Cât de des ar trebui să-mi hrănesc pisica?

Pisica neagră tinere așteaptă să fie hrănită

Nu există un răspuns rapid și ușor la frecvență Cu care ar trebui să fie hrănită o pisică sau pisică dată, ca vârsta și sănătatea relativă a pisicii dvs., câte pisici aveți, propriul dvs. mediu de acasă, precum și tipul de alimente pe care îl hrăniți, vor juca cu toții o mare parte în modul în care Gestionați hrănirea. De exemplu, un îngrijitor de ședere la domiciliu va putea să se hrănească mancare la conserva la pisici sau la Pisicile geriatrice de cateva ori pe zi. Pe de altă parte, un singur proprietar de lucru sau o familie cu două venituri se va baza mai mult pe alimente uscate de pisică, cu suplimente de dimineață devreme și noaptea de mâncare conservată.

Frecvența pentru hrănirea pisicilor conserve alimente

Pisicile au nevoie de aproximativ două ori nutrienții pisicilor adulți, atât pentru creștere, cât și pentru energie. Evident, burumele lor nu pot gestiona cantități mari de alimente. Prin urmare, la fel ca bebelușii umani, ei au nevoie de hrănire frecventă la început, s-au prăbușit în timp ce cresc. Este important în această perioadă de a cântăriți pisicile în mod regulat, pentru a vă asigura că câștigă în mod regulat, dar nu deveniți prea grași. Foamea lor va fi de obicei o orientare destul de bună pentru a determina dacă primesc suficientă nutriție.

De regulă, pisoi cu vârsta sub șase săptămâni ar trebui să rămână cu pisica maternă. Dacă acest lucru este imposibil, a pisoi poate fi hrănit cu sticlă între patru și șase săptămâni. Alternativ, pisoiul poate la cinci săptămâni, să fie introdus treptat într-un bun Conserve de pisică de pisică, amestecat cu părți egale ale unei "formule de pisici", cum ar fi KMR. (Înlocuitor de lapte de pisici). Notă: Nu sfătuiesc să dau pisicilor lapte integral, deoarece multe pisici sunt alergice la ea. Pe măsură ce pisoiul se apropie de șase săptămâni, cantitatea de KMR poate fi redusă treptat, până când pisoiul mănâncă alimente conservate singur.

Notă: Aceste orientări se referă la hrănirea alimentelor conservate.

  • La 6 săptămâni: Trei sau mai multe hrăniri mici, distanțate în mod regulat pe tot parcursul zilei. Asigurați-vă că cântăriți pisoiul în mod regulat și înregistrați-i greutatea într-o diagramă datată pentru a urmări dezvoltarea sa.
  • 12 săptămâni: Creșteți cantitatea fiecărei mese și, treptat, le puteți lăsa la trei mese pe zi.
  • Aproximativ 6 luni: Puteți locui treptat mesele la două ori pe zi.

Hrănirea pisicilor adulte

Cu excepția cazului în care un pisoi prezintă creșterea excesivă a greutății, el este considerat un "adult" la vârsta de un an, iar în următorii nouă ani, poate fi hrănită "întreținerea" adulților de două ori pe zi, cu suplimente de alimente uscate atunci când este necesar , așa cum este listat mai jos.

Mâncare uscată

Alimentele uscate sunt mai mult pentru confortul îngrijitorului decât pentru Nevoile nutriționale a pisicii. Pisicile au trăit vieți lungi și fericite pe o dietă exclusivă de alimente uscate și pentru îngrijitorii de lucru, pisicile adulte pot fi hrăniți o masă de mâncare conservată dimineața și noapte, cu alimentele uscate au rămas afară pentru "pășunat."

Geriatria și nevoile speciale Pisici

Pisicile mai vechi și pisicile "nevoilor speciale" cu condiții care necesită nevoi dietetice specifice ar putea fi hrănite mai des. Cel mai bine este cu aceste pisici pentru a urma instrucțiunile medicului veterinar pentru hrănire, atât pentru a programa și tipul de alimente.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Ghid pentru creșterea pisicilor minori. Universitatea din Wisconsin Madison Scoala de Medicina Veterinară

  2. Cât de des ar trebui să vă hrăniți pisica?Colegiul Universitar din Cornell din Medicina Veterinară, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de des ar trebui să-mi hrănesc pisica?