De ce pisica mea este întotdeauna foame?

Pisica întotdeauna foame

Pisica ta va afișa un comportament obișnuit în jurul valorii de mese de masă Când este foame, și multe pisici pot fi destul de solicitante ca acestea să fie servite. Dar pisicile nu sunt la fel de motivate de hrană ca câini, astfel încât acționând foame tot timpul, cerșind sau plâns pentru hrană între hrănire poate indica o problemă medicală. Înțelegerea modului în care și când pisicile acționează foame vă poate ajuta să știți când să vedeți medicul veterinar și ce să raportați.

Plângând pentru alimente la orele programate de masă

Pisicile sunt mai inteligente decât credeți și dacă le hrăniți în același timp în fiecare zi, ei vor ști când este timpul de masă. Plângând, plâns, și priviți la tine până când nu puneți mâncarea în castron sunt lucrurile o pisică foame este mare la a face. Nu, pisica ta nu este foame, dar probabil este foame. La fel ca oamenii, stomacul gol al pisicii trimite semnale în creier să-i spună să mănânce și dacă sunteți persoana care o hrănește de obicei, pisica dvs. vă va asigura că nu uitați mâncarea sa.

Whining pentru tratamente

Dacă vă păstrați pisica tratează într-un anumit loc și vă vede că stați la acel loc, atunci se poate rula și începe să plângă pentru un tratament. Acest lucru este și mai probabil să se întâmple dacă alegeți punga sau recipientul în sus și să-i dați un shake. Pisicile au o audiere excelentă și vor veni în funcțiune dacă au auzit un sunet familiar, fericit, mai ales dacă sunt foame.

Furtul de alimente din masă

Pisicile pot sări cu ușurință pe un contor sau o masă și pot smulge o bucată de pui sau linge un baston de unt. Odată ce primesc un gust de ceva bun care nu este în felul lor de mâncare, va fi un obicei prost că veți avea o rupere dificilă. Pisicile sunt la fel ca orice alt animal de companie și mulți oameni - care nu pot rezista unui tratament tentant, așa că asigurați-vă că tu Acoperiți-vă mâncarea Dacă intenționați să o lăsați nesupravegheați.

Pisicile care sunt în mod special active și cele care primesc cantități inadecvate de alimente în timpul mesei pot fi mai susceptibile de a fura alimentele de pe masă. Creșterea rațiilor de masă sau alimentarea unui aliment mai mare în calorii pot ajuta Păstrați pisica de la Counter Surfing daca acesta este cazul.

Mănâncă repede

Pisicile care au trebuit să concureze sau să lupte pentru alimente sunt mai susceptibile de a-și consuma mesele rapid sau ravnit. Unele pisici chiar bâzâie sau mormăi în timp ce mănâncă și par să-și înghită mâncarea fără să-l mestece. Acest lucru este comun cu pisicile care au o istorie de a fi strălucitoare, ferate sau care au provenit dintr-un gunoi mare de pisici în care mese de masă a dus la o mancare competitivă dacă alimentele au fost rare.

Pisicile care au crescut sau au obținut obiceiul de a mânca repede Relaxați-vă și să afle că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disponibilitatea alimentelor lor. După ce am obținut mese regulate, majoritatea pisicilor nu se vor simți obligați să mănânce cât de repede pot, dacă nu au cu adevărat o preocupare medicală care îi face să se simtă constant răniți.

Mâncare și vărsături

Vărsături nu este neobișnuit să vezi în pisicile casei. Se mândresc în mod extensiv, astfel încât acestea au adesea o mulțime de blănuri în tractele lor digestive, care pot forma a Hairball. Dacă o pisică nu este capabilă să treacă un pilot de păr în fecalele sale, blana va ieși din când votează pisica sau va deveni blocată în stomac sau intestine. Dacă un pilot este așezat în pisica ta, atunci va vomita mâncarea sa, deoarece alimentele nu vor putea trece. Dacă bănuiți că pisica dvs. are un pilot de păr sau alt element care este blocat în tractul lor gastrointestinal, luați animalul către medicul veterinar. X-Rays va arăta dacă pisica dvs. poate avea nevoie să aibă un element înghițit sau un pilot de păr eliminat. Această îndepărtare este adesea făcută chirurgical, dar uneori endoscopia este capabilă să recupereze lucrurile din interiorul esofagului sau stomacului.

Unele pisici voma în mod regulat după ce mănâncă și mâncarea lor este încă intactă sau întreagă. Acest act de vărsare a alimentelor întregi după masă se numește regurgitare și, de obicei, apare deoarece pisica a mâncat prea repede. Din fericire, regurgitarea este ușor de a vă opri prin încetinirea pisicii în timp ce mănâncă. Încercați să vă răspândiți alimentele pe o foaie cookie sau să plasați obiecte prea mari pentru a mânca în interiorul vasului de alimente al pisicii. Puteți cumpăra boluri speciale de alimente cu proeminențe asemănătoare cu degetul sau nuburi menite să facă ca pisica să lucreze în jurul lor și, prin urmare, să mănânce mai lent.

Mâncarea și obținerea de greutate

Dacă pisica ta plâng pentru mâncare și câștigă greutate, atunci acesta ar trebui să fie un semn ca tu să vă hrănești pisica mai puțin, în ciuda a ceea ce încearcă să-ți spună. Unele pisici, ca niște oameni, chiar și cum ar fi mâncarea și cu cât le hrăniți mai repede, cu atât mai repede Vor deveni supraponderali și predispuse la o multitudine de probleme medicale. Diabet, probleme comune, cancer, și mai mult sunt mai multe șanse să apară la animalele de companie supraponderale. Majoritatea pisicilor necesită doar aproximativ 1/4 până la 1/2 ceasca de kible uscate pe zi, dar acest lucru poate varia în funcție de nivelul de activitate al pisicii și câte calorii conțin hrana dvs. de pisică.

Dacă aveți o pisică de sex feminin care nu a fost spionată și ar fi putut avea o expunere la o pisică masculină care nu a fost sterilă, pisica voastră poate fi foame și câștigând o greutate pentru că este însărcinată. Dacă este cazul, asigurați-vă că îl hrăniți cu o formulă de pisoi pentru a vă ajuta să furnizați o nutriție maximă pentru pisoii în creștere din interiorul pisicii dvs.

Mâncarea și pierderea în greutate

Pisicile care par a fi întotdeauna foame și niciodată în greutate sunt adesea diagnosticate cu un fel de boală. Acestea includ:

  • Paraziți intestinali: Denumită în mod obișnuit viermi, paraziți intestinali se hrănesc cu ceea ce o pisică mănâncă, fură un procent mare din nutriția din alimente. Aceasta înseamnă că o pisică poate mânca și încă se simte foame, deoarece hrănesc paraziții și obține foarte puțină nutriție pentru sine. Pisicile pot obține viermi să mănânce Fleas și de la a fi afară, dar medicamentele pot scăpa pisica ta de ei. Pentru a ști ce paraziți are pisica dvs., va trebui să aveți o examinare microscopică a fecalelor sale făcute de medicul veterinar. Multe purici lunare și Heartworm Medicamentele conțin, de asemenea, medicamente de parazite intestinale, dar nu vă protejează pisica de toate tipurile de viermi.
  • Hipertiroidism: Pisicile cu o glandă tiroidiană hiperactivă au hipertiroidism și le face mereu să se simtă foame. Testele simple de sânge efectuate de VET pot diagnostica o pisică cu această boală. Poate fi tratată cu medicamente.
  • Diabet: În diabetul zaharat, pancreasul nu produce insulină în mod corespunzător și, ca rezultat, pisica nu poate folosi zaharurile produse din digerarea alimentelor pentru energie. Pisica voastră se va simți foame, deoarece corpul său nu are energia necesară în ciuda mâncării. O pisică cu diabet poate avea nevoie de injecții cu insulină. Apetitul său se va întoarce la normal după ce boala este controlată.
  • Cancer: Dacă au fost excluse alte boli și o pisică este încă întotdeauna foame și nu câștigă nici o greutate, cancerul va fi suspectat. Veterinarul dvs. va recomanda alte opțiuni de testare.

Din fericire, cele mai multe pisici iubesc doar să mănânce, iar ziua lor se învârte în jurul PNS și mese. Atâta timp cât greutatea pisicii dvs. este stabilă, nu este vorba de vărsături, având diaree sau acționând ciudat, este cel mai probabil doar o felină motivată alimentară.

Urmăriți acum: cum să știți dacă pisica dvs. este bolnavă

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Cât de des ar trebui să vă hrăniți pisica? Colegiul Universitar din Cornell din Medicina Veterinară, 2020

  2. VărsăturiColegiul Universitar din Cornell din Medicina Veterinară, 2020

  3. ObezitateColegiul Universitar din Cornell din Medicina Veterinară, 2020

  4. Diabetul de felineColegiul Universitar din Cornell din Medicina Veterinară, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisica mea este întotdeauna foame?