisici. Proprietarul său sa asigurat că o casă bună pentru totdeauna a fost găsită unde ar obține o mulțime de atenție individuală. El este acum un băiat foarte bun.

    Continuați până la 14 din 25 de mai jos.
  • 14 din 25

    Bitsy, piper și mac

    Piperul și macul sunt punctul de lynx de trei ani Siamese și Bitsy este un punct de sigiliu de doi ani Munchkin că fetele mari au adoptat. Piperul este cifra mami pentru ea, dar macpy se preferă într-adevăr să joace "eticheta, tu ești."

    Chiar dacă sunt fete interioare, toate cele trei plimbare pe o lesa. Călătoriți într-un RV mic le permite să vadă lumea în timp ce merge. Îi place să meargă în parc, urmărind veverițele joc, chirping la păsări.

    Continuați până la 15 din 25 de mai jos.
  • 15 din 25

    Buddy Hunter

    Buddy este un Siamese Tomcat de 10 ani, care împărtășește casa noastră de țară cu proprietarii săi. El are destul de mult rularea actului și a fi un tomcat iubește să aducă critterul ciudat. Într-o zi la întoarcerea acasă proprietarii au găsit un mare și decedat "groapa de rușine" În camera lor de zi și amicul așezat acolo mândru ca un păun. Trebuie să fi fost o strângere strânsă prin ușă mică de companie.

    Continuați până la 16 din 25 de mai jos.
  • 16 din 25

    Şansă

    Șansa este un bărbat de 10 ani. Șansa a rămas lumină în culoare, încă alb în multe zone ale corpului său. El este un băiat foarte mândru și mai degrabă să se așeze și să se predea și să se înmoaie în soare și nu poate să-și piardă părul. Dacă este, el trebuie să se curățe imediat. Șansa de constrângere mare este de a mânca mături și trebuie să fie ținute la îndemână.

    Continuați până la 17 din 25 de mai jos.
  • 17 din 25

    Sophie

    Sophie se întoarse rapid întuneric în primul ei an. Ea este un amant, dar nu-i va permite proprietarului ei să o petreacă până când vrea să fie mângâie. Sophie iubește, de asemenea Joacă Fetch, Și ea este la fel de bună la fel de bună ca orice câine. Își aduce jucăria spre proprietarul ei, o aruncă și așteaptă ca ea să arunce, din nou și din nou. Elementul ei preferat este benzile de coadă. Ea ar avea mai degrabă trupe de cauciuc, dar vrea să le mănânce. Ea îi poate mirosi din orice loc ascuns, așa că a fost o provocare pentru ao ține departe de ele.

    Continuați până la 18 din 25 de mai jos.
  • 18 din 25

    Umbră

    Umbra este una din cele două siameză într-o gospodărie.

    Continuați până la 19 din 25 de mai jos.
  • 19 din 25

    Skyy

    Skyy este una dintre cele două pisici Siameze într-o gospodărie și se numește și pentru copii.

    Continuați până la 20 din 25 de mai jos.
  • 20 din 25

    Luiza

    Luiza este o pisică siameză mai mică de 4 luni. Ea este dulce și plină de energie, având o mulțime de distracție jucând într-un apartament din São Paulo, Brazilia.

    Continuați până la 21 din 25 de mai jos.
  • 21 din 25

    Scânteie

    Sparkle a fost adoptat de centrul de salvare Siamese Cat, când avea vârsta de 12 săptămâni.

    Continuați până la 22 din 25 de mai jos.
  • 22 din 25

    Timmy, o lynx siameză

    Timmy avea 6 ani în imagine. El este o pisică de lynx Siamese, iar proprietarul său spune că este unul dintre pisicile cele mai stricate din lume, dar merită toate necazurile.

    Continuați până la 23 din 25 de mai jos.
  • 23 din 25

    Bailey

    Bailey este o siameză de cinci ani. Îi place să vorbească foarte des și foarte tare. El a fost salvat de la un apartament abandonat și a crescut de la un pisoi înfricoșat timid la o pisică de ieșire, încrezătoare și rece. Timpul trecut preferat al lui Bailey este încurcat în turul proprietarului său, purtring și făcând "dansul fericit" cu labele sale.

    Continuați până la 24 din 25 de mai jos.
  • 24 din 25

    Chat și Chan, un punct de ciocolată și liliac punct siameză

    Aceștia sunt doi frați Siamese de aproximativ 7 luni. Cel din stânga este un punct de ciocolată, iar numele său este chat. Cel din dreapta este un punct de liliac și numele său este chan. Ei erau adoptată de la un crescător care a fost copiat de pisici de peste 45 de ani.

    Continuați până la 25 din 25 de mai jos.
  • 25 din 25

    Toston, o siameză tradițională

    Tostón este o siameză tradițională de sex masculin de 9 luni. Curiozitatea lui o face uneori puțin "suicidară" și a fost prinsă cu corpul său pe jumătate dintr-o fereastră. El vânează ce pot fi găsite insecte în interior și iubește să urmărească bilele mici de folie de tablă. Arată ca un jucător de fotbal dribbling calea spre un scor de obiectiv.

  • Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Siamese pisici galerie de imagini