Pembroke welsh corgi: informații, caracteristici și fapte

Pembroke Welsh Corgi: informații, caracteristici și fapte

O rasă de câine fermecătoare, Pembroke Welsh Corgi are aspectul Corgi stereotipic pe care îl recunoaștem cu toții de la imaginile câinilor și videoclipurile de pe Internet.

Să nu fie confundat cu cardiganul Welsh Corgi câine, care împărtășește un aspect foarte asemănător. Ambele rasele de câine Welsh Corgi sunt adesea confundate unul cu celălalt, dar există câteva modalități de descifrare a descifrătorului care este.

În acest ghid, vom acoperi totul de la întrebările standard Coragi la istoria Pembroke Welsh Corgi. Și da, vă vom oferi și câțiva indicii să vă împiedice să amestecați cele două rase de la Corgi Welsh.

Welsh Corgi Pembroke catel

Privire de ansamblu de rasă

Grupul de rasă de câineÎnălţimeGreutateSperanța de viață
Grupul de herding (include câini, cum ar fi Sheepdogs, Collie de graniță și câini de păstor, printre altele).10 până la 12 inciMedia masculină: până la 30lbs
Media feminină: până la 28lbs
12 până la 13 ani

În tabelul de mai sus, veți observa că greutatea medie a unui pembroke Welsh Corgi nu ar trebui să fie mai mare de 30 de lire sterline. O înălțime de 10 până la 12 inci înălțime este ideală pentru Corgis.

Având un câine al acestei rase, care este de peste 30 de kilograme, dar de înălțimea medie, ar însemna că puștiul tău este supraponderal și ar trebui să cauți asistență din partea medicului veterinar pentru a vă asigura că puteți face schimbările potrivite în dieta lor.

Nu este nemaiauzită să aveți Corgis care să aibă o înălțime de peste 12 centimetri.

Istoria Pembroke Welsh Corgi

Strămoșii lui Pembroke Welsh Corgi erau o linie de câini de rasă de nordică Spitz, de obicei folosiți ca câini de lucru de diferite tipuri.

Corgis, însăși se încadrează în categoria câinilor de lucru - ca câini de vânătoare.

Acest Corgi particular își are originea în Pembrokeshire în Țara Galilor, prin urmare numele rasei. Strămoșii lui Pembroke Welsh Corgi și, probabil, rasa exactă, ei înșiși, pot fi datați înapoi la 1107 CE (eră comună).

Se spune că câinii au fost aduși cu țesături flamande, pe măsură ce au călătorit în Țara Galilor pentru a se reședința acolo. Există, suficient de interesant, o poveste care merge împreună cu această poveste - una pe care o vom spune pe scurt:

Doi copii au trecut printr-o pădure și au venit pe o înmormântare a unui zână. Zânele care au participat au oferit copiilor un cățelușor Corgi fiecare și ia permis copiilor să le ia acasă. A fost la luarea lor acasă că rasa și-a câștigat popularitatea.

O altă fabulă spune că câinii Corgi au fost utilizați în același mod în care oamenii ar folosi cai de război. Fae îi va plimba în luptă! Așa cum oamenii au început să cunoască rasa, le-au folosit ca câini de vânători datorită dimensiunii și capacității lor.

Corgi au fost inițial crescuți pentru a fi o rasă de câine de vânătoare de vite. Ele aparțin grupului de câini. Ei își păstrează încă instinctul lor de azi, chiar dacă mulți dintre ei nu mai sunt angajați ca câini de lucru.

Un câine Welsh Corgi Pembroke se află pe un știft în mijlocul pădurii, iluminat de o rază de lumină incidentă

Viața spectacolului câinelui

A fost 1925 când atât Pembroke Welsh Corgi și cardiganul Welsh Corgi, apar la Clubul Kennel din Marea Britanie împreună pentru a concura în spectacolele de câine. În același an, Clubul Corgi a fost creat. Membrii locali ai Clubului Corgi au fost declarați că Perbroke Welsh Corgis peste cardiganul Welsh Corgi rasă.

Clubul Kennel a recunoscut oficial Welsh Corgis în 1928, dar au fost puse în aceeași categorie, sub aceeași poziție (în ciuda faptului că sunt rase separate din Welsh Corgi). Nu a fost până în 1934 că fiecare au primit propriul grup de a prospera în timpul spectacolelor de câine și au fost recunoscute ca rase separate.

Deși Pembroke Welsh Corgis sunt încă populare în Statele Unite, au fost, până de curând, etichetate ca o rasă foarte vulnerabilă în U.K.

În 2007, Marea Britanie a interzis andocarea coastei, iar numărul de crescători ai lui Welsh Corgi din țară a căzut, de asemenea. Ambii acești factori au influențat declinul constant al Corgisului Welsh în Regatul Unit. Nu este într-adevăr un lucru rău, deoarece andocarea coastei este o practică abruptă și creșterea ar trebui lăsată la crescătorii profesioniști care își dedică viața și cariera la îngrijirea câinilor pe care îi ratează.

Cu toate acestea, ca o rasă care este nativă de la u.K. Prin legăturile sale către Țara Galilor, se referă la numărul de cățeluși de pembroke Welsh Corgi. La sfârșitul anului 2017, au fost înregistrate doar 456 de pui Corgi la Clubul Kennel.

Mai recent, o pembroke Welsh Corgi a apărut în seria populară de televiziune a Statelor Unite Brooklyn nouă-nouă. Acest Pembroke Welsh Corgi este cunoscut sub numele de Cheddar și aparține a două dintre personajele repetate ale spectacolului - căpitanul Raymond Holt și Kevin Cozner.

Cheddar se dovedește a fi extrem de inteligent, înțelegerea mai multor comenzi verbale și îndeplinirea diferitelor sarcini care le sunt adresate de el. Prima sa apariție este într-un episod numit după el și apare în nouă episoade în total.

O altă serie de televiziune care a reînnoit dragostea lui Pembroke Welsh Corgis este seria Netflix Coroana.

Se spune că Coroana a avut o mână directă pentru a ajuta la salvarea Corgisului de la dispariție după ce au fost adăugați la lista "la risc" a clubului Kennel în 2009.

Deși este posibil ca o parte din scăderea rasei să cadă pe ideea că numai cei bogați și / sau vârstnici ar avea Corgis ca un animal de companie, arătând un tânăr elizabeth al doilea cu puiul ei iubit a ajutat la reaprinderea popularității rasei.

În termen de două luni de la eliberarea lui Coroana, Clubul de kennel a văzut suficient interesul în rasa pe care au reușit să le ia complet din lista pe cale de dispariție.

Care doar merge pentru a arăta puterea mass-media populare și distractive. Arătând Corgis într-o lumină pozitivă a fost activată interesată de rasa de a crește din nou, și a salvat-o potențial de la dispariție.

America, cum ar fi Marea Britanie, are și propriul set de organizații de club american Kennel. Fiecare club american de kennel se stabilește cu obiective similare. Există un club american de kennel pentru fiecare rasă de Welsh Corgi - Clubul Pembroke Welsh Corgi din America și Clubul Cardigan Welsh Corgi din America.

Fiecare club american Kennel asigură că standardul de rasă al fiecăruia dintre rasele Welsh Corgi este îndeplinit. Ei încurajează membrii lor să accepte doar acel standard de rasă ca cel pe care ar trebui să-l aștepte la vizionarea unuia dintre rasele Welsh Corgi.

Corgisul regal

Regina Elizabeth este binecunoscută pentru dragostea ei de Corgis sau Dorgis (Dachshund și Corgi Crossbreed). Ea este deținută unul sau altul, deoarece avea 18 ani și a adoptat mai mult în viața ei în anul 2021.

Corgisul regal, deoarece sunt deseori numiți, chiar au propria pagină Wikipedia, deoarece sunt o astfel de capse la istoria regală britanică.

Din moment ce Regina Elisabeta a devenit a doua a devenit regina Commonwealth-ului în 1952, ea a fost mama la peste 30 de Corgis (sau Corgi Crossbresces, dar în cea mai mare parte Corgis standard). În timpul regulii sale lungi, ea a deținut de obicei cel puțin un câine Corgi la un moment dat.

Regina Elizabeth a deținut, de asemenea, alte rase de câine, inclusiv Cocker Spaniels. Majestatea sa pare să preferă puiul scăzut cu picioare scurte, care tind să aibă o lungime mai lungă a corpului. Toate rasele de câine pe care le-a deținut sunt cunoscute pentru că sunt extrem de prietenoase și de instruire.

Regina Elizabeth Primul a fost la fel de bătut cu propriul corgis. Au avut regim propriu în gospodăria regală și fiecare trebuia să aibă coșul său de răchită, astfel încât să poată evita schițele în timp ce se odihnesc.

Inutil să spun că Corgisul Regal au fost imortalizate de numeroase picturi și fotografii de-a lungul anilor. Ei vor trăi mult dincolo de speranța de viață a oricărui câine Corgi din Royal.

Welsh Corgi Pembroke Dog Morning Sunrise

Pembroke Welsh Corgi Aspectul pentru câini

Pentru un Corgi de dimensiuni medii care are o înălțime cuprinsă între 10 și 12 centimetri, trebuie să vă așteptați ca un bărbat Pembroke Welsh Corgi să fie în jur de 27 de kilograme, în timp ce o femeie este de 25 de kilograme.

Există un pic de libertate pentru greutate, dar pentru Pembroke Welsh Corgis, acest raport de greutate la înălțime ar fi ideal.

Pentru Corgis mai mic sau mai mare, consultați medicul veterinar pentru a vă asigura că câinele dvs. Corgi este în formă și bine și că aveți informațiile corespunzătoare de îngrijire a animalelor de companie.

Tipul de sex masculin Pembroke Welsh Corgi prezintă putere într-un corp mic. Deși ar putea părea ca un câine de turcă sau un cartof de canapea, Corgi a fost crescută pentru a fi un câine de lucru și asta arată încă astăzi.

Pembroke Welsh Corgis sunt bine construite, cu o mulțime de mușchi, în ciuda staturii lor mai mici. Vă puteți aștepta ca câinele dvs. Pembroke Welsh Corgi să fie rapid, agil și mai puternic decât s-ar putea să vă așteptați să fie.

Același lucru se poate spune pentru femelele de rasă, deși au în mod natural un pic mai mic și câteva kilograme mai ușoare decât omologul lor de sex masculin. Ele sunt la fel de inteligente și puternice!

Pembroke Welsh Corgis poate fi găsit cu un strat de blană în următoarele culori: Fawn, roșu, sable, negru și bronz. În oricare dintre aceste culori, Pembroke Welsh Corgi poate sau nu să aibă marcaje albe pe haina lor.

Având marcaje albe nu este o condiție prealabilă pentru o pembroke să fie o pembroke Welsh Corgi sau nu. Atât pebrokes, cât și cardiganii sunt cunoscuți că au marcaje albe, astfel încât să nu le puteți spune separat doar prin privirea la haina lor.

Clubul american Kennel remarcă că standardul de rasă al unui câine Pembroke Corgi include toate nuanțele de roșu, salariat, fawn, negru și bronz. Acestea pot include marcaje albe, care sunt acceptabile pe picioarele câinelui, piept, gâtul, botul, subbelul sau ca o linie îngustă pe capul câinelui (remarcat ca o "flacă îngustă" albă).

Pentru spectacolele de câine, următoarele culori și marcaje sunt văzute ca defecțiuni: o haină albă cu marcaje roșii sau întunecate, o turnare albastră sau fumată a hainei câinelui, alb pe spate între greabăn și coadă sau alb pe părțile între coatele și spatele sferturilor posterioare ale câinelui, precum și orice marcaje albe pe urechi. În plus, orice strat negru fără tan prezent, unde sunt marcaje albe, este, de asemenea, o defecțiune.

Stratul unui câine Pembroke trebuie să aibă o lungime medie, cu un substrat rezistent la intemperii și un strat exterior mai lung, mai gros.

O defecțiune gravă în standardul de rasă ar fi dacă haina era de o lungime extremă și a avut o pene exagerată pe urechi, piept, picioare, picioare, suspendate și posterioare ale câinelui.

Coada unei pembroke, în America, ar trebui să fie legată cât mai scurtă posibil, fără a fi indentată, deși este permisă o coadă de până la două centimetri în lungime. Pe măsură ce andocarea coada a fost interzisă în propriul club de kennel din Marea Britanie, standardul de rasă pentru Pembroke Tails este după cum urmează:

"Îndependent, setat în linie cu linia de sus. Cărucior natural, care poate fi deasupra sau sub linia de sus atunci când câinele se mișcă sau alertă. Pot apărea bobtailuri naturale și pot fi transportate mai sus sau sub linia de sus când câinele se mișcă sau se va alerta."

Până de curând, andocarea coada a fost permisă în Clubul Kennel din Marea Britanie, deoarece este încă permisă în Clubul American Kennel. Rareori se menționează că andocarea de coadă poate avea probleme de sănătate de mare pentru câinele afectat, inclusiv un risc de incontinență fecală, incontinență urinară și herniii. Docking-ul de coadă este considerat o procedură cosmetică și este inutilă.

Cum să-i spui lui Welsh Corgis

Deoarece un câine Pembroke a devenit o astfel de rasă recunoscută, oamenii întâlnesc adesea un câine pitic care are un corp lung și picioare scurte și să creze imediat că este o pembroke sau o cruce de câine Pembroke.

Realitatea este că există o mulțime de câini de lungă durată, pe picior scurt acolo. Din păcate, pentru cardiganul Welsh Corgis, ei de multe ori se înșeală pentru celălalt văr de galeză.

Destul de interesant, cardiganul Welsh Corgis au fost de aproximativ două mii de ani mai mult decât pebrokes au.

Din punct de vedere fizic, cele două rase de câine sunt rasele pitic care au capete mari, picioare scurte și corpuri lungi. Ei împărtășesc o mulțime de caracteristici, dar sunt două rase separate de câine.

Ambele rase au urechi verticale, dar un câine cardigan are urechi ușor mai mari și mai rotunjite decât pebrokes fac.

Cardigan rasele au, de asemenea, o coadă lungă, care este descrisă ca fox asemănătoare. Pembrokes, după cum știm, au cozi mai scurte, care pot sau nu să fie andocate (în funcție de proprietar și de țară câinele locuiește).

Din cele două rase, câinii cardigani sunt mai grei. Cardiganul masculin poate cântări până la 38 de lire sterline.

Pembrokes are un aspect mai dreptunghiular la ei, datorită structurii posterioarelor lor squared-off. Câinii cardigani au o spate înclinată, ceea ce le dă un aspect curbator.

Puii Cardigan au, de asemenea, mai multe culori de acoperire decât pebrokes. Un cardigan Corgi ar putea avea o serie de marcaje colorate diferite (Brindle, Tan sau White), în timp ce adevărații pebrokes sunt acceptabile doar cu marcaje albe. Cardigan Corgis poate avea, de asemenea, un strat albastru tonificat, în timp ce este văzută ca o eroare în Pembrokes.

În opinia noastră, coada lungă și posterioare înclinate sunt cele mai ușoare căi de a identifica rapid un cardigan Welsh Corgi la prima vedere.

Două câini Welsh Corgi Pembroke se află sub masa de mese cu pomul de Crăciun din spatele

Fapte interesante despre Pembroke Welsh Corgis

  • Pembrokes sunt mari concurenți! Ele sunt extrem de inteligente și sunt entuziaști de munca grea. Nu vă veți da seama cât de repede este câinele dvs. până când se împușcă într-un câmp în timpul jocului de joc.
  • Multe pebrokes concurează în spectacole de câine din întreaga lume. Ei iubesc fiind implicați în sporturi de câine și au creierul pentru comenzi și instruire aprofundată de agilitate. Câinele dvs. va fi perfect pentru herding, ascultare, agilitate și categorii de conformație în competiții.
  • Legenda indică spre umerii Pembrokes și ia act de modul în care arată aproape că există o șa încorporată peste rasă. Această șa a fost folosită ca un loc pentru FAE atunci când au folosit pebrokes pentru a trage antrenori de zână sau pentru a servi ca un cal de război pentru războinicul fae.
  • Pembrokes, ca și alte Corgis, au fost crescuți pentru a lucra câini care ar putea fi efectiv de animale și de gardă. Ei sunt tovarășii perfecți dacă doriți un câine dulce, dar sunt, de asemenea, incredibil de repede și pot ține pasul cu alte animale și oameni din jurul lor.
  • Cu o sănătate bună pentru câini, câinele dvs. Pembroke ar putea ajunge până la 25 mph atunci când alerga.

Pembroke Welsh Corgi Temperament

Cainii Pembroke au temperamente minunate care le fac potrivite pentru familiile, precum și viața agricolă. Acești câini adaptabili se vor potrivi în aproape oriunde.

Cele două rase din Welsh Corgi sunt amândoi câini de mare energie. Întotdeauna se rănesc pentru că au fost crescuți să fie un set suplimentar de ochi pe terenuri agricole și să-și ajute oamenii cu alte animale din fermă.

Când sunt mai tineri, câinele tău va fi întotdeauna cerșit pentru atenția ta și un joc pentru a juca cu tine. Este esențial ca tu și familia ta să ai timp să fii playma câinelui tău. Câinii Pembroke sunt foarte sociabili, mai ales când sunt mai tineri.

Dacă nu aveți timp sau energie să vă angajați la nivelurile de energie ale unui câine mai tânăr Corgi, vă recomandăm să adoptați unul mai în vârstă și sa stabilit în personalitatea lor.

Pentru a vă menține pembroke-ul de distracție, gândiți-vă la originea lor și la ceea ce sunt cunoscuți astăzi. Acești pui energici sunt atât de inteligenți și atletici. Ați putea crea cu ușurință un curs de obstacol pentru ei că copiii dvs. ar putea fi implicați. Alternativ, luați-vă câinele într-un parc local și lăsați-i să se distreze cu alți câini. Nu uitați să aduceți o minge sau trei!

Corgisul mai tânăr Welsh sunt mai jucaus și mai solicitanți. Ei au o energie aparent nesfârșită și nu știu ce să facă cu ea. Acest lucru se va estompează într-o oarecare măsură, în timp ce se înmulțesc, dar este într-adevăr un corp senior care va fi un câine de lapte mai des decât nu.

Ambele rase din Welsh Corgi sunt foarte prietenoși. Destul de interesant, un Corgi poate fi marcat pentru timiditate în timpul clubului de kennel, deoarece nu sunt de obicei un fel de câine timid! Cu toate acestea, ele pot fi puțin neobișnuite față de câinii pe care nu le cunosc.

Câinii care au petrecut mai mult timp cu alți câini atunci când erau cățeluși sunt mai probabil să aibă abilități sociale mai bune canine. Socializarea este o parte importantă a formării oricărui câine.

Câinii Pembroke sunt extrem de afectuosi față de membrii familiei lor. Câinii crescuți într-o casă cu oameni în jurul valorii vor lega cu ușurință cu oamenii cu care trăiesc.

În plus, sunt minunați cu copiii. Acestea fiind spuse, bebelușii și copiii mici nu ar trebui să fie lăsați vreodată împreună cu un câine în cameră, pentru că nu știți ce se va întâmpla. Corgis au temperamente mari, dar este mai bine să fii în cameră când copiii tăi mai tineri și puii se joacă. Îl iubesc pe Buddles!

Corgis sunt, de asemenea, destul de bune cu străinii, care este minunat pentru că veți ieși adesea cu câinele dvs.

Din cele două rase din Welsh Corgi, cardiganul are o inteligență puțin mai bună decât câinele Pembroke. Potrivit Clubului Kennel American, cardiganul are aproape inteligență umană.

Tricolor Pembroke Welsh Corgi sărind peste un salt la un studiu de agilitate pentru câini

Pembroke Welsh Corgi Care

Instruire

Proprietarii se bucură, câinele dvs. este un tip agreabil și vă va lăsa fericit să le instruiți!

Câinii Pembroke sunt unul dintre cei mai buni câini de a antrena, chiar ca un catelus. Ei au o minte proprie și ar putea să se rătăcească dacă nu-ți păstrezi accentul pe tine, dar în general, sunt o plăcere să înveți lucruri noi.

Pembrokes răspunde bine la antrenament, sunt foarte energici și sunt dispuși să învețe.

Vom recomanda expunerea catelului dvs. într-o varietate de locuri, oameni și situații de la când pot părăsi mama lor la aproximativ patru luni. Prin expunerea lor la lucruri diferite la o vârstă fragedă, le puteți ajuta să deveniți un câine bine ajustat cu o bună sociabilitate.

Antrenamentul de ascultare nu ar merge nici amis. Corgisul sunt notorii buni la alegerea unor noi abilități. Puteți încerca să le învățați acasă, dar există întotdeauna calificări și cursuri de câine de ascultare pe care le puteți lua.

În ceea ce privește antrenamentul olar, pebrokes nu sunt mai greu de antrenat decât orice alt câine. Cu inteligența unei Corgi, puteți observa chiar că ei iau o pregătire de pot fi mai repede decât alți câini pe care l-ai avut în trecut.

Hrănire

Proprietarii ar trebui să-și hrănească pupurile o hrană pentru câini de înaltă calitate, aprobată de veterinarul lor. O medie bună ar trebui să fie de aproximativ trei sferturi la una și jumătate de cesti de mâncare în fiecare zi, care este vărsat în două mese principale.

Cu toate acestea, unele corgis vor mânca cât mai puțin o jumătate de ceașcă de alimente în fiecare zi. Dacă nu sunteți sigur, urmați instrucțiunile de pe ambalajul brandului alimentar pe care îl utilizați și ajustați dacă veți găsi că este prea mult pentru câinele dvs. Adresați-vă medicului veterinar pentru sfaturi.

Câinele dvs. ar trebui să bea aproximativ o uncie fluidă de apă pe kilogram de greutate corporală în fiecare zi.

Portretul amuzant al câinelui Cute Corgi în aer liber în câmpurile de vară

Îngrijirea

Nu radeți niciodată un câine cu un strat dublu. Corgiul dvs. va fi bine dacă le dați o scurtă o dată cu o perie de pieptene și o perie de slicker în fiecare zi. Corgiul tău va arunca foarte mult, iar în timpul vărsării sezonului dvs. Corgi va vărsa mai des, dar îngrijirea regulată ar trebui să ajute la excesul de blană.

În timpul sezonului de vărsare, ar trebui să încercați să vă scăldați pe Corgi mai des pentru a vă ajuta să slăbiți părul mortal. În afara acestui timp, bateți-vă doar corgi o dată în fiecare lună. În caz contrar, ați putea să vă uscați pielea.

Sănătate

Deși Pembroke este, de obicei, sănătos dacă sunt purebred și provin dintr-un crescător informat, există excepții pentru corgis slab crescut.

În special, aceste tipuri de pebrokes au fost cunoscute că au displazie de șold, cataractă, astenie cutanată și câteva alte condiții de sănătate.

Una dintre condițiile mai grave de sănătate este mielopatia degenerativă. Acest lucru cauzează lamele piciorului, ceea ce duce la paralizie.

Unele pembrokes au avut, de asemenea, epilepsie, boală a discului intervertebral și boli oculare (cum ar fi atrofia retiniană progresivă).

Durata de viață a unui Corgi este de 12 până la 13 ani.

Exercitarea

Câinii Pembroke vor necesita cantități moderate de exerciții fizice în fiecare zi pentru a le păstra în stare bună de sănătate. Acestea nu sunt, totuși, considerate câini de întreținere de înaltă întreținere. Ei au nevoie de o mulțime de timp atunci când sunt mai tineri, dar nu au nevoie de clase de îngrijire scumpă sau de comportament pentru a prospera.

Adopt nu cumpără (grupuri de salvare)

Există mai mult de 450 de grupuri de rețea de salvare a Clubului Kennel American de pe U.S. Dacă sunteți în căutarea de a adopta, credem că ați fi cel mai bine servit prin contactarea primului Clubul Pembroke Welsh Corgi din America (PWCCA).

Această organizație minunată are propriul buletin informativ și un site complet actualizat, plin de informație despre Puiul Pembroke.

Ei au o listă imensă de salvare pe site-ul lor care sunt toate afiliate la PWCCA și să vă încurajeze să contactați Comitetul local de salvare pentru a examina o cerere de pre-adopție și pentru a începe procesul.

Sunt salvați în toată America, de la Missouri la Carolina de Nord și de Sud și mai departe decât asta!

Ar trebui să adopte un corgi?

Ca și Pwcca, dacă credeți că aveți camera, timpul și dragostea de a da, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să adoptați un Corgi de la o salvare. Salvarea unui câine înseamnă a le oferi o a doua (sau a treia sau a patra) șansă la o casă. Casa ta ar putea fi casa lor pentru totdeauna.

Crescători de reputație

Din nou, vă îndreptăm spre PWCCA, unde au o listă de crescători de renume care s-au înregistrat la ei.

Cum alegeți un catelus Corgi?

Vizitați orice potențial pui cu o inimă deschisă și o minte deschisă. Asigurați-vă că mergeți doar la un crescător de reputație și înregistrat pentru siguranța dvs. Întrebați întotdeauna verificări și documentații de sănătate.

Pembroke Welsh Corgi Preț

Prețul mediu este oriunde de la 1000 dolari la $ 2000 USD pentru un Puppy Pembroke.

Portretul lui Pembroke Welsh Corgi așezat pe scara de lemn

Întrebări frecvente:

Î: Sunt câini de familie bun Corgis?

A: Corgis au temperamente mari și sunt cunoscute pentru a fi energic. Ei iubesc cuddles, și sunt câinele perfect pentru a avea copii plini de viață. Un Corgi va crește cu familia ta; de la un pui jucăuș la un câine senior care preferă să se scalde la soare și să se așeze pe ture.

Î: Sunt agresive Corgis?

A: Nu, Corgis nu sunt rase agresive naturale. În cazul în care Corgi arată trăsături agresive, poate doriți să luați în considerare mediul lor și schimbările recente ale acestuia. Corgis nu va reacționa bine la oameni ciudați sau câini ciudați că nu știu.

Î: Trebuie să obțin un Corgi de sex masculin sau de sex feminin?

A: Câinii de sex masculin Corgi sunt mai buni dacă vrei un câine de lapte pe măsură ce îmbătrânesc, în timp ce corgisul de sex feminin sunt mai bune pentru familiile care au copii mici. Acest lucru se datorează faptului că femeile Corgi va acționa ca un protector în cazul în care ei cred că copiii să fie în pericol.

Î: Unde se află Corgiul?

A: Corgi se situează destul de ridicat în clasamentele proprii ale Americii! Welsh Pembroke Corgi se situează la numărul 11 ​​pe lista de popularitate a celor mai populare rase ale Clubului American Kennel din 2020, în timp ce vărul său - cardiganul Corgi Breed - se situează la numărul 66.

Î: Corgis mirosul?

A: Există o concepție greșită că Corgis miroase destul de rău, dar acest lucru nu este adevărul. Există o mulțime de alte rase care miroase mai rău, iar Corgisul sunt foarte bune la păstrarea ei curată. Mirosul de pe un Corgi vine din împrejurimile sale, deoarece nu au nevoie să se scalde cât de des.

Cu condiția ca împrejurimile puilor dvs. să fie relativ curate, Corgiul dvs. nu ar trebui să miroase mai rău decât orice alt câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pembroke welsh corgi: informații, caracteristici și fapte