Huskies le place să înoate? Fapte pe care nu le-ați știut

Huskies le place să înoate

Știm cu toții regulile de siguranță în timp ce vine vorba de noi, dar suntem conștienți de măsurile de precauție pe care ar trebui să le luăm când vine vorba de prietenul nostru blană atunci când le luăm pentru sporturile de apă? Văzând multe videoclipuri eroice online de câini sărind pentru a-și salva oamenii, presupunem automat că vor sări în apă și să facă bine. Dar adevărul este că toți câinii sunt înotători. Și dacă sunteți un proprietar husky, am putea avea niște vesti proaste pentru tine: Husky talentați ar putea fi cel mai bun în tot, dar nu neapărat atunci când vine vorba de înot.

Dacă intenționați să vă luați Husky în zona de piscină, asigurați-vă că poartă o vesta de viață bună a Doggie la bord. Să citim mai departe pentru a afla dacă este sigur să vă luați husky-ul pentru înot împreună cu dvs. sau nu.

În legătură cu o postare: Cel mai bun float de piscină pentru câini

Husky cu proprietarul de pe plajă

Ce tip de husky aveți?

În primul rând, totul depinde de ce tip de husky pe care îl dețineți. Există mai multe tipuri diferite de această rasă maiestuoasă a câinelui. Pornind de la Huskies Siberian la Huskies din Alaska la rasele mixte, rasele pure la chiar cele care seamănă cu Huskies. Acești câini frumoși de lupi de lupi sunt plini de energie și spirit. În timp ce câțiva câini asemănătoare acestei rase particulare pot fi potrivite pentru înot, altele nu sunt.

  • Siberian Husky: Aceștia sunt puii cei mai cinstiți și ascultători pe care îl putem avea vreodată. Ei vin în culori alb-negru de zăpadă, cu ochii culoarea albastru sau maro. Ele sunt pline de energie și ar dori să iasă cu tine în orice moment al zilei. Nu sunt prea multe caine de paza, Dar personalitatea lor remarcabilă le face o alegere ideală pentru un câine de uz casnic de familie. Aparținând vremii reci înghețate în Rusia, siberians Huskies nu pot să fie umede; Ei preferă zăpada! Prin urmare, nu ar dori să înoate.
  • Alaskan Husky: Nu judeca un huskan din Alaska prin abilitatea lor pe o masă de spectacol. Să-i judece prin modul în care pot trage de greutatea lor. Ele sunt de obicei crescute pentru a trage o sanie in vremii grele si reci. Sunt câini ascuțiți și energici cu o personalitate aventuroasă și caracteristici afectuoase. Ei sunt curse de clasă mondială și sprinters, dar ar putea să nu fie prea potrivite pentru înot în ape adânci.
  • Eurohound: Amestecarea unui Husky din Alaska la un semnal german, creează Eurohound. În timp ce stratul pufos dispare, viteza lor rămâne aceeași. Acestea sunt pupuri puternici, care scor pentru a fi rapid pe zăpadă. Cu toate acestea, ele pot fi instruite și încurajate să devină înotători activi.
  • Alți câini asemănătoare cu Husky: Mulți alți câini polari, câini Eskimo, malamutele din Alaska și câinii inuiți canadieni au trăsăturile unui husky. Acestea sunt toate printre rasele care sunt mai bine considerate ca și vânători de sanie, mai degrabă decât un animal de companie. Unele dintre aceste rase nu sunt, de asemenea, la fel de prietenoase ca Siberian Husky, dar ei sunt muncitori, loiali și inteligenți. Aceste rase sunt mai potrivite pentru înot și alte activități de apă, deoarece se bucură de ea, precum și le îndeplinește nevoile lor fizice.

Huskies le place să înoate?

niste Ratele de câine sunt înotătorii naturali, În timp ce alții au nevoie de formare înainte de a sări în piscină. În melodie, rasa pură Husky, cum ar fi Huskies Siberia, nu sunt înotători. Îi place să se joace cu apă în vreme caldă, dar nu pot înota într-o anumită piscină. În mod tipic, Huskies au fost crescuți pentru a trage sanii în vremea rece înghețată. Dacă au intrat în contact cu apa în acel climat rece, straturile lor ar îngheța și vor sfârși prin pierdere. În plus, Huskies nu s-ar bucura de înot în vremea aceea, indiferent cât de mult s-ar putea să vă bucurați de ea.

Dacă sunteți cu adevărat dornici să vă luați Husky pentru înot, trebuie să le învățați. Ei au membre puternice, atletice care fac înotul mai ușor pentru ei. Punerea pe o jachetă de viață va face înotul mai ușor pentru ei. Floating și relaxant pe piscină într-o zi fierbinte de vară este ceva pe care Husky v-ar plăcea cu adevărat.

În legătură cu o postare: Jacket de viață pentru câini

Cum să-ți înveți husky să înoate?

Învățând câinele să înoate ar putea să nu fie ușor, dar le puteți învăța întotdeauna prin începerea cu pași pentru copii. Asigurați-vă că le legați vesta vieții și le duceți încet în apă. Lăsați-vă Husky să se obișnuiască cu simțul apei și să-și ia rulmenții pe picioarele umede. Aveți grijă dacă sunt reticenți sau ezitanți, deoarece îi forțează în timp ce sunt speriați ar putea face mai multe daune decât binele. În cele din urmă, du-te adânc în apă până când încep să stea să rămână pe linia de plutire. Puteți folosi brațul pentru a vă susține burta husky dacă par a fi nevoie de ajutor. Utilizați întotdeauna un ton pozitiv atunci când vă învățați câinele ceva nou.

Nu uitați să vă sprijiniți prietenul dvs. de blană până când par a fi confortabil în apă și folosesc toate cele patru membre pentru a înota. Nu lăsați husky să-și folosească numai picioarele din față sau altfel se vor stropi în jurul mai multor apă și anvelopă rapid. Țineți un ochi pe husky și dacă par să se panică, să-l țină imediat înapoi și să încerce să-l calmeze înainte de a încerca din nou.

Precauții pentru a lua atunci când îți iei husky out pentru înot

Dacă vedeți că Husky nu poate înota deloc, o pregătire adecvată de înot ar funcționa în continuare. Iată câteva măsuri de precauție pe care trebuie să le luați atunci când le luați pentru înot:

1. Vesta de siguranță este o necesitate!

Vestele de viață ale câinilor sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, prin urmare, nu există nici o scuză pentru ca tu să nu-ți faci o vestă de viață. Asigurați-vă că se potrivește confortabil și este capabil să vă protejeze caninul de orice pericol. Nu există o siguranță mai bună decât o vestă de viață de siguranță atunci când câinele tău este înot cu tine. În plus, este, de asemenea, important pentru problemele de mobilitate ale caninei tale.

2. Luați-o ușor, mai ales prima dată

Huskies sunt în mod natural ezită să intre în contact cu apa. Cu excepția cazului în care se simte sufocați din cauza vremii calde, ei nu-i vor ca apa să le atingă. Dacă este prima dată când va merge pentru înot, asigurați-vă că sunteți foarte răbdători cu ei. De asemenea, asigurați-vă că nu sunteți speriat de apă, altfel ar fi și mai greu să vă antrenați Husky.

3. Feriți-vă de vremea exterioară

Razele soarelui sunt întotdeauna dăunătoare câinelui tău. Dacă stați într-o țară fierbinte, umedă, este recomandabil să nu vă luați husky-ul în soare. De fapt, ar trebui să vă păstrați husky într-o cameră cu aer condiționat pentru a le menține răciți în vremea caldă. Haina lor lungă îi va face să se simtă sufocați în soare, arătând simptome de căldură. Înotul poate fi distractiv și recompensat pentru Husky în vremea ta și să-i facă să se simtă relaxați. Deși ar putea fi consumând timp pentru a vă învăța husky să înotați, merită.

Lucrurile de a nu face atunci când vă luați husky-ul pentru înot

  • Nu le lăsați nesupravegheați: Nu lăsați niciodată câinele dvs. nesupravegheat, în special în râuri și lacuri, unde apa poate avea curenți.
  • Nu ignorați vremea: Deoarece Huskies sunt crescuți în vreme mai rece, este mai bine să nu le scoateți pentru înot în vreme rece. Înghețarea apei rece poate să le riscă să sufere de hipotermie.
  • Nu lăsați prea obosit: Înotul este un exercițiu excelent. Odată ce Husky-ul începe să-l placă, ar putea să muște mai mult decât sunt capabili să mestece. În acest caz, păstrați-le un ochi apropiat și scoateți-le din piscină într-o perioadă adecvată de timp.

Postați rutina înot

Când husky-ul tău este făcut înot, scoate-le din piscină. Arătați-le calea sigură și corectă de a ieși din piscină, astfel încât ei să poată găsi propria lor cale de ieșire data viitoare. Nu uitați să le clătiți cu apă proaspătă, pentru a vă curăța Husky de pe orice substanțe chimice reziduale care ar putea fi lipite de haina lor de păr. Lăudați-vă husky, atât verbal cât și fizic după lecția lor de înot, iar unele tratamente suplimentare ar funcționa minunat. Îmbunătățiți experiența de înot Husky cu mișcări distractive și pozitive.

Ați putea dori, de asemenea: Piscine de câine

Linia de jos

Huskies sunt cele mai cunoscute pentru energia lor ridicată și unitatea de vânătoare. Ele sunt de aproximativ 3000 de ani și servește încântător, atât ca câini de sanie, cât și ca acasă animale de companie. Dacă aveți deja un husky în casa dvs., cu siguranță sunteți o persoană activă, trecând în fiecare zi o mulțime de exerciții, împreună cu dvs. de partea voastră. Huskies poate uneori super leneș - la fel ca noi. În afară de asta, sunt minunate!

Ți-ai luat husky-ul pentru înot înainte? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Surse:

  1. Patty Oelze, De ce unii câini nu pot înota, Wag
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Huskies le place să înoate? Fapte pe care nu le-ați știut