Pixie-bob cat: informații, caracteristici și fapte

Pixie-Bob Cat: informații, caracteristici și fapte

Cel mai izbitoare lucru despre pisica Pixie-Bob este asemănarea cu Bobcat sălbatic. Pisica mare de rasă păstrează coada bobată și marcajele unice ale strămoșului sălbatic și este ideal adaptat la casele cu o mulțime de spațiu, inclusiv spațiu în aer liber. În timp ce iubind și afectuos, pisica Pixie-Bob are nevoie de timp să se stabilească într-o casă cu copii. De asemenea, este nevoie de un proprietar care are timp să-și asume haina groasă și să ofere stimularea și interacțiunea naturii sale curioase și jucăușă necesită.

Pisica arată pe fundal plin de culoare

Pentru a fi recunoscuți ca aparținând rasei Pixie-Bob, o pisică trebuie să îndeplinească următoarele standarde de rasă furnizate de Asociația Internațională CAT (TICA):

  • Capul în formă de pară inversat mediu, acoperit cu urechile de înălțime medie, care au o bază adâncă și rotunjită.
  • Ochii ar trebui să fie de dimensiuni medii, grele, verde de gâscă sau maro de aur în culori și setați sub o frunte bucată.
  • Bot complet cu tampoane rotunjite, cărnoase.
  • Construirea musculară cu dimensiuni medii până la dimensiuni mari și lame proeminente ale umărului
  • Piept marin, flancuri adânci și o pungă de burtă primordială.
  • Picioarele lungi se termină în labele mari, cu degetele aproape rotunde.
  • Coada ar trebui să aibă cel puțin două centimetri lungime.
  • Strat moale, wooly cu păr de burtă mai lung. Versiunile lungi de păr ale rasei sunt standard de rasă.
  • Haina poate fi orice nuanță de maro în aspect cu o pizmă mică și medie și bifarea.

În acest ghid pentru pisica Pixie-Bob, explorăm istoria, caracteristicile și îngrijirea acestor pisici unice. Dacă vă gândiți să dețineți o pisică Pixie-Bob, există mai multe lucruri pe care le-ați putea dori să le luați în considerare, inclusiv în perioada de timp pe care va trebui să le puneți în îngrijire și să le stabiliți, în special dacă aveți copii la domiciliu. Prin luarea unei decizii informate, vă puteți asigura că aceasta este pisica potrivită pentru dvs. și reduceți numărul de pisici nedorite care sunt trimise la centre de salvare sau devin straini.

Istoria pisicii Pixie-Bob

PIXIE-BOB CAT provine din SUA și este rezultatul reproducerii selectivă a descendenților bobcaturilor și a pisicilor de harn semi-domestice. Carol Ann Brewer este persoana menționată ca fiind responsabilă pentru rasă, deoarece este recunoscută astăzi. A achiziționat un pisoi de sex masculin cu coadă în 1985. Pisoiul a fost notabil pentru haina sa brună și pentru a fi Polydactil, un Quirk care este încă parte din rasă.

În anul următor, un mare model clasic, bărbat cu coadă scurtă pe care Carol Ann a salvat-o cu o femeie domestică a vecinului. Unul dintre așternutul rezultat a fost o pisică de sex feminin cu o haină roșie-fawn și o spotting dezactivată. Pisoiul, numit Pixie a menținut aspectul sălbatic al bobcaturilor care adesea crescute cu pisicile de hambare semi-domestice din zonă.

Carol Ann a îngrijorat ce s-ar întâmpla cu trăsăturile pe care le-au expus aceste pisici dacă ar pierde Pixie. Aceasta a fost că ea a împrăștiat-o pe rasă mai multe pisici care au prezentat combinația unică de trăsături de tabby și Bobcat, împreună cu degetele de la picioare care sunt adesea găsite în rasă.

Ea sa apropiat de TICA în 1993 pentru a începe procesul de a avea pisicile recunoscute ca o rasă separată și au fost acceptate pentru statutul de expoziție în 1994 și au avansat la NBC în 1995. Până în 1997, rasa a primit statutul de campionat. Primul premiu internațional a fost câștigat de IW SGC SilversPrings Zeus.

Un pic de pisoi roșii joacă în nisipul de pe malul mării

Fapte rapide despre pisica pixie-bob

  • Ele sunt adesea polizail

Pisicile Pixie-Bob au adesea degetele de la picioare, făcându-le polidactil. Încurajarea acestei trăsături nu este recomandată deoarece poate duce la probleme pentru pisica domestica. Cu toate acestea, având degetele de la picioare este acceptabilă de standardul de rasă. Pisicile Pixie-Bob pot avea până la șapte degete de la picioare și pot fi totuși recunoscute ca îndeplinind standardul pentru rasa de pisici.

  • Ele sunt curioase și jucăușă

Această rasă este adesea asemănătoare cu un câine. Se bucură să joace și să interacționeze cu oamenii și alte animale. Este curios și îi place să-și exploreze împrejurimile. Pisicile Pixie-Bob pot fi introduse la a Cat ham și lesa și bucurați-vă să mergeți pentru plimbări. Pixie-Bob Cat Pixie-Bob face mai bine atunci când au acces la în aer liber.

  • Ei au nevoie de familiarizarea cu copiii

În timp ce Pixie-Bob este a Pisica prietenoasă și iubește compania, au nevoie de timp suplimentar și de îngrijire dacă trebuie să se stabilească bine într-o gospodărie cu copii. De asemenea, merită remarcat faptul că nu sunt considerate hipoalergenic.

  • Ei vin în două soiuri

Există un păr lung și o versiune cu părul scurt a pisicii Pixie-Bob, ambele fiind recunoscute ca standard de rasă. Ambele versiuni lungi și scurte au o haină dublă groasă, care oferă o textură asemănătoare. Pisica Longhair poate avea o haină de până la două centimetri în lungime.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Sănătate

Picioarele Pixie-Bob nu se știe că au probleme specifice legate de sănătate. Ele sunt pisici scurte scurte, care fac ca bine în majoritatea mediilor. Ca și în cazul tuturor pisicilor, au nevoie de verificări regulate, tratamente de purici și vierme și Vaccinări. Există câteva rapoarte că pot fi sensibile la unele vaccinări, deci dacă aveți în vedere această rasă, discutați acest lucru cu medicul veterinar.

Hrănire

Ca orice pisică domestică, Pixie-Bob Cat este un carnivor obligat, a cărui sursă primară de nutriție provine din carne. Au nevoie de o dietă bogată în proteine ​​cu foarte puțini carbohidrați. Pisicile Pixie-Bob nu sunt cunoscute ca fiind mâncători agitați și pot prospera pe umed sau Produse alimentare uscate de pisică, sau pe o combinație a celor două. Este important să le hrăniți o alimentație de înaltă calitate și să vă asigurați că urmați liniile directoare pentru dimensiunea și stadiul vieții lor. Dacă o să le hrăniți a mancare cruda sau dieta gătită la domiciliu, apoi vorbiți cu medicul veterinar pentru a vă asigura că oferiți echilibrul nutrițional potrivit pentru pisica americană.

Îngrijire

Precum și mâncarea potrivită, îngrijirea medicului veterinar și Îngrijirea regulată, Pisicile Pixie-Bob au nevoie de stimulare și interacțiune regulată din partea familiei lor. Accesul la în aer liber pentru a explora este o necesitate. Ele sunt pisici mari și fac mai bine în medii mai mari, unde își pot răsfăța curiozitatea.

Îngrijirea

Pisica Pixie-Bob are un strat dublu strat care necesită îngrijirea zilnică. Majoritatea pisicilor Pixie-Bob se bucură de atenția și se vor mulțumi cu ușurință. Îngrijirea este un moment bun pentru a verifica căpușe, purici și alte probleme de piele și haină.

Pentru mai mult ajutor pisica de îngrijire, Poate doriți să verificați ghidurile noastre pe cele mai bune Mănuși de îngrijire a pisicilor, Clippers cai de unghii, și Pensulă pentru pisici.

Temperament

Pe lângă faptul că este jucăuș și curios, pisica Pixie-Bob este cunoscută pentru că a avut o personalitate asemănătoare. Ele sunt adesea asemănate câinilor, nu doar din cauza dimensiunii lor, ci și pentru că vor căuta atenția omului, dragostea de a juca și pot fi ușor instruiți. Pisicile Pixie-Bob au tendința de a-și păstra unele dintre trăsăturile lor mai ferate de la strămoșii americani Bobcat și nu pot fi potriviți pentru gospodăriile cu copii mici. Dacă introduceți o rasă de pisică Pixiebob copiilor, dați-le multă timp și spațiu și asigurați-vă că copiii știu când vor părăsi numai pisica. Achiziționarea pisicilor de la unul dintre mulți crescători de renume este probabil cea mai bună mișcare când vine vorba de animalele de companie și copiii mai mici.

Pisică pe stradă

Linia de jos

Dacă sunteți în căutarea unui animal de companie care are natura independentă a unei pisici și a jocului și a dimensiunii unui câine mic, atunci pisica Pixie-Bob ar putea fi doar pentru dvs. Merită să ne amintim că, în timp ce sunt așezați înapoi și relativ ușor de îngrijit, ei au nevoie de atenție și o mulțime de îngrijire. De asemenea, au nevoie de timp și spațiu pentru a se adapta copiilor și spațiului în aer liber pentru a explora. Dacă vă puteți oferi nevoile lor, atunci veți obține un animal iubitor și loial.

Surse:

  1. Meredith Hooker Williams, 5 motive un pixiebob ar putea fi rasa potrivita pisica pentru tine, Vetstreet
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pixie-bob cat: informații, caracteristici și fapte