De ce pisicile "tăcut meow"? Care este sensul?

De ce pisicile fac miau tăcut

Proprietarii de pisici iubesc felinele lor din mai multe motive, iar cele mai frecvente dintre ele sunt viewingul pisicii. Dar când plimbătorul este tăcut, face ca pisica cu cât mai îndrăzneț și drăguț.

Deci, de ce pisicile fac o miau tăcut? Să aflăm.

Este într-adevăr tăcut?

Când mănâncă pisica, este posibil să nu fiți capabili să o auziți, dar asta nu înseamnă că este tăcut. Alte feline și poate chiar animalele ca câinii pot auzi bine. De fapt, pisicile au un sentiment foarte dezvoltat de auz. Ei pot auzi între 50 și 60 de kilohertzi, în comparație cu oamenii care auzi doar 18 până la 20 de kilohertzi la cel mai mult. Acest lucru explică de ce mașiile pisicii tale par tăcere pentru tine, dar în realitate, nu este tăcut. Aceste maxime sunt audibile pentru alte pisici și animale.

Care este sensul mainurilor tăcute?

Pisica ta poate încerca să-ți spună multe lucruri cu maximile tăcute.

  • Vrei atenția ta

De cele mai multe ori, este calea pisicii tale de a spune că dorește atenția de la tine.

miau tăcut în pisici

Poate că ați ignorat-o de ceva timp sau ați fost doar prinși în starea de lucruri. Oricum, pisica vrea să te uiți la ea și să o petreci. Și aceasta este modul ei de a cere atenția de la dvs.

  • Foame sau însetate

Când ta pisica este foame sau sete, poate folosi meciurile tăcute pentru a vă indica asta. La urma urmei, pisica ta nu vorbeste limba umana sa-ti va spune ce are nevoie, astfel ca aceste indicii verbale sunt modul lor de a comunica cu tine.

Uneori, pisicile sunt ca și noi. Poate doriți să vă înmuiați în sacul său preferat de ton, la fel cum vrem să sarăm în punga mare de chipsuri de cartofi!

  • Vrea să iasă

Dacă pisica voastră dorește să fie lăsată, mesele tăcute sunt o cerere pentru asta. Acest lucru este valabil mai ales pentru pisicile care preferă să-și petreacă o bună parte din ziua lor în aer liber, pot fi în curtea sau grădina dvs.

  • Încântați să vă văd

Pisicile nu sunt la fel de expresive ca câinii cu vocea lor. Este o parte a personalității lor. Deci, când ea dă una dintre mesele tăcute când te-ai întors după o vacanță sau de la serviciu, este pur și simplu o modalitate de a vă saluta și a vă spune că e încântată că te-ai întors înapoi. În acest sens, o masă tăcută nu este altceva decât un salut simplu!

  • Somnoros

După o zi "intensă" la locul de muncă, pisica ta este obosită și vrea să aibă un somn liniștit. Dacă există prea multă zgomot în jur, ea încearcă să vă spună să vă reduceți vocea, așa că poate avea un pui de somn liniștit!

Dacă ați crezut că pisica voastră sa trezit, amintiți-vă că pisicile tind să fie leneș și preferă să doarmă mai mult decât oamenii. Deci, niciodată nu judecați o pisică prin standarde umane, ele sunt conectate pentru mai frecvente, deși scurte NAP. Cu toate acestea, reduceți nivelul de zgomot.

  • Când este ceva în neregulă cu ea

Pisica se încadrează în tăcere când este ceva în neregulă cu ea și vrea să știi asta. Poate că este o infecție a pielii sau un stomac rău care o deranjează și vrea să o ajuți. Această masă tăcută ar putea fi o pledoarie pentru acest ajutor.

Aceste motive au o întrebare interesantă - de unde știi ce pisica ta încearcă să-ți spună?

feline `src =

Cum să identificați motivul exact?

Nu există nici un mod specific sau pași pentru a identifica ceea ce vrea pisica dvs. să vă spună. Depinde doar de tine, pisica ta și de situația de mână.

De exemplu, dacă pisica dvs. are obiceiul de a petrece timp în aer liber pe tot parcursul zilei și dacă este acasă în acea zi în acea zi, atunci miau ar putea fi o cerere de a o lăsa afară. Pe de altă parte, dacă a avut o masă cu doar câteva ore înainte, poate că este calea ei de a încerca să vă spun că totul nu este bine cu ea. De asemenea, dacă este timpul pentru masa ei, atunci miau ar putea fi pentru mâncare sau apă.

Pisicile sunt ca și bebelușii umani. Când copilul tău plânge, încerci lucruri diferite să-l pacificați, corect? Aceeași abordare ar trebui să fie folosită și pentru pisică.

Înțelegeți pisica, personalitatea și nevoile sale și veți putea să identificați mai bine ceea ce dorește cu acel miau tăcut. Unele pisici nu se vor opri nici măcar până nu vor obține ceea ce vor. Deci, dacă aveți o astfel de pisică, vă face ca munca să fie ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să încercați un lucru după altul, până când pisica voastră nu se oprește. Este chiar atât de simplu.

Pe de altă parte, dacă aveți o pisică care preferă să fie destul de silențioasă și mai acționată, atunci puteți încerca câteva lucruri și sperăm că acestea au satisfăcut nevoile ei.

Dar nu vă faceți griji, așa cum vă strângeți mai adânc, veți ști ce vrea chiar înainte de a termina vieching. Majoritatea proprietarilor de pisici vor afirma la acest lucru. După ce sunt ca și bebelușii umani, iar procesul de legare este de asemenea similar.

Un cuvânt de precauție aici. Dacă pisica ta este în mod persistent, atunci cu siguranță înseamnă că ceva nu este în regulă cu ea. Du-te cu instinctul tău de intestin aici și du-o la veterinar dacă crezi că are nevoie de ajutor.

pisica masele în tăcere

VET-ul va examina fizic și o va da seama dacă mecirea ei se datorează unei probleme în corpul ei, cum ar fi un stomac rău sau o infecție sau o vânătăi sau aproape orice altceva.

Pe scurt, un viewing tăcut de la pisica ta este unul dintre cele mai adorabile sunete. În același timp, ea o folosește pentru a vă comunica ceva. Deși acest lucru ar putea gama ceva între alimente la problemele de sănătate și totul între ele, veți putea să înțelegeți nevoile ei atunci când începeți să reglați în rutarea ei și când începeți să vă legați cu ea la un nivel emoțional mai profund.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisicile "tăcut meow"? Care este sensul?