Care este cel mai bun moment pentru a vă hrăni câinele?

Care este cel mai bun moment pentru a vă hrăni câinele

Cei mai mulți dintre noi avem micul dejun la aproximativ 6 până la 8 dimineața, prânz între 11 și 1, și apoi cină la 7 la 8 seara. De asemenea, avem tendința de a avea gustări între și, pentru cei care lucrează la schimbarea de noapte, cina poate fi, de asemenea, la aproximativ 11 până la 12 nopții. Dar asta înseamnă asta câini de companie va avea aceeași rutină, de asemenea? Aceasta este una dintre întrebările adresate adesea de newbie Proprietari de animale de companie care cred că câinii lor ar trebui să fie hrăniți aproape în același timp cu mese umane. Deci, care este cel mai bun moment pentru a vă hrăni câinele?

În legătură cu o postare: Nature`s Soi Dog Food Recenzii

Câine foame

O privire asupra practicilor comune care implică programe de alimentare

Dacă vă uitați la resursele online, veți obține o varietate de răspunsuri la această întrebare foarte simplă. Din păcate, nu există răspunsuri corecte sau greșite. Ca atare, vom încerca să examinăm unele dintre cele mai comune practici legate de programele de hrănire pentru câini.

  • Hrăniți câini de două ori pe zi

Această recomandare deține că cel mai bun moment pentru a vă hrăni câinele este devreme dimineața la aproximativ 7 și la începutul serii la aproximativ 6 ani. Motivul pentru aceasta este că anatomia și fiziologia Sistemul digestiv canin necesită aproximativ 4 până la 6 ore pentru ca alimentele să fie complet digerate și absorbite. După aproximativ 8 până la 10 ore, receptorii din stomacul câinelui vor începe să trimită semnale de foame în creier. Acesta este motivul pentru care majoritatea medicilor veterinari și câini recomandă hrănirea câinilor adulți aproximativ de două ori pe zi, oferind o fereastră de 8 până la 12 ore între hrănirea.

Trezirea dimineața și pregătirea pentru muncă înseamnă pur și simplu că trebuie să vă hrăniți câinele chiar înainte de a părăsi casa. Și din moment ce mutturile sunt cunoscute în general defecate după o masă, oferindu-le mese la începutul anului 7 dimineața înseamnă că mai aveți timp să le umblați afară pentru ei trece-ți poopul lor. Odată ce acest lucru este realizat, puteți merge apoi la propria afacere pentru restul zilei.

În legătură cu o postare: Zignure Dog Food Review

Odată ce ajungeți de la serviciu seara, puteți să vă hrăniți mai întâi pooch-ul înainte de a le lua pe o plimbare lungă. Acest lucru îi va ajuta să se potrivească în afara timpului, în același timp, să le plictisească cu ușurință că vor dori să se odihnească și să doarmă de îndată ce vă întoarceți de la mers pe jos.

Ar trebui să se înțeleagă că acest lucru este din punct de vedere tehnic pentru Pouchele adulte sănătoase, normale. Dacă aveți un catelus, atunci hrănirea de două ori pe zi nu poate fi suficientă, deoarece acestea ar trebui să fie hrănite de cel puțin 4 ori pe zi. Același lucru este adevărat dacă aveți un câine senior sau chiar o pooch foarte activă. Al lor Schema de hrănire va varia oarecum.

  • Hrăniți câini o dată pe zi

Există, de asemenea, susținători de hrănire a câinelui doar o dată pe zi, de preferință seara. Acest lucru este pentru motivul de bază care a fost deja descris mai sus. Hrănirea lor seara îi va da nutrienții de care au nevoie pentru a dura restul nopții până în seara zilei următoare. Este în esență depinde de dvs. dacă doriți să le scoateți la o plimbare după masa de seară, deși această practică a fost dovedită destul de utilă de mulți proprietari de animale de companie.

  • Lăsați câinele să decidă

Unii proprietari de animale de companie ar avea mai degrabă câinii lor să decidă când ar trebui să mănânce. Mâncarea lor este lăsată pe ei castron alimentar al animalului În timp ce maeștrii lor umani sunt plecați în timpul zilei. Aceasta înseamnă că câinele ajunge să mănânce ori de câte ori se simte să mănânce. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă aveți un câine hiperactiv care are nevoie de o mulțime de calorii tot timpul. De asemenea, este ideal pentru barajele de îngrijire medicală. Problema cu o astfel de abordare este că mâncarea este expusă la alte creaturi, cum ar fi furnici, gandaci și rozătoare, doar pentru a numi câteva. De asemenea, nu este bine pentru Câini diabetici.

Ați putea dori, de asemenea: Alimente pentru câini diabetici

Dog alimente Bowl

Înțelegerea programelor de hrănire în întreaga durată de viață a caninului

Având în vedere că nu există răspunsuri definitive cu privire la ce oră este cea mai bună timp pentru a alimenta Câinele dvs., ar ajuta dacă știți câteva dintre recomandările programului de hrănire, în funcție de tipul de poooch pe care îl aveți.

  • Pentru puii - În general, se recomandă ca puii să fie hrăniți de cel puțin 3 ori pe zi, iar nevoile sale de îmbrăcăminte trebuie să fie luate în considerare în programul său de hrănire. Programul tipic urmărește un model de eliminare-eliminare-eliminare. Ca atare, puteți merge în afara casei devreme dimineața, la trezirea înainte de a începe să-l hrănești prima masă a zilei. Apoi, umblați din nou la aproximativ 30 de minute după micul dejun. Apoi este timpul de prânz urmat de o plimbare în afara unei metri la aproximativ 4 după-amiaza înainte de cină la aproximativ 6 sau 7 ani. Apoi mergeți afară chiar înainte de a merge la culcare.

În legătură cu o postare: Puppy Food

  • Pentru câini de rang înalt - Canienii vârstnici au activități reduse, astfel încât să puteți adopta programul de hrănire o dată pe zi, fie puteți observa încă hrănirea de două ori pe zi, dar cu cantități reduse semnificativ de alimente. Este posibil să trebuiască să verificați cu VET-ul cu privire la cantitățile corecte de hrană pentru câini pe care trebuie să o dați unei canini vârstnici ca fiind stare de sănătate poate necesita unele ajustări ale nevoilor sale nutriționale.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente de câine senior

  • Pentru câinii foarte activi - Dacă aveți o rasă de lucru, cum ar fi o collie de frontieră sau chiar o mutt foarte activ ca un terrier sau Vizla, este posibil să fie nevoie să o hrăniți de trei ori pe zi după programul recomandat pentru puii. Aceste rase au rate metabolice foarte ridicate, ceea ce înseamnă, în esență, că își procesează alimentele mult mai repede. Care a spus că trebuie să le hrăniți mai frecvent.
  • Pentru pooches sedentar - Dacă aveți o rasă care preferă să dormi de cele mai multe ori, atunci o hrănire o dată pe zi ar trebui să fie suficientă. Marele Danes și mastiffs sunt considerate a conduce stilul de viață foarte sedentar.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Danezii Mare

Nu există reguli stricte cu privire la momentul în care ar trebui să vă hrăniți câinele și cât de des ar trebui să-l hrăniți. Totul depinde de nevoile și nivelurile de activitate ale muttului dvs. Deci, pentru a răspunde la întrebarea dvs., care este cel mai bun moment pentru a vă hrăni câinele, depinde de ea în sine.

În legătură cu o postare: Revizuirea alimentelor de câine IAMS

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care este cel mai bun moment pentru a vă hrăni câinele?