Top 10 rase de câine de înot

Top 10 rase de câine de înot

A trăi o viață activă cu animalele de companie este atât o bucurie, cât și o provocare. Merită să vă gândiți cum puteți face multitasking asigurându-vă că animalul dvs. se potrivește cu hobby-urile și interesele dvs. Cu toate acestea, păstrați în formă, fie că este vorba de ciclism montan, Drumeții, sau altceva, fiind capabil să aducă cel mai bun prieten al tău, împreună cu tine, nu este doar sănătos pentru tine, ci o mulțime de distracție. Pentru a face acest vis să devină realitate, totuși, trebuie să vă asigurați că aveți rasa potrivită.

Nu poți să presupunem că fiecare câine va fi potrivit pentru toate activitățile. Unii câini nu vor putea să țină pasul cu bicicleta dvs. de munte, de exemplu, deci trebuie să vă asigurați că obțineți rasa potrivită pentru stilul dvs. de viață. Dacă sunteți un înotător, există multe rase puternice care se vor bucura să se udă. Indiferent dacă aveți o piscină sau trăiți lângă un lac, aici sunt cele mai bune rase de câine de înot.

Ce face o rasă bună de înot?

Înainte de a vă oferi primele 10 cele mai bune rase de câine pentru înot, ar trebui să explorăm probabil ceea ce face un bun înotător de câini în primul rând. Poate că aveți deja un câine și doriți să știți ce să căutați pentru a determina dacă sunt potrivite pentru înot? În acest caz, este întotdeauna cel mai bine să discutați schimbările de stil de viață cu un veterinar, dar poate ajuta, de asemenea, să știți ce face un câine un înotător bun.

  • Rasele cu strămoșii au fost crescuți pentru a prospera în apă, astfel încât acestea sunt susceptibile de a lua la apă mult mai bine decât rasele crescute departe de sursele de apă. Dacă o rasă a fost crescută de coastă, pentru a ajuta la pescuit, sau pentru a vâna Waterfowl, acestea sunt susceptibile de a fi înotători naturali.
  • Câinii care vor fi înotați în mod regulat trebuie să fie, de asemenea, puternici. Toate rasele se pot bucura de o paletă mică pentru un minut, dar înotul adecvat ar trebui să fie încercat numai de rasele puternice la fitness de vârf. Câinii bătrâni sau cățeluși vor avea nevoie de mult mai multă protecție.
  • Haina câinelui dvs. poate afecta, de asemenea, înotul lor. Unele rase au blănuri care sunt mai impermeabile decât altele ca și cele mai ambalate mai dens, cu atât mai multe fire de păr vor bloca împreună pentru a crea un strat protector.
  • În cele din urmă, câinele tău trebuie să se bucure de înot dacă le vei face să o facă în mod regulat. Acest lucru este afectat de rasa lor, dar și personalitatea lor. Un activ, energic, Câine jucăuș va dori să sară în mai multe iazuri decât un câine înfricoșător sau somnoros.

Chiar dacă câinele dvs. îndeplinește criteriile de mai sus, ei nu vor ști neapărat instantaneu cum să înoate. Nu ar trebui să le aruncați în apă pentru a vedea dacă vor scufunda sau vor înota. Deși mulți câini ridică destul de repede doggie, luați-o încet când le introduceți în apă și, de preferință, începeți la o vârstă fragedă. Lăsați-i să-l investigheze și poate sări în voi pentru a le arăta că nu este nimic de frică.

Acum înțelegeți criteriile de a găsi o mare rasă de câini de înot, probabil că doriți să știți care se întâlnesc cel mai bine. Iată primele 10 cele mai bune rase absolute pe care le puteți adopta dacă doriți să aveți un tovarăș pentru a petrece timp în apă cu.

În legătură cu o postare: Cele mai bune bazine de câine

Newfoundland

Ca o rasă de coastă, nu este surprinzător faptul că Newfoundland este un mare înotător. La urma urmei, ele sunt foarte puternice și au picioarele webbed și un strat dublu gros. A trăi pe coasta canadiană, au lucrat un număr mare de locuri de muncă atunci când au fost crescuți pentru prima dată, de la ajutorul liniilor de pescuit pe mare pentru a păzi drumul înapoi pe pământ.

Cel mai interesant loc de muncă, totuși, a lucrat ca un gardian de viață. Există prea multe povesti dulci ale oamenilor de salvare din Newfoundland pe mare pentru a le reda pe toți, dar un anumit câine se crede că a salvat numai 63 de marinari singuri. Proprietarii celebri din Newfoundlands includ Napoleon și Explorers Lewis și Clark.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Această afinitate a rasei cu apă, vine, ca mulți alții, datorită rolului său de vânător. Dar, ca cel mai mic retriever, ați putea fi iertat că ați gândit că retrieverul Nova Scotia Duck Tolling nu a fost la locul de muncă. Cu toate acestea, nu ați putea fi mai greșit.

Tolenerul, ca cunoscut, este folosit din punct de vedere istoric pentru a atrage, precum și recuperarea. Vânătorii ar ascunde și vor trimite tolenul lor să joace de-a lungul unei plaje. Statura sa relativ mică și marcajele interesante ar atrage păsări nesuspecte, astfel încât să poată fi împușcate. Tolarul recuperează apoi pasărea pentru proprietarul său.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câinii de vânătoare

Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay Retriever

Pentru acest câine, totul este în nume. A fost clar în apropierea apelor lui Chesapeake pentru a fi un retriever competent în acest mediu. Chessies, așa cum au fost cunoscute în mod obișnuit, au fost folosite în primul rând pentru a vâna și a prelua rațele, și acest lucru le-a făcut scafandri fantastice.

Precum și acest lucru sunt ajutați de blana lor dublă stratificată. Scaunele groase și haina exterioară dură le face una dintre cele mai impermeabile rase pe care le puteți adopta. Acest strat gros, impermeabil este esențial pentru cine sunt ca și ei nu ar fi supraviețuit niciodată apelor înghețate ale lui Chesapeake Bay.

English Setter

Ca caine de vanatoare care este specializată în păsări, setterul englez este confortabil atât pe teren, cât și în apă. Au primit numele lor din tehnica lor specială de înghețare, "set" într-un singur loc, când văd o pasăre, înainte de a se scufunda în a crea păsările în hawks sau plase ale proprietarului lor.

Poate că nu sunt la fel de istoric de apă ca multe dintre celelalte rase de pe această listă, setterul englez este, totuși, adesea atras în mod natural la apă în căutarea păsărilor și această experiență și puterea lor, îi fac înotători buni.

Irlandeză apă spaniel

Un alt câine al cărui conexiuni la înot sunt în numele lor, apa irlandeză spaniel este un câine de vânătoare care poate, de asemenea, să preia jocul din apă. Nu lăsați imaginea altor spanioli să vă păcălească, acesta este cel mai mare și cel mai vechi, al tuturor raselor Spaniel și este relativ rară ca un animal de companie.

Deși adesea adoptate pentru blana lor frumoasă, curly, haina lor este mult mai mult decât o caracteristică estetică. Ca și Chesie, are un strat dublu de blană, iar buclele, care tind să curgă mai proeminent după expunerea la apă, oferă un strat suplimentar de apărare din apă și frigul.

Setter irlandez

Similar cu verișorii lor, setterul englez, acest câine este folosit pentru a vâna în condiții umede și uscate. Cel mai des folosit pentru jocul de vânătoare pe Moaland, acest câine ar fi trauls prin orice teren pentru a ajunge la premiul său, chiar dacă ar fi însemnat sărituri într-un lac pentru o paletă.

Este demn de remarcat faptul că obținerea unei pură Setter irlandez, sau Red Setter, vine cu o anumită controversă din cauza unei emisiuni complicate și divizive care înconjoară utilizarea Outcrossingului pentru a susține rasa. Dacă căutați un câine de spectacol, asigurați-vă că vă uitați la specificațiile tuturor cluburilor și organizațiilor.

Câine de apă portugheză

Câine de apă portugheză

Crescută de-a lungul coastei Portugaliei, câinele de apă portugheză este o rasă de pescuit clasică. Ei au fost obișnuiți să pescuiască peștele spre plase, să se scufunde pentru a recupera echipamentele și au purtat mesaje și obiecte importante între bărci și înainte de țărm.

După cum vă puteți imagina, acest lucru nu este ușor de lucru, deci, deși această rasă arată foarte dulce și drăguță, nu-și ia puterea și stamina ușor. Să-i antrenezi pentru a înota cu tine, și vei avea un mare partener care nu poate aștepta să sară în piscină cu tine.

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Este de mirare că cel mai popular câine din SUA poate, de asemenea, înota? Labrador Retriever este un animal de companie iconic, că poate fi ușor să uiți că au lucrat vreodată ca orice altceva decât de câini. Cu toate acestea, ca descendenți ai rasei Newfoundland fiind în apă au fost întotdeauna a doua natură pentru ei.

Au fost folosite pentru pescuit și recuperare și trebuie doar să arătați un laborator adult pentru a vedea puterea și puterea lor. Cu siguranță, ei pot fi instruiți să fie înotători puternici și adepți. De fapt, rasa este încă folosită în salvarea apei astăzi și sunt instruiți, împreună cu verișorii lor, câinele Newfoundland, în Italia.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru laboratoare

Pudel

Pudel

Iată o ușoară surprinzătoare pentru oricine nou la rasa Poodle. Poodles adesea primesc o reputație proastă pentru a fi blocați, fantezie și, ciudat, franceză, dar acest lucru nu putea fi mai departe de adevăr. În funcție de rasa pe care o cumpărați, ei pot fi aventuroși, prietenoși și pot fi crescuți în Germania. La urma urmei, numele lor este luat din cuvântul german "PUDELN", care, spunând, înseamnă "a sparge".

Nu toate rasele Pudele sunt neapărat mari înotători, dar pudelul standard este cu siguranță. Deși originea lor sunt dezbătute, numele lor sugerează o afinitate cu apă care ar fi putut fi intenționată de primii lor crescători. Proprietarii Poodle vor atesta cu siguranță acest lucru, deoarece câinele va sari adesea direct în apă de îndată ce îl văd.

Labrador

Un alt câine iconic și popular care poate înota este Labrador. Mulți dintre noi vor ști pe cineva care are un retriever de aur și, dacă ați plecat vreodată pe o plimbare cu ei, probabil ați văzut și același retriever umed. Acest lucru se datorează faptului că retriverii sunt adesea foarte atrași pentru a juca în apă.

În mod special, crescute și instruiți pentru a recupera waterfowl, retrieverul de aur este mai probabil decât majoritatea pentru a face orice ocazie de a sparge în apă. Dacă aveți un retriever de aur, luați-le într-un iaz sau la lac și jucați preluarea în superficială - ei o vor iubi.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur

Înot în siguranță

După cum am menționat deja, nu puteți presupune că câinele dvs. va fi un înotător puternic. Nu contează dacă sunt un câine de apă portugheză sau a Chihuahua. Ei trebuie să fie instruiți și încurajați în mod corespunzător înainte de a le lua înotați.

  • Lucrați cu ei într-o piscină înainte de a încerca orice medii potențial periculoase, cum ar fi lacurile, râurile sau superficiențele mării. Asigurați-vă că sunt înotători foarte puternici cu rezistență suficientă și nu înotați cu ei oriunde cu curenți foarte rapizi, o mulțime de roci ascuțite sau valuri înalte.
  • Nu vă așteptați ca ei să fie capabili să, să înoate cât de mult. Dacă intenționați să vă planificați Exercitarea cu câinele dvs prin înot, luați-le undeva ei pot alterna între înot cu tine și alergând în siguranță în siguranță pe pământ.
  • Asigurați-vă întotdeauna că câinele dvs. are o ieșire accesibilă din apă și știe cum să o folosească. Unele pot fi evidente, cum ar fi căderea la adâncime, dar câinele dvs. ar putea avea nevoie de experiență de a urca într-o barcă sau dintr-o piscină.

În legătură cu o postare: Rampoane cu barca de câine

  • Nu luați niciodată ochii de pe ele și rămâneți în apropiere. Ei se pot zbura să exploreze mai departe de tine, sau pot să se rătăcească prea departe de super. Chiar și animalele foarte experimentate în apele familiare se pot deplasa pe un curent ușor.
  • Priviți-vă de panică și fiți pregătiți să le aduceți în teren dacă arată pierdut sau anxios. Lor obișnuit semne și simptome de frică poate să nu fie la fel de evidentă atunci când sunt ocupați căzile și corpul lor este scufundat sub apă, așa că privește alte simptome, cum ar fi urechile și ochii largi.
  • Verificați întotdeauna viața sălbatică locală de oriunde veți înota. Asigurați-vă că nu există riscul ca dvs. sau câinele dvs. să fie strâns sau mai rău. Evident, există prădători mari, cum ar fi aligatorii și rechinii, dar, de asemenea, căutați șerpi, anghilă, sau Căpușe.
  • Uită-te la tăieturi și răni înainte de fiecare înot, deoarece nu doriți să riscați nici o boală sau infecții. De asemenea, ar trebui să discutați diverse îngrijorări de sănătate cu veterinarul dvs., deoarece aceștia pot să prescrie diverse medicamente preventive, cum ar fi puricile, căpușe sau unele bacterii.

Ca întotdeauna, regula generală este - dacă există îndoieli, Contactați un veterinar. Ei vă pot oferi sfaturi despre formarea câinelui dvs. pentru a înota, unde vor fi în siguranță, cum să le păstrați în siguranță și să oferiți îngrijiri medicale dacă sunteți îngrijorat de sănătatea lor.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Jacket de viață pentru câini
Umbrele pentru câini
Câine ochelari de soare și ochelari de protecție
Rucsacuri pentru câini
Bile de câine
Puppy Harness
Frisbee pentru câini
Mașini automate de preluare
Costuri de câine în interior
Jucării interactive pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 rase de câine de înot